IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Şubat 2013, 21:31   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Samsung bombaları patladı!




Samsung MENA forumu sizler için izledik!
Teknoloji devi Samsung'un yeni UHD TV'sini ve fazlasını tanıttığı dev etkinliği yakından izledik!

Samsung'un Dubai'de gerçekleştirdiği MENA Forum 2013'de markanın 2013 vizyonunu sizler için izleme şansı bulduk. Herkesi "Olasılıklar Dünyasının" kapılarını açmaya davet eden Samsung'un yeni ürün gamında başta yeni devasa UHD TV'si Premium F8000 olmak üzere, NX300 fotoğraf makinesi, tek mercek ile 3D fotoğraf ve ----- çekebilen 45mm F1.8 lensi ve dizüstü bilgisayarda 7 Serisi Chronos dikkatleri çekti.

Samsung Electronics Orta Doğu ve Kuzey Afrika Başkanı Kyung-tae Bae, TV deneyimini yeniden tanımlayan Smart TV'lerden, hiper bağlantılı fotoğraf makinelerine, akıllı beyaz eşyalardan, çok yönlü PC'lere kadar uzanan yeni ürün gamlarının bu yıl tüketicilere duydukları bağlılığı en iyi şekilde yansıttığını söylerken ürünlerin tüketicilerin beklentilerini karşılamanın çok ötesinde; onları bugüne kadar hayal bile etmedikleri ölçüde memnun edeceğini de sözlerine ekledi.

Samsung, tüketicilerine vermiş olduğu sözü; televizyon, beyaz eşya, bağlantılı fotoğraf makineleri, PC'ler ve yazıcılarında sunduğu inovasyon ile ortaya koyuyor. Bu sayede Samsung, neredeyse bütün yeni ürünleri ile, ürün kategorilerini nasıl yeniden tanımladığını ve içerikle ilgili aralıksız buluşları, "sezgisel kontrol" özelliği ve kişiselleştirilmiş kullanıcı deneyimleriyle tüketici elektroniğini nasıl canlandırdığını gösteriyor.

TV teknolojisi ve tasarımında yeni kurallar

Samsung bu yıl "ev eğlencesi" pazarında yeni bir dünyanın kapılarını aralıyor. Premium TV segmentinde, dört çekirdek işlemcili ilk Samsung televizyonu olan, F8000 LED TV'si 75 inçe varan bouyutları, ultra ince profil, çeyrek inç kenar inceliği ve televizyona sanki havada süzülüyormuş izlenimi veren kavisli ayağa ile dikkat çekiyor.

Bunun yanı sıra ilk 85 inç Ultra High Definition TV (UHD TV) olan 85S9000 de ilk defa görücüye çıktı. Göz alıcı, "Zamanın Ötesinde Galeri" tasarımı TV işçiliğinde standartları yeniden belirlerken çerçevesi ürüne havada süzülüyormuş gibi bir görünüm veriyor. UHD TV 85S9000, benzersiz görüntü detayı ve netlik sağlayarak **** HD görüntüde dört kat daha fazla çözünürlük sunuyor. HD ve **** HD içeriği UHD çözünürlüğe otomatik olarak dönüştüren ölçeklendirme motoru sayesinde, görüntüleme deneyiminde tamamen yeni bir dünya vaat ediyor.

85S9000 aynı zamanda Samsung'u, düşük bant aralığında bile ----- kalitesini iki kat arttıran, yeni yüksek kompresyonlu ----- codec HEVC desteği sunan ilk TV markası da yapıyor. Ayrıca Samsung, İlk olarak geçen yıl ABD'de pazara sunulan ve inanılmaz görüntü kalitesi ve işlem hızı sunarken iki kişinin aynı anda, aynı tam ekranda, iki farklı programı izlemesini sağlayan Samsung MultiView teknolojisini destekliyen OLED TV'nin Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesi için hazır olduğunu da açıkladı.

