IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Kasım 2012, 21:02   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
National Geographic Türkiye iPad




National Geographic Türkiye, Türkiye’de mobil alanda bir ilke imza atarak alanındaki ilk hareketli dergiyi iPad’le sunuyor.
Tablet kullanıcılarına benzeri olmayan bir dergi okuma tecrübesi sunacak olan uygulama, orijinal dergide yer alan içeriğin çok daha fazlasını interaktif ortamda canlandırıyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


En hızlı koşucu çitanın nasıl koştuğunu görmek mi istiyorsunuz? İlk kez gerçekleşen ağır çekimle, eklemlerinden kaslarına, omurgasından bakışlarına her saniyesini hipnotize olarak izleyeceksiniz, yetmeyecek tekrar tekrar bakacaksınız...

Penguenlerin denizdeki düşmanlarından hangi taktikle kaçıp buzullar üzerine çıktıklarını mı merak ediyorsunuz? İnanılmaz buzul sıçrayışının en çarpıcı görüntüleri eşliğinde bu usta işi taktiğin animasyonunı izleyebileceksiniz.

Uçan fotoğrafçı, kamerasını alıp dünya çölleri üzerinde tam 15 yıl dolaşsaydı nasıl görüntüler ortaya çıkardı? Sadece -----dan izlemeyecek, kendisinden dinleyeceksiniz.

KÜBA HARİTASI ÜZERİNE GEZİNİN

Castro’nun ülkesi Küba’da yaşanan değişimi bir yandan okurken; diğer yandan Kübalı bir göçmen olan National Geographic kartografı Juan Valdez’den dinlemek, onun kişisel hikayesinden Küba’nın bugününe gelmek nasıl bir deneyim olur, yaşamak istemez misiniz?

İnteraktif haritada Küba’da çıkarılan madenleri, ticaret altyapısını inceleyebilirsiniz. Kronoloji çubuğundan, belli tarihleri seçerek sadece o yıllara ait kısmı Valdez’in ağzından dinleyebilirsiniz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


HAYVANLARIN DÜNYASINA YAKIN ÇEKİM
Bir çitanın 3.5 saniyelik koşusuna ait yavaş çekim -----yu izleyebilir, bu nadir hayvanın anatomisini anlatan animasyonda iç organlarını ve kemik yapısını görebilirsiniz.

Penguenlerin nasıl suya daldıklarını ve sudan çıktıklarını izleyebilir, -----yu ileri geri sararak istediğiniz yerde durdurabilirsiniz. Dahası, penguenlere yüzme özelliklerini kazandıran tüylerini en detaylı şekilde inceleyebilir, üç boyutlu fotoğraflarını hareketlendirerek farklı açılardan görebilirsiniz.

Kısaca, en detaylı, renkli animasyonlar, ----- ve grafiklerle çok daha fazlası artık National Geographic Türkiye iPad edisyonunda!


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


PAYLAŞIM YAPIN, DÜŞÜNCELERİNİZİ AKTARIN
National Geographic Türkiye’nin iPad uygulaması, üyelerine etkileyici içeriğinin yanı sıra paylaşım imkanı da sunuyor.

‘Sizin kareniz’ bölümünde, fotoğraflarınızı mobil platformda sunma şansı yakalayacaksınız. Geri bildirim yaparak, National Geographic Türkiye’nin iPad uygulaması hakkında görüşlerinizi bildirecek ve uygulamanın daha da gelişmesi için katkıda bulunabileceksiniz.

DERGİCİLİKTE YENİ BİR DÖNEM
National Geographic Türkiye, dergi yayıncılığına yeni bir soluk getiriyor. Önümüzdeki yıl 125’inci doğum gününü kutlamaya hazırlanan efsane derginin zengin interaktif içeriğine artık iPad’lerden Türkçe olarak erişmek mümkün. Geographic Türkiye’nin iPad edisyonu interaktif animasyonları, iPad’e özel olarak üretilen belgeselleri, profesyonel seslendirmeciler tarafından gerçekleştirilen seslendirmeleri ve olağanüstü fotoğraflarıyla benzersiz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


iPAD’DE DAHA FAZLASI VAR
NG Türkiye’yi iPad’den takip edenler basılı derginin tüm içeriğinden fazlasına, dijital yayına özel içeriğe ulaşma fırsatı yakalıyor. Kısaca, National Geographic’in yurt dışındaki sayılarında yer alan ancak Türkiye baskısında bulunmayan içerikler de tablet uygulamasıyla Türk okuyuculara sunuluyor.

National Geographic Türkiye’nin dijital uygulaması, tek sayı satın almanın yanı sıra bir yıllık abonelik seçeneği de sunuyor.

NASIL ALACAKSINIZ?
Derginin iPad edisyonuna erişmek için App Store’da National Geographic Türkiye yazıp aratmak yeterli. Ücretsiz uygulama indirildiğinde iPad’in “Gazete Bayisi / Newsstand” bölümüne yerleşiyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
geographic, ipad, national, türkiye


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
National Geographic Arşiv [ Türkiye ] HANDSOME Fotoğraf Kulübü 0 27 Eylül 2012 01:50