IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By DaDaS

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Şubat 2012, 01:10   #1
Çevrimdışı
~ IRCTR.Org ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Günde 1 liraya tablet bilgisayar!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Vodafone'dan gençlere günde 1 liraya tablet bilgisayar...


Daha önce ilk operatör markalı akıllı telefonu kullanıcılar ile buluşturan Vodafone Türkiye, şimdi de ilk operatör markalı tableti Türkiye'de de pazara sunuyor. 26 yaş altındaki gençler, günde 1 TL ödeyerek, 3G'li Vodafone Smart Tab 10'a sahip olabilecek. 'Tablet'in satışı bugünden itibaren başlıyor. Vodafone Smart Tab 10, mart ayından itibaren diğer Vodafone abonelerine ayda 49 TL'den satılacak.
Vodafone Smart Tab 10'un tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında konuşan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, "Bugün dünyanın yüzde 77'sini birbirine bağlamayı başaran mobil sektörün hacmi, dünya GSMH'nın yüzde 2'sine karşılık gelen 1,3 trilyon dolara ulaşmıştır. Geniş bant internette hane penetrasyonunda yüzde 10'luk bir artış GSYİH'da yüzde 1,4'lük bir büyümeyi beraberinde getirmektedir. İnternetin yaygınlaşması, her an, her yerden, her koşulda erişime açık olması, aradaki uçurumun kapanması açısından son derece kritiktir. Yaygın erişilebilirlik, interneti demokratikleştirecek, bu da fırsat eşitliğini beraberinde getirecektir." dedi.
Küresel data trafiğinde 5 yılda 18 kat artış beklendiğini, geniş bant mobil internetin rolünün gerçek anlamda bu noktada başlayacağını aktaran Timuray, şunları söyledi:
"Teknolojinin gelişmesi ve daha kullanıcı dostu hale gelmesiyle birlikte, bireylerin internet bağlantısı tercihi de mobile yönelmektedir. Türkiye gibi dijital uçurumu kapatma yolunda hızla adım atan ülkelerin şansı bu noktada belirginleşmektedir. En yeni teknolojilere uyum sağlama becerisi yüksek genç nüfusuyla Türkiye, 3G'de liderliği kısa sürede eline almayı başarmıştır. Mobil internette 3G abonelik oranı AB ortalamasında yüzde 30,1 iken, Türkiye'de bu oran yüzde 44'e ulaşmıştır. Ülkemiz ile AB arasında bir karşılaştırma yapmak gerekirse, AB nüfusunun yüzde 70'i düzenli internet kullanırken, bu oranın Türkiye için halen yüzde 36 düzeyinde kaldığı görülmektedir. 3G'deki bu hızlı gelişmeye karşılık, nüfusumuzun sadece yüzde 13'ü akıllı mobil telefonlardan yararlanabiliyor. Ülkemizde mobil internetin en büyük yatırımcılardan biri olarak interneti yaygınlaştırmak adına dev bir hamle yapıyor ve yeni bir dönemi sizlerle paylaşmaktan büyük bir gurur ve heyecan duyuyoruz. Vodafone uzmanlığıyla üretilmiş, en ileri teknolojik özelliklere sahip Smart Tab 10'u Türkiye'de tüketicilerle buluşturuyor ve yeni bir döneme imza atıyoruz. Ülkemizin mobil iletişim altyapısına ve sosyal sorumluluk alanlarına yatırımlarımızla toplumumuza değer yaratma azmiyle çalışmaya devam edeceğiz."

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
1, bilgisayar, günde, liraya, tablet


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
12 bin tablet bilgisayar dağıtılacak PassioN Haber Arşivi 0 14 Ocak 2012 19:49
Nokia'dan tablet bilgisayar! Slipknot Cep Telefonlar 0 23 Haziran 2010 00:13
Bir tablet bilgisayar da Dell'den! Slipknot Bilgisayar Donanımı 0 23 Nisan 2010 14:00
Bilgisayar Kullananlara Boyun Ağrısı Egzersizi - Günde 3defa tavsiye Hesna Yalan Haber 0 02 Mart 2010 17:01