IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Mart 2012, 23:44   #1
Çevrimdışı
~ IRCTR.Org ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Oyuncuları eve kilitleyecek!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kanadalı teknoloji şirketi Modern Work Environment, oyun düşkünlerinin bir daha sokağa adım atmamasına neden olacak bir ürün geliştiştirdi: Emperor 200 oyun koltuğu.

Tasarımı bir akrebi andıran Emperor 200, üç ekran ve hava temizleme siteminin yanı sıra, ışık terapisi özelliğine sahip. Dev oyun koltuğunun fiyatı ise 44,740 dolar. Birçok lüks aracın alınabileceği fiyattan piyasaya sürülecek olan Emperor 200, en iyi görüntü alanını yaratmak amacıyla üç ekranı yukarıdan uzanan kolunda taşıyor. Ekranların yüksekliği, oyuncunun isteğine göre ayarlanabiliyor.
Hava temizleme sistemi, oyuncular 24 inç LED monitörlere kilitlenmiş bir halde oyun oynarken, havayı patojenlerden arındırmayı amaçlıyor. Ayrıca, sigara içen oyuncular, sigara dumanını çeken sistem sayesinde görüş alanlarının kapanması gibi bir sorun yaşamayacak.
GÜNEŞ GÖRMENİZE GEREK YOK
Emperor 200’ün en ilginç özelliklerinden biri, ışık terapi sistemi. Oyuncuların oyunlara hapsoldukları saatler boyunca güneşten mahrum kalacaklarını hesaplayan Kanadalı mühendisler, oyun koltuğuna D-vitamini sağlayacak ışık terapi sistemini ekledi.
Eğer Emperor 200 cebinize çok pahalı gelirse, bir alt modeli 1510’u alabilirsiniz. Fiyatı 6,200 dolar olan 1510, hava temizleme sistemi ve ışık terapisine sahip değil. Yine de LED monitörler BOD hoparlörler içeriyor.
Emperor 200’ün temiz hava ve güneş ışığı sağlayan özellikleri oyun koltukları arasında bir ilk. Ancak bu özelliklerin dış ortamın gerçek unsurlarını oyunculara ne kadar sunabileceği şüpheli.
TEKNİK ÖZELLİKLER
PlayStation 3 entegre edilen Emperor 200, Logitech QuickCam Pro 9000 web kamerası ve oyun istasyonunu kotrol etmek için 18 cm genişliğinde dokunmatik ekran içeriyor.
Emperor 200’ün kaynağını oşuşturan Windows kişisel bilgisayar, Intel Core i7-965 Extreme 3.2GHz işlemci, 12GB DDR3 SDRAM, 1792MB nVidia GeForce GTX 295 ekran kartı ve 1.28 terabyte hafızaya sahip.
Şaşırtıcı bir özellik, bilgisayarın işletim sisteminin Windows Vista SP1 olması. Bilgisayar ayrıca dış ortamın gürültüsünü kesecek kulaklıklar, medya kartı okuyucu, iki USB bağlantısı, iki eSATA bağlantısı ve bir Blu-ray disk oynatıcıya bulunduruyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
eve, kilitleyecek, oyuncuları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
1 Mayıs İstanbul'u eve kilitleyecek! CariSma Haber Arşivi 0 30 Nisan 2008 16:46