IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Nisan 2024, 18:06   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
HARİTALARDA LGBTQ ve CİNSEL SAPMALAR




Kadın eşcinselliği
Lezbiyenlik, astrolojik açıdan çok fazla incelenen bir konu değildir. Toplumsal yapının bu konuda çok etkisi olduğunu düşünüyorum. Kadın eşcinselliğinin temelde erkek eşcinselliğinden bir farkı yoktur. Burada sadece Uranüs yerine Neptün açıları devreye girer. Aynı şekilde kadın haritasındaki Ay’ ında etkilerini göz ardı etmemek gerekir. Eğer özel bir durum yoksa Ay’ın haritada gösterdiği anne etkisi kadın haritalarında çatışma noktalarını bize anlatır.

Daha evvelden bahsettiğimiz gibi 100 kişilik araştırma grubunda elimizde maalesef sadece 15 harita olduğu bilgiler çok daha kısıtlı kaldı. Lezbiyen haritalarda temel noktayı Ay olarak düşünüyordum. Fakat Güneş’in dişil burçlarda yer alması da lezbiyen haritalardaki etkiyi arttıran bir unsur olarak karşımıza çıktı. Haritalarda ki bu etkiyi ararken Satürn – Güneş arasındaki açılarına da göz ardı etmemek gerekir.

Lezbiyen Haritalarda Güneş’ in bulunduğu burç genelde baskı altında olur. Başka gezegenlerin farklı etkileri altında yoğunluk kazanır. Erkek haritalarında Ay’ın konumu ise burada baskıcı yerine rahatsız edici veya kare noktasında kalır. Ayrıca Kuzey Ay Düğümünün de kare etkisi bu haritalarda rastlanan bir özellik olarak çıktı. Duygusal anlamdaki çatışmalar net olarak görülebilir hale geldi. Uranüs her ne kadar erkek haritalarında önemli olsa da lezbiyen haritalarında da ilginç sonuçlar göstermiştir. Özellikle Navamsa Uranüs bu haritalarda etkilidir. Uranüs kendi burcunda olursa etkisi daha yoğun olarak görünebilir.

Uranüs’ ün Güneş ile yaptığı her açıyı gözden geçirmemiz gerekiyor. Özellikle opposition açılarda aralarında her zaman için bir itişme söz konusu olabilir. Bu konum Uranüs’ün her zaman hâkim bir noktaya gelmesine sebep olabilir. Güneş temel olarak erkeği temsil ettiği için Lezbiyenlerde daha erkeksi bir tavır sergileyen tarafı gösterebilir. Uranüs’ün ağırlıklı olarak erkeksi tavrı da eklenirse Lezbiyen haritada erkek görevini üstlenen kişi ortaya çıkabilir.

Sonuçlara baktığımızda ise prensip olarak kadın veya erkek cinsellik konusunda haritalarda aynı hat üstünde değerlendirilebilir. Eşcinsellik bana göre bir sorumluluktur. Ve bakış açınıza göre belli bir bilgelik ve farkındalık gereklidir.

Bana göre bir kişinin haritasında eşcinsel eğilimler olması kadın veya erkek olsun son derece normal bir durumdur. Bunu tetikleyen unsurlar ise bulunduğu çevre içine göre değerlendirilmelidir. Elimizde ki haritaların kısıtlı olması ve çalışmaya katılan kişilerin bu durumun tam olarak ortaya çıkarılmasındaki hassasiyetleri nedeniyle veriler de hatalar olabilir.

Bu araştırma İstanbul’da belirli bir çevre içinde yapıldığı için çalışmalarda hiçbir sorunla karşılaşmadık. Katılan kişilere teşekkür ederim.

Erkek Eşcinselliği

Erkek eşcinselliğini belirlemek için Nawamsa (9. Ev) veya 9. Harmonic tekniğini kullanabiliriz. Venüs ve Uranüs arasında açıların yıldız haritası üzerinde konumlarına bakarak belirli bir bağlantı sağlayabiliriz. Venüs ile Uranüs arasındaki kavuşum veya karşıt durumlara ek olarak Chiron ve Ay düğümlerine bu uygulamanın içinde dâhil edebiliriz.

