IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Nisan 2012, 20:13   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
IDC: Xerox 2015’e kadar lider!




IDC “Yönetilen Baskı Hizmetleri ve Temel Baskı Hizmetleri 2012-2015 Tahmin ve Analiz” raporunu yayınladı.
IDC’nin raporuna göre, yönetilen baskı hizmetleri pazarı her yıl yüzde 11,7 büyüyüyor. Rapora göre Xerox, bu pazardaki liderliğini önümüzdeki yıllarda da sürdürecek.
Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Xerox, bağımsız araştırma kuruluşları tarafından lider gösterilmeye devam ediyor. Bağımsız araştırma şirketi IDC, “Yönetilen Baskı Hizmetleri ve Temel Baskı Hizmetleri 2012-2015 Tahmin ve Analiz” raporunda, Xerox’un bu alandaki pazar liderliğini 2015 yılına kadar sürdüreceği tahmininde bulundu.
IDC bu raporu, dış kaynak yolu ile doküman yönetimi hizmeti alan müşterilerine, bu alanda faaliyet gösteren şirketleri değerlendirmek üzere hazırlıyor. IDC, Temel Baskı Hizmetleri’ni (BPS) bir grup yazıcı ve/veya çok fonksiyonlu ürünü, yönetmek için, üçüncü parti bir organizasyonla uzun dönem hizmet sözleşmesi yapılan bir iş olarak tanımlıyor. Bu sözleşme; fatura adetlerinin azaltılması, sarf malzeme yönetimi, bakım ve onarımı kapsıyor. Yönetilen Baskı Hizmetleri (MPS) ise; baskı ortamının ön değerlendirmesini, devam eden analizlerini, raporlanmasını, maliyetleri düşürecek ve verimliliği arttıracak proaktif yönetimini kapsıyor.
Xerox Yönetilen Baskı Hizmetleri Grubu Kıdemli Başkan Yardımcısı Andrew Morrison konu ile ilgili yaptığı değerlendirmede; “MPS hakkında asıl bilinmesi gereken; başarılı bir sonuca ulaşmak için MPS ile birlikte etkili bir stratejiye de ihtiyaç duyulduğudur. Xerox bugün, her ölçekteki şirketin, dijital baskı teknolojilerinin getirdiği yenilik ve fırsatları en iyi şekilde kullanmalarına yardımcı olmaya çalışıyor” şeklinde konuştu.
IDC Araştırma Direktörü Holly Muscolino ise; “Xerox, her ölçekteki şirkete uygun olarak sunduğu hizmetleri ile, hem MPS hem de BPS için pazar liderliğini sürdürüyor. Küçük ve orta ölçekli şirketlerden gelen talebin de arttığı bu sektörlerde, istikrarlı global hizmet kapasitesi Xerox’un temel farklılığıdır” dedi.
Xerox; her ölçekteki şirketin iş süreçlerini basitleştirmek, çalışanların doküman yönetimi için daha az zaman harcamalarını ve kendi asıl işlerine odaklanmaları için daha fazla zamana sahip olmalarını sağlamak için çalışıyor. Xerox, MPS çözümlerini IT altyapısına entegre ederek, hem kağıt üzerinde hem de elektronik ortamdan gelen bilgilerin kolayca organize edilmesine yardımcı oluyor. Xerox 2011 yılında ayrıca, “Yönetilen Baskı Hizmetleri Magic Quadrant 2011” raporunda ve IDC’nin “2011 Yönetilen Baskı Hizmetleri Pazar Payı” raporunda da lider olarak gösterildi.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2015’e, idc, kadar, lider, xerox


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hedef 2015'e Kadar Yüzde 3 Pazar Payı Cemalizim Otomobil Haberleri 0 12 Mart 2012 10:53
2015'e kadar tamamen eriyebilir! KarakıZ Bilim Dünyasından Son Haberler 1 09 Kasım 2011 19:37
2015'e kadar tamamen eriyebilir! Kalemzede Esrarengiz Olaylar 0 09 Kasım 2011 19:17
2015'e kadar tamamen eriyebilir! Kalemzede Esrarengiz Olaylar 0 09 Kasım 2011 12:42