IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Nisan 2015, 20:05   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
TP-LINK, yeni teknolojilere hazır!




TP-LINK, yepyeni ürünleri ve 2015 hedeflerini, düzenlediği basın toplantısı ile paylaştı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kablosuz ağ pazarının lider markası TP-LINK, 7 Nisan 2015 tarihinde İstanbul'da bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda yeni ürünleri ve 2015 hedeflerini paylaşan şirket, başta 4G olmak üzere yeni teknolojilere hazır olduklarını açıkladı.

TP-LINK Ülke Müdür Yardımcısı Ali Dinçer, 2014 yılında TP-LINK'in dünya genelinde büyümesini sürdürerek gelirlerini 2 milyar doların üzerine çıkardığını belirterek, "TP-LINK, küresel pazara açıldığı 2005 yılından bu yana her yıl büyüme gerçekleştirdi. 2014 yılında uluslararası satış gelirleri yüzde 19 arttı. Türkiye'de de ofis açtığımız 2010 yılından beri büyüme elde ediyoruz" dedi. Türkiye pazarında, yaşanan genel daralmaya karşın gelirlerini yüzde 10 artırdıklarını açıklayan Dinçer, 2015 yılında da hem küresel pazarda hem Türkiye pazarında büyümeyi sürdürmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Desteklenen Teknolojiler: 4G, Akıllı Ev, Bulut Bilişim ve Nesnelerin İnterneti

TP-LINK'in yeni teknolojilere yatırım yaptığını açıklayan Dinçer, 2015 yılında odaklanılacak yeni ürünleri tanıttı. Türkiye'de bu yıl içinde kullanıma açılması planlanan 4G teknolojisine yönelik ürün ve çözümlerin hazır olduğunu belirten Dinçer, 4G destekli taşınabilir yönlendiricilerini yıl içinde satışa sunmayı planladıklarını söyledi. 4G ile birlikte mobil cihazlardan veri trafiğinin katlanarak artacağını vurgulayan Dinçer, "Mobil cihaz kullanımı daha da yaygınlaşacak. Farklı cihazlar arasında veri aktarımlarını daha hızlı yapabileceğiz. TP-LINK olarak her yerden, her zaman internete ulaşmamızı sağlayan cihazlar üretiyoruz. 4G teknolojisi de desteklediğimiz teknolojiler arasında yer alıyor" dedi.

TP-LINK'in akıllı ev, bulut bilişim ve nesnelerin interneti (loT) teknolojilerine yatırım yaptığını belirten Dinçer, 2015 yılında bu teknolojilere yönelik ürünleri duyuracaklarını vurguladı. TP-LINK'in ana faaliyet alanı olan kablosuz ağ teknolojilerini tamamlayan teknolojilere ilgi duyduğunu açıklayan Dinçer, "Akıllı evleri yönetmeyi sağlayan ürünlerimizden bazıları şu anda mevcut. Yeni modeller ve yepyeni ürünler de görücüye çıkmaya başladı" diyor. "'Nesnelerin İnterneti' konusunda çalışma yapan uluslararası konsorsiyumda yer alan TP-LINK, giysiden evde kullandığımız eşyalara kadar her nesnenin internete bağlanıp, akıllı hale gelmesini sağlamak üzere çalışmalar yapıyor" diyen Dinçer, TP-LINK'in mobil, dokunmatik ve akıllı cihazlara odaklandığını vurguladı.

Kolay Yönetilen Kurumsal Çözümler

TP-LINK'in Türkiye'de daha çok bireysel ürünleriyle tanındığını, ama kurumsal pazara yönelik de çok sayıda ürünü olduğunu ifade eden Dinçer, özellikle yeni model erişim noktalarının (access point) kolay yönetilebilmeleri ve şık tasarımları ile dikkat çektiğini belirtti. EAP serisinin 2015 yılında yeni modeller ile genişleyeceğini söyleyen Dinçer, "Fiyat/performans açısından kurumlara avantaj sağlayacak çözümlerimiz ile 2015 yılında kurumsal pazarda daha iddialı olacağız" dedi.

TP-LINK'in 2014 yılında satışa sunduğu farklı ürün gruplarına da değinen Dinçer, yedek şarj birimi (powerbank) ile güzel bir başarı elde ettiklerini söyledi. Bu ürün grubunda model sayısını artıracaklarını açıklayan Dinçer, ayrıca 'evde eğlence' temalı yeni bir ürün grubu daha oluşturduklarını ve bu grubun ilk ürünleri olan bluetooth hoparlör ve müzik alıcılarını 2015'de pazara sunacaklarını bildirdi.

Basın toplantısında 2015 yılında satışa sunulması planlanan yeni ürünler de basın mensuplarına tanıtıldı. Tanıtılan ürünler arasında 4G destekli taşınabilir yönlendirici, kablosuz internetin kapsama alanını genişleten yeni nesil menzil genişleticiler ve powerline adaptörler, dokunmatik ekranlı yönlendirici ve yeni powerbank modelleri bulunuyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
hazır, teknolojilere, tplink, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
TNK'nin yeni a l b ü mü hazır.. Zen Kültür ve Sanat 0 27 Şubat 2013 15:48
Yeni A3’ler Hazır SLyther Otomobil Haberleri 0 25 Kasım 2011 01:51
4 PR li 2 Site Link Değşimine Hazır sanalceza Link değişimi 0 03 Kasım 2009 16:38
Bu Teknolojilere İnanamayacaksınız! xLine Bilim Dünyasından Son Haberler 0 16 Eylül 2009 20:00