IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Aralık 2023, 19:30   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kuzey Ay Düğümü - RAHU nedir? Güney Ay Düğümü - KETU nedir? (vedik gözüyle)




Rahu nedir?

Rahu takıntıdır.
Rahu illüzyondur.
Rahu bağlılıktır.
Rahu arzudur.
Rahu görünmez şeylerin fiziksel kanıtıdır.
Rahu tamamen toplumun kurallarını çiğnemekle ilgilidir.
Rahu gelecektir.
Rahu manipülatiftir.
Rahu materyalisttir.

Rahu'yu anlamak için Ketu'yu da anlamalısınız çünkü Rahu ve Ketu aynı bedene sahiptirler; Rahu Baştır ve Ketu kalan bedendir.

Ketu nedir?

Ketu ayrılıktır.
Ketu maneviyattır.
Ketu geçmişte kaldı.
Ketu görünmez bir şekilde çalışır.
Ketu can sıkıntısıdır.
Ketu hiçliği temsil eder.
Ketu biçimsizdir.
Ketu deneyimdir.

Rahu'nun Faydaları

Rahu, efendisinin nerede oturduğuna bağlı olarak tüm evlerde büyülü sonuçlar verir. Örneğin, eğer lord 8. evde oturuyorsa, o zaman gizemli işlere yönelmelisiniz. Evren size bu konuda tüm iyilikleri verecektir. Ve eğer lord 5. evde oturuyorsa o zaman yaratıcılık ve eğlenceye yönelmelisiniz. Burada evren sana tüm iyilikleri verecektir. Ve benzeri.
Doğru yolu seçerseniz Rahu'nun size dikey yükseliş sağlayabileceğini, yanlış yolu seçerseniz dikey düşüş sağlayabileceğini unutmayın.

__________________
Hanif kalmak cesaret ister...
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 04 Aralık 2023, 22:12   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kuzey Ay Düğümü - RAHU nedir? Güney Ay Düğümü - KETU nedir? (vedik gözüyle)




Düğüm noktalarından, Kuzey Ay Düğümü (KAD), hayattaki kadersel vizyonumuzu tamamlamak adına, edinmemiz gereken yeni alışkanlıkları ifade eder, bu yapıldığı takdirde, kişi bu yolculukta başarılı, huzurlu, mutlu olabilir. KAD, bulunduğu burçlara göre değerlendirir isek 👉

♈️Koç : girişken ol, korkusuz davran, sevdiklerine cömert ol
♉️Boğa : paraya odaklan, çıkarlarını düşün
♊️İkizler : iletişim, zeka ve yeteneklerini kullan, öğrenme odaklı ol
♋️Yengeç : yuva konularına önem ver, duygularını mantığının önüne al
♌️Aslan : başkalarına hizmet yerine ben odaklı ol, bireyselliğini geliştir
♍️Başak : planlı programlı ol rutinlerine sadık kal, hizmet etmekten vazgeçme
♎️Terazi: uyumlu, ölçülü, adil davran
♏️Akrep: stratejik davran, gizemli ol, hırs ve tutkunu kaybetme, dönüşüme açık ol
♐️Yay: iyimser ve pozitif ol, derinleşmeye odaklan
♑️Oğlak: gerçekçi ol, kariyer hedeflerine odaklan
♒️Kova : ben yerine topluma değer vermeyi bil, özgürleş, rutinlerin dışına çık, farklı ol
♓️Balık: akışta kal, soyuta ve sanatsal konulara yönel

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:12 -->-> Daha önceki mesaj 22:08 --

EV AKSLARI
1-7 aksında ya da koç / terazi burcunda ise kişi hayat amacını partneri vasıtasıyla gerçekleştireceği için evleneceğiniz kişiyi, ortaklıklarınızı iyi seçmeniz, kişisel imajınıza ve sağlığınıza dikkat etmeniz gerekmektedir ‘Hep ben ‘ya da ‘hep sen ‘değil , ‘biz ‘kavramı içinde kendi benliğinizi ve özgür alanınızı koruyarak hareket etmeniz sağlıklı olandır. Koçun durup, düşünmeden eyleme geçmesi, öfke denetimi, bencilliği ; terazinin uyum adına taviz vermesi, hayır diyememesi, kararsızlığı kaçınılması gereken davranış kalıplarıdır .Bu aksta KAD ın aslan ya da koç burcunda birinci evde yer alması evlilikler adına pek olumlu bir gösterge değildir .

