IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Anketimiz: Astroloji bilginiz?
Konuya uzak 0 0%
Doğduğum ayı ve güneş burcumu biliyorum 0 0%
Güneş burcumu ve Yükselen burcumu bliyorum 0 0%
Doğum haritamı biliyorum 0 0%
Doğum haritam ile ilgili kritik zamanları biliyorum 0 0%
Astroloji meraklısıyım/öğreniyorum 0 0%
Katılımcı sayısı: 0. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Ocak 2024, 16:42   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
ASTROLOJİ DE PROGRAMLAR NE KADAR İŞE YARAR? (ÖRNEKLİ)




Daha önce sizlere yapay zekanın astroloji ile ilgili kullanımındaki problemleri anlatmıştım arkadaşlar. şimdi de kişiselleştirme yapılmadan kalıpsal olarak hazırlanmış yorum kalıpları ile ilgili örneklerden bahsedicem.

bir haritada standart olan yerleşimler vardır. mesel burçlar, evler, gezegenler ve açılar. ancak ortalama tanımlar bu haritayı yorumlamamıza yetmez. hemen örnekler verelim.
gazze de bombardıman altında kalmış bir çocuk
italyaya kaçmak için bir botta giden afrika yerlisi çocuk
afganistanda para karşılığı 50 yaşında birine satılmış çocuk
meksika da organ mafyasınca kaçırılmış bir çocuk.

benzer felaketleri farklı renklerde yaşıyorlar. Uludağ da kayak yaparken boynundan aşağısı felç olan çocuk gibi düşünün.
harita okumalar sırasında bunları görebilmek ya da öngörüde bulunabilmek için klasik kalıpları kullanamazsınız. klasik kalıplar olayın büyüklüğünü size gösterir ancak niteliğini sizlere göstermeyecektir. bakın buradan haritalı bir örnek veriyorum;
önümüzdeki şubat yeniay için çıkartılmış bir harita;


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

görmekte olduğunuz harita tüm ülkeler (saatine uygun) ve o yörede yaşayan herkes için geçerlidir. Bu yerleşim tek başına da okunabilir. youtube videolarını izlediğiniz astrologlar ilk olarak bu haritayı sizlere yorumlar. oradaki kritik açıları ve varsa sabit yıldızları anlatırlar. peşinden de birleştirilmiş haritalara geçerler.
önce; ülke olarak ne olacak, toplum ne olacak, deprem tehlikesi var mı, ekonomik zorluklar ne aşamada, toplumsal gerilim ya da iç çatışma olacak mı? sınırlarımız ne olacak?... gibi soruları ülke haritası üstünden yorumlar.
sonra da güneşine yahut yükselene göre teker teker haritaları yorumlamaya geçerler yani burç yorumları yaparlar. maalesef insanımız bu genellemelere takılır ve burcu için söylenen konuların kendi ile alakası olmadığını düşünür.
oysa birleştirilmiş harita kullanılsa idi bu konudaki fikri değişirdi.
veritabanımdan bir harita paylaşıyorum

doğum+dolunay



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

işte asıl konumuza geldik arkadaşlar; bu haritayı kişiye göre nasıl yorumlarız? Aşağıda sadece bu haritaya özel klasik kalıplarla yapılmış yorum göreceksiniz.

Transit Ay 2. evde
Bu geçiş dikkatinizi mali konulara kaydırıyor.

Para sorunları ve sahip olduğunuz şeylerle daha fazla ilgileneceksiniz. Kendi değerinizi maddi şeylerden elde etme eğiliminde olabilirsiniz. Bu sorunların sizi etkilememesine çalışın ve maddi durumunuzu başkalarıyla karşılaştırmayın. Ancak, daha fazla maddi güvenlik için ne yapılması gerektiğini düşünmenin tam zamanı.

Bu dönemde düşünce biçiminiz oldukça muhafazakar ve pragmatik olacak ve heyecan verici deneyimlerle ilgilenmeyeceksiniz. Daha sonra pişman olabileceğiniz dürtüsel harcamalara dikkat edin!
Transit yaklaşık 2,5 gün sürer

Transit Ay- Ay üçgeni
Bu geçiş duygusal istikrar, tatmin duygusu ve iyi bir ruh hali getirir. Sezginiz harika olacak. Çok popüler olacaksınız, bu nedenle yeni tanıdıklar ve arkadaşlar edinmek için iyi bir zaman. Maddi ve ailevi konularda herhangi bir sorun yaşanmayacak. Bu geçiş yatırımlar, mülk ve iş meseleleri için mükemmeldir.
Toplu taşıma sadece birkaç saat kadar yoğun

Transit Ay Jüpiter karesi
Algınız ve gerçekliğiniz çatışacak. Kendinize aşırı güven duyabilirsiniz. Heyecanınız hayal kırıklığına dönüşebilir. Bu kendinizi karamsar ve çaresiz hissetmenize neden olabilir. Hayatın her alanında abartma eğiliminiz olabilir, bu nedenle aşırı hoşgörüye karşı dikkatli olun. Bu özellikle aşırı yiyecek ve alkol için geçerlidir. Halkla ilişkiler ve hukuki konular için iyi bir zaman değil. Beklenmedik masraflar gibi beklenmedik engeller ve sıkıntılar da ortaya çıkabilir.
Toplu taşıma sadece birkaç saat kadar yoğun |

Transit Ay altılık Uranüs
Bu geçiş sırasında macera ve yeni deneyimler arzusunu hissedeceksiniz. Fazla sabırlı ve ısrarcı olmayacaksınız ve beklenmedik sorunlar ortaya çıkarsa sinirlenerek tepki verebilirsiniz. Öte yandan bu transit yüzünüzü gülümsetecek beklenmedik deneyimleri de beraberinde getirebilir.
Toplu taşıma sadece birkaç saat kadar yoğun

Transit Merkür Mars'ın altmışlık açısı
Bu geçiş sizi işyerinde rakipsiz hale getirecek. Büyük bir şevkle ve o kadar büyük bir enerjiyle çalışacaksınız ki, ihtiyaç olanı tamamlamak için fazla mesai yapmaktan çekinmeyeceksiniz. Olaylara net bir zihinle bakacaksınız ve hiçbir ayrıntıyı kaçırmayacaksınız. Bu coşku ve enerji çevrenizdeki insanlarla iletişim kurmanızda da kendini gösterecektir. Kendiliğinden ve keyifli olacaksınız. Birini kendi tarafınıza çekmeniz veya birini bir konuda ikna etmeniz gerekiyorsa, bu iyi bir zaman. Argümanlarınız tamamen kurşun geçirmez olacak.
Bu gün geçiş yoğun (Orb: 0 ° 01' )

Transit Mars Ay karesi
Karar vermede zorluklar yaşayacaksınız. Duygularınızla iletişim halinde olmanıza rağmen onları anlayamıyor ve neyi, neden hissettiğinizi net bir şekilde belirleyemiyorsunuz. Çocuksu ve huysuz olabilirsiniz. Evde ufak tefek tartışmalar yaşamanız da mümkün.
Bu gün geçiş yoğun (Küre: 1 ° 17' )

Uzun vadeli geçişler:

Transit Güneş 2. evde
Bu transit süresince paraya ve maddi güvenliğe odaklanmalısınız!

Mali durumunuzu düzenlemek, borçlarınızı ödemek ve mali sorunlarınızı çözmek için iyi bir zaman. Daha fazla çalışmaya hazır olun çünkü yaşam masraflarınızın normalden daha yüksek olması muhtemeldir. Ancak bu Güneş geçişi olumsuz değildir, yalnızca mali işlerinizi çözmeniz gerektiğine işaret eder.