Burçlara bakarsak bu konuda bir yanılgıya uğrarız. Çünkü eşcinsellik her burç için geçerli olabilir. Eğer böyle olsaydı, Uranüs ve Venüs arasındaki konum hangi burçta oluşuyorsa sadece ona bağlı kişiler eşcinsel olurdu. Dolayısıyla tamamen rastlantısal bir durum olarak kabul edebiliriz.

Asıl olay, eşcinselliğin doğuştan gelen bir durum mu yoksa bazı tetikleyici transitlerden sonra mı ortaya çıkıyor. Uranüs – Venüs arasındaki konum doğum haritasında görülen bir durum olduğu için daha küçük yaşlarda bu olayla karşılaşmak mümkündür. Daha sonrada erken ergenlik yani 8 yaşlarında kendini belli etmeye başlar. Buna istinaden eğer doğum haritası yerine kişinin döllenme haritasını çıkarabilseydik o zaman döllenme zamanına göre Venüs – Uranüs açıları ve ek olarak 4. aydaki Satürn transitlerini inceleyerek tam olarak ne ile karşılaşacağımızı bulabilirdik. Tüm bunlara istinaden yine de Venüs – Uranüs tam olarak belirleyici bir unsur taşımayabilir. Çünkü sadece Venüs – Uranüs e bağlı kalırsak bir anda karşımızı aynı gün doğan binlerce eşcinsel ortaya çıkabilirdi. Ve 24 saat içinde kaç bebek doğarsa hepsi eşcinsel olabilirdi. Bu nedenle haritadaki diğer göstergeler göz önüne alınmalıdır. Doğum saatini biliyorsak yükselen burcu, bilmiyorsak Nawamsa haritasındaki yükselen konumu ve Jüpiter göz önüne alınmalıdır. Ayrıca bu tür haritalar hakkında tam karar verebilmek için Ay ve buna bağlı açılara bakarken kişinin ebeveyn haritalarını da gözden geçirmek gerekecektir.

Katılan kişilerin haritalarına baktığımda şu sonuca vardım. 9. Harmonik harita ve Nawamsa dan yola çıkarak Ay’ın konumu ve tutulma hali 100 haritanın 80’ inde vardı. Ayrıca doğum saatini bilenler arasında da 60 kişinin 50 sinde Satürn – Venüs ilişkilerinin yanı sıra 6 ve 12 evlerinde yoğun etkileri gördüm. 3. bir nokta ise doğum saatini bilenler arasında Ay’ın üçüncü evdeki hali eşcinsellik noktasında yoğun bir etki gösteriyordu. Kısaca Ay, eşcinsel haritalarında çok önemli bir olgu haline geldi. Ay, 3. evde duyguların ifade şeklini gösterdiği için haritanın diğer noktalarındaki etkiler duyguların ifadesinin farklı bir yönünü ortaya koydu.

İlk bakışta haritalarda burcun yani Güneş’in bulunduğu burç bize hiçbir bilgi sunmuyordu. Doğum saatini bilenler için 5. Evde Uranüs etkisi çok farklı bir romantizm ortaya koyuyordu. Bunun yanı sıra haritada Güneş – Plüton arasındaki yaklaşım önem kazanıyor. Ayrıca bu yaklaşım MC noktasına yarın bir yerde oluşuyorsa toplumsal açıdan kişide bir isyankârlık ruhu ortaya çıkabiliyor. Eşcinsellik eğilimlerinde önemli gezegenlerden biri de Plüton olduğunu fark ettik. Özellikle aşk, erotizm ve cinsellik evine (doğal 8.ev – Akrep) düşüyorsa etki kendini kolaylıkla gösteriyor. Ay’ın yükselmesi veya yükselen burç içinde yer alması da farklılıklar gösteriyor. Eğer Ay, Güneş – Plüton üzerinde kare etki yaratabiliyorsa bu konumda cinsel açıdan farklılıklar oluşturabiliyor. Buna ek olarak Satürn ve Neptün etkileri de belirleyici olabiliyor. Erkek eşcinsellerde diğer bir gezegen ise Mars. Mars’ Neptün ile olan ilişkileri de önem kazanacaktır.

