IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Kasım 2023, 14:59   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
LILITH etkili gökyüzü (30kasım-14 aralık)




Güncel gökyüzü geçişlerini anlatmaya devam ediyorum arkadaşlar. açı kalıpları ve ve tanımlamaların hepsi internet üstünden derleme yapılmıştır. çok az yorum eklenmiştir.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

önce tanımlar
LİLİTH
Astrolojide, Lilith'e hayali bir nokta denir (hayali - bu, gök cismi olmadığı, sadece bir nokta olduğu anlamına gelir), bilinçaltı zihnimizi, bize dolaylı olarak rehberlik eden şeyi gösterir. Tüm eksikliklerimizi, dikkatlice gizlediğimiz, başkalarından ve çoğu zaman kendimizden gizlediğimiz kişiliğimizin niteliklerini söyleyebiliriz. Yine de, çabalarımızın çoğunun nereye yönlendirildiğinden, tam olarak neyi başarmak istediğimizden bahseden Lilith'tir. Bu, yine de muazzam bir güce sahip olan ayın karanlık yüzüdür.
Lilith ,üç kağıt ,cin fikirlilik ,kurnazlık gibi alanlarda kişiyi tetikler.

Astrolojik olarak, Lilith yerleşimi, derinlere yerleşmiş duygusal sorunları ve travmaları ortaya çıkarmak için bir katalizör olabilir.
Lilith'in ilham verdiği arzu, doğası gereği fiziksel veya cinsel değil, derin bir duygusal birleşmeye duyulan özlemdir. Bu özlem, geçmiş ilişkilerimizi ve deneyimlerimizi incelememizi gerektiren büyük bir izolasyon ve yalnızlık duygularını uyandırır.
Kara Ay, gölge benliklerimizi temsil eder. Astrolojide Lilith, genellikle göz ardı edilen gizli tutkularınız, arzularınız ve yakıcı sorunlarınızla ilgilidir. Lilith, geçmişi zaman içinde kaybolmuş ama hala aktif olarak değişim yaratan karanlık, güçlü bir figürün adıdır.
Bir enerji olarak Lilith, özüyle temas halinde olan her yerde erkekleri ve kadınları etkilemeye devam ediyor. Kendimizin gölge yönlerini, günlük hayatımızda inkar ettiğimiz ve bastırdığımız şeyleri temsil eder.
Lilith yerleşiminiz bağımsızlığı, özgürlüğü ve özgünlüğü temsil eder. Lilith'in nitelikleri, kendi kuralları ve büyük sanat zevkiyle özgür iradesiyle kendini gösterir. Lilith kişiliği aktif, enerjik, eğlenceli ve eğlendirmeyi sever.
Laura Walker...

Lilith, sadece kadın düşmanlarla alakalı değildir. İşin mitini bilmeden, ezbere astroloji bilgisiyle sadece Lilith için bunu diyebilirsiniz. Ama Lilith, mitlerde ilk yaratılan kadındır. Havva’dan önce… Lilith Adem’e eş olsun diye yaratılır.
Ve Adem’in kuyruk sokumundan değil, Adem gibi topraktan yaratılır. Yani eşittir. Adem cinsel ilişki sırasında kadının sürekli altta olmasını ister, Lilith ise bu pozisyonu aşağılayıcı bularak karşı çıkar. Onunla eşit haklara sahip olmak istediği için de cennetten kovulur.
Lilith, ıssız bir adaya sürülür. Ve sürüldüğünde Şeytan Samael birlikte olur, ondan yüzlerce çocukları olur. (cinler) Cennette yalnız kalan Adem ise Lilith'i geri getirmesi için Tanrı'ya yalvarır. 3 melek, Lilith’e cennete dön çağrısı yapar. Ama o eşitsizliği kaldıramaz, reddeder
Ademoğulları Lilith’in tüm çocuklarını gün be gün öldürür. Lilith, duyduğu acıyla bundan sonra Adem soyundan gelen bütün insan yavrularının, hamile ve doğum yapmakta olan kadınlarla bebeklerin baş düşmanı olmaya yemin eder.
“Dünya döndükçe ademoğullarını ayartacağım ve Havva’dan olan tüm bebekleri beşikteyken almak için geleceğim”
Erkek çocuklarının doğduktan sonra ilk sekiz gün içinde, kız çocuklarının ise ilk yirmi gün içinde canını alacaktır.
#Lilith; kendisine yapılan haksızlığı karanlığı ile yenmek istemiştir. Erkek çocuklarının doğduktan sonra ilk sekiz gün içinde, kız çocuklarının ise ilk yirmi gün içinde canını almaya yemin eder. Anadolu’da bu mit; alkarısı diye geçer ve kökleri Şamanizm’e kadar uzanır.
Priapus ve Lilith'in Transkripsiyonu - WernerHeld

Merkür ile üçgen
Ham duygusal doğanızı ifade etme konusundaki derin arzunuz, daha özgün yollarla iletişim kurmanıza yol açar. Şu anda tartışmalı veya asi bir bakış açısı edinebilirsiniz, ancak tavrınız başkaları tarafından kolayca benimsenir. Mesajınız statükoya meydan okuyabilir, ancak fikirleriniz iyi karşılandı. Artık çığır açan bir sözcü olarak görülebilirsiniz.
Jüpiter ile üçgen
Asi içsel doğanız, sınırlamaları aşmanıza ve inançlarınızda dramatik değişiklikler yapmanıza yardımcı olur. Statükoya meydan okuyabilseniz de, etkiniz muhtemelen iyimser olarak görülecek ve başarı potansiyelinizi şimdi genişletmenize yardımcı olabilir.
Kendinizi her zamankinden daha maceracı hissedebilirsiniz ve sezgilerinizi takip etmek cinselliği ve ifade özgürlüğünü keşfetmenize yardımcı olacaktır.


lilith in açıları ve keskinliği, intikam amacı ile eskiye gömülmüş olan (retro jüpiter) hesapları ortaya çıkaracaktır. bunları şiddetle değil (şiddet=mars) onun yerine demeçler ve iletişim ile ortaya çıkaracaktır. ( retro merkür).

14 aralıktaki retro merkür ile olacak olan açı, aynı zamanda yalan ifadeler ve manipülasyonu da ortaya çıkarır. o dönemlerde temkinli olmak önemlidir. zira karşımızda her gerçeği kendi çıkarına göre eğip bükecek kimlikler demektir.
bu zamanlarda global yalanlara (FED) ve emtia fiyatlarına dikkat edin. merkür ve jüpiter retro iken lilith açıları, aslında aradığı fırsatı bulan fahişe ruhlu kişilerin intikam ve fitne zamanları demektir.
merkür retro iken size gelen haberlere hemen innmayın ve iyice araştırın.
mnerkür iletişim demektir ve aynı zamanda yalanı temsil eder. (önceki postlarda uzun uzun merkür yazmıştım). bu yüzden merkür en fazla retro yapan gezegendir ve hayatımızdaki yalanları veya yalan söyleme güdümüzü temsil eder. hangi burçta geriliyors o konularda yalanlar söyleriz ya da yalana maruz kalırız.

daha fazla bilgi için irc.trsohbet.net adresinde nickime danışabilirsiniz

sabırnız için teşekkürler

__________________
Hanif kalmak cesaret ister...
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
supernatural lilith Swat Yabancı Diziler 0 22 Kasım 2014 21:11
Lilith Mitiolojisi Luthien Felsefe 0 07 Ağustos 2014 17:12
Lilith - Lilith Kimdir? Zen Felsefe 2 16 Şubat 2012 18:09