En iyi ev keyfini sunan TV ve ses sistemleri

Samsung'un 2013 Smart TV'leri; arama, navigasyon ve içerik buluşlarıyla yepyeni bir dünya vaat ediyor. Samsung yeni "Smart Hub"ını tamamen yeniden tasarlayarak; daha sade, net ve daha sezgisel bir televizyon deneyimi ve keşfi sağlayan dinamik menü panelleri ile, izleyicilerin içeriğini akıllıca organize ediyor.

Üç panel; Uygulamalar, Fotoğraf------ ve Müzikler, Sosyal Medya hesaplarının kullanımını içeriyor. Ayrıca bu özellik ile, Samsung'un üst düzey hareket kontrol yetenekleri geliştirilerek, Smart Hub'ın üç panelindeki navigasyonu daha rahat ve eğlenceli kılınıyor. Samsung'un "bağlantı" teknolojisi TV kullanım deneyimi, akılı telefonlar ve tabletlere kadar genişletilyor. İzleyiciler içeriği tabletlerinde arayıp programlayarak uzaktan görüntüleyebiliyor ya da Smart TV içeriğini tablet üzerinden görüntüleyerek ev içerisinde serbestçe dolaşabiliyorlar. Bunun yanı sıra Samsung, 2013 Gelişim Kiti'ni tanıtarak, geçtiğimiz yıl vermiş olduğu, TV'nin "gelecekteki evrimini" sunma sözünü de yerine getiriyor. Gelişim Kiti basitçe Samsung Smart TV'ye takılarak, kullanıcıların dört çekirdek CPU gücü ve yenilenen Smart Hub'ı içeren en son teknoloji Samsung Smart TV güncellemelerine hemen erişmelerini sağlıyor.

Samsung, ekran alanındaki üstünlüğüyle eşleşecek ses kalitesini sunmak amacıyla, HT-F9750W ve HW-F751'in de tanıtımını yaptı. Samsung'un 7.1 kanal ev sinema sistemi HT-F9750W, 2013 Smart TV'sine mükemmel bir şekilde eşlik ediyor ve sistem, ideal ses kalitesi ve izleme deneyimi için 1.330 watt ses sistemi içeriyor.

Ses sistemlerinde en çok dikkat çeken ise HT-F9750W'de yalın ve doğal bir ses yaratmak için Samsung'un Gallium Nitride hoparlör ve vakum tüp amplifikatörünün kullanılması. Samsung'un ilk AirTrack'i olma özelliğine sahip HW-F571, Bluetooth üzerinden TV ile bağlantı yapabilen veya akıllı telefon ve tabletler için kablosuz hoparlör gibi ikiye katlanabilen bir ses çubuğu. Dünyada bir ilk olan Vakum tüp teknolojisinin AirTrack içerisine entegrasyonu, hiçbir bozulma olmadan daha sıcak ve daha kapsayıcı bir ses sağlıyor. Ürünün gümüş, ince metal dizaynlı ayrıştırıcısı ve kablosuz "subwooferlar"ı, herhangi bir Samsung Smart TV'nin premium tasarımını tamamlıyor.

Anı yakalamak

Samsung SMART fotoğraf makineleri vizyonuna paralel, NX serisinin en yeni üyesi NX300; en fonksiyonel ve en basite indirgenmiş Wi-Fi paylaşımıyla; Hibrid Otomatik Odaklama ve 3D fotoğraf ve ----- çekim seçeneklerini harmanlıyor.

NX300 bu seçeneklerle sıra dışı bir fotoğraf kalitesi sağlıyor. Ayrıca NX300, ilk 3D tek lens sistemi olan, fotoğraf ve tam 1080p HD kalitesinde ----- çekebilen, Samsung'un yeni NX 45mm F1.8 2D/3D lens'ine de sahip. Bu yeni lens, 3D görüntüleme imkanlarının heyecanlı dünyasının kapılarını açıyor ve Samsung NX Serisi'ni, hem 3D fotoğrafları hem de 3D -----ları destekleyen, ilk değiştirilebilir lensli fotoğraf makinesi serisi haline getiriyor. Her kullanıcı için olağanüstü kalitede fotoğraf çekimi sağlayan yeni 20.3 Megapiksellik APS-C CMOS sensörü, NX300'ün üstün görüntüleme performansının kaynağını oluşturuyor. 1/6000 saniye enstantene hızı ve saniyede 8.6 kare sürekli çekim hızıyla her anın muhteşem bir şekilde yakalanmasına olanak tanıyan yeni Hibrid Otomatik Odaklama (AF) sistemi, hızlı ve hassas bir faz ve kontrast algılaması sağlıyor.