Bu çalışmaları yaparken her ne kadar dikkat ettiğim 4 ev gerçekten haritalar da belirleyici oldu. Doğum tarihlerini bilenler için sorun daha kolaydı. 1. Ev yani yükselen, 5. Ev – romantizm, 8. Ev Cinsellik, 12 Ev iç dünyadaki karmaşalar..

Bir diğer rastladığım konu ise eşcinseller arasındaki pasif ve aktif durumlardı. Venüs – Plüton arasındaki açılar çok ilginç sonuçlara götürdü. Özelikle Venüs – Plüton karşıt konumlarında ve 6 – 12 evde yer alanlarda bazı baskın konumlara rastladım. İki eşcinselden birinin haritasındaki Venüs – Plüton karşıtlığı daha aktif olan kişiyi gösteriyordu. Yaklaşık 10 çiftte bu konumu gördük.

Güneş ve Ay’ın bulunduğu burçlara göre erkeksi ve kadınsı yaklaşımları da göz önüne aldığımız zaman ilişkilerde karşımıza bu sefer eğilimler kendini gösterdi. 100 kişi arasında 40 kişi bu etkiyi kabul etti. Örnek olarak Güneş – Aslan Burcu’nda erkeksi ama Yengeç Burcu’na kadınsı etkileri gösteriyordu.

Bu araştırmanın sonucunda haritalar doğuştan gelen bir eğilim olsa bile haritadaki Ay (kişinin annesi) çok etkin bir faktör gibi görünüyor. Eğer Ay, erkek haritasında çok hâkim bir pozisyonda ve yıldız haritasında bu eğilim varsa kişi eşcinsellik eğilimi gösteriyor.

Bu çalışmalar tamamen bir istatiksel veri üzerindedir. Çalışmalar 100 kişi üzerinde yapılmıştır. Kişiler tamamen kendi istekleri üzerine bilgilerini verdiler. Bu haritalar sadece İstanbul da yaşayan kişilerden oluşuyor. Dolayısıyla daha geniş kapsamlı bir araştırma için çok daha fazla veri gerekir. Bu çalışma kesinlikle bir bilimsel bir araştırma değildir. Laboratuvar uygulaması olmayan bir çalışmayı kendi adıma bilimsel olarak kabul edemem. Sadece yıldız konumlarından ve katılan kişilerin ortak noktalarından yola çıkılmıştır.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:00 -->-> Daha önceki mesaj 16:55 --

Eşcinsellik ve Astroloji, anne karnında iki aya kadar cenin dişidir. Küçük beyinden gelen salgı iki aydan sonra da beden erkek geliştiği halde dişi olarak kalıyorsa kişi eşcinsel olarak dünyaya gelecektir. Konunun tıbbi olarak açıklaması budur. Tabi ki pek çok kişi bu yerleşimlere sahip haritalar ile dünyaya merhaba dese de cinsel kimliğini saklama eğiliminde de olabilir. Gizli Gay’ler içinde haritada ki diğer yerleşimler bu durumu dış dünyaya karşı saklamalarına neden olur. Şimdi gelelim Astronomik olarak gezegen yerleşimlerinin Astrolojik olarak değerlendirilmesine her zaman söylediğim gibi anne karnında gerçekleşen tutulmalar ve hamile kalma döneminin astrolojik olarak belirlenmesinin önemi burada da kendini ortaya koymaktadır.
Doğum haritasında Venüs “Romantik ilişkiler yöneticisi” ve Jüpiter Güneş’in önünde yerleşmişler ve her iki gezegen Mars AKREP (Tutkuların yöneticisi) ile görünüm yapıyorlarsa, erkeğin seks ilgisi kendi cinsine yönelik olacaktır. Bir kadın doğum haritasında Mars ve Venüs erkeksi burçlarda “Koç, Aslan, Yay, İkizler, Terazi, Kova” yerleşmiş ise, bu kadının mizacında lezbiyen istekler ortaya çıkacaktır.
Önemli astrologlardan Caster, eşcinsellik olayında anahtar rolün Uranüs ve Neptün de olduğunu ileri sürmektedir. Görünümden etkilenen Uranüs ile sivrilmiş bir Venüs bulunan haritanın sahibinde eşcinsellik eğilimi olacaktır.

