IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By shera_hanif

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Kasım 2023, 18:34   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
ABD'nin Plüton Dönüşü 2022-2024




İnsanların kendi doğum haritaları olduğu gibi ülkelerin de kendi doğum haritaları vardır. Bir ülkenin “doğum haritası”, o ülkenin enerjik titreşimlerini ve ortaya çıkmasını beklediğimiz temaları vurgular.

Bir ülkenin doğum haritasını kullanmanın sorunu hangi tarihin belirleneceğini bilmektir.

Şu anda, birçok astrolog tarafından kullanılan Amerika Birleşik Devletleri'nin mevcut doğum haritası, Bağımsızlık Bildirgesi'nin imzalandığı iddia edilen tarih olan Philadelphia, PA'da 4 Temmuz 1776, saat 17.10 LMT olarak ayarlanmıştır.

Şunu belirtmek isterim ki, bu tarihten çok önce, Amerika Birleşik Devletleri'nin bu “doğum” haritasından da çok önce, Yerli Amerikalılar bu topraklarda yaşıyordu.

Bu tablonun kullanılmasının nedeni, Amerika Birleşik Devletleri'nin mevcut yasalarının ve inançlarının doğuşu olarak belirlenmesidir. Bugün bildiğimiz Amerika'yı yaratan o gün imzalanan belgeydi.

Yaygın olarak kullanılan bu tabloya göre ABD, 2022-2024 yılları arasında Plüton Dönüşü olarak bilinen şeyi yaşayacak .

Bu, Plüton'un 4 Temmuz 1776'daki burçlar kuşağının tam olarak aynı konumuna döneceği anlamına geliyor.

Plüton Dönüşü'nün gerçekleşmesi 247 küsur yıl alır, dolayısıyla Amerika Birleşik Devletleri için bu, deneyimlediği ilk Plüton Dönüşü'dür.

Plüton ölüm ve yeniden doğuşla ilişkilendirilen gezegendir. Yeniden inşa edilmek üzere her şeyi küle çeviren güçtür.

Bu Dünya'da yürüyen hiç kimse kişisel olarak Plüton'un Dönüşünü görecek kadar yaşayamayacak, çünkü bu bizim yaşam süremizden daha uzun sürüyor, ancak ABD'nin bu süreçten geçtiğine tanık olmak üzereyiz ve şimdiden işaretleri görmeye başlıyoruz.

Plüton'u Anlamak
Görmeyi bekleyebileceğimiz şeylere dalmadan önce, Plüton'un neyle ilgili olduğunu biraz daha anlamak önemlidir.

Plüton, Yeraltı Dünyasının Efendisi olarak kabul edilir. Gizli gerçekleri, karanlık sırları ve karanlık şeyleri açığa çıkarma becerisine sahiptir. Üstesinden gelinmesi ve yüzleşilmesi için karanlığı, gizliyi ve tabuyu yüzeye çıkarır.

Plüton son derece yaratıcı bir enerjidir, ancak yüzeye çıkan yeni bir şeyle karşılaştığımızda, belli bir düzeyde yıkımın da olması gerekir.

Plüton dönüşüm sürecini yönetir. Bizi ruhsal bir uyanışa ve en sonunda yeniden doğuşa götüren ruh anının o karanlık gecesi .

Plüton'un enerjisi süptildir ve yavaş hareket eder. Büyüsünü dokuması uzun yıllar alır ama bizimle işi bittiğinde kendimizi yeniden doğduğumuzu, yenilendiğimizi ve bir şekilde yeniden yaratıldığımızı hissederiz.

Plüton Dönüşü ve ABD
Amerika Birleşik Devletleri 2022-2024 yılları arasında resmi olarak Plüton Dönüşü'nü yaşayacak, ancak daha önce de belirtildiği gibi etkilerini zaten hissediyoruz.

Plüton bir çeşit devrim getirecek. Öyle görünüyor ki, 4 Temmuz 1776'da bu ülke için belirlenen niyet yeniden gözden geçirilecek.

Plüton şunu soracak : Neyin değişmesi gerekiyor? Neyin dönüştürülmesi gerekiyor? Peki neyin onurlandırılması gerekiyor?

Bu ülke için belirlenen orijinal niyetin hala sürdürülüp sürdürülmediğini veya herhangi bir şeyin değişmesi gerekip gerekmediğini görmek için geriye bakmak zorunda kalacağız.
İlerlemeden önce geriye dönüp bir şekilde yeniden ayarlama yapmak zorunda kalacağız.

Hatta Bağımsızlık Bildirgesi'nin yaratılışına ve ihtiyacına yol açan bazı enerjileri yeniden gözden geçirmemiz gerekebilir.

Plüton Dönüşü Oğlak burcunda meydana geldiğinden, hükümet, büyük şirketler, otorite figürleri ve esas olarak büyük güç konumunda olan herkes üzerinde bir odak noktası olacak.

Oğlak burcundaki Plüton Dönüşü, hükümetin ya da yerleşik bir hiyerarşinin parçalanması olarak ortaya çıkabilir, ancak aynı zamanda yeni bir hiyerarşinin inşası olarak da ortaya çıkabilir.

Ülkenin yönetilme ve yönetilme biçiminde ve vatandaşların uymayı seçtiği kurallarda derin ve kalıcı değişikliklere yol açabilir.

Bu enerji, ülkenin ruhunun karanlık gecesi gibidir. ABD'yi karanlık tarafıyla yüzleşmeye ve her türlü yolsuzluğu ifşa etmeye zorluyor. Daha parlak bir gelecek yaratabilmek için geçmişi düzeltmeliyiz.
Plüton Dönüşü gölgeleri ortaya çıkarabilse de, aynı zamanda herhangi bir ülkenin tam potansiyeline ulaşmasına yardımcı olabilecek inanılmaz derecede güçlü bir geçiştir.

Plüton'un Dönüşü resmi olarak tamamlandığında, anka kuşunun küllerinden yeniden doğması gibi olacak; eskisinden daha güçlü ve daha uyanmış olacak.

ABD, yavaş hareketleri nedeniyle Plüton Dönüşünü 2024 yılına kadar tamamlayacak olsa da, şekillenen metamorfozu gerçek anlamda görmek 2028 yılına kadar sürebilir. (Bu, Plüton'un resmi olarak Oğlak burcunu tamamen terk ettiği zamandır.)

ABD Plüton Dönüş Tahminleri
Tam olarak ne olacağını tahmin etmek zor olsa da, burada görebildiklerimiz ve diğer ülkeler kendi Plüton Dönüşlerini deneyimledikçe ortaya çıkanları burada bulabilirsiniz:

Kanunlarda büyük değişiklikler
Hükümet yapısında değişiklik
Derin yolsuzluğun açığa çıkması
Geçmişi iyileştirmek lazım
İç Savaş / Güç mücadeleleri
Diğer ülkelerle çatışmalar
Diğer ülkelerle anlaşmalar/ortaklıklar
Diğer ülkelerle anlaşmalardan/ortaklıklardan ayrılmak
Bankacılık/ekonomide değişiklikler veya revizyon
Büyük işler söz konusu olduğunda değişiklikler veya revizyon
Alışılmışın dışında liderler
Liderlerin ölümü/devrilmesi
Müttefiklerin değişmesi
Bağımsızlığın yükselişi
Güç dinamiklerinin yeniden dengelenmesi
Sonuçta Plüton Dönüşü, ruh deneyiminin son derece göz açıcı, dönüştürücü ve karanlık bir gecesidir. Rahatsız edici olabilecek şeyleri harekete geçirse de, herkesin sevildiğini, hoş karşılandığını, saygı duyulduğunu ve eşit olduğunu hissettiği daha dengeli, adil ve adil bir ülke yaratmanın yolunu açabileceğini hissediyorum .
-alıntı-

__________________
Hanif kalmak cesaret ister...
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Plüton'da buz volkanları tespit edildi CyBeR Teknoloji Dünyasından Son Haberler 1 31 Mart 2022 17:27
Bilim insanlarından yeni Plüton açıklaması NerqiS Bilim Dünyasından Son Haberler 0 27 Ağustos 2019 20:50
25 KASIM VENÜS-PLÜTON KAVUŞUMU Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 5 25 Kasım 2016 11:19
PLÜTON VE EVLER Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 11 Ekim 2016 09:28