IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Kasım 2012, 21:03   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
En ince sabit disk!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Verbatim bugüne kadarki en ince sabit diski piyasaya sürdüğünü duyurdu.

Sadece 10.5mm kalınlığında, Verbatim Store 'n' Go Ultra Slim HDD dünyanın en ince taşınabilir sabit disklerinden biri - önceki Store 'n' Go modellere göre yüzde 20 daha incedir
Hard diskin iç bölümü 7mm inceliğindedir. Verbatim Store 'n' Go Ultra Slim Hard Disk ince profili sayesinde Ultrabook bilgisayara yakışan bir güzellikle eşlik eder. Verbatim Ultra Slim Hard Drive bilgisayar ve tüketici uygulamalarındaki çeşitliliğe 500GB kapasitesi ile şık bir ilave depolama veya yedekleme ortamı sağlar. Siyah ve gümüş renginde mevcuttur.
Store 'n' Ultra Slim sürücü süper hızlı veri aktarımı için USB 2.0'dan 10 kata kadar daha hızlı olan USB 3.0 portu ile donatılmıştır. Sürücüler hem PC hem de Mac için anında kullanılmak üzere hazırdır ve önceden biçimlendirilmiş FAT-32 vardır. PC kullanıcılarına kolaylık ve güvenlik sağlayan şifre kontrolü ile tarih, saat ve şifreli bir yedekleme seçeneği ile otomatik yedekleme fonksiyonları ile tam sistem yedekleme ve geri yükleme işlevleri sağlayan Nero BackItUp Essentials yazılımı önceden yüklenmiş olarak satılmaktadır.
Verbatim'in Green Button enerji tasarruf yazılımı enerji tüketimini azaltır. Kullanıcı bunu seçtiğinde disk otomatik olarak uyku moduna geçer ve diskin kullanım ömrünü uzatır. 3 tane "Uyku Ayarlama" seçeneği vardır. 10 dakikalık kullanımdan sonra erteleme moduna ayarlayıp 10 dakikalık artışlarla 120 dakikaya kadar erteleme moduna ayarlayabilirsiniz. Masaüstündeki Green Button simgesini çift tıklayarak diski hemen askıya alabilir veya alternatif olarak 'Diski asla erteleme' moduna ayarlayabilirsiniz.

Verbatim Store 'n' Go Ultra Slim HDD, USB kaydı için de idealdir. Günümüzdeki çoğu TV bir veya daha fazla USB bağlantı noktası ile donatılmıştır. Biz zaten TV'de bir USB sürücü veya bir USB bellek ile resimleri ve filmleri oynatmaya alışık olarak büyüdük. Şimdi ek bir USB özellik olarak TV setlerine USB Kayıt yuvası eklendi. Son zamanlarda orta seviye ya da son model yeni bir TV satın aldıysanız, USB Kayıt destekli olacağı için şanslısınız. USB Kayıt yuvası doğrudan USB üzerinden TV'nize bağlı bir harici depolama aygıtına programları kaydetmenize olanak sağlar. Harici HDD temelde bir ----- kaydedici gibi davranır. Ayrıca duraklatma ve canlı TV için kullanabilirsiniz. USB Kayıt sayesinde, harici USB diskiniz HDD, DVD kaydedici ve hatta VHS ----- kaydedicilerinizin yerini alır.

Verbatim Store 'n' Go Ultra Slim HDD, önceki ambalajdan yüzde 30 daha küçük ve daha hafif olan yeni bir blister ambalajında CO2’i azaltmaya yardımcı olarak geliyor.

Ürün Kasım ayından itibaren Avrupa'da satışa sunuluyor ve USB 3.0 kablosu ücretsiz olarak ürün ile birlikte satılıyor.
Teknoloji.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
disk, en, ince, sabit


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sabit disk alacaklar şok! Deep Bilgisayar Donanımı 0 19 Aralık 2011 22:30
Sabit disk karmaşasına son! Slipknot Bilgisayar Donanımı 0 24 Nisan 2010 15:17
1 TB sabit disk Ocean Bilim Dünyasından Son Haberler 0 08 Haziran 2008 15:13