IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Aralık 2014, 10:18   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
ZTE, ABD’de 3 Kat Büyüdü




Dünyanın dördüncü büyük akıllı telefon üreticisi ZTE’nin ABD Başkanı ve CEO’su, şirketin ABD pazarına ilişkin yükselişi hakkında konuştu. İşte o iddialı açıklamalar…


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Çin’in akıllı telefon pazarındaki gücü, her sene yüksek oranlarda gelişiyor. Samsung, Apple ve LG’nin ardından gelen dört numaralı şirket ise Çinli şirketlerin en başarılısı olan ZTE. Şirketin Çin pazarındaki gücü ile gelişmekte olan pazarlardaki konumunun bu başarıda etkili olduğu bir gerçek. Ancak ZTE’nin geleceğe yönelik hedeflerinde çok daha büyük pazarlar var. Örneğin ABD.

ABD’de kendi alanında en tanınan 5 marka arasında yer almayan ZTE, bu durumu değiştirmek için kısa süre önce bazı reklam çalışmalarına başlamıştı. Ülkenin en popüler sporlarından basketbol üzerine odaklanan şirket, NBA’in en tanınmış takımlarından New York Knicks’in akıllı telefon sponsoru olarak toplamda sponsor olduğu takım sayısını üçe çıkarmıştı. Diğer sponsorlar Golden State Warriors ve Houston Rockets. En son olarak şirketin ABD’deki en üst yetkilisi Lixin Cheng, saygın medya kuruluşlarından The Wall Street Journal’a röportaj verdi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Röportajında sosyal medya ve dijital medyaya odaklandıklarını, sponsoru oldukları NBA takımlarıyla da bilinirliklerini artırdıklarını dile getiren Cheng; Samsung ve LG’yi kastederek ‘Güney Koreli markalar her yerde çok para harcıyorlar, ancak ZTE farklı bir yaklaşım izliyor’ diyerek bu şirketlerin devasa reklam kampanyalarına vurgu yaptı ve ZTE olarak nispeten düşük bütçelerle ilerliyor olmalarına işaret etti. ZTE, sadece New York Knick’in maçlarını oynadığı Madison Square Garden’da dev reklam panoları ile yılda 600 milyon izleyicinin önüne çıkacak.

Cheng, ‘Düşük fiyatlı akıllı telefon üreten Çinli üretici olmak bir dezavantaj olabilir, ancak aynı zamanda bir avantaj da olabilir, insanlar bizim uygun fiyatlı ama iyi ürünler sunduğumuzu biliyor’ dedi ve 2013 yıllından 2014 sonuna kadar ABD’de 3 kat büyüdüklerini dile getirdi.

ZTE’nin ABD’deki bilinirliği gittikçe artıyor, küresel olarak da başarılı bir firma olduğu açık olan Çinli şirketin 2015 yılını nasıl geçireceği ise merakla bekleniyor? Acaba beklenen başarıya ulaşılabilecek mi? Gelişmeleri izlemeye devam edeceğiz.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
3, abd’de, büyüğü, kat, zte


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
YouTube'dan büyüğü de var! Dilara Ağ, Network ve Networking 0 13 Mart 2009 15:16