IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Kasım 2023, 16:40   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
MARS-GÜNEŞ döngüsü AKREP 25,37 derece (18 kasım 2023 - 9 ocak 2026)




Arkadaşlar,
hayatımızda güneş döngülerini biliriz, doğum günümüzü kutladığımız zamanlardır. Astrolojiye inanmayanların bile mecburen kutladığı ve reddetse bile devletin yaşınızı belirlemek kullandığı gezegen döngüsüdür.
(notlarımdan)
Güneş Devinimi
Her yıl doğum günümüzde (bir gün önce veya bir gün sonra) bizim için yeni bir yıl başlamaktadır, çünkü Güneş doğum haritasındaki yerine dönmekte, kendisiyle kavuşum yapmaktadır. Bu yeni bir başlangıç için enerji demektir. Ancak herkes doğum gününde kendini enerjik hissetmez. Bazı insanlar bu günü coşku ile kutlarken bazıları önemsemez görünür. O gün yalnız kalmayı tercih ederler. Bunun iki nedeni vardır. Birincisi Güneş'in yaptığı bu açıyla doğum haritamızdaki Güneş'i etkileyen açılar, enerjiler harekete geçmiş olur.
İkincisi o gün doğum haritamız transit halindeki diğer planetlerin etkisi altındadır. Eğer o yıl transit halindeki diğer planetlerin etkisi altındadır. Eğer o yıl transit etkiler açısından kritik bir yıl ise, bu enerjiler ile yaşamımızı sorguluyorsak o zaman Güneş'in bu kavuşumu yapması bir tetik görevi görebilir ve biz harekete geçebiliriz.
Yeni bir yıl, yeni bir enerji ve başlangıç. Güneş'in kendisiyle kavuşum açısı yapması işte bunu temsil ediyor. Güneş var olabilme enerjisi olduğuna göre bu kavuşumda enerji yükselecektir. Bu enerjinin niteliği Güneşi etkileyen açılara göre belirlenebilir. Artık bir yıl sürecek yeni bir dönem başlamıştır. Önümüzdeki bir yıl için kendimize bir takım hedefler koyabiliriz. Bunlar ruhsal, duygusal, parasal, mesleki olabilir. Eğer bu gerçek isteklerimize aykırılık varsa doğum gününden üç ay sonra, transit Güneş doğum haritasındaki Güneş'e kare açı yaptığında, dış dünyadan gelen bir meydan okumayla karşılaşabiliriz. Yok eğer hedefler isteklere uygunsa o dönemde bunları gerçekleştirme yolunda bazı aktiviteler söz konusu olabilir. Bunun için gerekli adımlar atıldığında kişi için eğlenceli olmuyorsa özünde endişe, isteksizlik taşımaktadır. Terslikler yaşanması durumunda bu terslikleri yaratan planetler değildir. İç dünyamız harekete geçmiştir, belki de ben bunu istemiyorum diyordur veya ne kadar sınıyordur. Bunu gösterme kanalı da dış dünyadır.


bu konu uzun uzun devam eder

ancak bahsetmek istediğim şey, MARS döngüsüdür. Güneş ile etkileşime girmiş olan MARS önümüzde 25 ay süren bir etki alanı açacaktır.

(notlarımdan)
Güneş ve Ay ve Venüs'ün isteklerini gerçekleştirebilmek için Marsın hareketine, istekliliğine ihtiyacımız vardır. Yaşamımızdaki ileri doğru atılmış veya atılması gereken adımlarda hep Mars vardır. Amaçlarımıza doğru hareket etme kapasitemizdir Mars. Kişiliğimizi gelen tüm baskılara rağmen koruma enerjisidir Mars.

daha önce yazmıştım, sorularımıza cevapları hangi kombinasyonlarla buluruz?
NE = gezegen
NASIL = burç
NEREDE = ev

MARS enerjisini AKREP burcu son derecelerinde kullanıyoruz. ve bu enerji ile etkileşim YAY burcu sarkıyor.
astrolojide akrep; krizler demektir, mafya demektir ,gizli işler demektir.
mars burada güneş ile kavuşum içinde olduğunda haritanızda hangi evde ve açıda yer alıyorsa sizi bunca zaman o şekilde etkileyecektir.
konuyla ilgili daha çok bilgi edinmek istiyorsanız
irc.trsohbet.net forumlarından nickime not bırakabilirsiniz.



