IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Aralık 2023, 21:22   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2024 YILI BURÇLARA GÖRE YORUM - ONUR BAL ASTROLOJİ




2024 YILINDA KOÇLAR VE YÜKSELEN KOÇLAR

2024 yılının Mart Nisan aylarında etkin olacak olan tutulmalar sizlerin 1-7 hattında gerçekleşecek. Öncelikle Mart ayında 7. evinizde bir ay tutulması yaşanacak. Mart ayı sizler için geçmişten beri süre gelen ikili ilişkilerinizin ne kadar sağlam ve güvenilir olduğunu düşünme ayı olacak. Dostluklarınızı, ortaklıklarınızı ve ilişkinizi, evliliğinizi tüm geçmişiyle beraber gözden geçireceksiniz. Sizden gizlenmiş, saklanmış, haberiniz olmadan yapılmış şeyler varsa bunların açığa çıkacağını göreceksiniz. Devamında ilişkinizin sağlam olmadığını düşüneceğiniz kişilerle yollarınızı ayırabilirsiniz. Ardından Nisan ayında 1. evinizde retro Merkürün eşlik edeceği bir Güneş tutulması gerçekleşecek. Kendiniz ve geleceğiniz için yeni bir yola gireceksiniz. Daha önceden düşünüp planladığınız ama bir türlü harekete geçmediğiniz, fikir düzeyinde kalan konularda adımlar atacaksınız. Ana motivasyonlarınız ve hedefleriniz noktasında geleceğe dair, yepyeni başlangıçlar yapacaksınız. Ayrıca imajınızda, dış görünüşünüzde köklü yeniliklere gidebilirsiniz.

Nisan ayında gerçekleşeck ve etkileri Nisan-Mayıs süreci boyunca devam edecek olan Jüpiter-Uranüs kavuşumu sizlerin 2. evinde yaşanacak. İlkbahar dönemindeki bu üyük piyango kavuşumu sizlere hiç beklemediğiniz büyük bir fırsat getirebilir. Bu fırsat finansal konularla, yatırımlarla ilgili olabilir. Maddi anlamda rahatlamanızı sağlayacak veya büyük bir yatırım, büyük bir alım yapmanızı sağlayacak bir fırsat yakalayabilirsiniz.

27 Mayıs tarihinde Jüpiter İkizler burcuna geçiş yapacak ve yılın ikinci yarısının tamamında sizlerin 3. evinde ilerliyor olacak. Haziran ve sonrasında birçok ve farklı alanlarda eğitimler alabilirsiniz. Birçok arkadaşınızla samimiyetinizi arttırıp dost sayınızı çoğaltabilirsiniz. Sık sık kısa mesafeli/zamanlı yolculuklar yapabilirsiniz. Eğer içerik üreticiyseniz onlarla içerik üretip verimli bir dönem geçirebilirsiniz. Yazmak, çizmek, öğrenmek, öğretmek için yılın ikinci yarısı sizi harika bir şekilde besliyor olacak.

Ağustos ayı genelinde Mars-Jüpiter ikilisi 3. evinizde ilerliyor olacak. Ağzınızdan çıkacaklara dikkat etmelisiniz. O periyotta yakın çevrenizle ilgili büyük sorunlar çıkabilir. Yakınlarınızla abartılı tartışmalara girebilirsiniz. Ayrıca bir coşku ve heycan ile büyük sözler verebilir, sonrasında pişman olacağınız anlaşmalar yapabilir, yarıda bırakacağınız eğitimler alabilirsiniz.

Eylül ayına geldiğimizde 18 eylülde Balık burcunda yani sizlerin 12. evinde bir ay tutulması gerçekleşecek. Bu ay tutulması sizlerin o dönem için gerçeklikten uzak, ulaşılması mümkün olmayan, potansiyellerinizle alakasız olan hayallerinizle yüzleşmenizi ve bunlardan uyanmanızı sağlayacak. Ayrıca hayatta nelerin kontrolünüzde nelerin kontrolünüz dışında olduğunu size gösterecek. Bilinçaltınızda sizleri frenleten kalıplarınızdan da arınma süreci yaşayacaksınız.

Yılın son güneş tutulması ise sizlerin 7. evinde Terazi burcunda ve Akrepteki Venüsün yönetiminde gerçekleşecek. Sonbahara doğru ilerlerken bir dostunuzla veya eşinizle güçlerinizi birleştirip maddi bir ortaklık kurabilirsiniz. Şimdilik bu kadar diyorum, hepinize güzel bir yıl diliyorum.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:13 -->-> Daha önceki mesaj 21:12 --

2024 YILINDA BOĞALAR VE YÜKSELEN BOĞALAR

2024 yılının Mart Nisan aylarında etkin olacak olan tutulmalar sizlerin 6-12 hattında gerçekleşecek. Öncelikle Mart ayında 6. evinizde bir ay tutulması yaşanacak. Geçmişten o güne meslek hayatınızın gidişatını, mesleği icra ederken kurduğunuz arkadaşlıkları ve iş ortamınızı gözden geçirecek, bu noktalarda hayatınızın ne kadar güvenilir ilerlediğini anlamaya çalışacaksınız. Bazılarınız için meslek değişimi, meslekten ayrılmak veya iş yeri, sektör, meslekte alan değişimi gibi konular devreye girebilir. Ardından Nisan ayında 12. evinizde retro Merkürün eşlik edeceği bir Güneş tutulması gerçekleşecek. Hayatlarınızda kaliteli bir yalnızlık inşa etmeye yönelik adımlar atacaksınız.. İnzivada olmak, bireyselleşmek ve yalnız aktiviteler yapmak isteyeceğiniz bir döngüye girip bu noktada sizler için kendinizi daha iyi tanımanızı sağlayacak yepyeni bir yola gireceksiniz. Ruhsal, spiritüel veya manevi konularla ilgilenmeye başlayabilirsiniz.

Nisan ayında gerçekleşeck ve etkileri Nisan-Mayıs süreci boyunca devam edecek olan Jüpiter-Uranüs kavuşumu sizlerin 1. evinde yaşanacak. Hayatınızda sahip olduğunuz ana motivasyonlarınızla alakalı olarak hayatınızın yönünü değiştirebilecek, rotanızı değiştirmenizi sağlayacak majör bir fırsat yakalayabilirsiniz. Özellikle yeni bir girişim yapmanızı, yeni bir hedef koymanızı, hayatınızda büyük adımlar atmanızı sağlayacak bir şans yakalayabilirsiniz.

