IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Mayıs 2013, 14:21   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Asus'tan çift ekranlı Ultrabook!




Sırt sırta vermiş iki **** HD ekranıyla tablet bilgisayarların esnekliğini ve dizüstü bilgisayarların özellik ve performansını birleştiren yenilikçi bir Ultrabook.
ASUS, tablet bilgisayarların esnekliğine ek olarak dizüstü bilgisayarların performans ve özelliklerine sahip olan 13.3 inçlik çift ekranlı, şık tasarımlı Ultrabook modeli Taichi 31’i Türk kullanıcıların beğenisine sunuyor. ASUS Taichi 31, farklı Intel® Core işlemci seçenekleriyle 2012 Ekim’inde kullanıcılarla buluşan 11.6 inçlik ASUS Taichi 21’e daha büyük ekranlı bir alternatif olarak geliyor.
Farklı kullanımlar için çift ekran
ASUS Taichi 31, sırt sırta vermiş iki **** HD ekranıyla Windows 8 işletim sistemli bir tabletin en iyi yönlerini ve Ultrabook performansını şık bir tasarımda birleştiriyor. 11.6 inçlik ASUS Taichi™ 21’in çarpıcı siyah tasarımının ve ince yapısının kullanıldığı ASUS TaichiTM 31, yenilikçilikte olduğu kadar şıklıkta da iddialı ve tüm işlerinizi kolaylaştıracak birçok özellikle birlikte geliyor.

ASUS Taichi™ 31, kapağı kapatıldığında güçlü Intel® Core™ i7 veya i5 işlemcili ve çok hızlı SSD depolama birimine sahip yüksek performanslı bir tablete dönüşüyor. 10 noktadan çoklu dokunma desteğiyle çizilmelere dayanıklı ekran ile Windows 8 işletim sistemi kolayca ve sezgisel olarak kullanılabilirken TaichiTM 31 ile birlikte sunulan basınç hassasiyetli stylus kalemle kendi el yazınızla notlar alabilir, dokümanlar üzerinde düzeltmeler yapabilir ve eskiz çizimleri yapabilirsiniz.

ASUS Taichi™ 31, kapağı açıldığında üç farklı kullanım sunuyor. Kapak içindeki ekran ile kullanıldığında rahat kullanımlı ve arka aydınlatmalı klavyenin yanı sıra Windows 8 komutlarını tam destekleyen ve geniş yüzeyli touchpad’iyle güçlü bir UltrabookTM olarak kullanılabiliyor. Ayrıca iki ekranı aynı anda genişletilmiş masaüstü ve çoğaltılmış masaüstü modlarında kullanarak estetikten uzak harici bir monitör veya hantal bir projektöre gerek kalmadan sunumlarınızı veya -----larınızı başkalarıyla kolayca paylaşabilirsiniz.
Göz alıcı görüntüler ve şaşırtıcı ses kalitesi
ASUS Taichi™ 31 hangi modda kullanılırsa kullanılsın IPS teknolojisiyle üretilen çift **** HD ekran, canlı renklere sahip üstün netlik ve 178 derecelik izleme açısı sunuyor. Intel® WiDi ile çift bant Wi-Fi ve Bluetooth 4.0 ile yüksek performanslı kablosuz bağlanabilirlik seçenekleri sunulurken USB 3.0 yuvaları, en yeni teknolojiye sahip hızlı harici depolama aygıtları için tam uyumluluk ve mobil cihazlar için hızlı şarj imkanı sağlıyor.

ASUS Taichi™ 31’de bulunan ve Bang & Olufsen ICEpower® ile birlikte geliştirilen ASUS SonicMaster teknolojisi tüm içeriklerde mükemmel ses kalitesi sunuyor. ASUS Taichi™ 31 ayrıca 1080p **** HD ----- kaydı yapabilen, 5 megapiksellik, otomatik odaklamalı bir arka kameraya ve 720p HD ----- kaydı yapabilen ön kameraya sahip. ----- görüşmelerinizde kristal netliğinde ses sunan gürültü engelleme özellikli sıralı mikrofon da Taichi™ 31’de bulunan yeni teknolojilerden biri. ASUS Super Hybrid Engine II teknolojisi, Wi-Fi üzerinden web kullanımında dahi size yedi saate kadar pil ömrü sunar.

Ödüllü tasarım
ASUS Taichi™, satışa sunulduğu 2012 Ekim’inden bu yana birçok ödüle layık görüldü. CES Innovations Award 2013 jürisi, ASUS Taichi™’in çarpıcı tasarımından ve mobil PC’lere tamamen farklı yaklaşımından etkilenirken iF Design Award 2013 komitesi de yenilikçi tasarımının arkasındaki vizyonu ödüle layık gördü. ASUS Taichi™ ayrıca Good Design Awards 2012’de verimlilik ve eğlenceyi yeni bir boyuta taşıyarak çığır açan tasarımıyla prestijli G Mark ödülünü aldı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
cift


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Spacebook Teknoloji Devinden Çift Ekranlı Laptop Afrodit Bilim Dünyasından Son Haberler 2 09 Mayıs 2012 02:12
Çift kol çift bacak naklinde son durum PassioN Haber Arşivi 0 26 Şubat 2012 13:39
Çift EkranLı Laptop (Diğerinde DVD izLeyebiLirsiniz.) Sevda Bilim Dünyasından Son Haberler 0 20 Nisan 2010 08:37
Çift dokunmatik ekranlı taplat pc Luis Bilim Dünyasından Son Haberler 0 16 Nisan 2010 08:54
Adana'da çift penisli, çift popolu bebek doğdu Angel Haber Arşivi 2 09 Ekim 2008 10:23