IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Şubat 2013, 20:34   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Rusya meteor mu vurdu?




Rusya'nın Ural bölgesinde Çelyabinsk kentindeki olayın Rus ordusunun bir meteoru vurması sonrası meydana geldiği iddiaları Moskova tarafından yalanlandı.

Rusya’nın Çelyabinsk kenti, meteor kabusu yaşadı. Rusya İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Vadim Kolesnikov, yaralanmaların, patlamaların neden olduğu cam kırıkları yüzünden olduğunu belirtti.


Kolesnikov ayrıca, bir fabrikanın yaklaşık 600 metrekare olan çatısının da çöktüğünü kaydetti. Bir meteorun Rus ordusu tarafından vurulduğu iddialarına ise, Moskova'dan yalanlama geldi.

Russia Today: 'Rusya meteor vurdu'ya yalanlama

Rusya'nın Ural bölgesinde Çelyabinsk kentindeki olayın Rus ordusunun bir meteoru vurması sonrası meydana geldiği iddiaları Moskova tarafından yalanlandı.

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı, Çelyabinsk kentinde yaşanan olayın bir meteor yağmuru olduğunu açıkladı. Bakanlık, bir meteorun Rusya hava kuvvetleri tarafından vurulduğu iddialarını ise yalanladı. Çelyabinsk kentindeki meteor yağmuru onlarca evin camlarının kırılmasına neden olmuş ve cep telefonu hatlarında kesintiye neden olmuştu.

Rusya'da Ural bölgesinin etrafında görülen meteor yağmuru çevrede 'UFO çarptı' söylentisine de neden olmuştu. Çelyabinsk'te yaşanan olağandışı olay, kentte büyük paniğe neden oldu. Yerel saatle 09.30'da (TSİ 05.30) başlayan meteor yağmru, patlamalar ilk olarak sosyal medyada geçen mesajlarla öğrenildi. Çok sayıda insan, kentin dört bir yanından patlamalar duyduklarını belirtti. Binlerce insan UFO korkusuyla inanılmaz bir paniğe kapıldı. Twitter'da mesaj atan Zimnukhova Elena, 'Dondum kaldım, bu bir kabus... Sürekli ağlıyorum" yazdı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
meteor, mu, rusya, vurdu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık