IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By YaruN

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Temmuz 2023, 19:39   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Evlilik teklifi alacak burçlar! Akrep, Yay ve Balıklar'a şans yüzünü dönüyor..




Günlük burç yorumlarını birçok kişi merak ediyor. Astrolog Özlem Recep'in kaleme aldığı günlük yorumlarda bazı burçlara müjdeler bazılarına sağlık konusunda uyarılar var. Peki 12 Temmuz günlük burçlarda neler var? İşte aşk, para ve kariyer müjdeleri...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


2 Temmuz günü Koçlar enerjilerini düşürecek olaylara mesafe koymalı. İkizler kalp ve tansiyon problemlerine karşı temkinli olmalı. Peki Astrolog Özlem Recep 12 Temmuz günlük burçlar için neler yazdı?

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Kova, Balık, Terazi, Oğlak, Yay burçlarını neler bekliyor? İşte 12 Temmuz 2023 günlük yorumlar...

Astrolog Özlem Recep sağlık problemlerine karşı uyarılarda bulunuyor. Burçlar için uzun süredir bekledikleri iş ve proje şansını yakalıyorlar.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


12 Temmuz 2023 Günlük Burç Yorumları

Koç: Sevgili Koç burçları, iş hayatınız açısından sizi geriye çekmeye çalışan kişilere karşı dikkatli olmalısınız. Gün içerisinde işten ayrılma düşünceleri zihninizden geçebilir. Bu süreç sizin yeni bir işe başlamak için atacağınız adımlara zemin de hazırlayabilir. Maddi kaynaklarda beklenmedik yaşanabilecek harcamalara karşı da temkinli olmalısınız.

Boğa: Sevgili Boğa burçları, sakin ve kararlı yanınızdan eser kalmayacak bir güne başlıyorsunuz. Özellikle iş ve özel hayatı dengelerken, evinizin dışında kalan insanların sizleri eleştirmesi zaman zaman tahammül edilemez oluyor. İş yerinizde yöneticilerinizle aranızda geçen diyaloglara karşı sinirlerinize hakim olmalısınız.

İkizler: Sevgili İkizler burçları, kariyer hayatınızda sizi geriye çeken kişileri ve olayları artık fark etmelisiniz. Çeşitli iş kolları için yardım aldığınız bu süreçte kendinizi geliştirecek her türlü adımı doğru stratejilerle planlamanız gerekiyor. Gün içerisinde tansiyon ve kalp rahatsızlıklarına karşı temkinli olmalı, bol su içmelisiniz.

Yengeç: Sevgili Yengeç burçları, aile büyükleriniz, eşinizin ailesi ve yakınlarınızın bazı hastanesel süreçleri sizi ruhen sıkabilir. Onlarla ilgilenmeyi ihmal etmeyiniz. Ayrıca medya, sınavlar, eğitim ve hukuksal süreçlerle ilgili attığınız adımları düzenlerken size yardım edecek, destekleyecek kişiler hayatınızı kolaylaştırabilir. Maddi konularla ilgili aşırı harcamalara dikkat.

Aslan: Sevgili Aslan burçları, iş hayatınızla ilgili zorlandığınız konular hakkında fevri kararlar almak doğru olmayabilir. Sakin ilerlemeli ve doğru hamlelerle kendinizi ifade etmelisiniz. Özel hayatınızla ilgili de ben - sen kavgalarına açık bir gün, aman dikkat.

Başak: Sevgili Başak burçları, seyahat planlarınızın aktifleştiği bir gün. Uzak yolculuklar, iş hayatınız için yapılan planlar ve projeler aktifleşiyor. Gizli düşmanlara karşı biraz daha mesafeli olmanız içsel anlamda sizi koruyacaktır.

Terazi: Sevgili Terazi burçları, maddi kaynaklarınızı dengelemeniz gereken bir günden geçmektesiniz. Kredi kartı, vergi ve banka borçlarıyla ilgili düzenlemeler yapmak isterseniz gökyüzü elverişli. Özel hayatınızla ilgili bazı beklenmedik gelişen konular zaman zaman kalbinizi yorabilir. Bu kişi gerçekten geleceğinize uygun mu? Karar zamanı.

Akrep: Sevgili Akrep burçları, çevrenizdeki pek çok kişinin sizi konuştuğu şahane bir gün. Özel hayatınızla ilgili de beklenmedik sürprizlere açıksınız. Hayatınızdaki kişiden alacağınız destek sizi oldukça mutlu edecek. Bekarsanız, uzun süredir ilişkiniz netlik kazanmadıysa, evlilik teklifine hazırlıklı olun.

Yay: Sevgili Yay burçları, kariyer hayatınızı önemsemelisiniz. Yeni iş alanları ve kaynaklarının açılacağı, belki de hobinizden para kazanacağınız enerjiler sizinle. İmkanları değerlendirmenizi öneriyorum. Yaşadığınız evi ve yeri değiştirmek için adımlar atmanız şuan zorlu görünse de önümüzdeki günlerde imkansız değil.

Oğlak: Sevgili Oğlak burçları, özel hayatınız adına yön değiştiren enerjilere bugün dikkat. Eşinizin ya da hayatınızdaki kişinin ailesinin çıkaracağı bazı problemler beraberliğinizin gidişatını değiştirebilir. İş hayatınızda önemli bir isimseniz, söylediklerinize ve arkanızdan konuşulanlara karşı da dikkatli olmalısınız. Herkes dost değil.

Kova: Sevgili Kova burçları, ailenizin içinde gelişen bazı tatsız olaylar ruhen zihninizi yoruyor olabilir. Özellikle eski beraberliğinizin zaman zaman yeni kurduğunuz düzenin içinde size rahatsızlık vermesinin cevaplarını arıyor olabilirsiniz. Ruhunuz bu konularla yorulurken iş hayatınızı ihmal etmemelisiniz.

Balık: Sevgili Balık burçları, sıkıldığınız konularla ilgili azıcık sabır. Çiçek açacaksınız. Gün içerisinde hiç ummadığınız haberleri duyarken, karşılaştığınız konuları belki de tahmin ediyordunuz. Özel hayatınızla ilgili zorluklara takılmadan iş hayatınızla ilgili neler yapabilir, neleri planlayabilirsiniz? Şimdi bu konulara zihin yorma zamanı.

Kaynak:Akşam Gazetesi

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Evlilik yolunda ilk adımı atan oyuncu Umut Kurt, sevgilisine evlilik teklifi etti Emre Magazin Haberleri 0 01 Mayıs 2021 14:30
Burçlar ve Evlilik Düğün NerqiS Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 19 Ekim 2018 21:39
Evlilik teklifi sözleri -en güzel Evlilik teklifi yazıları mesajları PauL Aşk ve Sevgi Köşesi 0 02 Kasım 2011 12:45
Evlilik Teklifi Nickolas Komedi ve Mizah 2 23 Mayıs 2010 21:14