IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Mart 2012, 15:04   #1
Çevrimdışı
aSi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
ESET, CeBIT 2012’de!




ESET, 6 Mart Salı günü Almanya’nın Hanover kentinde başlayacak olan dünyanın en büyük teknoloji fuarı CeBIT‘e katılıyor.

Fuarda, ESET’in şu an BETA sürümleri indirilebilir durumda olan yeni kurumsal ürün çizgisi ESET Endpoint Security ve ESET Endpoint Antivirus tanıtılacak. CeBIT Fuarı’nın bu yılki sloganı tam da ESET’e göre: "Güven Yönetimi – Dijital Dünyada Güven ve Güvenlik."
ESET CEO’su Richard Marko, fuarda “Yaşam tarzınızı bağlayın: Daima Açık – Bulutta Yaşam” konulu CeBIT Küresel Konferans’ına katılacak. Marko’ya Forbes Magazin, Lufthansa Systems, ProSiebenSat.1, Sky TV ve Tape.tv.’den beş konuşmacı eşlik edecek. CeBIT Fuarı’nda bu yıl gözler özellikle ESET’in yeni kurumsal ürünleri olan ESET Endpoint Security ve ESET Endpoint Antivirus’un üzerinde olacak. Proaktif korumanın öncüsü ve ödüllü NOD32 yazılımının yaratıcısı ESET, 2012 yılında 25. yaşını kutlarken IT yöneticilerini, yeni çözümlerin BETA sürümlerini denemeye davet ediyor.
Çeyrek yüzyıldır, virüslerle savaşıyor
25 yıldır zararlı yazılımlarla savaşta ilk sıralarda geldiklerini belirten ESET CEO’su Richard Marko, “Bu nedenle yenilik bizim dünyamızın bir parçası. Bireysel ve kurumsal kullanıcılar karmaşık korumaya günümüzde her zamankinden daha çok ihtiyaç duyuyorlar. Bunun için mobil zararlılara, hedefli saldırılara ve diğer internet kaynaklı tehditlere hızlı tepki verebilmek için dünyanın çeşitli bölgelerinde araştırma merkezleri kuruyoruz. Dahası suçların engellenerek daha güvenli bir sanal dünya için eğitimin ön planda olduğunu düşünüyoruz" açıklamasını yaptı.
Standta aktiviteler var
ESET standında bir dizi gösteri ve aktivite de gerçekleştirilecek. Alman Sihirbaz Christian de la Motte, “Dijital Dünyada Güvenlik” temalı bir gösteri hazırladı, Tanınmış usta oyuncular ziyaretçileri sanal dünyada oyun oynarken nasıl güvende kalacakları konusunda bilgilendirecekler.

__________________
Doğruları biliyorsan, yalanları dinlemek eğlencelidir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2012’de, cebit, eset


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Pardus'tan CeBIT çıkartması! Dilara GNU, Linux ve UNIX 0 08 Ekim 2010 07:34
Cebit'te Cem Yılmaz Rüzgarı Kralice Sinema Dünyası 0 09 Ekim 2008 08:24