2-8 aksında ya da boğa / akrep burçlarında kaynakların iyi değerlendirilmesi, yeteneklerin doğru kullanılması ve bunun paraya çevrilmesi, kredi ve borçlanmalara dikkat edilmesi, başkalarına kefil olmamak, miras ve ameliyat konularında çıkabilecek problemlere karşı tedbirli olmak ahlı para ya da ataların haksız kazançla elde ettiği bir mirasa sahipseniz, gerektiğinde hakkınızdan feragat etmek önemlidir. Boğa / akrep sabit burçlar olduğu için burada tutmak ve bırakmakla alakalı sınavlar çok görülür ve kişi aslında bırakamadıklarıyla sınanır. Bu aksta aşırı sahiplenmek, hedonizm, zevke düşkünlük, başkalarının kaynaklarını tüketme yoluyla asalak yaşam olumsuz kullanımlardır. Kıskançlık ve manipülasyonlara, arka plan oyunlarına ayrıca dikkat edilmelidir.

3-9 aksında ya da ikizler / yay burcunda konuşma, dinleme, yazma gibi iletişim becerilerinizi geliştirmek, zihinsel dinginlik ve konsantrasyon için uygun teknikleri uygulamak, eğitime yatırım yapmak, yabancı diller öğrenmek, seyahat etmek, trafikte dikkatli olmak, kardeşlerinizle ve yakın çevrenizle aranızı iyi tutmak önemlidir. İkizler / yay aksında “Göz her şeyi görse de, kulak her şeyi duysa da, ağız her şeyi söylemez.” mottosu benimsenmelidir. Kimseye haksızlık, ötekileştirme, dedikodu yapılmamalı, hareketlerde abartıya kaçılmamalıdır. Hatalı inanç kalıplarına saplanıp kalmak da kaçınılması gereken davranışlardandır. Bilgiyi doğru kullanma, yazma, öğretme ise bu aksın olumlu kullanımıdır.

4-10 aksında ya da yengeç/ oğlak burçlarında iş, kariyer ve aile arasındaki denge iyi kurulmalıdır. Yaşlandıklarında ebeveynlerinize sahip çıkmak, imkanınız varsa yaşadığınız topraklar için faydalı yatırımlar yapmak önemlidir Aile kurmak, ebeveyn olmak, kariyer oluşturmak konularında sorumluluk almaktan kaçınmamak gerekir. Aile içi küskünlük, kırgınlıklara asla mahal verilmemelidir. Emlak alım -satımlarında da dikkatli olunmalıdır.

5-11 aksında ya da aslan/ kova burçlarında çocuk, aşk ilişkileri, keyif verici her türlü deneyimler, gruplar, arkadaşlıklar yoluyla birtakım tecrübeler kazanılır. Bu aksta eğlence, içki, cinsellik, kumar, keyif veren maddeler, gündelik aşk ilişkileri çok abartılmamalı, grup ve arkadaşlıklardan gelebilecek olası zararlara karşı insanlarla mesafe iyi ayarlanmalıdır Aksi takdirde skandal ve spekülasyonlarla uğraşmanız gerekecektir. Yaratıcılık yönünüzü ortaya çıkarmalı, yaşama sevincinizi yüksek tutmalısınız 5. ev çocuk evi de olduğundan burada zorlu gezegen yerleşimi olan ve çocuk sahibi olamayan kişiler, bu konuda ısrarcı olmak yerine koruyucu aile olmayı düşünebilirler. Aslan / kova aksında egonun sağlıklı gelişimi daha önem kazanır. Geçmiş hayatlarında zorlayıcı bir aşk deneyimi yaşayanlar sevgi alıp, verme konusunda krizler ve sorunlar yaşayabilirler.

6-12 aksında ya da başak/ balık burçlarında başkalarına hizmet etmek, faydalı olmak, sağlık aksı olduğu için hastalıklar, hastalar, sağlık problemleriyle ilgili şifa arayışları yoluyla bir takım deneyimler yaşanabilir ancak buradaki ince detay yardım ederken kurban, kurtarıcı rollerine girmemektir. Talep edildiğinde karşınızdakine yardım edilmelidir. Bazen Yaratıcı kuluna yokluğu deneyimletmek ister. Siz bu sürece müdahale ederseniz, işte o zaman iyilikten maraz doğar. Ayrıca 6. evin gereği olarak iş yerinde birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkilere, günlük rutinlere, sağlığa dikkat etmek gerekir Evcil hayvan sahibi olmak ya da sokakta düzenli bakımını üstlenmek faydalıdır. Gönüllülük prensibiyle bir yardım kuruluşunda görev almak, sadaka vermek, yoga, dua, regresyon, aile dizilimi, bilinçaltı teknikleri, meditasyon, alternatif tıp, fitoterapi, reiki gibi şifa yöntemlerini öğrenmek 12. evin enerjisinin doğru sağaltılmasında faydalı olacaktır.

__________________
Hanif kalmak cesaret ister...
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 14 Ocak 2024, 21:07   #3
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kuzey Ay Düğümü - RAHU nedir? Güney Ay Düğümü - KETU nedir? (vedik gözüyle)




AY DÜĞÜMLERİ ÜZERİNE
yukarıdaki kaynak aktarımlardan sonra biraz da özel bakış açılarına gelelim.
ay düğümlerimiz inanalar için önceki hayatımızdan, inanmayanlar için atalarımızdan miras aldığımız alanları simgeler. GAD (güney ay düğümü) devraldığımız ve doğal olarak taşıdığımız geçmiş etkileri gösterir. ve dikkat edilirse tam karşı taraftadır KAD.
KAD a gitmeye çalışırken aslında önümüze çıkacak zorlukları da görürüz.
tin suresi
4 Biz insanı, gerçekten en güzel bir biçimde yarattık.
5 Sonra da onu düşüklerin en düşüğüne/aşağıların en aşağısına çevirip attık.

haritalardaki MC noktasına TEPE noktası denilmektedir
hartalardaki IC noktasına DİP noktası denilmektedir.

yani bir doğum haritanızda ulaşabileceğiniz en üst nokta MC dir.

iş ay düğümlerine geldiği zaman ise öğrenmeniz gereken dersler ve hayatın size gtireceği yükleri görürsünüz.
diyelim ki GAD/Boğa olarak doğdunuz. bu açı size refleks olarak birikim yapmayı ve sosyalleşmemeyi gösterir. hayatın nimetlerinden yararlanmak yerine aşırı tedbirci olursunuz ve gelip birisi kendini size polis/savcı diye tanıtır ve dolandırılırsınız.
işte ay düğümlerinin MC/IC yerleşiminden farklı olan tarafı budur.
haritalarınıza hakim olun arkadaşlar.

__________________
Hanif kalmak cesaret ister...
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
AY DÜĞÜMLERİ Rahu ve Ketu’nun Geçişlerinin Zodyak Burçlarına Etkileri Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 11 Mayıs 2017 10:22
Gölge Gezegenler Rahu ve Ketu Burç Degistiriyor Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 11 Mayıs 2017 10:18
Aşk Düğümü AnqeL Tatlılar 2 04 Mart 2010 09:36
Gordion Düğümü Hesna Tarih 0 03 Mart 2010 16:14