Samsung'un en son geliştirdiği DRIMe IV görüntüleme motoru hız ve kalitede olağanüstü gelişmeler sunuyor ve daha iyi bir renk canlandırması ve gürültü giderme fonksiyonu sağlıyor. Kusursuz bir fotoğrafçılık deneyimi için, NX300'ün 84mm (3.31 inç) AMOLED ekranı, görüntüleri incelemeyi zahmetsiz hale getirirken, görüntülerin yüksek ve düşük her türlü açıdan yakalanmasını mümkün hale getiren tilt display (hareketli ekran) seçeneği ile tüketiciye sunuluyor. NX300'ün sezgisel hissini tamamlayan AMOLED ekran; dokunmatik özelliğiyle ve 5-yönlü kontrol tuşu ara yüzü ile tamamlanıyor.

Pratik kullanım için birleşen tasarım, performans

Samsung'un yeni PC serisi, harika bir tasarımı güçlü performans ile birleştiren iki yeni cihazdan oluşuyor. Gelişmiş 7 Serisi Chronos ve taşınabilir 7 Serisi Ultra, hem iş hem de eğlence uygulamalarında kullanılmak üzere hazırlanmış.

Daha ince ve hafif formuyla ve sahip olduğu dört çekirdek işlemci ile profesyonel bir performans sunmanın yanı sıra, gerçek bir masaüstü PC gibi kullanıcılara gelişmiş işlem gücü ve mevcut bellekten faydalanarak uygulamalara göz atmayı ve çalıştırmayı sağlayan, hızı %150 oranında artırabilen yeni yazılım çözümü RAMaccelerator'ü de sunuyor. Sahip olduğu 10 punto çoklu dokunmatik 15.6 inç **** HD ekranı ve Windows 8 işletim sistemiyle ise en iyi multimedya tecrübesini kullanıcılara sağlıyor. Sadece 20.9 mm inceliğinde olmasının yanı sıra, arkadan aydınlatmalı klavyesi ve 11 saat dayanıklı bataryası ile yeni 7 Serisi Chronos, taşınabilirlik ve performansı bir arada sunuyor. Sekiz saatlik pil ömrü, 13.3 inç **** HD 10 punto çoklu dokunmatik ekranı, alüminyum çerçevesi, hızlı işlem ve 256 GB SSD'ye kadar depolama için, i5 / i7 CPU'dan oluşan diğer model ise en iddialı kullanıcılar tarafından bile ihtiyaç duyulan bilgi işlem gücünü sağlıyor ve 7 Chronos Serisi gibi Windows 8 ile çalışıyor.

Samsung'un tanıttığı ATIV Smart PC serisi; ATIV Smart PC ve ATIV Smart PC Pro, Windows 8 OS'un çok yönlülüğünü ve Windows 7 ile uyumluluğunu kapsayan, benzersiz performansıyla mükemmel işçiliği birleştiriyor. Biçim özelliğine gelindiğinde, Smart PC Pro 11.9 mm inceliğe sahipken; Smart PC sadece 9.9 mm incelik sunuyor. Her iki cihaz; tüketicilerin çift çekirdekli notebook PC ve tablet PC kullanımı arasında kolayca geçiş yapmasını sağlayan ayrılabilir klavyeye sahip olmasının yanı sıra; inanılmaz derecede canlı 11.6 inç ekranı ile ön plana çıkarıyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bombaları, patladı, samsung


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Samsung'dan Yeni Kamera: Samsung Q20 Bulut Bilim Dünyasından Son Haberler 1 15 Nisan 2012 14:43
Samsung'dan Yeni Kamera: Samsung Q20 ALeMCi Bilgisayar Donanımı 0 15 Nisan 2012 11:11