27 Mayıs tarihinde Jüpiter İkizler burcuna geçiş yapacak ve yılın ikinci yarısının tamamında sizlerin 2. evinde ilerliyor olacak. Haziran ve sonrasında gelirleriniz çoğalabilir. Ek gelir yolları bulabilir, para kazanabileceğiniz ikinci yollara girişim yapabilirsiniz. Bir hizmet veriyor veya ürün satıyor, üretiyorsanız ücretlerinizi, fiyatlarınızı yükseltebilirsiniz. Kendinize çok fazla eşya, elbise vs satın alabilirsiniz. Hızlı kazanıp hızlı harcayacağınız bir süreciniz olacak.

Ağustos ayı genelinde Mars-Jüpiter ikilisi 2. evinizde ilerliyor olacak. Fazlasıyla harcama yapabilir, kendinize birçok yeni şey alabilirsiniz. Lakin dikkat edin çünkü daha sonra kullanmayacağınız, bir hevesle ufak tefek gereksiz birçok şey alıp sonrasında paranızı boşuna harcamanın pişmanlığına girebilirsiniz. Ayrıca birçok aceleci ve kısa vade amaçlı yatırım yapabilirsiniz.

Eylül ayına geldiğimizde 18 eylülde Balık burcunda yani sizlerin 11. evinde bir ay tutulması gerçekleşecek. Gelecek planlarınızla alakalı kariyerinize uymayan, gerçeklikten uzak ve ulaşılabilir olmayan hayallerinizle yüzleşecek ve bunlara elveda diyeceksiniz. Ayrıca artık sizler için misyonunu tamamlamış arkadaşlıklardan, anlamı kalmamış topluluklardan, size fayda sağlamayan insanlardan kopup hayatınızda sosyal anlamda bir eylemsizlik döneminin başlangıcına varacaksınız.

Yılın son güneş tutulması ise sizlerin 6. evinde Terazi burcunda ve Akrepteki Venüsün yönetiminde gerçekleşecek. Meslek hayatınızdan birisiyle bir birlikteliğe başlayabilir veya mesleki yaşantınızda yeni bir ikili çalışmaya/ortaklığa başlayabilirsiniz. Şimdilik bu kadar diyorum, hepinize güzel bir yıl diliyorum.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:14 -->-> Daha önceki mesaj 21:13 --

2024 YILINDA İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

2024 yılının Mart Nisan aylarında etkin olacak olan tutulmalar sizlerin 5-11 hattında gerçekleşecek. Öncelikle Mart ayında 5. evinizde bir ay tutulması yaşanacak. Aşk hayatınızı gözden geçireceğiniz bir dönemden geçeceksiniz. Aşk hayatınızda sizden saklanmış, gizlenmiş şeyler olursa bunlar açığa çıkacak. Sizse aşk hayatınızda devam eden süreçlerde geçmişten bugüne nelerin güvenilir ve geleceğe yönelik olduğunu düşüneceksiniz. Bazılarınız için ayrılık, aşk hayatında yeni bir sayfa açmak gibi adımlar atılabilir. Ardından Nisan ayında 11. evinizde retro Merkürün eşlik edeceği bir Güneş tutulması gerçekleşecek. Yeni bir sosyal çevre oluşturmaya yönelik adımlar atacaksınız. Bir topluluğa, gruba, ekibe katılabilirsiniz. Yepyeni arkadaşlıklar kuracaksınız. Geleceğe dair bireysel olarak yeni kararlar ve hedefler çizebilirsiniz. Özellikle de hep düşündüğünüz ama bir türlü harekete geçmediğiniz gelecek planlarınızda Nisanda adımlar atabilirsiniz.

Nisan ayında gerçekleşeck ve etkileri Nisan-Mayıs süreci boyunca devam edecek olan Jüpiter-Uranüs kavuşumu sizlerin 12. evinde yaşanacak. Kolektiften sizlere hayalleriniz ile ilgili beklenmedik büyük fırsatlat gelebilir. 12. ev arka alanımız olduğu için ilkbahar döneminde yakalayabileceğiniz şansı kaçırmamanız için gözünüzü dört açmanızda fayda var. Hiç beklemediğiniz insanlardan, hiç beklemediğiniz yerlerden şanslar kapınızı çalabilir.

27 Mayıs tarihinde Jüpiter İkizler burcuna geçiş yapacak ve yılın ikinci yarısının tamamında sizlerin 1. evinde ilerliyor olacak. Hayaın birçok farklı noktasında şanslar ve fırsatlar yakalayabileceğiniz bir yıllık sürece adım atacaksınız. Yılın ikinci yarısında yurt dışına çıkabilir, kendinizi geliştirebilir, yeni deneyimler ve tecrübeler kazanabilir, uzmanlıklarınızı arttırabilir, kendinizi maddi ve manevi anlamda geliştirmenizi sağlayacak şeyler öğrenebilirsiniz.

Ağustos ayı genelinde Mars-Jüpiter ikilisi 1. evinizde ilerliyor olacak. Çevrenizdeki insanlara karşı fazla agresif ve kışkırtıcı davranabilirsiniz. Etrafınıza karşı saldırgan bir tutum sergileyerek abartılı, rahatsız edici konuşmalar yapabilirsiniz. Bunlar nedeniyle ufak durumlardan büyük sorunlar doğurabilirsiniz. Ağustosta konunşacaklarınıza dikkat etmelisiniz.

Eylül ayına geldiğimizde 18 eylülde Balık burcunda yani sizlerin 10. evinde bir ay tutulması gerçekleşecek. Bazılarınız için kariyerime doydum, artık bu kariyerde ilerlemiyor dönemi başlayabilir. Bazılarınız kariyerini değiştirmek isteyecek bazılarınız emekli olmanın kararını alacak. Genç olanlarınız ise kariyeriyle alaklı gerçeklikten uzak, potansiyelleriyle alakasız hayallerinin farkına varıp bunlarla yüzleşerek kariyer planlamalarını değiştirecek.

