IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Kasım 2023, 17:22   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Antares Yıldız Geçidi Portalı 2-4 Aralık




Gece gökyüzünde sayısız parıldayan yıldız var, ancak eski astrolog atalarımız özellikle dört yıldıza ilgi duyuyordu: Aldebaran, Regulus, Fomalhaut ve Antares.

Bu dört yıldız Kraliyet Yıldızları olarak bilinir ve gökyüzünün dört köşesinin koruyucuları ve dört kutsal yıldız kapısı portalının bekçileridir.

Her yıl 2-4 Aralık tarihleri ​​arasında Güneş, Antares ile aynı hizaya gelerek Antares Yıldız Geçidi Portalını etkinleştirir ve kilidini açar.

Antares, Akrep'in kalbi olan batı gökyüzünün koruyucusudur ve ruhların bedenden ayrıldıktan sonra dinlenme yeri olduğuna inanılır.

Akrep'in kalbi olan Antares, kalp çakramızı harekete geçirebilir ve konu aşk olduğunda, yalnızca verdiğimiz ve aldığımız sevgi değil, aynı zamanda olduğumuz sevgi konusunda daha yüksek bilgeliğin kilidini açabilir.

Antares, Akrep takımyıldızında yer alır, ancak Yay Okçusu'nun okunun işaret ettiği yere bakarsanız, doğrudan Antares'i gösterir. Yay burcunun okunun doğrudan kalbe vurması hedeflenen yer burasıdır.

Belki de bu, hepimizin oklarımızı hedeflememiz gereken yerin burası olduğuna dair bir ipucudur. Belki de hepimiz bu hayatta ne yaparsak yapalım kalpten yaşamayı, hedef noktamız kalbi yapmayı hedeflemeliyiz.

Tutkularımızla bağlantı kurmak, duygularımızın bizi yönlendirmeye çalıştığı yere güvenmek ve sezgilerimizi dinlemek için Antares Yıldız Geçidi portalının enerjisini kullanabiliriz. Antares'in enerjisi aynı zamanda daha fazla tutku, zevk ve amaç dolu bir yaşam sürmek için de güçlü bir rehberdir.

Ruhların dünyayı terk ettiklerinde gittikleri dinlenme yeri olan Antares aynı zamanda yansıma enerjisini de barındırabilmektedir. Ruhlarımız burada dinlenirken, yeryüzünde sürdükleri hayata dönüp bakmaları ve başardıklarına hayran kalmaları için yönlendiriliyorlar.

Ruhsal benliklerimiz pişmanlık duyamaz çünkü onlar her zaman başka bir hayatın ve yaşanacak daha fazla fırsatın olduğunu bilirler. Evren sonsuz bir yerdir, dolayısıyla belki de bu dinlenme yerinde, başardığımız her şeyi, kat ettiğimiz her şeyi ve ne kadar üstesinden geldiğimizi onurlandırabiliriz.

Dünyadaki yolculuğumuzun büyük bir kısmı sevmek, hissetmek ve deneyimlemektir, dolayısıyla belki de Antares Yıldız Geçidi Portalının enerjisi aracılığıyla olduğumuz sevgiye ve paylaştığımız sevgiye derinden bağlanabiliriz. Dünya'da geçirdiğimiz süre boyunca.

Güneş Antares'i geçtiğinde bu bizim yolculuğumuzu onurlandırma, pişmanlıklardan kurtulma ve aldığımız ve başardığımız sevgiyi kutlama fırsatımızdır.
Antares portalı etkinleştirildiğinde, kendimizi bir hayat incelemesine sokmanın, yargılamanın değil, kendimizi daha çok sevmeyi öğrenmenin tam zamanı. Geçmişin için kendini nasıl sevebilirsin? Bugün bulunduğunuz yer için kendinizi nasıl sevebilirsiniz? Kendinize koşulsuz sevgiyi nasıl gösterebilirsiniz?

Kendi değerimizi yükseltmek, titreşimimizi yükseltmek ve kabullenme durumuna geçmek, hepsi sevgiyle başlar. Hayatınıza baktığınızda, yaptığınız her şeyi beslemenin, desteklemenin ve savunmanın yollarını nasıl bulabilirsiniz? Hatalarınızı affetmenin bir yolunu nasıl bulabilirsiniz?

Başkalarına sevgi ve bağışlama verme konusunda genellikle çok iyiyiz ama kendimize değil; bu nedenle hayatınıza ve yaşadıklarınıza, yalnızca kendinize olan sevgiyle yaklaşmaya çalışın. Eğer faydası olacaksa, çok sevdiğiniz biriyle konuştuğunuzu hayal edin; Senin yaşadıklarını onlar da yaşasaydı onlara ne derdin?

Antares Yıldız Geçidi Portalının enerjisiyle çalışmak istiyorsanız işte birkaç öneri:
Şu ana kadarki hayatınızı gözden geçirin ve yaşadıklarınızı kutlamanın, onurlandırmanın ve hayran olmanın yeni yollarını bulun.
İçinizdeki çocuğa bir mektup yazın; onlarla hangi sevgi dolu, destekleyici mesajları paylaşmak istersiniz?
Kalp çakranız üzerinde meditasyon yapın veya bu egzersizleri deneyin
Bu kalp davulcu meditasyonunu deneyin
Bu kendini sevme ritüellerini uygulayın
Kendinize, sizi pişmanlıklardan veya algılanan hatalardan kurtaran bir af mektubu yazın.
Rüyalarınıza dikkat edin; bir rüya günlüğü tutun
Antares yıldız kapısı enerjilerinin kalbinizi açtığını, kalbiniz açılırken onun turkuaz, mor ve macenta ışıktan oluşan bir gökkuşağı saldığını hayal edin.
Ruhunuzu dinlendirmek niyetiyle meditasyon yapın

-alıntı-

__________________
Hanif kalmak cesaret ister...
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 01 Aralık 2023, 17:24   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Antares Yıldız Geçidi Portalı 2-4 Aralık




ANTARES: İbranî harflerinden Oin ile ve Tarot destesinin 16. kartı YIKILAN KULE ile ilişkilidir.
Yay burcunun Alpha Scorpius takımyıldızındaki Mars ve Jüpiter doğasında olan Antares, baş melek Azrail, ‘Batının gözcüsü’ olarak bilinen ve ‘Akrebin Kalbi’ olarak nitelendirilmiş kraliyet yıldızlarındandır. Büyük başarıların ve zenginliğin habercisi olarak bilinen en önemli yıldızlardandır ve harita sahibinin bu başarılara erişmesi ahlakında daim olması ile doğru orantılıdır. Antares vereceği güzellikler için kişinin aşırıya kaçma eğiliminde olmamasını ve takıntılı bir ruh halinden kaçınmasını ister. Eğer bu başarılamazsa o zaman sonuç büyük çöküşler ve itibar kaybı olacaktır. Birey maddi ve manevi anlamda teraziyi dengelemek zorundadır. Dengeleyemezse ahlaki çöküntüler baş gösterebilir. Dünyevi hırslar, intikam duygusu, kibir, acımasızlık, özgürlükte aşırılık, insanları ezme gibi üstünlük duygusu ile adeta hipnoz eder. Hatta kişinin kendine zarar vermesi, kötü haberler alması, sabit fikirlilik, aniden oluşan olaylarla gelen kayıplar ve ölüm tehlikesi bile getirebilir. Bir haritada. Güneş ve Yükselenle birlikte Satürn ile kavuşumları maddeye eğilim gösterme hali verebilir. Haritada birinci ve onuncu evlerde onurlu bir yaşamın işareti olarak kabul edilmiştir. İster istemez uç noktalara ulaşma, en üst noktalara çıkabilmeyi anlatır. Başarı emek vererek, zorlu tecrübelerle yeteneklerin geliştirilmesi ile gelmelidir. Aksi takdirde sadece keyfi ve çıkar uğruna verilen güç ve yetenek kullanıldığında itibar kaybı görülebilir. Göz ile ilgili yaralanmalar veya izleri anlatır.

Kraliyet yıldızı, Mars benzeri . Savaşta gözden yaralanmak, Uriel meleği, batının izleyicisi, macera ruhu, inatçı, asi, savaşçı, asker, savaş yıldızı, dalma yıldızı, şiddet, sağ göz yaralanması, kavgacı. Kalp hastalıkları ile alakalı ve ani kalp krizleri. Mesela spor yaparken ölen insanlar… Ani kalp krizi. Böyle bir özelliği vardır.
Çok ilişki verir. Antares üzerindeki etkiler gerçekten yıkıcıdır. Gözaltı torbası verir. Sağ göz yaralanması verir Antares, sağ gözde iz verir. Sağ gözaltı iz verir. Kazaya açıklık verir

Antares günlerinde biraz dikkatli olun arkadaşlar..
etkilerini görmek isteyenler forumdaki sabit konuya yazabilir ya da irc.trsohbet.net adresinden bana ulaşabilirler

__________________
Hanif kalmak cesaret ister...
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yıldız Geçidi Mitolojisi Amelia Felsefe 0 06 Mayıs 2014 18:29
Antares Chardonnay Zen İçkiler İçecekler 0 20 Şubat 2012 20:52
Antares Sauvignon Blanc Zen İçkiler İçecekler 0 20 Şubat 2012 20:52
Antares Cabernet Sauvignon Rose Zen İçkiler İçecekler 0 17 Şubat 2012 22:34
PHP Haber Portalı Script CanCeL PHP 2 31 Temmuz 2008 18:45