IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Aralık 2012, 19:35   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bunlara sakın inanmayın!




Yeni bir TV alacaksanız; mağazalardaki satıcıların bu 5 "yalan yanlış sözlerine" sakın inanmayın!

Mağazalardaki televizyon satıcısı, kafanızı çeşitli taktiklerle karıştırıp korku hissinizi kullanabilir, küçük yalanlarla sizi yanlış yönlendirebilir. Bunu kötü niyetle veya kötü insanlar olduklarından yaptıklarını tabi ki söylemiyoruz, ancak yine de bazı şeyleri bilmenizde fayda var. Birçok hatalı bilginin doğru olarak bilindiğini de hatırlatmamız gerekiyor.

"Bu televizyon 1 milyona 1 konstast oranına sahip": Kısacası öyle değil, çünkü her TV üreticisi kontrast oranı hakkında yalan söyler. Plazmalar, LCD ve LED'lere göre daha iyi kontrast oranına sahiptir.

"Bu TV'nin sesi daha iyi": Doğru söylüyor olsalar bile, şöyle deseler daha yerinde olurdu: "Bu TV'nin sesi, diğerinkinden daha az kötü." Düz panel TV'lerin inceliği, hoparlörlerin küçük olması anlamına gelir. Bu ise hiçbir TV'deki ses sisteminin iyi olmadığı anlamına gelir.

"TV'ler hemen bozulur. Ek garanti alın": Bunun diğer bir şekli "TV'ler hep tamire geliyor"dur. Bu doğru söylenmiş, ek garanti almak çok etkili bir kanıt sayılabilir. Ancak satış elemanının size söylemediği bir şey var: tüm TV'ler tamir için gelmezler (çoğu bunun için gelmez).

"LED'ler en iyi görüntü kalitesine sahiptir": Hayır. Öncelikle aslında"LED TV" diye bir şey yoktur, her LED TV "eski" aydınlatma yöntemi olan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. LCD'ler, kendi avantajlarına sahiptir ancak sadece resim kalitesi karşılaştırması yapıldığında plazmalar, daha iyi siyah seviyelerine, daha iyi bakış açılarına ve kontrast oranlarına sahiptir.

"En iyi görüntü ve ses için en iyi HDMI kablosunu almalısınız": HDMI kabloları arasında herhangi bir ses veya görüntü kalitesi farkı yoktur. 10 liralık bir kablo da, 200 liralık bir kablo da size aynı ses ve görüntüyü sunacaktır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bunlara, inanmayın, sakın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sakın ağlama, sakın. Hiç haketmiyor! Nava Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 3 19 Nisan 2012 17:29