IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Kasım 2023, 17:02   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sirius Geçidi 4-8 Temmuz




Her yıl Temmuz ayının ilk haftasında, Dünya ile Sirius yıldızı arasında, yüksek titreşimler ve ruhsal ilerlemeler getiren kutsal bir enerji kapısı etkinleştirilir.

Bu enerji kapısı, Güneş'in, Yengeç burcunun tropikal zodyakının 14 derecesinde yer alan Sirius yıldızı ile kavuşumu sırasında ortaya çıkar.

4-8 Temmuz tarihleri ​​arasında Güneş ve Sirius kavuşum yaparken, hepimiz bu yüksek frekanslı enerjiye erişebilir ve onu yaratıcı ilham, girişimci çabalar, teknolojik yenilikler ve sezgilerimizi yükseltmek için kullanabiliriz.

Sirius uzun zamandır birçok antik kültür tarafından saygıyla anılıyor ve Ruhsal Güneşimiz olarak kabul ediliyor.
Güneşimiz bu gezegenin yaşam çizgisi olarak kabul edilir. Güneş doğumun, sıcaklığın, rızkın ve ışığın enerjisini taşır. Güneş bizi bu Dünyasal gerçeklikte canlı ve mevcut tutan şeydir.

Kendi Güneşimizden 23 kat daha parlak olan Sirius, bizim “Ruhsal Güneşimizdir” ve bizi aktive etmeye ve daha yüksek ruhsal farkındalık seviyelerine kaydırmaya yardımcı olur.

Dünyamızın yörüngesinde dönen Güneş nasıl bedenimizi ısıtıyorsa, galaksimizin derinliklerinde bulunan Sirius da ruhumuzu ısıtır.
Sirius yıldızı gezegenimize bu kadar uzak olmasına rağmen dünyanın her yerindeki birçok antik kültürün hikayelerinde önemli bir yere sahip gibi görünüyor.

Eski Mısır'da Sirius, ölüm ve yeniden doğuş döngülerini yöneten Tanrıça İsis'in ve yaşayanlar dünyası ile canlılar dünyası arasında yürüyebilen çakal başlı Tanrı Anubis'in yıldızı olarak kabul edilirdi. ölü.

Kadim Şaman kültürlerinde Sirius'un Tanrılara açılan bir kapı olduğuna inanılırdı ve Sirius Kapısı üzerinden yapılan yolculukların İlahi mesajlar getirdiği söylenirdi. Ayrıca Sirius'un cennete açılan bir kapı olduğuna ve ruhlarımızın bu alemden çıkıp bir sonraki aleme girmek için geçmesi gereken yer olduğuna inanılıyordu.

Öyle görünüyor ki, birçok kadim kültür için Sirius, ruhsal uyanış fikriyle ve bu Dünyasal yolculukta ve ötesinde yol alırken ortaya çıkan kaçınılmaz dönüşüm döngüleriyle aynı hizadadır.
Modern astrolojide Sirus aynı zamanda özgürlük titreşimini de taşır. Enerjisi, sınırlamaları ortadan kaldırmamıza ve gerçek benliğimizi ifade etmekte özgür hissetmemize yardımcı olabilir. Bu özgürlük enerjisi aynı zamanda ilham kaynağı olarak da hareket edebilir, oraya gitmemize, hedeflerimizi ve hayallerimizi gerçeğe dönüştürmemize yardımcı olabilir.

Sirius'un ayrıca son derece gelişmiş teknolojik yeniliklere ve psişik yeteneklere sahip bir uzaylı ırkına da ev sahipliği yaptığına inanılıyor.

Halihazırda Sirius'a bağlı hisseden birçok yıldız tohumu varken , bu geçit zamanında Siriuslu varlıklardan mesajlar almak veya Sirius'tan geçmiş veya paralel yaşamları hatırlamak daha kolay olabilir.

Tüm bu yüksek frekanslı enerji, Temmuz ayının ilk haftasını, ruhsal farkındalığımızı açıp geliştirebileceğimiz, İlahi Olan'dan mesajlar alabileceğimiz ve kendi içimizde ve yaşamlarımızda yeni bir özgürlük bulabileceğimiz Dünya üzerinde son derece güçlü bir zaman haline getirir.

Bu aynı zamanda kendimizi daha yüksek varlıklarla bağlantı kurmaya, kendi ölüm ve yeniden doğuş döngülerimizi ve bunların ruhsal olarak ilerlememize nasıl yardımcı olduklarını onurlandırmaya daha açık bulabileceğimiz bir zamandır.

Bu güçlü ruhsal enerjiyi kendi hayatınızda alabilmek için Temmuz ayının ilk haftası meditasyon yapmak, üçüncü gözünüzü harekete geçirmek ve rehberlik için ruh rehberlerinize, koruyucu meleklerinize veya yüksek benliğinize ulaşmak için mükemmel bir zaman olacaktır.

Ayrıca aura temizliği yapmak ve yaratıcı veya girişimci projelerinizde daha fazla özgürlük bulmaya çalışmak için de mükemmel bir zaman olacaktır . Teknoloji alanında çalışıyorsanız, üzerinde çalıştığınız yeniliklerden dolayı ekstra desteklendiğinizi hissedebilir veya ani bir ilham patlaması yaşayabilirsiniz.
-alıntı-

__________________
Hanif kalmak cesaret ister...
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
6 Temmuz Sirius kavuşumu burçların gelecek yılını belirliyor Cemalizim Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 05 Temmuz 2022 13:39
Sirius ve İnsanlık Tarihi Arasındaki Gizemli Bağlantı Phi Felsefe 0 24 Ocak 2015 09:50
Sirius'tan Gelen Kurbağa-Tom Robbins Zen Kitap Tanıtımları 0 03 Haziran 2013 18:33
Sirius Uydu Frekanslari PauL Uydu Dünyası 0 22 Ekim 2011 18:45
Sirius 5E NOVYCH,KUKRAİNA uyducanavari Şifreleme Sistemleri ve Dosyaları 0 02 Ekim 2007 17:34