Astrolojide yaptığımız binlerce analiz bize eşcinsellik veya cinsel tercih farklılıklarında geri hareketli (R) Mars ile Venüs’ün de önemli rol oynadığını göstermiştir. 7.ci veya 8.ci evde geri hareketli Mars, Akrep gibi cinsellik içeren burca yerleşen Venüs ile sert görünüm yaparsa, kişinin cinsel tercihleri aşırı uçlarda veya kendi cinsine yönelik olacaktır. Pek çok GİZLİ GAY analizinde bu verilerin aynı açı ile yerleşimi de oldukça hayret verici şekilde aynı konumdadır.

Ptolemy eserinde ayrıca Merkür ile Venüs arasındaki ilişkiye de dikkat çekmektedir. Bu işaret de genç erkeklere olan hayranlığın simgesi sayılmakta ve “Hermaphroditos” kavramında ifade edilmektedir. Bunun anlamı kişilikte hem erkek hem de dişi yaradılışın yer almasıdır. Eşcinsellik olayının Hint (Vedic) astrolojisinde de incelendiğini görmekteyiz. Bu işlem için “Navamsa” (Evlilik ve Gezegen güçleri haritası) kullanılmaktadır.

Frank Ocean (Christopher Lonny Edwin Breaux doğumlu; 28 Ekim 1987 Doğumlu doğum saati bilinmiyor. Güneş burcu AKREP Ay burcu OĞLAK Haritanın genelinde su grubunun hâkimiyeti dikkat çekmekte. Gey olduğunu açıklayan başarılı rep çi birçok kesimin tepkisini alsa da başarılı müzik çalışmaları ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:02 -->-> Daha önceki mesaj 17:00 --

Göstergeler nelerdir neler değildir? Ne olursa ne sonucu verebilir?
Öncelikle gezegenlerle başlayalım.

Güneş: ego, benlik, baba
Satürn: zaman, yaşlı, geçmiş,
Ay: bilinçdışı, kadın
Venüs: ***, cazibe, kadın
Mars: eril, kan, ateş, ***, erkek
Merkür: genç kişi, iletişim, yol, süreç
Jüpiter: genişleme, büyütme
Uranüs: ani, flash olay, olağanüstü, farklı
Neptün: giz, sis perdesi, hayal, büyülü
Plüton: yıkım, yenilenme, dönüşüm

Bazen bazı gezegenlerin aralarındaki diyalog (açılar) bir doğum haritasında bahsedilmeyen olayları bile bizlere gösterebilir.
O an bir astrolog olarak gördüklerinizi, tecrübelerinize dayanarak karşınızda bulunan danışanınıza aktarmak tamamen sizin ahlaki insiyatifinize kalmıştır.
Bazen bazı konulara karışmayı ve o konu hakkında konuşmayı kendimize hak görürken bazen konuşmamayı tercih edebiliriz.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:03 -->-> Daha önceki mesaj 17:02 --

