IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Aralık 2012, 21:08   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
LG’den ultra geniş ekran!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


21:9 görüntü oranına sahip yeni LG ultra geniş monitör, çokluişlem ve çoklumedya gereksinimi olanlara avantajlar sağlıyor.
LG Electronics, dünyanın ilk 21:9 görüntü oranına sahip ultra geniş monitörü EA93’u tanıttı. 29 inç ekran büyüklüğüne sahip monitör, ekranı dörde ayırıyor ve çoklu işlemi daha da kolay hale getiriyor. IPS özellikli monitörde gerçeğe yakın görüntü kalitesi elde ediliyor.

LG’nin ultra geniş monitörü tüm çalışma ortamlarına uygun olma özelliği taşıyor. Büyük ekran niteliği birden fazla doküman ve pencerenin aynı anda görüntülenmesine olanak tanıyor. Ayrıca sütunlar bir kerede açılabiliyor veya iki sayfalı dokümanlar yan yana okunabiliyor.

“LG her zaman teknolojinin tanımını genişletmeye çalışıyor ve daha fazla ürün tasarlamaya odaklanıyor. İster iş, ister film izleme, ister oyun oynama veya başka bir şey için olsun, LG’nin ultra geniş monitörü kesinlikle çokluişlem ve çoklumedya deneyimini bir üst seviyeye taşıyor” diyen LG Ev Eğlencesi Bölümü IT İş Birimi Başkan Yardımcısı J.J. Lee, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ultra geniş monitörün sinematik orantı, renk çeşitliliği ve fonksiyonelite gibi özellikleri inovasyona verdiğimiz önemin önemli göstergeleri.”

Grafik tasarımcıları için ideal
LG’nin yeni ultra geniş ekranları grafik tasarımcıları için ciddi kolaylıklar sağlıyor. Ekranın dörde bölünmesi kıyaslama açısından avantaj sunarken işlerin daha kısa sürede tamamlanmasının yolunu açıyor. İkili ekran renkler arasında tutarsızlığa neden olabilirken LG’nin ultra geniş ekranında bu sorun ortadan kalkıyor. Ürünün 21:9 görüntü oranı sinema ekranlarına çok yakın olma özelliği taşıyor. Sinematik ölçüler filmlerin aynen istendiği şekilde izlenmesini sağlıyor. IPS teknolojisini arkasına alan monitör, LG’nin Cinema Screen Design özelliğini de ekleyince film izleme ve oyun oynama için ideal hale geliyor. Kullanıcılar ayrıca MHL bağlantısı aracılığıyla akıllı telefonlarındaki oyunları monitörde oynayabiliyor. 7W stereo speakerlar ise bu eğlence deneyimine katkı sağlayan unsurlar arasında yer alıyor.

LG’nin yeni ultra geniş ekranları Kore’den sonra diğer ülkelerde de pazara sunulacak.



Teknoloji.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ekran, geniş, lg’den, ultra


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İlk ultra geniş açılı HD webcam! Deep Bilgisayar Donanımı 0 05 Nisan 2012 17:30