IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Mart 2012, 15:11   #1
Çevrimdışı
aSi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Epson Z8000 ile evde sinema keyfi!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Epson’ın renk ve parlaklık sihirbazı yeni projektör serisi EB-Z8000 pazarda yerini aldı. Dünyada bir ilk olan “ikili lamba teknolojisi” ile üretilen bu yeni seri, ev ve ofis uygulamalarında harikalar yaratıyor…
Dijital görüntüleme ve baskı teknolojileri alanının öncü markası Epson, 20 yıllık teknoloji birikimini yüksek parlaklıktaki eşsiz projektör ailesiyle taçlandırıyor. Dünyanın ilk ikili lambalı WUXGA (Widescreen Ultra Extended Graphics Array - bir geniş ekran görüntü sistemi) projektör serisi Epson EB-Z8000, geliştirilmiş güçlü 6000 lümen parlaklığı ve öncü 3LCD teknolojisi ile en iyi görüntü kalitesinin tadını çıkarmanızı sağlıyor.
Epson Türkiye Projeksiyon ve ----- Ürün Sorumlusu Mustafa Akmaz, yeni projektör serisiyle ilgili olarak, “EB-Z8000W serisi çok yönlü fonksiyonlarıyla rakiplerinden ayrılıyor. Seride yer alan cihazlar, tablolar ve ofis uygulamaları, CAD grafikleri, flaş animasyonları, HDTV, HD ----- ve çok ekranlı sunumlara kadar dijital içerik için çok çeşitli kullanım alanları sunuyor. Z8000’i iç ve dış mekanlarda, hatta gün ışığında bile kullanmak mümkün” diyor.
Dijital sinema kalitesi artık evinizde!
Epson’ın tüm modellerinde yer alan ve öncüsü olduğu 3LCD teknolojisiyle çarpıcı renk ve parlaklık seviyesine ulaşan Epson EB-Z8000’i benzerlerinden ayıran özellikleri bunlarla sınırlı değil. Birleşik Epson Cinema Filter teknolojisine sahip Epson EB-Z8000W renk aralığı, film yapımcılarının gerçekte amaçladığı şekilde hassas ve sadık renk reprodüksiyonunu sağlıyor. Böylece dijital sinemada kullanılan DI renk standardını bu projektör ailesiyle yakalamak oldukça kolay. Epson, “Renkli Işık Çıkışı” özelliğiyle kullanıcılara, renk performansını değerlendirmek için basit, doğru ve kolay bir yol da sunuyor.

Her kontrast gölgesi sunumunuza yansıyor...
Seride yer alan ürünler, sadece evde sinema keyfi yaşatmakla kalmıyor, ofislerde de olağanüstü şıklıkta sunumlar hazırlamanızı kolaylaştırıyor. Nasıl mı? Epson’un yenilikçi optik teknolojisi, olağanüstü görüntü kalitesi sağlarken, projektörün otomatik irisi, her kontrast gölgesini sunumunuza yansıtmanıza yardımcı oluyor. Z8000 serisi ayrıca, 7000 lümen ve 5,000:1 kontrast oranına kadar renkli ışık çıkışı, gölgeler ve ışığın yanı sıra küçük baskı ve şekiller için mükemmel grilik ölçeği seçenekleri de sunuyor.

__________________
Doğruları biliyorsan, yalanları dinlemek eğlencelidir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
epson, evde, ile, keyfi, sinema, z8000


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Evde Bahçe Keyfi İçin İpuçları Kalemzede Ev Dekorasyonu 0 02 Ekim 2011 15:05