A) KADIN -/-
1) Örneğin bir kadın haritasında Mars(***, şiddet) ve Venüs(***, haz) eril burçlardaysa (Koç, Aslan, Yay, İkizler, Terazi, Kova) kişinin mizacı, ***e olan bakışı, kendini ifadesi daha eril olabilir.
Kişi lezbiyen ilişkilere de biseksüelliğe de çekilebilir.
Aynısı Animus gezegenler için de sayılabilir.
Bir kadın haritasında Güneş eril bir burçtaysa ve Mars ile açı halindeyse (özellikle 5. 8.12.evlerden açı alıyorsa) *** hayatında aşırılık, ***i bir şiddet ve dürtü olarak görmekten bahsedilebilir.
2) Eğer Mars Güneş'in önündeyse ve Jüpiter/Uranüs/Neptün'den biriyle kontak halindeyse, *** ve şiddet gezegeni olan Mars'ı büyütecek (Jüpiter) forma sokacak (Uranüs) ya da görünmeyen yönünü (Neptün) sergilemeye zorlayacaktır.
3) Yine çoğunlukla kabul edilen bir diğer argüman Mars ve Venüs kavuşumlarıdır. Bu iki gezegenin kavuşumu özellikle Terazi, Akrep, Koç, Oğlak gibi öncü burçlardaysa, ikili ilişkinin (Terazi) ve tutkunun (Akrep) evinde kavuşurlarsa kişiler biseksüel olabilir.
4) 5./7./8./12. evlerde olan kavuşumlar için aynısı söylenebilir.
Bu evlerde daha çok 5. ve 8. olmak üzere Uranüs Neptün kavuşumluları da biseksüellik, homoseksüellik verebilir.
Uranüs'ün veya Neptün'ün Mars veya Venüs'e "kötücül" açısı, 150lik veya 30luk (görmeme) açıları da kişiyle ilgili önemli ipuçları verir.
***e bakış açısı, algılayışı, sevme şekli (Venüs) farklılaşmıştır (Uranüs)
5) Yine kadın haritasında Satürn, Uranüs, Neptün, Plüton veya Güneş ile Venüs arasında sert açılar varsa bu açılar eril burçlardan dişil burçlara gelecek şekildeyse, Venüs'ün rahat etmediği burçta olması (Akrep, Koç) ve jenerasyon gezegenlerinden, Satürn'den sert açı alması "kadının" eril figür karşısında sessiz kalacağını, taciz, tecavüz olayına maruz kalacağını gösterebilir.
Satürn Venüs, Plüton Venüs kavuşumları 5./8. evde olduğunda "kadın" erkek tarafından baskıya maruz bırakılabilir.
Bastırılmış ve gölgeleriyle örülmüş bir Venüs kadın haritası için iç açıcı değildir keza Mars'ın bu açıları alması bir kadın için daha kolaydır çünkü Mars kadının eril tarafıdır.
6) Yine kadınının bilinçdışına çalışan açılar o kişinin hayatında psikolojik travmalara yol açabilir. Örneğin kadının Ay, Venüs kavuşumu 8. evde olsun ve Plüton dan, Uranüs'ten karşıt, 90lık,150lik açı alıyor olsun.
2./3./5. evlerden etki alacağı için hem kendi öz sevgisinde (2.ev) hem çevresinde (3.ev) hem de ilişki, ***, yatak algısında (5.ev) problemler yaşayacağını bu problemlerin hem aşk (Venüs) hem bilinçdışı (Ay) tabanlı olacağını gösterir.
Ay'ı ve Venüs'ü 8.evde olan kadın annesini ve kadınları da düşman, kumpascı, rakip göreceği için psikolojik olarak daha problemli hale bürünecektir. Plüton ve Uranüs açıları kişiyi değişime, dönüşüme uğratacaktır.
7) 5./7./8./12. evlerdeki stelyumlar, kişinin *** algısında farklılık gösterebilir. Özellikle Akrep, Kova stelyumları dikkate değer.
8) Retro Venüs/Mars kadın haritasında ***le ilgili bilgi verebilir. Buraya bakarak kişinin cinsel kimliği hakkında bazı çıkarımlar yapılabilir.
9) Ay burcunun yerleşimi de önem arz eder. Örn:6'da bahsedildiği gibi Ay burcu bir harita için önemlidir.
10) 1.evinde Mars'ı olanlar "eril" görünebilir. Dışarıya karşı sert mizaçlı olabilir, maskülen tavır sergileyebilirler.
11) 4. evdeki Güneş, Venüs zarardaysa aileden yüzü gülmemiş bir kadın haritası karşımıza çıkar. (baba ve eril figürle yaşanan problemler) öyle ki bazı haritalarda Güneş'in Plüton’dan aldığı sert açılar veya t karenin apexinde olması kişinin baba tarafından cinsel istismara uğradığını gösterebilir.
12) 11.örnekte vermiş olduğum gibi 5. evde yaşanan durum kişinin kendi *** algısında dönüşümü gösterir. Çocuklara karşı da sempatik olmayabilir. Bu evde Uranüs olduğunda "farklı/olağandışı" ilişkiler görünebilir. Kişinin cinsel kimliğiyle ilgili fikir verebilir.
13) 7.evinde gerçekleşen Güneş'in, Venüs'ün zararda olmaları halinde kişi eşinden dolayı baskılara, *** ve şiddet dürtülerinden kaynaklı zorlanmalara maruz kalabilir.
Mars'ın burada olması veya açı yapması eş, baba, patron, eril figür tarafından şiddetin dozunu artırır. Öyle ki bazı haritalarda kişilerin "şiddet" veya *** sırasında (fazla hazdan) öldüklerini görmekteyiz.
14) 10.evde gerçekleşen olumsuz açılar, gezegen ve ışıkların zararda olması kişinin patron tarafından mobbinge uğrayacağını, kariyerde karşısında zorluklar olduğunu gösterebilir. Bu evde Güneş, Satürn, Mars, Venüs ön plana çıkar. Aldıkları açılar ve yerleşimleri önemlidir.
15) Yazdıklarım sadece natal harita ile sınırlı değildir, transitler de olayı tetiklerler.
16) 5.evde Mars Uranüs transiti, birbiriyle yaptıkları açıları ilişkide BDSM'yi gösterebilir.
Mars Plüton ve Güneş Plüton açıları da aynı etkiyi verebilir. Sinastri'de de ilişkiyle ilgili varsayımları değerlendirebiliriz.
17) 1.evinde Uranüs, Neptün kavuşumu olanlar kendilerini dış dünyaya "maskeli" şekilde gösterir. Asıl yüzlerini göstermek istemeyebilirler.
18) Sadece gezegenler değil asteroitler de bir haritada etken olarak görünür.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:07 -->-> Daha önceki mesaj 17:03 --

B) ERKEK +/+

1) Venüs ve Jüpiter Güneşin önündeyse ve Mars ile açı halindeyse kişi eşcinsel olabilir.
2) Uranüs Neptün kavuşumları erkek haritasında bunu verebilir. Uranüs Venüs kavuşumları veya kötücül açıları da kişide eşcinsellik, biseksüellik göstergesi olabilir.
3) Venüs Mars kavuşumları kadın haritasında olduğu gibi erkek haritasında da biseksüellik verebilir.
4) Retro Mars, Venüs'ün Akrep burcunda yerleşmesi de erkek haritası için bir gösterge sayılabilir.
5) Bir erkek haritasında Güneş'ten sonra en dikkat edilen gezegen Mars'tır. Mars'ın düşmesi, yücelimi, burcu, aldığı açılar önemlidir. Özellikle Mars'ın su grubu burçlarda olması (Yengeç, Akrep, Balık) "feminenlik" verebilir.
6) Yine Mars'ın Oğlak, Koç, Boğa burçlarında yerleşmesi kişiye sadizm, mazoşizm, ölü sevicilik, şiddete dayalı cinsellik, BDSM verebilir.
7) Kadın haritasında olduğu gibi Ay burcunun yerleşimi önemlidir. Erkeğin bilinçaltını ve kadınlara bakış açısını gösterebilir.
Ay Plüton kavuşumları buna açık bir gösterge olabilir. Ateş elementinde yerleşen Ay duygusallığı eril yönde artıracaktır.
8) Erkeğin Anima'sı da Venüs ve Ay olduğu için Venüs'ün aldığı açılar, Venüs'ün yerleşimi erkek haritası için önemlidir. Venüs'ün ateş burcunda yer alması erkeğin sevgi anlayışının "eril" olduğunu gösterebilir.
9) Transitler önemli rol oynar.
10) Venüs'ün hava elementinde olması (özellikle ikizler burcu) cinselliğin nötrlüğünü de gösterebilir, kişinin genç erkeklere ilgi duyacağını da gösterebilir, kişiye feminenlikte verebilir.
11) Plüton Venüs kavuşumları feminenlik verebilir. Plüton Mars kavuşumları cinselliğin abartılmasını, bunun şiddete varmasını sağlayabilir. Plüton Merkür kavuşumları ifadenin derin, gizli olmasını sağlarken Venüs’le gerçekleştirilen bir görünüm feminen dil, ses tonu verebilir.
12) Uranüs ile Venüs kötücül açıları, kavuşum veya diğer planetlerle olan diyalogları da erkek haritasında biseksüellik ve eşcinsellik göstergesi sayılabilir.
13) Neptün'ün duyguları "gizlemesi" kişinin cinsel kimliğini bulmasında zorluk yaşatabilir.
14) 8.evin yönetici gezegeni ve 5.evde yerleşen gezegenler önem arz eder.
15) Güneş Mars karşıtlığı ve bunların 5./8. evlerde olmaları, transitlerle tetiklenmeleri erkeğin yine bir eril figür tarafından cinsel istismara maruz kaldığını gösterebilir. Bu insan baba, patron olabilir.
16) Chiron Mars karşıtlığı cinsel organla ilgili problem yaratabilir. Chiron Venüs karşıtlığı ise kişinin aşk algısıyla ilgili problemleri gösterir.
17) 12.evdeki Güneş bilinçdışı zorlanmalar yaratabilir, Vertex noktası 5.veya 8.evden onun erkeklik unsurunu zorlaştırır. Vertex başkaları tarafından aktif edilir.
18) Akrep burcunun kıstırılmış olması (5./8.evde) cinsellikle ilgili gizem ve çatışma verir. Yine bu burç ve ev yerleşimi Plüton ile etkileşim halindeyse "ensest" ilişkiyi gösterebilir.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:28 -->-> Daha önceki mesaj 17:07 --

Bir bireyin cinsel tarzını görmek ve anlamak için doğum haritasında çeşitli göstergeler vardır.

Mars: Sürüş ve aksiyon. Venüs = Fiziksel hareket
Lilith: Fanteziler ve karanlık taraf. Kink = İşini kolaylaştıran
Eros: Etkinleştirmeler = Tercihler
Çoğu zaman Mars'a bakarız, ancak bu kişinin cinsel tercihlerinin tam bir resmini elde etmek için Eros'u dikkate almanız gerekir. Mars yalnızca fiziksel bir eylemdir. Eros, sevişme ve seks deneyiminin tamamında bir hile olarak kabul edilen ve temel bir unsur olarak görülen şeyi gösterecek. Lilith ham cinsel enerjimizle ve kendi savunmasız halimizi nasıl kucakladığımızla ilgilidir.

Plüton'un etkisi, kırılganlık ve cinsellik anlayışımızda önemli bir rol oynar.
Bana göre cinsiyete yaklaşmanın ve onu anlamanın iki yolu var:
• Mars yaklaşımı
• Plüton yaklaşımı

Plüton'un seksle bağlantısının en kısa açıklaması şu şekildedir:
• Seks bir kişiyi iyileştirebilir veya yok edebilir
• Seks insan yaşamını yaratır, dolayısıyla özünde eğlence amaçlı bir eylemdir
• Seks seni kalıcı olarak dönüştürebilir

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:06 -->-> Daha önceki mesaj 17:28 --

Synastry'deki Yönler
İki kişinin cinsel göstergeleri arasındaki sert açılar ilk başta büyük miktarda çekime neden olabilir, ancak uzun vadede cinsel sorunlara neden olabilir. Bazı durumlarda sert açılar yararlı olabilir (Venüs Mars'ın karşısında) , diğer durumlarda ise birbirlerine karşı yakın çekimin varlığını tamamen ortadan kaldırır. Aşağıdaki yönler şunları içerir: Kavuşum, Kare ve Karşıtlık

Mars sert açıda
• Mars-Satürn = Kısıtlama, biri sıcak değilken diğeri sıcak
• Mars-Mars = Sürtünme, egoların çatışması
• Mars-Plüton = Güç mücadeleleri
• Mars-Lilith = Cinsel utanç
• Mars-Ay = Şehvetli farklılıklar
• Mars kavuşumu/kare Güney Düğüm = Zayıflamış cinsel istek
• Mars kare ASC = Fiziksel saldırganlık

__________________
Hanif kalmak cesaret ister...
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 15 Nisan 2024, 18:09   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: HARİTALARDA LGBTQ ve CİNSEL SAPMALAR




Venüs'ün Plüton ile kavuşumu yoğun bir aşk doğası yaratır. Nasıl sevmeniz ve sevilmeniz gerektiği, olumlu ya da olumsuz olarak, büyük ölçüde haritanızdaki diğer yönlere ve sabit yıldızlara bağlı olarak ortaya çıkar. Bu kavuşumla sevginin ifadesindeki değişkenlik esas olarak kendinizi nasıl sevdiğinizle ilgilidir.

Her iki durumda da ilişkiler hayatınızda ciddi bir konudur ve sağlığınız için hayati öneme sahiptir. Hem duygusal hem de cinsel çekim gücünüz nedeniyle bir partnerin ilgisini çekmenin çoğu kişiden daha kolay olduğunu düşünmelisiniz. Anlık çekim, karmik ilişkiler ve sırılsıklam düşmeler siz veya sevgilileriniz için geçerli olabilir. Derinden aşık olmanız ve güçlü bir birliktelik kurmanız uzun sürmez.

Haritanızdaki diğer faktörler düşük özgüvene veya olumsuz ruh hallerine işaret ediyorsa, Venüs Plüton kavuşumu öz sevgi eksikliğine ve yıkıcı ilişkilere yol açabilir. Her sokulduğunuzda çok fazla acıya katlanarak ihanetin veya istismarın kurbanı olabilirsiniz. Ve bu, umutsuzluğa sürüklenen, tekrarlanan bir döngü olabilir.

Kıskançlık, sahiplenme, manipülasyon ve hatta suç, utanç ve utançla sonuçlanabilir. Olumsuz tezahür aynı zamanda uyuşturucu veya diğer kendine zarar verme biçimleri yoluyla kendini kötüye kullanmayla da sonuçlanabilir. Yoksulluk, sadomazoşizm, cinsel istismar ve tecavüz uç örneklerdir.

Plüton'un dünyasının derinliklerinde bile, her zaman acıyı aşmak ve hayatınızı dönüştürmek için güçlü bir yetenekten yararlanabilirsiniz. Belki de kader seni karanlığı ziyaret ediyor, çünkü kozadan çıkan bir kelebek gibi yenileniyorsun.

Olumlu benlik saygısı ve öz sevgi ile bu kavuşumun olumlu tezahürleri ortaya çıkar. Kendine güven, popülerlik, zenginlik ve sağlıklı ilişkiler, olumlu bir dönüşümden veya diğer yararlı yönlerin ve sabit yıldızların kutsanmasından kaynaklanır. Daha sonra partnerlerinizin ve iyi arkadaşlarınızın sevgi ve şefkatinin yoğunluğunu deneyimleyeceksiniz.

Olumsuz çağrışımları ve davranışları ortadan kaldırmak gelişiminiz için çok önemlidir. Kendiniz gibi ilişkileri ciddiye alan arkadaşlarınızı ve sevgililerinizi tercih edeceksiniz. Unutmayın, çok az insanın sizin kadar derinden sevdiğini görürsünüz, ancak bu onların sizi olabildiğince sevmedikleri anlamına gelmez.

__________________
Hanif kalmak cesaret ister...
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Fransa, LGBTQ konusunda eğitim vermediği gerekçesi ile ülkenin en büyük müslüman okuluna verdiği finansal desteği kesti Zeytin Dünyadan Haberler 2 12 Aralık 2023 12:23
TikTok'un LGBTQ Bireyleri Etiketleyip Kayıt Altına Aldığı İtiraf Edildi Zeytin Diğer Sosyal Ağlardan Haberler 0 08 Mayıs 2023 13:43
GÖLDE CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİLER! oMeN Dünyadan Haberler 2 24 Temmuz 2019 22:53
İLK CİNSEL İLİŞKİ NE ZAMAN YAŞANMALI? AngeL Aile Evlilik ve Çocuklar 0 04 Mayıs 2014 11:31