IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Nisan 2012, 01:19   #1
Çevrimdışı
~ IRCTR.Org ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Atos'a "2012 Yenilikçi Ödemeler Ödülü"





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Atos Worldline tarafından geliştirilen “Kanallar arası ödeme” çözümü, Fransa’daki PayForum Ticaret Fuarı’nda

İleri teknolojili servis hizmetleri (hi-tech transactional services) konusunda stratejik uzmanlık sunan Atos Worldline’in geliştirdiği “Kanallar arası ödeme (cross channel payment)” çözümü, Fransa’da düzenlenen PayForum Ticaret Fuarı’nda “2012 Yenilikçi Ödemeler Ödülü”nü kazandı. Atos Worldline’ın bu yenilikçi çözümü sayesinde tüketiciler web, mobil, TV, IVS veya çağrı merkezi gibi ara kanallardan hangisini tercih etmiş olursa olsun, tek bir mobil ödeme sisteminden faydalanabiliyor. Bu çözüm ayrıca, satın alma sürecini ve kanallar arasındaki sürekliliği de iyileştiriyor.

Bu alanda daha önce kullanılmakta olan ödeme yöntemlerinde, orijinal işlem kanalına bağlı olarak, ödeme arayüzleri ve karşılıklı işlemler genellikle farklılık gösterirdi. Oysa Atos Worldline’ın geliştirdiği bu yenilikçi çözümle, kullanıcıların akıllı telefonları “kişisel ödeme terminalleri”ne dönüşüyor. Böylece kullanıcılara kesintisiz bir ödeme olanağı sağlanıyor.

Atos’un “Kanallar arası ödeme” çözümü ile kazandığı ödülü, “Atos Worldline’ın ödemeler alanında gelişimlerin öncüsü olduğunun kanıtı” olarak nitelendiren Atos Worldline Direktörü Denis Faivre, “İnovasyon kapasitemizi vurgulayan bu ödülü aldığımız için gurur duyuyoruz. Kullanıcılar, ödemeler konusunda günlük hayatı önemli ölçüde kolaylaştıran pek çok yararlı işleve tanık olacak” dedi.

BASİT VE GÜVENLİ

Atos Worldline tarafından geliştirilen “Kanallar arası ödeme” çözümünün avantajları bununla da sınırlı değil. Bu çözüm aynı zamanda müşterilerine yenilik ve kolaylık arayışında olan bankalara, online perakendecilere ve diğer ödeme hizmeti sağlayıcılara farklı avantajlar da sağlıyor.

Öncelikle bu çözümü tercih eden bankalar ve perakendeciler, kullanıcılara tüm kanallarda standart, basit ve güvenli bir ödeme işlemi sunma şansını yakalıyor. Öte yandan, ödeme çözümleri yöntemlerinde yenilikleri tercih etmek bir firmanın itibarını güçlendirdiği gibi, gerçekleşen işlem adetlerinin yükselmesine de yardımcı oluyor.

Bu tür çözümlerin kullanıcılar açısından da büyük faydaları bulunuyor. Kullanıcılar satın alma işlemlerinde banka detaylarını üçüncü taraflara aktarmak zorunda kalmadıklarından, işlem yaptıkları kanal ne olursa olsun, bu şekilde, ödemelerinin güvenli olarak gerçekleştiğinden emin olabiliyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2012 yenilikçi Ödemeler Ödülü, atosa


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık