IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Mayıs 2023, 02:32   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
TEMEL ASTROLOJİ - SABIAN SEMBOLLERİ




Bu semboller 12 burcun her bir derecesi için özel olarak tanımlanan kadim sembollerdir. Zodyaktaki 360 derecenin her birinin Sabian Sembolü bulunmaktadır. Sabian sembolleri Marc Edmund Jones ve Elsie Wheeler tarafından oluşturulmuştur ve astrolojiye kazandırılmıştır. Doğum haritasında özellikle Güneşin ve Ayın Sabian sembolleri büyük bir önem taşır. Güneşin ve Ayın Sabian sembolleri bize derin ve mistik bilgiler verir. Ayrıca Ay düğümlerinin Sabian sembolleri de kontrol edilmelidir.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:32 -->-> Daha önceki mesaj 02:28 --

Sabian sembolleri her derecenin bir şekilde resmedilmesi ve anlam yüklenmesi üstüne oluşur.. burada sadece tek bir derece yayınlayacağım. dileyenler [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] den temas kurabilirler
Koç 1 (0-1 derece arası)
Okyanustan çıkmış bir kadın, ona sarılan bir fok
Ne başladıysa sürebilir de, sürmeyebilir de. Öncü Burçlar güçlü başlangıçlara işaret eder, ancak Sabit Burçların istikrarına da, Değişken Burçların uyum yeteneğine de sahip değillerdir.
Projelere paldır küldür dalma,girişimcilik ve saflık. Felsefenin dibini anlama arzusu ve teoride kalamama
POTANSİYELİ KABUL ETMEK
Potansiyel aleminden gerçeklik alemine çıkış
" Ruhunuzun enkarnasyonunun öz tohumu olmak "
Olup biten her şeyin ilk başlangıcı potansiyel aleminde, henüz oluşmamış, ne ifade edilmiş ne de açıklanmış bir fikrin hayaleti, olgun gerçekleştirme için bilinçdışı potansiyeli içeren tohum biçiminde olmuştur.
Tohumların büyük çoğunluğu çimlenmez ve bu nedenle potansiyellerini gerçekleştiremez. Başlangıçta, bir birey olmak için, kolektif bilinçsizlik denizinden çıkıp 'rahmi terk etmemiz' gerekir. Birincisi, arzu sadece olmaktır, çünkü hayatta kalmaya ulaşılıp ulaşılamayacağı henüz kesin değildir.
Kutup bilgisi yoktan var etme gücünü uyandırır

Mühür, fallik prensibin bir metaforudur ve derinliklerden yükselen kadın, varoluş öncesi ' sonsuz potansiyelin sularından ' çıkışı simgelemektedir . Bu mistik hiçlikten alıcı bir potansiyel tarafından çekilen bir şey doğar. Ayrılık doğar ve "bu"nun "o"dan farklı olmasını gerektirir; dişil ve eril kutuplaşması böylece yaratılır. Ayrıca Farkındalık uyanır ve genişler.
Dualite, şeyler arasındaki ilişkiyi ima eder. Biri daha akılcı ve ısrarcı, diğeri daha duygusal ve duyarlı ve ilişkileri temel biçimiyle seks. Uzayın yol verme potansiyeli, ruhun girmesi ve kendini ifade etmesi için uyandırıcı bir etkiye sahiptir. Ruh, doğal olarak, arzusunun-doğasının barındırılacağı ve istekli bir yanıtla karşılanacağı her yere girmek için genişler.
İçgüdüsel Zihin
İçgüdüsel zihnin, daha derin bir anlayışın güvenilmez bir organı olduğunu anlamak önemlidir. Yine de kalpten hareket ettiğimizde, bu tür bir aktivasyon pervasız, iddialı, cesur ve maksatlı olabilir ve yine de yalnızca uyum ve neşeyi gerçekleştirecektir. Bundan, değerlerimizin boş, entelektüel kavramlar olarak değil, içtenlikle ifade edilmesi isteniyorsa, kalbin meşgul olması gerektiğini görüyoruz.
Başlangıçta uykuda olan potansiyel şimdi canlıdır - birbirine bağlı duygu ve amaç birlikte etkileşir; bu etkileşimler, her şeyin sürekli değiştiği titreşimi, yaşamın kendisini üretir. Sürekli ayrılıklar ve yeniden oluşumlar var ve inisiyatif ve yanıt verebilirlik ile herkesin her andan yararlanabileceğinin farkına varılıyor.
Odak
Bu çalkantılı yaşam gücüne odaklanmak, bir lazer niyet ışını üretmek için, kesin bir görüşe sahip berrak bir zihin aracılığıyla çalışan kudretli bir iradenin müthiş görevidir. Bu irade gücü, taahhüt edilmemiş enerjiyi tam olarak onun vizyonunu yansıtan forma dönüştürür: 'gördüğünüz', onu elde ettiğinizdir ve görmek pasif değil aktiftir.
Konsantrasyonumuzu kaybedersek, sonuç bulanıklaşır ve düzeltici iyileştirme süreçleri gerektirir. Bu, alçakgönüllülüğü öğretebilecek ve yorumlarımız hakkında farkındalık geliştirmeye yardımcı olabilecek geri bildirimdir; ayrıca bizi düşünceli bir ilişkiye bağlar, böylece karakter yumuşatılabilir. Kendimizi takıntı haline getirirsek başarısız oluruz, çünkü herhangi bir durumdaki sonsuz potansiyelin daha belirsiz yönlerini tanıma yeteneğimizi kaybederiz.
Hatalara ve sancılara rağmen yeni bir başlangıç her zaman garantilidir. Orijinal nimeti yeniden ifade etmek, imanın, masumiyetin ve saflığın kanıtıdır. Umut sonsuzdur ve inanç doğuştan gelen bir haktır
Su, bilinçaltımız. Henüz oluşmamış olan. Yoktan yükselen, şekil alan kadının yaratıcılığı. Onunla tanışmak, varlığına tanık olmak için yükselen neşeli ve oyuncu fok. Yin ve yang birlikte. İnsan benliğimizle hayvani benliğimizin kucaklaşmasına katılmak. İnsanlığın tezahürüne izin veren şey bu mu, beden, ruh ve ruhun ilk ayrılmasını görüyoruz, sadece kendilerini tekrar ifade edebilmeleri için mi? Saf potansiyelin sularından tezahür.
Sadece ara sıra değil, her zaman oyunculuğu temsil eden mühürle başlayarak. İşte, dinlenmede ve oyunda. Bir fok görüp de gülümsememek mümkün mü? Yazarken bile gülümsüyorum. Hem karada hem de suda ve suyun derinliklerinde eşit derecede iyi yaşayabilirler ve yine de yavrularını karada doğurmayı seçerler. Fokun derisini yüzerek insana dönüştüğü eski Selkie masalları aklıma geldi. Yaşam deneyimini genişletmek ve derinleştirmek için koruma ve yağma katmanlarını atmak, elementlere karşı savunmasız hale gelmek
.
Ve sonra kadın, yaratıcılığı temsil ediyor, yoktan var eden, hatta kendini yoktan var eden. Bu ikisi bir kucaklamada bir araya geliyor. Bize tezahür sanatına bir eğilim veriyor. Yükselmek veya harekete geçmek. Deneyimimizin genişlemesini arzu edecek kadar savunmasız olmak. Bunu yaparken JOY'u kucaklıyoruz.
Son olarak, su, Balık burcundan geldiğimizi hatırlayarak, bu zodyakın birinci derecesi olmasına rağmen, süreklilikte, yaşam döngüsünde sadece bir noktadır. Saf potansiyelin kıvılcımı.
O halde tüm bunları bir araya getirdiğimizde, saf potansiyel alanından ilk tezahürüne mi tanık oluyoruz?
Howly Owl'un yorumu Ayım
Koç burcunun 1 derecesi. Kesinlikle doğrulama ihtiyacı içinde kayboldu! (Geçmişteki utanç ve baskı nedeniyle) bedeni alt ettikleri için duygusal olarak bir bebek hissediyorum, ancak sanki bu arenada bir şekilde evrimleşmişim gibi sonrasında ne olduğunu açıkça anlayabiliyorum... fok imgesi beni buna götürüyor. Geçen yaz seyahat ederken bazılarını gördüm. Öğelerin bir karışımıdır; balık gibi sıvı sulu bilgelik, köpek yavrusu benzeri davranış, aslan gibi bıyıklı yüzler... beceriksiz ama zarif. Mütevazı, masum ama yine de hızlı ve becerikli... Seçtiğiniz görüntü, bende bu başlatma dürtüsüne hamile olduğumu hissettiriyor.
Paul Michael Howard'ın yorumu
Bu tam anlamıyla zodyakın Yeni Yıl Günü. Bir başlangıç ya da yeniden bir başlangıç ya da daha önceki tüm dersler, yetenekler, deneyimler ve bilgelik ile yeni bir bölüme geçiş.
Bu derecenin önde gelen zirvesinde, yang ve yin eğilimleri veya kelimenin tam anlamıyla gündüz ve gece güçleri, bu derecede gece gücünün baskınlığından gündüz gücüne geçiş yaparken bile mükemmel bir denge içindedir.
Okyanus, saf farklılaşmamış potansiyelin alanıdır, tezahür etmemiş fikirlerin uçsuz bucaksız sonsuz denizidir. Okyanustan yükselen kadın, bir nesneyi görebilen bir özne olan bir bilincin ortaya çıkışını temsil ediyor. Ondan sonra çıkan mühür de onu kucakladığı gibi öteki olarak gören bir öznedir.
Hayvan zekası, “Hala seninleyim ve hâlâ senin bir parçanım. Kendi başınıza bir yaratıcı olsanız bile, benim yaratıklığım hala sizin bir parçanız.
Ana Neves'in yorumu
Dişi ve erkek prensibinin ilk karşılaşması gerçekleşir ve yaratılış kıvılcımı ortaya çıkar. Bu karşılaşmanın ateşli tonu, dualitenin varlığını ve kendi içimizde ifadesini görmememizi imkansız kılıyor. Ne zaman bir başkasıyla kavga etsek ya da aşık olsak, yaratma enerjisini üreten erkek ve dişi arketipler etrafında sürekli devrim sürecini onurlandırırız. Belki de ne kadar zorlu olursa olsun tüm bu karşılaşmaları onurlandırmalıyız - çünkü bu karşılaşmalar bize hepsinin en onurlu ilkesini - Yaşamın kendisini - deneyimlememizi sağlar
Koç 1'in kapsamı "Ruhun enkarnasyonunun öz-tohumu haline gelmek" ve genişleme aracı Başak 5 , "Gerçekliğin daha ince boyutlarına açılmak" tır. Tercih ettiği yol Kova 9 , "Dünyada görmek istediğiniz değişim olmak", Yengeç 13'te bulunan temel mücadelesine götürür., "Kaderimizi gerçekleştirmeye yönelik bir iddiada bulunmak".
Manevi amacının farkındalığı Yay 18'de , "Heyecana maruz kalmamızı sınırlamak", Boğa 22'de bulunan "Doğadaki gizemli sembolleri okumak" ve dolayısıyla Terazi 26 tarafından sunulan "Sevgiyi bir araya getirmek" tarafından sunulan evrimsel kapıda bulunan geri bildirimi oluşturur. , irade ve zeka".

__________________
Hanif kalmak cesaret ister...
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 03 Mayıs 2023, 13:34   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: TEMEL ASTROLOJİ - SABIAN SEMBOLLERİ




SIRALI SADELEŞTİRİLMİŞ LİSTE

Koç burcu
0-1 derece Koç

Denizden Yeni Yükselmiş Bir Kadın; Bir Mühür Onu Kucaklıyor

1-2 derece Koç

Bir Komedyen İnsan Doğasını Ortaya Çıkarıyor

2-3 derece Koç

Bir Adamın Ülkesinin Şeklini Öneren Cameo Profili

3-4 derece Koç

Tenha Bir Yürüyüşte Gezinen İki Aşık

4-5 derece Koç

kanatlı bir üçgen

5-6 derece Koç

Bir Kenarı Aydınlatılmış Bir Meydan

6-7 derece Koç

İnsan Aynı Anda İki Alemde Kendini Anlatmayı Başarıyor

7-8 derece Koç

Flamaları Doğu Rüzgarıyla Uçan Büyük Bir Kadın Şapkası

8-9 derece Koç

Bir Kristal Gazer

9-10 derece Koç

Bir Öğretmen Geleneksel İmgelere Yeni Sembolik Formlar Veriyor

10-11 derece Koç

Bir Ulusun Hükümdarı

11-12 derece Koç

Yaban Kazlarının Üçgen Şeklinde Uçuşu

12-13 derece Koç

Patlamamış Bir Bomba Başarısız Bir Sosyal Protestoyu Ortaya Çıkarıyor

13-14 derece Koç

Bir Erkek ve Bir Kadının Yanında Dolanan Yılan

14-15 derece Koç

Tören Battaniyesi Dokuyan Bir Kızılderili

15-16 derece Koç

Doğa Ruhları Gün Batımı Işığında İş Başında Görülür

16-17 derece Koç

Sessizce Oturan İki Onurlu Kız Kurusu

17-18 derece Koç

İki Ağaç Arasına Gerilmiş Boş Bir Hamak

18-19 derece Koç

Doğu İmgeleminin “Sihirli Halısı”

19-20 derece Koç

Kışın Kuşları Besleyen Genç Bir Kız

20-21 derece Koç

Bir Boksör Ringe Giriyor

21-22 derece Koç

Gerçekleştirilen Tüm Arzuların Bahçesinin Kapısı

22-23 derece Koç

Hafif Yazlık Elbiseli Hamile Kadın

23-24 derece Koç

Açık Pencere Perdeleri Rüzgârla İçeri Uğrayarak Bereket Şeklini Alır

24-25 derece Koç

İnsanın İki Varlık Düzeyinde Deneyim Kazanma Olanağı

25-26 derece Koç

Sahip Olabileceğinden Daha Fazla Hediyeye Sahip Bir Adam

26-27 derece Koç

Hayal Gücüyle Kaybedilen Bir Fırsat Geri Kazanılır

27-28 derece Koç

Beklentilerini Hayal Kırıklığına Uğratan Oyuncu Geniş Bir Seyirci Karşısında

28-29 derece Koç

Kürelerin Müziği

29-30 derece Koç

Bir Ördek Göleti ve Kuluçkası

Boğa burcu
0-1 derece Boğa

Berrak Bir Dağ Deresi

1-2 derece Boğa

Elektrik Fırtınası

2-3 derece Boğa

Doğal Adımlar Çiçek Açmış Bir Yonca Çimine Yol Açar

3-4 derece Boğa

Gökkuşağının Sonundaki Altın Kazan

4-5 derece Boğa

Açık Mezarda Bir Dul

5-6 derece Boğa

Derin Bir Geçit Üzerindeki Konsol Köprü

6-7 derece Boğa

Ataların Kuyusunda Samiriyeli Kadın

7-8 derece Boğa

Karla Ortaya Çıkan Karada Bir Kızak

8-9 derece Boğa

Tamamen Süslenmiş Bir Noel Ağacı

9-10 derece Boğa

Kızıl Haç Hemşiresi

10-11 derece Boğa

Bahçesinde Çiçekleri Sulayan Bir Kadın.

11-12 derece Boğa

Genç Bir Çift Vitrinde Alışveriş Yapıyor

12-13 derece Boğa

Ağır Bagaj Taşıyan Bir Taşıyıcı

13-14 derece Boğa

Sahilde, Kabuklu Deniz Hayvanları Suyun Kenarında El yordamıyla Yürürken Çocuklar Oynuyor

14-15 derece Boğa

Başını Kabarık İpek Şapkayla Kaplamış, Soğuğa Karşı Boğuk, Bir Adam Fırtınaya Cesaret Ediyor

15-16 derece Boğa

Eski Bir Öğretmen, Öğrencilerinin Geleneksel Bilgiyle İlgisini Çekemiyor

16-17 derece Boğa

“Kılıçlar” Ve “Meşaleler” Arasında Sembolik Bir Savaş

17-18 derece Boğa

Odasının Açık Penceresinden Eski Bir Torbayı Havalandıran Bir Kadın

18-19 derece Boğa

Okyanustan Yükselen Yeni Bir Kıta

19-20 derece Boğa

Gökyüzünde Akan Kanat Gibi Bulutların Demetleri

20-21 derece Boğa

Açık Bir Kitapta Bir Çizgiyi Gösteren Parmak

21-22 derece Boğa

Sorunlu Sular Üzerinde Uçan Beyaz Güvercin

22-23 derece Boğa

Değerli Taşlarla Dolu Bir Kuyumcu

23-24 derece Boğa

Şiddetle Binen Hintli Bir Savaşçı, Kemerinden İnsan Derileri Sarkıyor

24-25 derece Boğa

Geniş Bir Halk Parkı

25-26 derece Boğa

İspanyol Cesur Sevgilisine Serenat Yapıyor

26-27 derece Boğa

Kabilesinin Eserlerini Yoldan Geçenlere Satan Yaşlı Bir Hintli Kadın

27-28 derece Boğa

“Değişen Hayatını” Aşan Kadın Yeni Bir Aşk Yaşıyor

28-29 derece Boğa

Bir Masada Çalışan İki Ayakkabıcı

29-30 derece Boğa

Eski Bir Kalenin Terasında Geçit Töreni Yapan Bir Tavus Kuşu

İkizler burcu
0-1 derece İkizler

Cam Tabanlı Bir Tekne Denizaltı Harikalarını Ortaya Çıkarıyor

1-2 derece İkizler

Noel Baba Şöminenin Önünde Asılı Çorapları Gizlice Dolduruyor

2-3 derece İkizler

Paris'teki Tuileries Bahçesi

3-4 derece İkizler

Holly ve Ökseotu Noel'in Eski Anılarını Yeniden Uyandırıyor

4-5 derece İkizler

Eylem İsteyen Devrimci Bir Dergi

5-6 derece İkizler

Petrol İçin Sondaj Yapan İşçiler

6-7 derece İkizler

Görkemli Ağaçların Gölgesinde Kova Ve Halatlı Bir Kuyu

7-8 derece İkizler

Uyandırılmış Grevciler Bir Fabrikayı Çevreliyor

8-9 derece İkizler

Oklarla Dolu Bir Sadak

9-10 derece İkizler

Burun Dalışı Gerçekleştiren Bir Uçak

10-11 derece İkizler

Yeni Açılan Arsalar Öncülere Deneyim İçin Yeni Fırsatlar Sunuyor

11-12 derece İkizler

Zenci Bir Kız Şehirde Bağımsızlığı İçin Savaşıyor

12-13 derece İkizler

Ünlü Bir Piyanist Konser Performansı Veriyor

13-14 derece İkizler

Fiziksel Alan ve Sosyal Ayrımlar Arasında Köprü Kuran İki Adam Telepatik Olarak İletişim Kuruyor

14-15 derece İkizler

İki Hollandalı Çocuk Birbiriyle Konuşuyor, Bilgilerini Paylaşıyor

15-16 derece İkizler

Bir Kadın Aktivist, Davasını Dramatize Eden Duygusal Bir Konuşmada

16-17 derece İkizler

Güçlü Bir Gençliğin Kafası Olgun Bir Düşünürün Kafasına Dönüşüyor

17-18 derece İkizler

Bir Amerikan Şehrinde İki Çinli Adam Ana Dillerinde Sohbet Ediyor

18-19 derece İkizler

Büyük Bir Arkaik Cilt, Geleneksel Bir Bilgeliği Ortaya Çıkarıyor

19-20 derece İkizler

Modern Bir Kafeterya, Çeşitli Bölgelerden Yiyecek ve Ürünlerin Bolluğunu Sergiliyor

20-21 derece İkizler

Çalkantılı Bir İşçi Gösterisi

21-22 derece İkizler

Bir Hasat Festivalinde Dans Eden Çiftler

22-23 derece İkizler

Bir Ağacın Yüksek Yuvasında Üç Yavru Kuş

23-24 derece İkizler

Donmuş Bir Köy Göleti Üzerinde Kaykay Yapan Çocuklar

24-25 derece İkizler

Büyük Palmiye Ağaçlarını Budayan Bir Bahçıvan

25-26 derece İkizler

Kış Gökyüzüne Karşı Donmuş Ağaçlar

26-27 derece İkizler

Kabilesinin Kamp Kurduğu Ormandan Çıkan Bir Çingene

27-28 derece İkizler

İflas Yoluyla Toplum, Aşırı Yüklenmiş Bir Bireye Yeniden Başlama Fırsatı Veriyor

28-29 derece İkizler

Baharın İlk Bülbülü

29-30 derece İkizler

Büyük Sahil Kalabalığının Önünde Yıkanan Güzellerin Geçit Töreni

Kanser
0-1 derece Yengeç

Bir Gemide Denizciler Eski Bir Bayrağı İndirip Yenisini Dikiyor

1-2 derece Yengeç

Sihirli Halı Üzerindeki Bir Adam Geniş Bir Arazi Alanının Üzerinde Geziniyor

2-3 derece Yengeç

Kürkle Sarılmış Bir Adam Tüylü Bir Geyiğe Yol Açıyor

3-4 derece Yengeç

Fareyle Tartışan Kedi

4-5 derece Yengeç

Bir Demiryolu Kavşağında, Bir Otomobil Bir Trenin Çarpması

5-6 derece Yengeç

Yuvalarını Tüyleyen Av Kuşları

6-7 derece Yengeç

Ay Işığı Altında Dans Eden İki Doğa Ruhu

7-8 derece Yengeç

İnsan Kıyafetleri Giymiş Bir Grup Tavşan Geçit Töreninde Sanki Yürüyor

8-9 derece Yengeç

Küçük Çıplak Kız Balık Tutmaya Çalışırken Gölet Üzerine Eğiliyor

9-10 derece Yengeç

Kesme İşleminin İlk Aşamalarında Büyük Bir Elmas

10-11 derece Yengeç

Tanınmış Kişilikleri Karikatürize Eden Bir Palyaço

11-12 derece Yengeç

Aurası Büyük Bir Öğretmenin Reenkarnasyonu Olduğunu Gösteren Bir Bebeği Emziren Çinli Bir Kadın

12-13 derece Yengeç

Başparmağı Çıkık Bir El Çalışmak İçin Uzatılır

13-14 derece Yengeç

Kuzeydoğuda Uçsuz bucaksız Karanlık Bir Boşluğa Bakan Çok Yaşlı Bir Adam

14-15 derece Yengeç

Misafirler Görkemli Yemek Salonunda Büyük Bir Ziyafete Katıldıktan Sonra Rahatlıyor

15-16 derece Yengeç

Çok Eski Bir Kitabın Yardımıyla Önündeki Bir Mandalayı İnceleyen Bir Adam

16-17 derece Yengeç

Orijinal Bir Mikroptan Kaynaklanan Çok Düzeyli Potansiyellerin Açılması

17-18 derece Yengeç

Nesline Yiyecek Bulmak İçin Yeri Eşen Bir Tavuk

18-19 derece Yengeç

Evlilik Töreni Gerçekleştiren Bir Rahip

19-20 derece Yengeç

Venedikli gondolcular serenat yapıyor

20-21 derece Yengeç

Ünlü Bir Şarkıcı Bir Opera Gösterisinde Ustalığını Kanıtlıyor

21-22 derece Yengeç

Yelkenli Bekleyen Genç Bir Kadın

22-23 derece Yengeç

Bir Edebiyat Topluluğunun Buluşması

23-24 derece Yengeç

Güney Denizlerinde Küçük Bir Adada Bir Kadın Ve İki Adam Kazazede

24-25 derece Yengeç

İnatçı Bir Adam, Üstün Bir Gücün Düşüşüyle ​​Gölgelendi

25-26 derece Yengeç

Misafirler Lüks Bir Evin Kütüphanesinde Kitap Okuyorlar

26-27 derece Yengeç

Pahalı Evlerle Dolu Kanyonda Şiddetli Fırtına

27-28 derece Yengeç

Hintli Bir Kız Beyaz Sevgilisini Toplanmış Kabilesine Tanıtıyor

28-29 derece Yengeç

Yeni Doğan İkizleri Altın Terazide Tartan Bir Yunan İlham Perisi

29-30 derece Yengeç

Amerikan Devriminin Kızı

aslan
0-1 derece Aslan

Bir Adamın Hayati Enerjileri Hırs Mahmuzu Altında Harekete Geçirilirken Kafasına Kan Fışkırıyor

1-2 derece Aslan

Kabakulak Salgını

2-3 derece Aslan

Orta Yaşlı Bir Kadın, Uzun Saçları Omuzlarından Akan, Sütyensiz Genç Bir Giysi İçinde

3-4 derece Aslan

Resmi Giyimli Yaşlı Bir Adam Bir Av Gezisinden Getirdiği Ganimetlerin Yanında Duruyor

4-5 derece Aslan

Derin Bir Kanyon Üzerinde Kaya Oluşumları Kulesi

5-6 derece Aslan

Muhafazakar, Eski Tarz Bir Kadın "Hippi" Bir Kızla Yüzleşiyor

6-7 derece Aslan

Yıldızların Takımyıldızları Gece Gökyüzünde Parlak Bir Şekilde Parlıyor

7-8 derece Aslan

Devrimci İdeallerini Yayan Bir Komünist Aktivist

8-9 derece Aslan

Cam Üfleyiciler, Kontrollü Nefes Almalarıyla Güzel Vazolar Şekillendiriyor

9-10 derece Aslan

Sabah Erken Çiy, Güneş Işığı Tarlayı Doldururken Parıldıyor

10-11 derece Aslan

Çocuklar Kocaman Bir Meşe Ağacının Dallarından Sallanan Salıncakta Oynuyor

11-12 derece Aslan

Süslü Fenerlerle Aydınlatılmış Bir Çimenlikte Yetişkinlerden Oluşan Bir Akşam Partisi

12-13 derece Aslan

Kulübesinin Verandasında Kendini Sallayan Yaşlı Bir Deniz Kaptanı

13-14 derece Aslan

Dış Tezahür İçin Fırsatlar Arayan Bir İnsan Ruhu

14-15 derece Aslan

Muhteşem Yüzenleri Olan Bir Yarışma, Tezahürat Eden İnsanlarla Kalabalık Bir Cadde Boyunca Hareket Ediyor

15-16 derece Aslan

Fırtına Bitti, Tüm Doğa Parlak Güneşte Seviniyor

16-17 derece Aslan

Gönüllü Bir Kilise Korosu Dini İlahiler Söyledi

17-18 derece Aslan

Bir Kimyager Öğrencileri İçin Deney Yapıyor

18-19 derece Aslan

Tekne Ev Partisi

19-20 derece Aslan

Zuni Kızılderilileri Güneşe Karşı Bir Ritüel Gerçekleştiriyor

20-21 derece Aslan

Sarhoş Tavuklar Uçmaya Çalışırken Başları Dönerek Kanatlarını Çırpıyor

21-22 derece Aslan

Görevini Gerçekleştiren Posta Güvercini

22-23 derece Aslan

Bir Sirkte Eyersiz Binici Tehlikeli Becerisini Sergiliyor

23-24 derece Aslan

Tamamen İçsel Manevi Edinmeye Konsantre Olan Bir Adam Bedensel Görünümü Ve Temizliği Tamamen İhmal Eden Bir Durumda Oturmaktadır

24-25 derece Aslan

Büyük Bir Devenin Uçsuz bucaksız ve Tehlikeli Bir Çölü Geçtiği Görünüyor

25-26 derece Aslan

Şiddetli Fırtınadan Sonra, Bir Gökkuşağı

26-27 derece Aslan

Doğu Gökyüzünde Şafağın Işıldaması

27-28 derece Aslan

Büyük Bir Ağacın Dalında Birçok Küçük Kuş

28-29 derece Aslan

Okyanus Dalgalarından İnsan Şeklinde Yeniden Doğuş İçin Hazır Bir Deniz Kızı Ortaya Çıkıyor

29-30 derece Aslan

Mühürsüz Bir Mektup

Başak
0-1 derece Başak

Bir Portrede Bir Adamın Kafasının Belirgin Özellikleri Sanatsal Olarak Vurgulanır

1-2 derece Başak

Büyük Beyaz Bir Haç Manzaraya Hakimdir

2-3 derece Başak

İki Koruyucu Melek

3-4 derece Başak

Siyah Beyaz Çocuklar Birlikte Mutlulukla Oynarlar

4-5 derece Başak

Doğa Ruhlarının ve Normalde Görünmeyen Ruhsal Ajansların Farkına Varan Bir Adam

5-6 derece Başak

Bir atlıkarınca

6-7 derece Başak

Harem

7-8 derece Başak

Beş Yaşındaki Bir Çocuk İlk Dans Dersini Alır

8-9 derece Başak

Ekspresyonist Bir Ressam İş Başında

9-10 derece Başak

Dışarıya Ve Gölgelerin Ötesine Bakan İki Kafa

10-11 derece Başak

Bir Anne Bebeğinde Oğul Özleminin Karşılığını Gördü Cevaplandı

11-12 derece Başak

Düğünden Sonra Damat Gelinin Duvağını Alır

12-13 derece Başak

Güçlü Bir Devlet Adamı Siyasi Histeri Durumunun Üstesinden Geliyor

13-14 derece Başak

Aristokrat Bir Aile Ağacı

14-15 derece Başak

Cesur Atalardan Yadigâr, İnce Dantelli Bir Mendil

15-16 derece Başak

Hayvanat Bahçesinde Çocuklar Bir Orangutanla Karşı Karşıya Getiriliyor

16-17 derece Başak

Volkanik bir patlama

17-18 derece Başak

Bir Ouija Tahtası

18-19 derece Başak

Yüzme Yarışı

19-20 derece Başak

Batı Kıyısına Giden Bir Araba Karavanı

20-21 derece Başak

Bir Kız Basketbol Takımı

21-22 derece Başak

Değerli Taşlarla Zenginleştirilmiş Kraliyet Arması

22-23 derece Başak

Bir Aslan Terbiyecisi Becerisini ve Karakterini Sergiliyor

23-24 derece Başak

Meryem ve Küçük Kuzusu

24-25 derece Başak

Bir Kamu Binasının Önünde Yarıya İndirilmiş Bayrak

25-26 derece Başak

Buhurdanlıklı Bir Çocuk Sunağın Yanında Rahibe Hizmet Ediyor

26-27 derece Başak

Bir Grup Aristokrat Hanımefendi Bir Mahkemenin Görevinde Törenle Buluştu

27-28 derece Başak

İktidarı Ele Geçirmiş Kel Kafalı Bir Adam

28-29 derece Başak

Okült Bilgi Arayan Bir Kişi, Zihnini Aydınlatan Kadim Bir Parşömeni Okuyor

29-30 derece Başak

Hemen Yapılması Gereken Bir Görevi Tamamlamaya Tamamen Niyet Eden Bir Adam Her Türlü Cazibeye Karşı Sağırdır

Terazi
0-1 derece Terazi

Birçok Biyolojik Formun Mükemmel Örneklerinden Oluşan Bir Koleksiyonda Bir Kelebek, İnce Bir Okla Saplanmış Gövdesi, Kanatlarının Güzelliğini Sergiliyor

1-2 derece Terazi

Geçmiş Deneyimlerin Meyvelerinin Daima Yaratıcı Ruhun Tohum Gerçekleşmelerine Dönüşmesi

2-3 derece Terazi

Yeni Bir Günün Şafağı Her Şeyin Değiştiğini Açıklıyor

3-4 derece Terazi

Bir Kamp Ateşi Etrafında Bir Grup Genç Ruhsal Birlik İçinde Oturuyor

4-5 derece Terazi

Öğrencilerine “Yeni Bir Dünya”nın İnşa Edilebileceği İçsel Bir Bilginin Temelini Açıklayan Bir Adam

5-6 derece Terazi

Bir Adam İdeallerinin İç Vizyonu Önünde Somut Şekil Almasını İzler

6-7 derece Terazi

Tavukları Besleyen ve Onları Şahinlerden Koruyan Kadın

7-8 derece Terazi

Issız Bir Evde Yanan Bir Şömine

8-9 derece Terazi

Bir Sanat Galerisinde Özel Bir Odanın Duvarında Asılı Üç “Eski Usta”

9-10 derece Terazi

Bir Kano Dar Akıntılardan Geçerek Sakin Sulara Ulaşır

10-11 derece Terazi

Gözlüklerinin Üzerinden Öğrencilerine Bakan Bir Profesör

11-12 derece Terazi

Madenciler Derin Bir Kömür Madeninden Yüzeye Çıkıyor

12-13 derece Terazi

sabun köpüğü üfleyen çocuklar

13-14 derece Terazi

Öğlen Sıcağında Bir Adam Öğle Uykusu Yapıyor

14-15 derece Terazi

Dairesel Yollar

15-16 derece Terazi

Bir Fırtınadan Sonra Bir Tekne İskelesi Yeniden İnşa Edilmesi Gerekiyor

16-17 derece Terazi

Emekli Kaptan Gemilerin Limana Girip Çıkışını İzliyor

17-18 derece Terazi

İki Adam Tutuklandı

18-19 derece Terazi

Bir Hırsız Çetesi Saklanıyor

19-20 derece Terazi

Görevini Yapan Bir Haham

20-21 derece Terazi

Bir Pazar Kalabalığı Sahilin Keyfini Çıkarıyor

21-22 derece Terazi

Bir Çeşmede Kuşlara İçecek Veren Bir Çocuk

22-23 derece Terazi

Chanticleer'in Sesi Gün Doğumunu Müjdeliyor

23-24 derece Terazi

Sol Tarafında Üçüncü Kanadı Olan Kelebek

24-25 derece Terazi

Bir Güz Yaprağının Görünüşü Bir Hacıya Yaşamın Ve Ölümün Gizeminin Aniden Açığa Çıkmasını Sağlar

25-26 derece Terazi

Bir Kartal Ve Büyük Beyaz Güvercin Birbirine Dönüşüyor

26-27 derece Terazi

Açık Gökyüzünde Yüksekte Bir Uçak Yelken Açıyor

27-28 derece Terazi

Kendisini Çevreleyen ve Ona Yardımcı Olan Manevi Güçlerin Farkına Varan Bir Adam

28-29 derece Terazi

İnsanoğlunun Nesilden Nesle Aktarılabilen Bilgiye Ulaşmak İçin Büyük ve Bitmeyen Çabası

29-30 derece Terazi

Bir Filozofun Kafasında Üç Yığın Bilgi

Akrep
0-1 derece Akrep

Bir Şehir Caddesi Üzerinde Kalabalık Bir Gezi Otobüsü

1-2 derece Akrep

Narin Bir Parfüm Şişesi Kırılmış, Kokusu Yayılıyor

2-3 derece Akrep

Küçük Bir Köyde Ev Toplama Partisi Komşuların İşbirliğini Sağlıyor

3-4 derece Akrep

Bir Genç Adanmışlık Ritüelinde Yanan Bir Mum Taşıyor

4-5 derece Akrep

Devasa Bir Kayalık Kıyı, Denizin Çarpmasına Direniyor

5-6 derece Akrep

Altına Hücum İnsanları Ana Topraklarından Koparıyor

6-7 derece Akrep

Derin Deniz Dalgıçları

7-8 derece Akrep

Ay Işığında Yıkanmış Sakin Bir Göl

8-9 derece Akrep

İş Başında Bir Diş Hekimi

9-10 derece Akrep

Kardeşlik Yemeği Eski Yoldaşları Bir Araya Getiriyor

10-11 derece Akrep

Boğulan Bir Adam Kurtarılıyor

11-12 derece Akrep

Resmi Elçilik Balosu

12-13 derece Akrep

Bir Mucit Laboratuvar Deneyi Yapıyor

13-14 derece Akrep

Telefon yan hakemi iş başında yeni bağlantılar kuruyor

14-15 derece Akrep

Beş Höyüğün Etrafında Oynayan Çocuklar

15-16 derece Akrep

Bir Kızın Yüzü Gülümsemeye Dönüşüyor

16-17 derece Akrep

Kendi Ruhuyla Döllenmiş Bir Kadın “Çocukla Harikadır”

17-18 derece Akrep

Rengarenk İhtişamla Parlak Ormanın İçinden Bir Yol

18-19 derece Akrep

Papağan Duyduğu Konuşmayı Tekrarlıyor

19-20 derece Akrep

Bir Kadın Kutsal Bir Yolun Girişini Kapatan İki Karanlık Perdeyi Çekiyor

20-21 derece Akrep

Vicdanına Uymayan Asker Emirlere Karşı Direniyor

21-22 derece Akrep

Avcılar Yaban Ördeği Vuruyor

22-23 derece Akrep

Bir Tavşan Doğa Ruhuna Dönüşüyor

23-24 derece Akrep

Kalabalıklar İlham Alan Bir Kişinin "Dağda Vaaz" Verdiğini Duyduktan Sonra Evlerine Dönüyor

24-25 derece Akrep

Röntgen Fotoğrafı

25-26 derece Akrep

Amerikan Kızılderilileri Yeni Bir Bölgeye Taşındıktan Sonra Kamp Kuruyor

26-27 derece Akrep

Bir Askeri Bando Şehrin Sokaklarında Gürültülü Yürüyor

27-28 derece Akrep

Perilerin Kralı Bölgesine Yaklaşıyor

28-29 derece Akrep

Kızılderili Bir Kızılderili, Çocuklarının Hayatı İçin Şefe Yalvarıyor

29-30 derece Akrep

Cadılar Bayramı Kostümlü Çocuklar Çeşitli Şakalar Yapıyor

yay Burcu
0-1 derece Yay

Emekli Ordu Gazileri Eski Anıları Yeniden Uyandırmak İçin Toplanıyor

1-2 derece Yay

Beyaz Şapkalı Dalgalar Rüzgarın Deniz Üzerindeki Gücünü Gösterir

2-3 derece Yay

Satranç oynayan iki adam

3-4 derece Yay

Küçük Bir Çocuk Ebeveynlerinin Teşvikiyle Yürümeyi Öğreniyor

4-5 derece Yay

Yaşlı Bir Baykuş Büyük Bir Ağacın Dalında Tek Başına Oturur

5-6 derece Yay

Kriket Oyunu

6-7 derece Yay

Cupid Bir İnsan Kalbinin Kapısını Çalıyor

7-8 derece Yay

Dünyanın Derinliklerinde Yeni Elementler Oluşuyor

8-9 derece Yay

Bir Anne Küçük Çocuğunu Dik Bir Merdivenden Adım Adım Çıkarıyor

9-10 derece Yay

Altın Saçlı Bir Fırsat Tanrıçasının Teatral Temsili

10-11 derece Yay

Arkaik Bir Tapınağın Sol Bölümünde, İnsan Vücudu Şekilli Bir Kap İçinde Bir Kandil Yanıyor

11-12 derece Yay

Bayrak Kartal Olur; Şafağı Selamlayan Bir Chanticleer'e Kartal

12-13 derece Yay

Dul Bir Kadının Geçmişi Ortaya Çıkıyor

13-14 derece Yay

Büyük Piramit ve Sfenks

14-15 derece Yay

Yer Domuzu Günü'nde Gölgesini Arıyor Yer Domuzu

15-16 derece Yay

Deniz martıları yiyecek umarak bir geminin etrafında uçar

16-17 derece Yay

Bir Paskalya Gündoğumu Ayini Büyük Bir Kalabalığı Çekiyor

17-18 derece Yay

Sahilde Oynayan Çocuklar, Başları Güneşliklerle Korunuyor

18-19 derece Yay

Erkeklerin Davranışları ve Reddi Tarafından Tehdit Edilen Pelikanlar Yavrularını Yetiştirmek İçin Daha Güvenli Alanlar Arıyor

19-20 derece Yay

Eski Tarz Bir Kuzey Köyünde Erkekler Yaz Boyunca Kullanılmak Üzere Donmuş Bir Göletin Buzunu Kestiler

20-21 derece Yay

Ödünç Gözlük Takan Bir Çocuk Ve Bir Köpek

21-22 derece Yay

Çin Çamaşırhanesi

22-23 derece Yay

Yeni Ülkeye Giriş Gereksinimlerini Yerine Getiren Bir Grup Göçmen

23-24 derece Yay

Bir Kulübenin Kapısına Tünemiş Bir Mavi Kuş

24-25 derece Yay

Hobi Atında Tombul Bir Çocuk

25-26 derece Yay

Bir Savaşta Bir Bayrak Taşıyıcı

26-27 derece Yay

İşinde Bir Heykeltıraş

27-28 derece Yay

Güzel Bir Dere Üzerindeki Eski Bir Köprü Hala Sürekli Kullanımda

28-29 derece Yay

Şık Bir Banliyö Caddesinde Evinin Çimlerini Biçen Şişman Bir Çocuk

29-30 derece Yay

Papa, Müminleri Kutsuyor

Oğlak
0-1 derece Oğlak

Kızılderili Bir Şef Toplanmış Kabileden Güç Aldı

1-2 derece Oğlak

Gotik Bir Kilisede Üç Gül Pencere, Biri Savaşta Hasar Gördü

2-3 derece Oğlak

Bir İnsan Ruhu, Yeni Deneyimler İçin Açgözlülük İçinde, Somutlaşma Arıyor

3-4 derece Oğlak

Bir Su Yolculuğunun Başında Büyük Bir Kano Teçhiz Eden Bir Grup İnsan

4-5 derece Oğlak

Savaş Yolundaki Kızılderililer. Bazı Adamlar Dolu Bir Kano Kürek Çekerken, Bazıları Kanoda Savaş Dansı Yapıyor

5-6 derece Oğlak

Karanlık Ormanlara Giden Bir Kemerin Altında On Kütük Yatıyor

6-7 derece Oğlak

Allah'ın Kudreti Altında Peçeli Bir Peygamber Konuşuyor

7-8 derece Oğlak

Güneşli Bir Evde Evcilleştirilmiş Kuşlar Neşeyle Ötüyor

8-9 derece Oğlak

Arp Taşıyan Bir Melek

9-10 derece Oğlak

Denizcinin Elinden Beslenen Albatros

10-11 derece Oğlak

Özel Bir Arazide Büyük Bir Sülün Grubu

11-12 derece Oğlak

Doğa Bilimleri Üzerine Resimli Bir Ders, Hayatın Az Bilinen Yönlerini Ortaya Çıkarıyor

12-13 derece Oğlak

Ateşe Tapan Bir Kişi, Varoluşun Nihai Gerçekleri Üzerine Meditasyon Yapıyor

13-14 derece Oğlak

Granite Oyulmuş Eski Bir Alçak Kabartma, Uzun Zamandır Unutulmuş Bir Kültüre Tanık Oluyor

14-15 derece Oğlak

Bir Hastanede Çocuk Koğuşları Oyuncaklarla Dolu

15-16 derece Oğlak

Okul Alanları Spor Salonu Kıyafetli Kız ve Erkek Çocuklarla Dolu

16-17 derece Oğlak

Bastırılmış Bir Kadın Nüdizmde Psikolojik Bir Kurtuluş Buluyor

17-18 derece Oğlak

Bir İngiliz Savaş Gemisinden Union Jack Bayrağı Dosyaları

18-19 derece Oğlak

Bakkaliye dolu bir çanta taşıyan beş yaşında bir çocuk

19-20 derece Oğlak

Gizli Bir Koro Dini Bir Ayin Sırasında Şarkı Söylemektedir

20-21 derece Oğlak

Bayrak Yarışı

21-22 derece Oğlak

Yenilgiyi İncelikle Kabul Eden Bir General Karakterinin Asaletini Ortaya Koyar

22-23 derece Oğlak

Savaşta Cesaretinden Dolayı İki Ödül Alan Bir Asker

23-24 derece Oğlak

Manastıra Giren Kadın

24-25 derece Oğlak

Kıymetli Oryantal Halılarla Dolu Bir Mağaza

25-26 derece Oğlak

Bir Şelalenin Yanardöner Sisinde Dans Eden Doğa Ruhu

26-27 derece Oğlak

Bir Dağ Tapınağına Giden Dik Basamaklara Tırmanan Hacılar

27-28 derece Oğlak

Büyük Bir Kuşhane

28-29 derece Oğlak

Çay Yaprakları Okuyan Bir Kadın

29-30 derece Oğlak

Dünya İşlerinde İdari Kararlardan Sorumlu Erkeklerin Gizli Toplantısı

Kova
0-1 derece Kova

Kaliforniya'daki Eski Bir Adobe Misyonu

1-2 derece Kova

Beklenmedik Fırtına

2-3 derece Kova

Donanmadan Bir Kaçak

3-4 derece Kova

Bir Hindu Yogi İyileştirme Güçlerini Gösteriyor

4-5 derece Kova

Bir Atalar Meclisinin Genç Bir Liderin Çabalarını Uyguladığı Görülür

5-6 derece Kova

Maskeli Bir Figür, Bir Gizem Oyununda Ritüel Eylemler Gerçekleştiriyor

6-7 derece Kova

Yumurtadan Bir Çocuk Doğarken Görülüyor

7-8 derece Kova

Sergilenen Güzelce Giydirilmiş Balmumu Figürleri

8-9 derece Kova

Bir Bayrağın Kartala Dönüştüğü Görülür

9-10 derece Kova

Bir Süreliğine Popüler Bir İdealin Cisimleşmesi Olan Bir Adama, Bir Kişi Olarak Bu İdeal Olmadığını Fark Ettirilir

10-11 derece Kova

Sessiz Bir Saat Sırasında Bir Adam Hayatını Değiştirebilecek Yeni Bir İlham Alır

11-12 derece Kova

Geniş Bir Merdivenin Üzerinde Farklı Türlerden İnsanlar Yukarı Kadar Mezun Oldu

12-13 derece Kova

Bir Barometre

13-14 derece Kova

Tünele Giren Tren

14-15 derece Kova

Bir çitin üzerinde oturan ve mutlu bir şekilde şarkı söyleyen iki muhabbet kuşu

15-16 derece Kova

Masasında Büyük Bir İşadamı

16-17 derece Kova

Bir bekçi köpeği nöbet tutuyor, efendisini ve sahip olduklarını koruyor

17-18 derece Kova

Bir Adamın Gizli Motifleri Herkesin İçinde Ortaya Çıkıyor

18-19 derece Kova

Bir Orman Yangını Su, Kimyasallar ve Katıksız Kas Enerjisi Kullanılarak Kontrol Altına Alınıyor

19-20 derece Kova

Bir Mesaj Taşıyan Büyük Beyaz Güvercin

20-21 derece Kova

Hayal kırıklığına uğramış ve hayal kırıklığına uğramış bir kadın, görünüşte boş görünen bir hayatla cesurca yüzleşiyor

21-22 derece Kova

Çocukların Rahat ve Sıcaklık İçinde Oynamalarını Sağlamak İçin Bir Çocuk Odasının Zeminine Bir Kilim Yerleştirilir

22-23 derece Kova

Oturan Ve Tüm Pençelerini Sallayan Büyük Bir Ayı

23-24 derece Kova

Tutkularını Yenen Bir Adam, Deneyimiyle Derin Bilgelik Öğretiyor

24-25 derece Kova

Sağ Kanadı Daha Kusursuz Şekilde Bir Kelebek

25-26 derece Kova

Bir Garaj Adamı Bir Arabanın Aküsünü Hidrometreyle Test Ediyor

26-27 derece Kova

Taze Menekşelerle Dolu Eski Bir Çömlek Kasesi

27-28 derece Kova

Kış İçin Odun Arzını Sağlamak İçin Bir Ağaç Kesildi ve Kesildi

28-29 derece Kova

Kozadan Çıkan Kelebek

29-30 derece Kova

Kökleri Çok Kadim Bir Kültürün Geçmişinde Köklü, Birçok Bireysel Zihnin Ortak Bir Bilincin Parıldayan Işığında Birleştiği Manevi Bir Kardeşlik, Metamorfozdan Başarıyla Çıkmış Kişiye Açıklanır

balık Burcu
0-1 derece Balık

Kalabalık Bir Pazar Yerinde Çiftçiler ve Aracılar Çok Çeşitli Ürünler Sergiliyor

1-2 derece Balık

Avcılardan Saklanan Bir Sincap

2-3 derece Balık

Taşlaşmış Ağaç Gövdeleri Çöl Kumunda Kırık Yatar

3-4 derece Balık

İki Sahil Tatil Yerini Birbirine Bağlayan Dar Bir Kıstak Üzerinde Yoğun Araç Trafiği

4-5 derece Balık

Bir Kilise Çarşısı

5-6 derece Balık

Tam Elbiseli Ordu Subaylarının Geçit Töreni

6-7 derece Balık

Bir Işık Huzmesiyle Aydınlatılmış, Denizle Çevrili Kayaların Üzerinde Büyük Bir Haç Yatıyor

7-8 derece Balık

boru üfleyen kız

8-9 derece Balık

Bir Jokey, Rakiplerini Geride Bırakma Niyetiyle Atını Mahmuzluyor

9-10 derece Balık

Bir Havacı, Yeri Kapatan Bulutların Arasında Uçarak Yolculuğunu Sürdürüyor

10-11 derece Balık

Dar Bir Yolda Yürüyen, Aydınlanma Arayan Adamlar

11-12 derece Balık

Okült Bir Kardeşliğin Kutsal Alanında Yeni İnisiye Edilen Üyeler İnceleniyor ve Karakterleri Test Ediliyor

12-13 derece Balık

Birçok Savaşta Kullanılan Eski Bir Kılıç Bir Müzede Sergileniyor

13-14 derece Balık

Büyük bir Tilki Kürküne Sarılı Bir Bayan

14-15 derece Balık

Bir Subay, Canlı Mermi Yağmuru Altında Simüle Bir Saldırıdan Önce Adamlarına Talimat Veriyor

15-16 derece Balık

Yaratıcı Birey Çalışmasının Sessizliğinde Bir İlham Akışı Yaşıyor

16-17 derece Balık

Paskalya Geçit Töreni

17-18 derece Balık

Köylüler Devasa Bir Çadırda Muhteşem Bir Gösteriye Tanıklık Ediyor

18-19 derece Balık

Öğrencisine Eğitim Veren Bir Usta

19-20 derece Balık

Akşam Yemeği İçin Hazırlanan Sofra

20-21 derece Balık

Çinli Bir Hizmetçinin Dikkatli ve Nazik Gözü Altında Bir Kız Küçük Bir Beyaz Kuzuyu Okşuyor

21-22 derece Balık

Yeni Kanunun Levhalarını Taşıyan Bir Peygamber Sina Dağının Yamaçlarında Yürüyor

22-23 derece Balık

Bir Seans Veren “Maddileştiren” Bir Ortam

23-24 derece Balık

Uçsuz bucaksız denizle çevrili küçük bir adada insanlar yakın etkileşim içinde yaşarken görülüyor.

24-25 derece Balık

Bir Dini Örgüt Sapkın Alışkanlıkların ve Maddi İdeallerin Bozucu Etkisinden Kurtulmayı Başarıyor

25-26 derece Balık

Farklı İnsanlar Gün Batımında Çok İnce Ay Hilalinin Görünüşünü İzlerken Farklı Projelerine Devam Etme Zamanının Geldiğini Anlıyorlar

26-27 derece Balık

Hasat Ayı Berrak Bir Sonbahar Gökyüzünü Aydınlatıyor

27-28 derece Balık

Dolunay Altında Bereketli Bir Bahçe, Tam Yetiştirilmiş Çeşitli Sebzeleri Ortaya Çıkarır

28-29 derece Balık

Prizmadan Geçerken Birçok Renge Ayrılan Işık

29-30 derece Balık

Yüze Benzeyen Görkemli Bir Kaya Oluşumu, Bunu Kendi Büyüklük İdeali Olarak Alan Bir Çocuk Tarafından İdealize Edilir ve Büyüdükçe Öyle Görünmeye Başlar

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:55 -->-> Daha önceki mesaj 12:52 --

NASIL BAKACAKSINIZ?
doğum haritanızdaki gezegenlerin, ASC,MC,DSC ve IC derecelerini çıkartın.
listedeki semboller ile eşleştirin.
bu şekilde yükseleni( ASC) bilmeden sadece gezegen yerleşimlerinizden güzel bir yorum çıkarabilirsiniz.
gezegenlerin birbirine yaptığı açılar/işaretlemeler sembollerin okunmasında etkin yada pasif anlamlarını öne çıkarır

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:06 -->-> Daha önceki mesaj 12:55 --

ÖRNEK
Güneş Boğa burcu 14 ° 58'
Ay Akrep14 ° 58'
Dolunay (180°00')
Merkür Boğa burcu 8 ° 57'
Venüs İkizler burcu 27 ° 56'
Mars Yengeç 21 ° 36'
Jüpiter Koç burcu 27 ° 26'
Satürn balık Burcu 5 ° 43'
Uranüs Boğa burcu 18 ° 41'
Neptün balık Burcu 26 ° 51'
Plüton Kova 0 ° 21'
Düğüm (M) Boğa burcu 3 ° 35'
Lilith (M) aslan 13 ° 07'
Kiron Koç burcu 17 ° 33'
Talih Boğa burcu 22 ° 16'
tepe noktası Yengeç 6 ° 13'

verdiğim değerler 5 Mayıs 2023 saat 20:35 ay tutulmasını içerir
internetten arayıp dereceler karşısına sabit yıldızları yazabilir aynı zamanda yukarıdan sabian sembolleri ile eşleştirebilirsiniz.
aynı işlemi kendi haritanız üzerinde yaptığınızda bir çok yeni bilgiye erişebilirsiniz

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:34 -->-> Daha önceki mesaj 13:06 --

MERAK EDENLER İÇİN 5 MAYIS 2023 TUTULMA HARİTASI



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
Hanif kalmak cesaret ister...
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
temel astroloji


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
TEMEL ASTROLOJİ - TRANSİTLER shera_hanif Burçlar, Fallar ve Kehanetler 5 12 Nisan 2024 15:42
TEMEL ASTROLOJİ - EVLER shera_hanif Burçlar, Fallar ve Kehanetler 6 15 Kasım 2023 12:19
TEMEL ASTROLOJİ - PLANETLER/İŞARETLER shera_hanif Burçlar, Fallar ve Kehanetler 5 22 Mayıs 2023 17:03
TEMEL ASTROLOJİ - ELEMENTLER shera_hanif Burçlar, Fallar ve Kehanetler 4 21 Mayıs 2023 12:32
TEMEL ASTROLOJİ shera_hanif Burçlar, Fallar ve Kehanetler 2 08 Mayıs 2023 03:36