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
Hanif kalmak cesaret ister...
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 27 Kasım 2023, 15:35   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: MARS-GÜNEŞ döngüsü AKREP 25,37 derece (18 kasım 2023 - 9 ocak 2026)




Astrolojide Güneş, kim olduğumuzun özünü temsil eder. Gerçek benliğimizi aydınlatır ve içimizdeki ve çevremizdeki yaşam döngüleri ve mevsimlerinin anahtarıdır.

Güneş, Mars gezegeniyle aynı hizaya geldiğinde enerjisinin daha fazlasını alır ve onu çekirdeğimize ışınlar.

Antik Yunan mitolojisinde Mars, Savaş Tanrısıydı ve en çok kutlanan ve saygı duyulanlardan biriydi. Mart ayı onun onuruna adandı ve onu Ekinoks'u ve astrolojik yılın başlangıcını yöneten Tanrı yaptı.
Mars'ın yeniden doğuş ve yenilenme zamanını yönetmesi tesadüf değildir ve Mars'ın gerçekten savaş tanrısından çok daha fazlası olduğunu gösterir.

Mars genellikle Phobos ve Deimos adlı iki atlı bir arabaya binerken tasvir edilirdi; Phobos korku anlamına gelirken Deimos terör veya panik anlamına gelir.

Mars bu iki atı savaşa sürerek karşı tarafa korku ve dehşet saçıyordu ancak iki at aynı zamanda Mars'ın savaşa giderken kendi korkularını da yendiğini simgeliyordu.

(Eğlenceli gerçek: Hem Phobos hem de Deimos artık Mars'ın iki uydusunun isimleridir.)

Her ne kadar Savaş Tanrıları olmasak da, hayatın önümüze çıkardığı iniş ve çıkışlarda yolculuk ederken korku ve panik çoğu zaman bizimle birlikte gelir. Ama tıpkı Mars gibi biz de yine de yola devam etmeyi öğreniyoruz.

Mars cesareti ve cesareti temsil eder, aynı zamanda hayat bizi yere serdiğinde bile devam etme ve yeniden başlama yeteneğini de temsil eder.
Hepimiz bir savaşta olmayabiliriz ama her gün karşılaştığımız kendi kişisel savaşlarımız, kendi kişisel yenilgilerimiz ve zaferlerimiz var. Korku getirirler, hatta içimizi terörle doldurabilirler ama cesaretimizi, yiğitliğimizi ve kararlılığımızı bulduğumuzda bir çıkış yolu vardır.

Modern astrolojide Mars, eylem ve motivasyon gezegenidir. Kalkıp gitmemize ve adımlarımıza moral vermemize yardımcı olan gezegendir. Desteklenmeye ihtiyaç duyduğumuzda, fazladan enerjiye ihtiyaç duyduğumuzda ve kendimiz için ayağa kalkmamız gerektiğinde aradığımız gezegendir.

Mars aynı zamanda zodyakın ilk burcu olan ve başın ve vücudun üst kısmının yöneticisi olan Koç burcunu da yönetir.

Çoğumuz aynı zamanda rahimden hayata balıklama atlayarak çıkarız ve Mars'ın bize getirdiği güç budur. İlk nefesimizi alma gücü, bu Dünya yolculuğuna çıkma gücü ve bir gün her şeyin biteceğini bilme gücü, bizi hayatı dolu dolu yaşamaktan alıkoymamalı.
Hepimizin içinde Mars enerjisi var ve Kasım 2023'te Güneş Mars'la aynı hizaya geldiğinde hepimiz bu enerjiden faydalanabileceğiz.

Mars ve Güneş'in hizalanması, hayallerimizi ve hedeflerimizi gerçekleştirebilmemiz için motive olma ve korkularımızı bir kenara bırakma zamanıdır. Aynı zamanda hayatta olmanın ve bu dünyanın bir parçası olmanın ne kadar büyük bir hediye olduğunu kendimize hatırlatmanın zamanıdır.

Hepimizin kendimiz veya başarmak istediğimiz bir şey için bir vizyonu vardır ve Mars arabayı sürerken yol uzun veya engellerle dolu gibi görünse de, ne olursa olsun öğrenecek bir şeyler olacağı konusunda güçlü ve kendinden emin hissedebiliriz. belli bir düzeyde büyüme ve günün sonunda bundan alınacak bir şeyler.

Bu Mars enerjisi en güçlü şekilde 18 Kasım 2023'te hissedilecek, bu nedenle bu günü harekete geçmek ve sizi engelleyen veya ilerlemenizi engelleyen bir korkunun üstesinden gelmek için kullanın.

Bu gün, yapmak istediğiniz bir şeyi veya başarmak istediğiniz bir şeyi düşünmek için bir dakikanızı ayırın. Daha sonra sizi durduran veya engelleyen tüm korkuların bir listesini yapın.

Önünüzdeki korku listenize bakarak onlara meydan okumanın bir yolunu düşünün. Çoğu zaman korkularımız abartılıyor ya da sandığımız kadar kötü değil.

Çoğu zaman korkularımız bize oyun oynuyor, bizi gerçekten yapabileceğimiz bir şeyi yapmamamız gerektiğine ya da yapamayacağımıza inandırıyor.
Bazen korkularımıza kulak vermeliyiz; diğer zamanlarda korkumuzu hissetmemiz gerekir ama yine de önde hareket etmemiz gerekir. Bazen neyin gerçekten önemli olduğu ve neyin gerçekten önemli olduğu konusunda bize rehberlik etmesi için korkularımızı kullanmamız gerekir.

Kasım ayı boyunca bu Mars enerjisini kanalize edip edemeyeceğinize bakın. Korkuyu hissedebiliyor musun bir bak, ama işe yaramasını sağla! Bunu sizi motive etmek ve biraz daha derine inip biraz daha yükseği hedeflemeye teşvik etmek için kullanıp kullanamayacağınıza bakın.

Mars, cesaretin sembolü olmasının yanı sıra ağaçkakan ile de temsil edilmektedir. Ağaçkakan, bir ağacın içine kadar nüfuz edebilen uzun ve keskin bir gagaya sahip, küçük, gösterişsiz bir kuştur. Kuşun gagaları başlangıçta küçük olabilir, ancak sonunda bir delik açıp gömülü hazineyi bulabilir.

Önümüzdeki günlerde hepimize sunulan enerji budur. Motivasyonu korumak, hedeflerinizin ve hayallerinizin peşinden gitmek için bu enerjiyi kullanın ve ister başarısız olun, ister başarılı olun, her zaman kazanılacak bir şey olduğunu ve bu sıçramayı yapıp bunun peşinden gitmek için söylenecek bir şey olduğunu bilin!
-alıntı-

__________________
Hanif kalmak cesaret ister...
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
20-26 Kasım 2023 Akrep haftalık burç yorumları Tanem Haftalık Burç Yorumları 0 20 Kasım 2023 23:57
13-19 Kasım 2023 Akrep haftalık burç yorumları Tanem Haftalık Burç Yorumları 0 13 Kasım 2023 17:12
05-12 Kasım 2023 Akrep haftalık burç yorumları Tanem Haftalık Burç Yorumları 0 06 Kasım 2023 16:11
21 Ocak 2023 Cumartesi Akrep Sarya Günlük Burç Yorumları 0 21 Ocak 2023 13:47
AKREP BURCU (14 OCAK 2023) * Sarya Günlük Burç Yorumları 0 13 Ocak 2023 19:03