IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Mayıs 2014, 11:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Transcend JetFlash 380G




Trancend'in cep ve tabletlerle de kullanılabilen şık görünümlü mini USB belleğini test ettik!



Sony USM-SA1 ve Sandisk Ultra Dual USB Drive belleklerinden sonra Transcend JetFlash 380G de incelememiz için ofisimize konuk oldu. Oldukça kolaylık sağlayan çift taraflı USB sürücülere iyi bir örnek olarak sunulan Transcend JetFlash 380G, hem cep hem PC kullanıcıları tarafından kullanılabilecek iyi bir model.
Küçük boyutlu bir USB bellek olan JetFlash 380G, bir tarafında tam boyutlu USB 2.0, diğer yüzünde ise micro USB girişi ile fotoğraf, video, doküman ve diğer önemli dosyalarınızı akıllı telefonunuz veya tabletinizden bilgisayarınıza kolayca yedekleyebilmenizi sağlıyor. Eğer cep telefonu hafızanız kısıtlıysa JetFlash 380G sizin için de iyi bir çözüm olabilir. Peki, JetFlash 380G ne gibi özellikler sunuyor? Bu sorunun cevabını hemen verelim.


Altın renkli minik gövdesiyle oldukça şık görünen JetFlash 380G, dediğimiz gibi bir ucunda USB 2.0, diğer ucunda micro USB girişi bulunduruyor. Bunlardan micro USB tarafı minik bir kapakla süslenmiş. Kapağı çıkarttığınızda bu bağlantıyla karşılaşıyorsunuz. Ancak kapak gövdeden tamamen bağımsız. Bu yüzden kolaylıkla kaybolabilir. Cihazın kapağını kaybetmemek için ek özen göstermelisiniz. Bunun için anahtarlıkta taşımak iyi bir fikir olabilir.
Elimize geçen modeliyle 16 GB kapasiteye sahip olan JetFlash 380G, 8 ve 32 GB'lık ek seçeneklere de sahip. Ayrıca altın renkli modelinin dışında dileyenler cihazı gümüş kaplamalı da tercih edebilirler.
JetFlash 380G'yi bilgisayara taktığınızda gördüğünüz kullanılabilir alan 15,1 GB. Bu kapasiteyi ister PC'niz, ister akıllı telefonunuz için kullanarak doldurabilirsiniz.


JetFlash 380G, elbette bir mobil uygulamayla kullanılıyor. Transcend Elite adındaki bu uygulamayı Google Play Store üzerinden Android işletim sistemli akıllı telefonunuza indirebiliyorsunuz. Uygulama henüz diğer platformlarda bulunmuyor. Bu uygulamayı Windows Phone'da da görmek iyi olabilirdi.
Uygulama gayet kullanışlı. Cihazı telefonunuza taktığınızda otomatik olarak açılan alana verilerinizi hızlıca kopyalayabiliyorsunuz. Böylece cep telefonunuzun alanı dolduğunda boşaltabilmek ve yedeklerinizi bilgisayarınıza alabilmek gayet basit. Diğer yandan diğer cep telefonlarıyla da bu yolla veri taşıyabilirsiniz.
Transcend Elite uygulamasında "One Touch Backup" adındaki fonksiyonu fazlasıyla işlevsel bulduğumuzu da söyleyelim. Bunu kullanarak tek dokunuşla tüm cep telefonunuzdaki içeriği hızla bellek üzerine aktarabiliyorsunuz.


Sonuç

Son dönemin kullanışlı cihazları olarak ortaya çıkan çift taraflı USB belleklere iyi bir örnek olan JetFlash 380G, oldukça kullanışlı. Tasarımıyla oldukça şık görünen cihaz, kolaylıkla akıllı telefon, tablet ve bilgisayarlarla kullanılabilir durumda. Cihazın, mobil uygulaması da gayet kullanışlı.


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
380g, jetflash, transcend


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Transcend'ten online kampanya Slipknot Bilgisayar Donanımı 0 08 Eylül 2010 16:58
Transcend'den özel bellekler! Slipknot Bilgisayar Donanımı 0 27 Ağustos 2010 16:54