IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Nisan 2012, 20:13   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
IDC 2012 Türkiye CIO zirvesi için hazır!




Bilgi teknolojileri ve telekomünikasyon pazarlarında lider küresel piyasa istihbarat ve danışmanlık şirketi International Data Corporation (IDC), önceki yıllarda iki kez düzenlediği ve çok büyük başarı getiren ünlü Türkiye CIO Summit etkinliğinin üçüncüsü için Antalya’da tekrar buluşmanın müjdesini veriyor.

Belek’te görkemli Cornelia Diamond Golf Resort & Spa Oteli’nde 16-17 Nisan 2012 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan ve sadece davetlilerin katılacağı bu prestijli etkinlikte, Türkiye’deki 100’den fazla en etkili BT son kullanıcısı bir araya gelecek; dünyanın en önemli ICT ürün/servis sağlayıcıları ve fikir liderleri BT’yi kurumlara fayda sağlayacak şekilde kullanmanın en yeni stratejilerini sunacaklar.
Türkiye ekonomisi 2009 yılında yaşanan ekonomik gerilemeden sonra hızla toparlanarak büyük bir dayanıklılık örneği sergiledi. Güçlü tüketici talebi ve artan kredi imkanlarıyla ekonomik büyümesini daha da ileriye götürüyor. Türkiye’nin çoğunlukla aile şirketler topluluğu türünde gruplardan oluşan iş dünyası çok büyük güven kazandı. Hem ülke içinde hem de gelişmekte olan Orta Doğu ve Kuzey Afrika piyasalarına doğru genişlemeyi hedefleyen iddialı büyüme adımları atıyorlar. Bu arada, Avrupa’nın imalat tesisleri çok ciddi maliyet baskıları altında çalışmaya devam ederken; Türkiye Avrupa piyasalarına imalat yapabilecek düşük maliyetli bir destinasyon olma pozisyonunu güçlendiriyor.
Türk şirketleri bölgesel ve uluslararası piyasalara ayak uydurabilmek için rekabetçi BT sistemleri uygulamaları gerektiğinin farkında. Bu yüzden BT daha belirgin bir önem kazanırken, Türk CIO’ları da yönetim kurullarında daha fazla söz sahibi olmaya başladı. CIO’lar, iş performansını ve ataklığını artıracak ve iş değerini destekleyen BT girişimlerine gitgide daha fazla odaklanıyor. Ancak BT bütçelerinin yakından izlenmesi gerekiyor. Sanallaştırma ve veri merkezleri konsolidasyonu gibi maliyet tasarrufu sağlayan teknoloji girişimlerinin taşıdıkları önem her geçen gün artıyor; çünkü bu tasarruflar daha sonra iş zekası, mobilite, iletişim ve işbirliği gibi iş odaklı teknolojilere yatırımda kullanılabiliyor.
Yılda bir kez düzenlenen IDC Türkiye CIO Summit, 2010’dan bu yana ICT mükemmeliyetinde en yüksek standartları temsil etmeye devam ediyor, 2012 zirvesinde de sektörün liderlerini ağırlayacak. CIO’lar BT hedeflerini genel anlamda iş hedefleriyle aynı yönde götürmeye ve iş verimliliğini ve ataklığını artırmaya çalışırken; Türkiye CIO Summit 2012’nin teması “İş Dünyasında Başarı için Gündemi Yönetmek: İş Odaklı CIO’ların Stratejileri” olacak. Formatı, yapısı ve tarzı özel olarak hazırlanan IDC Türkiye CIO Summit 2012; genel oturumları, panel tartışmaları, paralel oturumları, deneyimlerin anlatılacağı olgu çalışmaları ve soru-cevap oturumlarıyla ülkenin kendine özgü ihtiyaçlarına değinecek; dünyanın önde gelen teknoloji ürün/servis sağlayıcılarını ve onların hizmet verdiği son kullanıcıları bir araya getiren etkileşimli bir platform olacak.
Sektörün önde gelen uzmanları, iş dünyası odaklı CIO’ların bu hızlı gelişen BT evrimi ortamında uygulamak isteyecekleri bilgileri paylaşmak için hazır olacaklar. Ayrıca, BT’nin yönetim kurullarında profilini yükselten küresel en iyi uygulamaları paylaşacaklar. Her bir iyi uygulamanın yerel bakış açısıyla avantajlı ve dezavantajlı yönlerini analiz edecekler. Zirve gündeminde, dünya piyasalarına büyük ölçüde etki eden ve Türkiye piyasasında da talebin ve uygulamaların giderek arttığı gelişmekte olan teknolojilere; sanallaştırma, bulut, mobilite ve büyük veri analitiği gibi modellere de odaklanılacak.
Türkiye CIO Summit 2012’de en yeni teknolojik gelişmeleri paylaşılabilmesi için IDC bu etkinlikte lider küresel ürün/hizmet sağlayıcılarla birlikte çalışıyor. Microsoft, Intel, HP, Turkcell Superonline,IBM, Vodafone, EMC Zirve Ortakları olacak, BT, NetAPP, Dell, Schneider, Cisco ise Platin Ortak olarak katılacak. Zirvenin Altın Ortakları Kaspersky Lab, Teradata, Software AG, Websense, Citrix Systems, Bilişimcim, Data Market, Riverbed, McAfee, Xerox olacak. Standları ile Vodafone, Turkcell Superonline, Oytek, 4S, Tesas firmaları çözümlerini sergileyecek.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2012, cio, hazır, için, idc, türkiye, zirvesi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2012'den önce hazır olacak! Deep Cep Telefonlar 0 04 Aralık 2011 03:03