Yılın son güneş tutulması ise sizlerin 5. evinde Terazi burcunda ve Akrepteki Venüsün yönetiminde gerçekleşecek. Bir hobinizi mesleğe çevirebilirsiniz. Bir hobinizle alakalı kurslara, seminerlere gitmeye başlayabilirsiniz. Şimdilik bu kadar diyorum, hepinize güzel bir yıl diliyorum.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:15 -->-> Daha önceki mesaj 21:14 --

2024 YILINDA YENGEÇLER VE YÜKSELEN YENGEÇLER

2024 yılının Mart Nisan aylarında etkin olacak olan tutulmalar sizlerin 4-10 hattında gerçekleşecek. Öncelikle Mart ayında 4. evinizde bir ay tutulması yaşanacak. Aile içinde geçmişten beri süre gelen dava, mahkeme süreçleri varsa bunlar tamamlanabilir. Aile içinde uzun zamandır devam eden anlaşmazlıklar, küslükler, bölünmeler varsa bunlar sonlanabilir. Ayrıca aile ilişkilerinizi geçmişten bugüne düşünerek ne kadar sağlam ve güvenilir diye gözden geçireceksiniz ve yozlaşmış bulduğunuz ilişkilere nokta koyacaksınız. Ardından Nisan ayında 10. evinizde retro Merkürün eşlik edeceği bir Güneş tutulması gerçekleşecek. Kariyer hayatınızda yepyeni bir sayfa açabilirsiniz. Kariyeriniz için hep düşündüğünüz lakin bir türlü adım atmadığınız girişim planlarınız varsa bunları Nisanda hayata geçirebilirsiniz. Kariyerinizde kendi işinizi kurmanız, terfi almanız, yönetici konumuna geçmeniz vb statünüzü ve itibarınızı yükseltecek gelişmeler olabilir.

Nisan ayında gerçekleşeck ve etkileri Nisan-Mayıs süreci boyunca devam edecek olan Jüpiter-Uranüs kavuşumu sizlerin 11. evinde yaşanacak. Kendinizi bir anda büyük bir sosyal topluluğun veya geniş bir ekibin içinde bulunabilirsiniz. Gelecek planlarınıza yönelik hayatlarınızdaki insanlar aracılığıyla büyük bir fırsat yakalayabilirsiniz. Hiç beklemediğiniz, olasılık olarak düşünmediğiniz noktalardan gelecek hayalleriniz için fırsatlar çıkabilir.

27 Mayıs tarihinde Jüpiter İkizler burcuna geçiş yapacak ve yılın ikinci yarısının tamamında sizlerin 12. evinde ilerliyor olacak. Bazılarınız üniversiteyi veya yapıyorsa yüksek lisans, nokta gibi çalışmalarını tamamlayıp ünvanını alabilir. Bazılarınız okyanusa kıyısı olan bölgelere gidip yerleşebilir. Bazılarınız maneviyatına yönelik spiritüel ve mistik konularda kendisini geliştirmeye başlayabilir. Ayrıca arkanızdan yaratılan karmaların onlara yansıyacağı bir döngü başlamış olacak.

Ağustos ayı genelinde Mars-Jüpiter ikilisi 12. evinizde ilerliyor olacak. İnsanların arkanızdan fazlasıyla konuşacağı, dedikodunuzun yapılacağı bir zaman dilimi olacak. Maalesef ki iftiralarla, yalan yanlış konuşmalarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Birden fazla insanın gizli düşmanlığıyla muhatap kalabilirsiniz. Sizin için en iyisi kolektifine hayrına bir görev almak olacak.

Eylül ayına geldiğimizde 18 eylülde Balık burcunda yani sizlerin 9. evinde bir ay tutulması gerçekleşecek. Bu süreç sizlerin hayatında inandığı değerleri ve bunun doğrultusunda vizyonunu ve misyonunu değiştirecek. Bu doğrultuda yaşadığı şehri değiştirmek isteyenleriniz, yeniden üniversite okumak isteyenleriniz, uzmanlık alanını değiştirmek isteyenleriniz olacak. Ayrıca yurt dışında yaşayanlarınızdan bazıları ülkeye dönme kararı alabilir.

Yılın son güneş tutulması ise sizlerin 4. evinde Terazi burcunda ve Akrepteki Venüsün yönetiminde gerçekleşecek. Evli olanlarınız için çocuk sahibi olma gündemi olabilir. Bazılarınız gayrimenkul veya arsa yatırımı yapabilir. Şimdilik bu kadar diyorum, hepinize güzel bir yıl diliyorum.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:16 -->-> Daha önceki mesaj 21:15 --

2024 YILINDA ASLANLAR VE YÜKSELEN ASLANLAR

2024 yılının Mart Nisan aylarında etkin olacak olan tutulmalar sizlerin 3-9 hattında gerçekleşecek. Öncelikle Mart ayında 3. evinizde bir ay tutulması yaşanacak. Uzun zamandır süre gelen anlaşmalarınız ve sözleşmeleriniz ilkbaharda sonlanabilir. Dostluklar noktasında ise yakın arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi geçmişten bugüne gözden geçirerek kimler gerçek dost kimler değil muhakemesi yapabilirsiniz ki bazı köklü arkadaşlıklarınızı sonlandırma kararı alabilirsiniz. Ardından Nisan ayında 9. evinizde retro Merkürün eşlik edeceği bir Güneş tutulması gerçekleşecek. Yüksek lisansa veya doktoraya başlamak, yurt dışına gitmeye yönelik adımlar atmak veya direkt yurt dışına gitmek, yeni bir alanda kendinizi geliştirmeye-bir uzmanlık alanında eğitimler almaya başlamak gibi adımlar atabilirsiniz. Dil öğrenmek, gitmediğiniz bir ülkeyi gezmeye gitmek, bilmediğiniz inançları öğrenmek için adımlar atmak gibi gelişmeleriniz olabilir.

Nisan ayında gerçekleşeck ve etkileri Nisan-Mayıs süreci boyunca devam edecek olan Jüpiter-Uranüs kavuşumu sizlerin 10. evinde yaşanacak. Kariyer hayatınız ve statünüzle alakalı olarak büyük bir fırsat, büyük bir şans yakalayabilirsiniz. Bazılarınız kariyerinde çok köklü ve majör bir değişime gidebilir, bu değişimi yapmalarına neden olacak büyüklükte bir fırsat yakalayabilir. Bazılarınızsa kariyerinde hiç beklemedikleri bir yükseliş yaşayabilir.

27 Mayıs tarihinde Jüpiter İkizler burcuna geçiş yapacak ve yılın ikinci yarısının tamamında sizlerin 11. evinde ilerliyor olacak. Sosyal çevreniz fazlasıyla büyüyüp genişleyebilir. Birçok yeni insanla tanışıp arkadaşlık geliştirebilirsiniz. Kalabalık topluluklara katılabilir, iş hayatınızda geniş ekiplere dahil olabilir, hem sosyal çevrenizi hem mesleki networkunu genişletebilirsiniz. Ayrıca sosyal medyada büyüyebilir, içeriklerinizde daha öne çıkabilirsiniz.

Ağustos ayı genelinde Mars-Jüpiter ikilisi 11. evinizde ilerliyor olacak. Sosyal medya linç edilme, rencile edilme gibi siber zorbalıklarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Yer aldığınız topluluk ve gruplarda insanlarla küçük sebeplerden doğacak büyük tartışmlara girebilirsiniz. Sosyal medyada ve kalabalıklarda konuşacaklarınıza dikkat etmeniz gerekecek.

Eylül ayına geldiğimizde 18 eylülde Balık burcunda yani sizlerin 8. evinde bir ay tutulması gerçekleşecek. Hayatınızda size zarar verdiği halde halen hayatınızda tuttuğunuz her şeyin farkına varacağınız ve bununla yüzleşeceğiniz bir zaman geçireceksiniz. Bu doğrultuda size iyi gelmediği halde devam ettirdiğiniz arkadaşlık, ilişki, aktivite, beslenme alışkanlığı vb her şeyi bırakmaya yönelik adımlar atacaksınız. Hayatınızın detoks dönemini yaşayacaksınız.

Yılın son güneş tutulması ise sizlerin 3. evinde Terazi burcunda ve Akrepteki Venüsün yönetiminde gerçekleşecek. Ailenizden birisiyle ticari bir ortaklık yapabilirsiniz. Şehir içinde taşınma gündeminiz doğabilir. Şimdilik bu kadar diyorum, hepinize güzel bir yıl diliyorum

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:17 -->-> Daha önceki mesaj 21:16 --

2024 YILINDA BAŞAKLAR VE YÜKSELEN BAŞAKLAR

2024 yılının Mart Nisan aylarında etkin olacak olan tutulmalar sizlerin 2-8 hattında gerçekleşecek. Öncelikle Mart ayında 2. evinizde bir ay tutulması yaşanacak. İlişkilerinizde geçmişten bugüne ne kadar değer gördüğünüzü gözden geçireceğiniz bir zaman dilimi olacak. Devam eden ikili ilişkilerinizle ilgili yeterli değerli görmediğinizi düşündüğünüz ilişkilerinizi bitirme yoluna gideceksiniz. Artık ederinizi bulduğunuz, layık olduğunuz ilişkileri yaşamanın kararını alacaksınız. Ayrıca alacaklı olduğunuz ve devam eden davalar varsa Mart döneminde sonlanabilir. Ardından Nisan ayında 8. evinizde retro Merkürün eşlik edeceği bir Güneş tutulması gerçekleşecek. Bir süredir kurmayı düşündüğünüz finansal bir ortaklığı kurabilir, hayatınızda gelişmek ve büyümek için riskler alabilirsiniz. Bazılarınız krediyle, ek parayla yatırımlar yapabilir veya bir şeylere sahip olma yoluna gidebilir.

Nisan ayında gerçekleşeck ve etkileri Nisan-Mayıs süreci boyunca devam edecek olan Jüpiter-Uranüs kavuşumu sizlerin 9. evinde yaşanacak. Yurt dışına çıkmak, yüksek lisans veya doktora yapmak, şehir değiştirmek, bir alanda uzmanlık kazanmak, bir davayı kazanmak gibi konularda hiç beklemediğiniz, ihtimal vermediğiniz yerlerden gelecek şanslar ve fırsatar ile yol kat edebilirsiniz. Yaratıcının şansının hayatlarınıza dokunmasını yaşayacaksınız.

27 Mayıs tarihinde Jüpiter İkizler burcuna geçiş yapacak ve yılın ikinci yarısının tamamında sizlerin 10. evinde ilerliyor olacak. Kariyerinizde gelişmek için değişim diyeceksiniz. Kariyerinizle alakalı değişim yapma, farklı alanlara yönelme, ikinci bir alanda kendinizi geliştirme gibi fırsatlar yakalayabilirsiniz. İş hayatınızda adınızı büyüterek networkunuzu genişetebilirsiniz. Kendi işinizi yapıyorsanız işinizi büyütüp daha geniş alana yayabilirsiniz.

Ağustos ayı genelinde Mars-Jüpiter ikilisi 10. evinizde ilerliyor olacak. Evliyseniz eşinizin ailesiyle gerginlikler, ufak sebeplerden doğacak büyük tartışmalar yaşamaya açık olacağınız bir ay olacak. İş hayatında ise otorite figürlerinizle iletişim kazaları ve onların doğuracağı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Toplum önünde linç, rencide edilme durumlarıyla karşılaşabilirsiniz

Eylül ayına geldiğimizde 18 eylülde Balık burcunda yani sizlerin 7. evinde bir ay tutulması gerçekleşecek. O süreçte hayatınızın ilişkiler dinamiğini sorgulayacaksınız. Yaşadığınız ilişkideki gerçeklikten uzak beklentilerinizi, olması güç hayallerinizi göreceksiniz. Bazılarınız için ilişkiler noktasında bir hayal kırıklığı süreci olacak. Uzun vadede bir şeyleri değiştirmek için bazı beklentilerinizi sonlandıracaksınız. İlişkisinden ayrılacak, birlikteliğini bitirecek olanlarınız olacak.

Yılın son güneş tutulması ise sizlerin 2. evinde Terazi burcunda ve Akrepteki Venüsün yönetiminde gerçekleşecek. Yakın bir arkadaşınızla yeteneklerinizi ve güçlerinizi birleştirip ticari bir girişim, bir proje başlangıcı yapabilirsiniz. Şimdilik bu kadar diyorum, hepinize güzel bir yıl diliyorum.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:18 -->-> Daha önceki mesaj 21:17 --

2024 YILINDA TERAZİLER VE YÜKSELEN TERAZİLER

2024 yılının Mart Nisan aylarında etkin olacak olan tutulmalar sizlerin 1-7 hattında gerçekleşecek. Öncelikle Mart ayında 1. evinizde bir ay tutulması yaşanacak. Şimdiye kadar yaşadığınız ilişkilerde ve hali hazırda bulunduğunuz ilişkilerde ne ölçüde kendinizi ortaya koyabildiğinizi, kimliğinizi ne kadar yansıtabildiğinizi ve ne kadar kendiniz olabildiğinizi anlayama çalışacağınız bir zamanda geçeceksiniz. Kendiniz olamadığınız ve sınırlandırıldığınızı hissettiğiniz ikili ilişkilerinizden ayrılık kararı alabilirsiniz. Ayrıca dış görünüşünüzle alakalı majör değişimlere gidebilirsiniz. Ardından Nisan ayında 7. evinizde retro Merkürün eşlik edeceği bir Güneş tutulması gerçekleşecek. Devam eden ve geçmişi sağlam bir ilişkisi olanlar için bu tutulma bir evlilik veya birlikte yaşama sürecinin kapısını açacaktır. Yalnız olanlar içinse geleceğe dair güçlü bir ortaklık veya dostluk kurmak gibi durumlar alabilir. Ayrıca bazılarınız bu süreçte evinden taşınabilir.

Nisan ayında gerçekleşeck ve etkileri Nisan-Mayıs süreci boyunca devam edecek olan Jüpiter-Uranüs kavuşumu sizlerin 8. evinde yaşanacak. Çok bütük bir yatırım fırsatı yakalyabilirsiniz. Bu yatırım fırsatı için borçanalabilir, kredi çekebilir, mal satışı yapabilirsiniz. Geleceğe dair maddi anlamda büyümek için büyük bir fırsat yakalayıp bunu değerlendirmek için risk alacağınız bir zamandan geçeceksiniz. Bunları partnerinizle, ortağınızla yapabilirsiniz.

27 Mayıs tarihinde Jüpiter İkizler burcuna geçiş yapacak ve yılın ikinci yarısının tamamında sizlerin 9. evinde ilerliyor olacak. Yurt dışı süreçleriniz hızlanabilir. Eğitim almak için veya kültürel faaliyetlerde bulunmak için yurt dışına gidebilirsiniz. Yüksek lisans veya doktora yapmayı düşünüyorsanız buna başlayacak adımlar atabilirsiniz. Emekli olmayı bekleyenleriniz emekliliğe ayrılabilir. Meslek değiştirmek isteyenleriniz meslek değiştirebilir.

Ağustos ayı genelinde Mars-Jüpiter ikilisi 9. evinizde ilerliyor olacak. Yabancılarla ilişkilerinizde tartışmalar, gerginlikler yaşayabilirsiniz. İletişim kazaları yüzünden yabancılarla kuracağınız diyaloglarda ufak sorunlardan doğan büyük problemlerle uğraşmanız gerekebilir. Akademik bir kariyeriniz varsa benzeri durumları hocalarınızla yaşayabilirsiniz.

Eylül ayına geldiğimizde 18 eylülde Balık burcunda yani sizlerin 6. evinde bir ay tutulması gerçekleşecek. Meslek hayatınıza dair gerçeklerden uzak, potansiyellerinizle alakasız olan hedeflerinizi fark edecek, mesleki hayalleriniz noktasında gerçeklerle yüzleşeceksiniz. Bazılarınız mesleğinin kendisine göre olmadığını bazılarınız ise hedeflediği mesleğin kendisine göre olmadığını fark edecek. Bu noktada birçoğunuz için mesleki hayatta vedalar olacak.

Yılın son güneş tutulması ise sizlerin 1. evinde Terazi burcunda ve Akrepteki Venüsün yönetiminde gerçekleşecek. Kazançlarınızı arttırmak, yeni bir gelir kalemi sahibi olmak için girişimler yapabilirsiniz. Şimdilik bu kadar diyorum, hepinize güzel bir yıl diliyorum.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:19 -->-> Daha önceki mesaj 21:18 --

2024 YILINDA AKREPLER VE YÜKSELEN AKREPLER

2024 yılının Mart Nisan aylarında etkin olacak olan tutulmalar sizlerin 6-12 hattında gerçekleşecek. Öncelikle Mart ayında 12. evinizde bir ay tutulması yaşanacak. Geçmişten süre gelen ve özellikle de ilişkilerinize yansıyan bilinçdışı yönlerinizi fark edeceğiniz bir zamandan geçeceksiniz. O süreçte birçoğunuz bir psikoterapiye gidebilir. Bilinçdışınızı, ruhsal yönünüzü, zihninizin derinliklerini fark edeceğiniz bir süreç olacak Mart ayı. Birçoğunuz için bilhassa ilişkilerinizi etkileyecek bir değişim ve dönüşüm süreci yaşanacak. Ardından Nisan ayında 6. evinizde retro Merkürün eşlik edeceği bir Güneş tutulması gerçekleşecek. İşsiz olanlarınız yeni bir işe başlayabilir, iş hayatında yer alanlarını çalıştıkları yerde yeni bir göreve/pozisyona gelebilir. Yeni bir mesleğe adım atma hazırlığında olanlar Nisanda başlangıç yapabilir, atanmayı bekleyenleriniz ilkbaharda atanabilir. Bazılarınız ise nisan tutulmasıyla hayatlarında daha sağlıklı olacakları bir rutine geçiş yapabilir.

Nisan ayında gerçekleşeck ve etkileri Nisan-Mayıs süreci boyunca devam edecek olan Jüpiter-Uranüs kavuşumu sizlerin 7. evinde yaşanacak. İkili ilişkilerinizde büyük sürprizler yaşayabilirsiniz. Mesela bir birlikteliğiniz varsa hiç planlamadığınız bir şekilde kendinizi bir anda evlilik içinde bulabilirsiniz. Bir dostunuzla bir anda gelecek bir fırsat üzerinden finansal bir ortaklık kurabilirsiniz. Hiç düşüncede yokken bir adan taşınıp ev değiştirebilirsiniz.

27 Mayıs tarihinde Jüpiter İkizler burcuna geçiş yapacak ve yılın ikinci yarısının tamamında sizlerin 8. evinde ilerliyor olacak. bir arkadaşınızla güçleriniz birleştirip finansal bir ortaklık kurabilirsiniz. Maddi anlamda büyümek ve gelişmek için riskler alabilirsiniz. Borçlanarak bir şeylere sahip olma adımları atabilirsiniz. Ayrıca okült ve ezoterik konularda eğitimler alabilir, bilgili olduğunuz alanlarda derinleşip kendinizi daha da geliştirebilirsiniz.

Ağustos ayı genelinde Mars-Jüpiter ikilisi 8. evinizde ilerliyor olacak. O ay birçok kredi kartı çıkarmak, kredi kartlarınızı sonuna kadar kullanmak isteyebilirsiniz. Bu durum sonrasında kendinizi fazlasıyla zorlayacak bir sürece sokabilir. Ayrıca bir anlık istekle dövme, estetik vs yaptrımak isteyebilirsinizki sonrasında pişman olmamak için çok iyi düşünmenizde fayda olacak.

Eylül ayına geldiğimizde 18 eylülde Balık burcunda yani sizlerin 5. evinde bir ay tutulması gerçekleşecek. Bazılarınız hayatın eğlence, keyif, zevk önceliklerinden kurtulup hayatın gerçekleri ile yüzleşecek. Bazılarınız aşk hayatlarında şimdiye kadar yaptıkları hataları görüp fark edecek. Bazılarınız çocuğuyla ilişkisindeki yanlışlarını anlayacak. Bazılarınız şimdiye kadar hayattan keyif almasını önleyen şeylerin ne olduğunu görecek. Hepiniz bunları fark edip hayatlarınzdan atacaksınız.

Yılın son güneş tutulması ise sizlerin 12. evinde Terazi burcunda ve Akrepteki Venüsün yönetiminde gerçekleşecek. Geçmişten gelen bir birlikteliği yeniden gündeminize alabilir, gizden gizli saklı yaşanmış olayların önünüze düştüğüne şahit olabilirsiniz. Şimdilik bu kadar diyorum, hepinize güzel bir yıl diliyorum.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:20 -->-> Daha önceki mesaj 21:19 --

2024 YILINDA YAYLAR VE YÜKSELEN YAYLAR

2024 yılının Mart Nisan aylarında etkin olacak olan tutulmalar sizlerin 5-11 hattında gerçekleşecek. Öncelikle Mart ayında 11. evinizde bir ay tutulması yaşanacak. O dönem geçmişten bugüne yer aldığınız gruplardaki ve topluluklardaki arkadaşlıklarınızın ne kadar sağlam ve güvenilir olduğunuz, buralarda yer almanın sizlere neler kattığını gözden geçireceksiniz. Artık yozlaşmış olan arkadaşlıklarınızı bitirme, sizin için anlamı kalmayan topluluklardan ayrılma gibi kararlar alabilirsiniz. Ardından Nisan ayında 5. evinizde retro Merkürün eşlik edeceği bir Güneş tutulması gerçekleşecek.
Yalnız olanlarınız bu süreçte yeni bir aşka yelken açabilir. Bir birlikteliği olanlarınız partneriyle güzel bir ilkbahar tatili yapabilir. Evli olanlarınız ebeveyn olma kararı alabilir veya o dönem bazılarınız ebeveyn olabilir, bazılarınız ise evcil hayvan sahiplenebilir. Birçoğunuz o dönemde yaşam enerjisini yükseltecek yepyeni, daha önce deneyimlemedikleri bir hobiye başlayabilir.

Nisan ayında gerçekleşeck ve etkileri Nisan-Mayıs süreci boyunca devam edecek olan Jüpiter-Uranüs kavuşumu sizlerin 6. evinde yaşanacak. Meslek ve iş hayatınızla alakalı olarak hiç beklemediğiniz büyük fırsatlar yakalayabilirsiniz. Online çalışıyorsanız bir iş yeri açabilir veya var olan iş yerinizi büyütebilir, işsizseniz iş bulabilir, atanma veya tayin çıkması gibi gündemleriniz doğabilir, çalıştığınız yerde daha iyi kazacağınız bir pozisyona geçebilirsiniz.

27 Mayıs tarihinde Jüpiter İkizler burcuna geçiş yapacak ve yılın ikinci yarısının tamamında sizlerin 7. evinde ilerliyor olacak. İlişkisi olanlarınız evlilik kararı-teklifi alabilir. O dönem yalnız olacak olanlarınızın karşısına ilişki kurabileceği birden fazla kişi çıkabilir. Bazılarınız yabancı kültürden kişilerle birliktelik kurabilir. Yer değiştirmek isteyenleriniz şehir veya ülke değişimi yapıp uzaklara taşınabilir. Bazılarız içinse bir dava, mahkeme süreci doğabilir.

Ağustos ayı genelinde Mars-Jüpiter ikilisi 7. evinizde ilerliyor olacak. İkili ilişkide olduğunuz insanlar o dönem size karşı fazlasıyla agresif ve kışkırtıcı davranabilir. Dost, ortak, partner gibi ikili ilişkide olduğunuz kişilerle ufak sorunlardan doğacak büyük tartışmalar yaşayabilirsiniz. Bir nevi karşınızdakileri tamponlamak zorunda kalacağınız bir ay geçireceksiniz.

Eylül ayına geldiğimizde 18 eylülde Balık burcunda yani sizlerin 4. evinde bir ay tutulması gerçekleşecek. Aileniz ve köklerinizle alakalı gerçeklerle yüzleşme dönemi yaşayacaksınız. Çocukluğunuzu, aile köklerinizi ve bunların bilinçdışınızı nasıl inşa ettiğini fark edeceksiniz. Ayrıca bazılarınız aileden bazı kişilerle bağlarını koparabilir, bazılarınız ailesinin yanından ayrılıp kendi hayatını kurabilir, bazılarınız yaşadığı şehri değiştirebilir. Köklerle yüzleşme ve onları değiştirme yılı.

Yılın son güneş tutulması ise sizlerin 11. evinde Terazi burcunda ve Akrepteki Venüsün yönetiminde gerçekleşecek. Sosyal faaliyletlerde bulunabileceğiniz, kolektif çalışmalarda yer alabileceğiniz bir topluluğa katılabilirsiniz. Şimdilik bu kadar diyorum, hepinize güzel bir yıl diliyorum.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:21 -->-> Daha önceki mesaj 21:20 --

2024 YILINDA OĞLAKLAR VE YÜKSELEN OĞLAKLAR

2024 yılının Mart Nisan aylarında etkin olacak olan tutulmalar sizlerin 4-10 hattında gerçekleşecek. Öncelikle Mart ayında 10. evinizde bir ay tutulması yaşanacak. Kariyer hayatınızın gidişatını, sahip bulunduğunuz konumu, statünüzü ve toplumdaki duruşunuzu gözden geçireceğiniz bir süreç yaşayacaksınız. Kariyeri, statüsü ve konumu hususunda doygunluğa geldiğini fark edenleriniz o süreçte kariyerini sonlandırmak gibi büyük adımlar atabilir. Bazılarınız ise bulundukları yerlerle ilişiğini kesip kariyerinde yeni bir yola çıkabilir. Ardından Nisan ayında 4. evinizde retro Merkürün eşlik edeceği bir Güneş tutulması gerçekleşecek. Aile içi konularda inisiyatif almanız gereken süreçleriniz doğacaktır. Aile içinde kardeşlerle ve kuzenlerle alakalı yeni gündemler açılabilir. Kendi ev hayatınızda ise şehir içi taşınma veya yeni bir ev almanız gibi durumlar doğabilir. Genç olanlarınız yakın arkadaşlarıyla eve çıkmak, yeni ev arkadaşı almak gibi süreçler yaşayabilir.

Nisan ayında gerçekleşeck ve etkileri Nisan-Mayıs süreci boyunca devam edecek olan Jüpiter-Uranüs kavuşumu sizlerin 5. evinde yaşanacak. Evli olanlarınız o dönemde hiç planda yokken ebeveyn olma durumuyla karşılaşabilir, yalnız olanlarınız o süreçte bir anda aşık olacakları birisiylle tanışabilir, hayvansever olanlarınız bir düşünmezken bir hayvan sahiplenebilir, spekülatif yatırım yapanlarınız o dönemde büyük şanslar yakalayabilir.

27 Mayıs tarihinde Jüpiter İkizler burcuna geçiş yapacak ve yılın ikinci yarısının tamamında sizlerin 6 evinde ilerliyor olacak. Bu süreçte ana işinizin yanına ek olarak yapabileceğiniz ikinci bir işe başlayabilirsiniz. Kendi işinizi yapıyorsanız işlerinizi büyütüp genişletebilir, yeni alanlara açılabilirsiniz. Bir yerde çalışıyorsanız ikinci bir görev alabilirsiniz. İşsiz olanlarınız, atama bekleyenleriniz yılın ikinci yarısında işine kavuşabilir. Askerliğini erteleyenleriniz askere gidebilir.

Ağustos ayı genelinde Mars-Jüpiter ikilisi 6. evinizde ilerliyor olacak. Bedeninize iyi bakmalısınız. Var olan sağlık sorunlarınız hızlıca büyüyebilir o yüzden yaz gelmeden kontrollerinize özen göstermelisiniz.. Bununla beraber yanınızda çalışan kişilerle, hizmet aldığınız kişilerle tartışmalar, gerilimler yaşayabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla tartışmlara girebilirsiniz.

Eylül ayına geldiğimizde 18 eylülde Balık burcunda yani sizlerin 3. evinde bir ay tutulması gerçekleşecek. Artık yozlaşmış arkadaşlıklarınızı bitireceğiniz, bazı anlaşma ve sözleşmelerinizi feshedeceğiniz, eğitimlerinizi tamamlayacağınız bir sonbahar sezonu açacaksınız. Eylül tutulması sizlerin zihinsel uyanışı olacak. Hayattaki hayal ve hedeflerinizi daha gerçekçi kalıplara oturtup mentalitenizi, hayata bakışınızı, önceliklerinizi ve kararlarınızı, söylemlerinizi değiştireceksiniz.

Yılın son güneş tutulması ise sizlerin 10. evinde Terazi burcunda ve Akrepteki Venüsün yönetiminde gerçekleşecek. Kariyer hayatınızda bir ekip kurabilir veya ekip çalışmasına dahil olabilirsiniz. Networkunuzu genişletebilirsiniz. Şimdilik bu kadar diyorum, hepinize güzel bir yıl diliyorum.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:21 -->-> Daha önceki mesaj 21:21 --

2024 YILINDA KOVALAR VE YÜKSELEN KOVALAR

2024 yılının Mart Nisan aylarında etkin olacak olan tutulmalar sizlerin 3-9 hattında gerçekleşecek. Öncelikle Mart ayında 9. evinizde bir ay tutulması yaşanacak. Yüksek lisans veya doktora süreci devam edenleriniz baharda bunu tamamlayabilir. Devam eden davası olanlarınız için de bahar dönemi netice gelebilir. Yurt dışında olanlarınız oradaki hayatını tamamlayıp ülkeye dönüş yapabilir. Ardından Nisan ayında 3. evinizde retro Merkürün eşlik edeceği bir Güneş tutulması gerçekleşecek. Yeni yakın arkadaşlıklar ve dostluklar kurabilirsiniz. O dönem kuracağınız dostluklar uzun yıllar sürebilir. Ticaret hayatına atılabilir, para kazandıracak fikirlerinizle ilgili girişimler yapabilirsiniz. Hayatlarınızda önemli yer tutacak anlaşma, sözleşme imzalayabilirsiniz. Eğitim hayatlarınızda geleceğe dair önemli gelişmelerin başlangıcı niteliğinde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Araba veya motosiklet alma düşünceniz varsa bahar döneminde alabilirsiniz.

Nisan ayında gerçekleşeck ve etkileri Nisan-Mayıs süreci boyunca devam edecek olan Jüpiter-Uranüs kavuşumu sizlerin 4. evinde yaşanacak. Ev ve aile hayatı konularında büyük gelişmeler ve şanslar yakalayabilirsiniz. Bazılarınız için hiç beklentisi yokken bir ev alma gündemi doğabilir, bazılarınız bulunduğu evden daha geniş ve bahçeli eve geçiş yapabilir, bazılarınız daha konforlu bir eve taşınabilir, bazılarınız arsa arazi satın alma şansı yakalayabilir.

27 Mayıs tarihinde Jüpiter İkizler burcuna geçiş yapacak ve yılın ikinci yarısının tamamında sizlerin 5. evinde ilerliyor olacak. Yalnız olanlarınız yakınlık kurabileceği, flört edebileceği birçok yeni insanla tanışabilir. Birlikteliği olanlarınız yaz genelinde partneriyle birçok organizasyona, etkinliğe katılarak fazlasıyla eğlenceli bir yaz geçirebilir. Evli olanlarınız çocuk sahibi olabilir veya bir evcil hayvan sahiplenebilir. Ayrıca hayatınızda yeni bir hobiye adım atabilirsiniz.

Ağustos ayı genelinde Mars-Jüpiter ikilisi 5. evinizde ilerliyor olacak. O süreçte eğlenceye harcama yapmanın dozunu kaçırıp keyfi zevki harcamada aşırlığa kaçabilirsiniz. Kumar, bahis, şans oyunları vb şeylere ilgi duyup yanlış riskler alarak cidd kayıplar yaratabilecek hatalar yapabilirsiniz. Spekülatif yatırımlarınızda da panikle veya abartılı risklerle hatalar yapabilirsiniz.

Eylül ayına geldiğimizde 18 eylülde Balık burcunda yani sizlerin 2. evinde bir ay tutulması gerçekleşecek. Maddi anlamda kayıplara karşı dikkatli olmalısınız. Dolandırılmaya, yanlış yatırımlar yapmaya, hatalı alımlarda bulunmaya, geri dönüşü olmayacak girişimler denemeye açık olacaksınız. Ayrıca maddi anlamda gerçek potansiyelinizi fark edecek, gerçeklikten kopuk beklenti ve hayallerinizden uzaklaşarak esas yeteneklerinizi göreceksiniz.

Yılın son güneş tutulması ise sizlerin 9. evinde Terazi burcunda ve Akrepteki Venüsün yönetiminde gerçekleşecek. Akademik bir kariyere başlayabilir veya kariyerinize yurt dışına dair adımlar atabilir, yabancılarla çalışmaya başlayabilirsiniz. Şimdilik bu kadar diyorum, hepinize güzel bir yıl diliyorum.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:22 -->-> Daha önceki mesaj 21:21 --

2024 YILINDA BALIKLAR VE YÜKSELEN BALIKLAR

2024 yılının Mart Nisan aylarında etkin olacak olan tutulmalar sizlerin 2-8 hattında gerçekleşecek. Öncelikle Mart ayında 8. evinizde bir ay tutulması yaşanacak. Devam eden toksik ilişkilerinizden arınıp kurtulabilir, hayatınızda stres ve baskı yaratan her türlü ikil ilişkinizi sonlandırabilirsiniz. Geçmişten bu yana devam eden miras, nafaka, mal paylaşım gibi davalarınız varsa bahar döneminde netice alabilirsiniz. Uzun zamandır biriken büyük borçlarınız varsa onları da mart döneminde kapatabilirsiniz. Ardından Nisan ayında 2. evinizde retro Merkürün eşlik edeceği bir Güneş tutulması gerçekleşecek. Gelirlerinizi arttıracak yeni girişimler yapabilirsiniz. Finansal konularda daha önce hiç deneyiminizin olmadığı alanlarda yeni girişimler yapabilir veya sahip olduklarınızla yeni yatırımlar gerçekleştirebilirsiniz.. Kendi parasını kazanmayanlarınız nisan tutulmasıyla bu konuda yeni bir sayfa açabilir.

Nisan ayında gerçekleşeck ve etkileri Nisan-Mayıs süreci boyunca devam edecek olan Jüpiter-Uranüs kavuşumu sizlerin 3. evinde yaşanacak. Bir kısmınız hayatımın imzası diyebileceği nitelikte büyük bir fırsat yakalayıp bir anlaşma yapabilir. Ticaret yapanlarınız işlerini büyütüp genişleteceği önemli şanslar yakalayabilir. Eğitim alanlarınız farkındalığını yükseltecek, hayatında iz bırakacak bir eğitime katılabilir. Bazılarınız planda yokken kaçmaz denilecek bir araba alma şansı yakalayabilir.

27 Mayıs tarihinde Jüpiter İkizler burcuna geçiş yapacak ve yılın ikinci yarısının tamamında sizlerin 4. evinde ilerliyor olacak. Ailenize yeni üyelerin katılmasıyla aileiniz büyüyebilir yani bir çocuğunuz, yeğeniniz, kuzeniniz olabilir. Ailenizden evlenecek olanlar da olabilir. Taşınmak, yer değiştirmek gibi planlarınız varsa yılın ikinci yarısında şu an bulunduğunuz bir evden daha büyük bir eve geçebilirsiniz. Bazılarınız yurt dışına taşınabilir.

Ağustos ayı genelinde Mars-Jüpiter ikilisi 4 evinizde ilerliyor olacak. Aile içinde tartışmalar, kavgalar yaşanabilir. Ufak bir sözden büyük kavgalar ve büyük sorunlar doğabilir. O süreçte aile içi konularda ne konuşacağınıza dikkat etmelisiniz. Akrabalar arasında büyük tartışmalar olabilir. Ayrıca evlerinizde tesisat sorunları ve bunların yaratacağı problemler çıkabilir.

Eylül ayına geldiğimizde 18 eylülde Balık burcunda yani sizlerin 1. evinde bir ay tutulması gerçekleşecek. Hayatta kendinizle ilgili yanlış tanıdığınız, benliğinizde var olduğunu sandığınız ama aslında sizin özünüzde yer almayan her şeyi fark edip bunlarla yüzleşeceksiniz. Kendinizi ve özünüzü fark edip kişiliğinizi, karakterinizi yeniden inşa etme yoluna gireceksiniz. Bu noktada gerçeklikte uzak ana motivasyonlarınızdan, hayalden ibaret hedeflerinizden ayrılacaksınız.

Yılın son güneş tutulması ise sizlerin 8. evinde Terazi burcunda ve Akrepteki Venüsün yönetiminde gerçekleşecek. Maddi konularda mal, mülk paylaşım içerikli dava gündemleriniz doğabilir. İnançlarınızla alakalı değişimler yaşayabilirsiniz. Şimdilik bu kadar diyorum, hepinize güzel bir yıl diliyorum

__________________
Hanif kalmak cesaret ister...
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Burçlara göre kadınlar Sanem Burçlar, Fallar ve Kehanetler 5 21 Mayıs 2018 14:31
BurçLara Göre Aşk Deitra Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 23 Aralık 2011 17:29
Burçlara göre Babalık VaLerKa Burçlar, Fallar ve Kehanetler 2 29 Nisan 2008 17:51