IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Ocak 2012, 23:43   #1
Çevrimdışı
~ IRCTR.Org ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bağimsiz bir jüri karar veriyor




30 yıldır otomotiv tasarımlarına yön veren Dassault Systèmes, Kuzey Amerika’da yılın en başarılı otomotivlerinin seçildiği NACTOY Ödülleri’ne de damgasını vurdu. Finalistlerin hepsinin Dassault Systèmes’in CATIA yazılımıyla tasarlandığı açıklandı.
3D teknolojileri ve Ürün Yaşamdöngüsü Yönetimi (PLM) çözümlerinde lider Dassault Systèmes, otomotiv sektörünün geleceğine de ışık tutuyor. Kuzey Amerika’da yılın en başarılı otomotivlerinin seçildiği NACTOY Ödülleri’ne (North American Car and Truck of the Year) damgasını vuran Dassault Systèmes, finale kalan son altı otomobilin tasarımlarının CATIA yazılımının kullanılarak geliştirildiğini açıkladı. Dassault Systèmes’in CATIA tasarım yazılımı kullanılarak NACTOY 2012’de finale kalan modeller şu şekilde sıralanıyor: BMW X3, Honda CR-V, Land Rover Range Rover Evoque, Ford Focus, Hyundai Elantra ve Volkswagen Passat.
Dassault Systèmes Ulaşım ve Taşıma Sanayisi Başkan Yardımcısı Olivier Sappin, “Yarışmada finale kalan iş ortağı markalarımızı tebrik ediyoruz” dedi. Bu olağanüstü otomobillerin tasarımında Dassault Systèmes’in payı olduğu için duydukları memnuniyeti dile getiren Sappin, “Çözümlerimiz, bu şirketlere heyecan verici araçların tasarımında ve sanayiye dağıtımına yardım etme konusunda önemli bir rol oynuyor” diye konuştu.
BAĞIMSIZ BİR JÜRİ KARAR VERİYOR
NACTOY ödülleri; Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’nın dergi, televizyon, radyo, gazete ve web sitelerini kapsayan yayın organlarındaki 50 otomotiv gazetecisinden oluşan bir jüri tarafından değerlendiriliyor. Araba imalatçılarından reklam kabul etmeyen NACTOY’un ödülleri, jüri üyeleri tarafından finanse ediliyor.

Yarışmaya katılabilmek için bir aracın tamamen yeni ya da önemli oranda yeniden tasarlanmış olması gerekiyor. Bu kriterin en önemli amacı, yarışmacıların sınıfının en yeni modelini temsil ediyor olması. Jüri adaylarının otomobilleri değerlendirdiği kriterler arasında dolar değeri, yenilik, yol tutuşu, performans, güvenlik ve sürücü memnuniyeti bulunuyor.
30 YILLIK DENEYİM
Dünyanın lider araba ve kamyonet üreticileri, yaklaşık 30 yıldan bu yana CATIA, DELMIA, ENOVIA ve SIMULIA yazılımlarını da kapsayan Dassault Systèmes’in Ürün Yaşamdöngüsü (PLM) çözüm ve ürünlerine güveniyor. Günümüzde büyük araba imalatçılarının hemen hepsi Dassault Systèmes PLM çözümlerini kullanıyor ve bütün yeni araçların çoğunluğu CATIA kullanılarak geliştiriliyor.
Dassault Systèmes V6 yazılımları, gelecek jenerasyonun PLM çözümlerini eşsiz ve teknolojiye yeni bir yaklaşımla gerçekleştirilebilir kılıyor. Bu platform, araç üretimi süresince markalara ürünü izleme fırsatı sağlarken, araba imalatçılarının global girişimleri kapsamında işbirliğinde bulunmalarını ve yenilikçi uygulamalara izin veren bir zincir oluşturmalarını da sağlıyor. Kullanıcılar, sermaye yatırımı yapmadan önce, müşteriler tarafından aracın nasıl çalışacağını, yapılandırıldığını ve deneyim edildiğini de bu çözümlerle önceden anlayabiliyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bağimsiz, bir, jüri, karar, veriyor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Karar Vermeden Önce Nasıl Karar Vereceğinize Karar Verin Ruj Kişisel Gelişim 0 05 Eylül 2011 20:05
Erkekler İlk Görüşte Nasıl Evlenmeye Karar Veriyor Sır Ah Erkekler 3 11 Mayıs 2010 01:14