Ayrıca yatırımlar hakkında daha ciddi düşünmeye başlamak için de iyi bir zamandır. Örneğin sabit kıymet almayı düşünüyorsanız şimdi tam zamanı. Ancak yatırımların sadece maddi olması gerekmiyor, bu geçiş aynı zamanda kişisel değeriniz hakkında da düşünmenizi sağlıyor. Örneğin becerilerinizi ve bilginizi geliştirme dürtüsü hissedebilirsiniz.

Ancak diğer yönlere bağlı olarak, dikkatsizce harcamaktan veya diğer taraftan para konusunda çok dikkatli olmaktan sakının. Büyük bir masraf yapmadan önce iyi düşünün! Kendinize gelirinize göre değer vermemeye dikkat etmelisiniz çünkü bu ya depresyona ya da egoizme yol açabilir. Bu geçişi kendi yararınıza kullanmayı öğrenirseniz ödüllendirileceksiniz! Değerinizin ne kadar kazandığınız değil, kendinize ne kadar saygı duyduğunuz olduğunu unutmamak önemlidir.
Transit yaklaşık 30 gün sürer

Merkür'ün 2. evde geçişi
Daha düşünceli ve dikkatli olacaksınız.

Bu ruh hali bütçenizi planlamak ve işinizi geliştirmek için ideal bir fırsat sunar. Karar vermek için zaman ayıracaksınız ve her şeyi ayrıntılı olarak düşünmek isteyeceksiniz, bu da etrafınızdaki insanlar için zorlayıcı olabilir. Bilgiyi entelektüel veya duygusal olarak değil, duyusal olarak algılayacaksınız.

Küçük elektronik ürünler satın alma, bir ders kitabı okuma veya becerilerinizi geliştirecek ve size daha fazla para kazandıracak öğrenme programlarına kaydolma isteğiniz olabilir. Ancak bu yön, işinizle ilgili planlarınızı gerçekleştirmede zorluklar, parasal kaygılar ve iş anlaşmalarının imzalanmasıyla ilgili sorunları beraberinde getirebilir.
Transit yaklaşık 15-30 gün sürer

Transit Venüs 1. evde
Kendinizi ve çevrenizdeki insanları memnun etmek isteyeceksiniz. Kendinizi fiziksel olarak şımartmak ve görünümünüzü geliştirmek arzusuna sahip olacaksınız. Eşsiz çekiciliğiniz sayesinde başkalarıyla iyi geçineceksiniz. Başkalarına daha yumuşak, daha iyi halinizi göstermek isteyecek, görevlerinizi yapmak, tartışmak yerine eğlenmeyi ve hafif sohbet etmeyi tercih edeceksiniz. Müzeleri, sergileri ve sosyal etkinlikleri ziyaret etmek için harika bir zaman. Partnerinizle de romantik anlar yaşayabilirsiniz. Bekarsanız yeni bir partnerle tanışmanız mümkündür.
Transit yaklaşık 25 gün sürer

Mars'ın 1. evde transit geçişi
Bu geçiş sırasında enerji dolu olacaksınız ve herhangi bir göreve coşkuyla başlamaktan mutluluk duyacaksınız. Bu fazla enerjiyi hayatınızın her alanında kullanacaksınız. Yeni bir spor yapmaya bile başlayabilirsiniz. Ancak fiziksel aktiviteler sırasında önlem alın çünkü kazalara ve yaralanmalara daha yatkın olursunuz. Ayrıca baş ağrısı da çekebilirsiniz. Yeni şeyler yapmak ve deneyimlemek için çok fazla enerjiniz olacak. Hiçbir şey seni korkutamaz. Ancak yapmayı planladığınız şeyleri bitirmekte zorlanabilirsiniz. Dürtüsel, kendine güvenen ve baskın olma eğiliminde olacaksınız. Ancak bu hakimiyet, başkalarını kontrol etmeye çalışmaktan çok atılganlığa benzer.
Transit yaklaşık 45 gün sürer

__________________
Hanif kalmak cesaret ister...
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
ASTROLOJİ İLGİNİZ shera_hanif Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 15 Ocak 2024 16:31
10 MADDE İLE ASTROLOJİ Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 12 Ekim 2016 15:40