IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Liaaa

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Mart 2012, 14:12   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dr. Kamil Tuzgöl (1977 - .... )




Kamil Tuzgöl 1977 yılında Kütahya da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kırşehir ve Ankara’da tamamladıktan sonra Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2002 yılında mezun oldu.

Rize Ardeşen Devlet Hastanesi Acil Servisi Doktoru olarak 2003 yılına kadar çalışan Dr. Tuzgöl daha sonra Türk Kızılayı Ankara Bölgesel Kan Merkezi’nde Kan Bankacılığı Ekip Doktoru olarak görev almaya başladı. 2004 yılında dönemsel olarak Türk Kızılayı Karabük Bölgesel Kan Merkezi’nde de Sorumlu Doktor olarak görevlendirildi.

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı’nda 2004 yılında doktora çalışmalarına başlayan Dr. Kamil Tuzgöl doktora tez çalışmalarına devam etmektedir.

Yine Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinde Prof.Dr.Cemal Çevik yönetiminde yapılan Akupunktur Eğitimini Tamamladı ve T.C Sağlık Bakanlığı tarafından Akupunktur uygulama yetkisi verildi. Aynı zamanda Ankara'da Özel Güven Hastanesinde invaziv Kardioloji Bölümünde 2005 - 2008 yılları arasında servis hekimi olarak görev yaptı.

Türk Tabipler Birliğinden İş Yeri Hekimliği Sertifikasına sahip olan Dr.Kamil Tuzgöl ANKARA OMNİ Hipnoz Akademisi derneğinin düzenlediği Temel Hipnoz Eğitimi 1.Modül, 2. Modül ve 3. Modül eğitimlerini tamamladı.

Çalışma alanlarında aktif olarak hem eğitimlerine hemde çeşitli kongre ve çalışmalara devam eden Dr. Kamil Tuzgöl şu anda Ankara'da diyetisyen olan eşi ile birlikte kurduğu doktor kontrolünde diyet danışmanlığı, akupunktur ve tamamlayıcı tıp alanında sağlıklı yaşam danışmanlığı hizmetini verdiği muayenehanesinde çalışmalarına devam etmektedir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
1977, kamil, tuzgöl


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kamil'misin ? +16 Rohit Komik Loglar 7 30 Eylül 2009 15:00
Arzu ile Kamil 15+ efSa IF Ekstra 1 11 Aralık 2007 20:40