IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Mart 2006, 06:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Burçlara göre cinsel yaşamınız..




BURÇLARA GÖRE CİNSEL YAŞAMINIZ...


Cinsellik özellikle de cinsel uyum çiftlerin merak ettiği ve ilgilendiği konuların başında gelir. Bazıları için bu çok önemli olurken, bazısı hiç ilgilenmez. Ancak kimi zaman bu durum çiftlerin hayatlarında tamiri güç yaralar açabilir. İlişkiler ya da evlilikler cinsel uyumda yaşanan problemler yüzünden bitebilirken, durum eşlerin birbirini aldatmasına kadar varabilir. Eşinizin ya da partnerinizin yatakta nasıl olduğunu merak ediyorsanız işte size burçlara göre seks rehberi...

KOÇ BURCU
Hayat felsefesi ben merkezli yaşam olan Koçlar için cinsellikte de üstün olmak önemlidir. Yatakta genelde partnerinden aldığı kadar vermeyi sever. Bu burcun bireyleri istediklerini elde etmekte çok iyi olduklarından birlikte olmak istedikleri kişiyi elde etmek için her yola başvurur. Değişiklikleri, yenilikleri ve macerayı sever, reddedilmekten hoşlanmazlar. Ateşli bir aşıktır fakat partnerine tamamen sahip olmaya başladığı zaman sıkılmaya da başlar.

Kadın: Sevişmeden önce sohbet etmeyi sever. Yatakta üstün olmayı isteyen Koç kadını için seks muhteşem bir egzersizdir. Atletik yapılı, dürüst ve direkt insanlardan hoşlanırlar. Soğuk ve ilgisiz görünseler bile birlikte olmak istedikleri erkeği mutlaka elde ederler. Çok etkileyici ve çekicidirler. Utangaç olmadıkları için gündüz bile sevişebilirler. Romantik seks oyunlarından hoşlanmaz, aceleci ve sabırsızdırlar. Eksik, tamamlanmamış şeyler onları tahrik eder. Onları elde etmek için biraz gizemli olmakta fayda var. Çünkü hakkında çok şey bildiği kişilerden bıkarlar.

Erkek: Çekici ve atletik bir yapıya sahiptirler. Çok sabırsız ve aceleci olduklarından her şartta ve ortamda sevişebilirler. Saldırgan kadınlardan hoşlanmasalar da yatakta küçük başkaldırılara hayır demezler. Romantizmden hoşlanmaz, yatak oyunlarını sevmezler. Partnerini mutlu etmek için her şeyi yaparlar. Yatakta üstünlük sağlamayı sever, partnerinin geri planda kalmasını, gerektiği zaman kendini desteklemesini bekler. Kalabalık ortamlarda seks fikri bile tahrik olmalarına yeter. Koç erkeğini elde etmek için biraz gizemli, direkt ve geri planda kalmayı kabul etmek gerekir.

BOĞA BURCU

Aşka ve erotizme doğuştan yatkın olan Boğalar her şeyde olduğu gibi cinsellikte de temkinli davranmayı severler. Partnerinden ihtiyacı olan güveni aldıktan sonra kendinden beklenilmeyecek kadar ihtiraslı ve ateşli olurlar. Cinsellikte radikal değişikliklerden yana değildir fakat çok tutucu da davranmaz.

Değişikliler için partnerine güvenmesi birincil koşuldur. Duygularını ve isteklerini belli etmekten çekinen bir yapıdadır. Ancak kendi kuralları çerçevesinde aşk oyunları da yapmaktan çekinmez. İstediği insanı elde etmek için elinden geleni yapan Boğa'lar, yatakta da partnerini mutlu etmek için her şeyi yapar.

Kadın: Seksi, bakımlı ve çekici erkeklerden hoşlanan Boğa kadınları için maddi refaha kavuşmuş olan erkekler öncelik taşır. Seks, onlar için şık mekanda yenen yemek gibidir. İyi dekore edilmiş bir yatak odası, bir kadeh şampanya ve loş bir ışık harekete geçmeleri için yeterlidir. Yatakta klasik pozisyonlardan hoşlanırlar. Sürprizleri sevmez, aceleci davranmazlar. Sabırlıdırlar. Sevişme tarzları oldukça vahşi ve serttir. Yeni mekanlardan yana olmasa da alışmakta gecikmez çünkü Boğa kadını dünyadaki her şeyi tatmalıdır. İyi ve sadık bir aşıktır. Silik tipleri sevmez, erkek onu tatmin edemiyorsa yeni aşklar aramakta gecikmez.

Erkek: Dürüst bir yapıdadırlar. Boğa erkekleri için seks üremektir. Bu amaçla sevişmeye başlayan Boğa erkeği çok ihtiraslı ve ateşli olur. Babalık onun için çok önemlidir, fakat kendisi de koca bebek gibidir. Sevilmekten, okşanmaktan çok hoşlanır. Klasik mekanlarda klasik pozisyonlarda sevişmeyi sever. Geç uyarılır fakat bir kez uyarılınca da saatlerce sevişebilir. Loş bir ışık, hafif bir müzik ve bir kadeh şampanya onu tahrik eder. İşlerine karışan, onu eleştiren, şehvetli, cazibeli ve silik kadınlardan hoşlanmaz. Onu çeken şey kadının doğallığıdır. Bir gecelik ilişkilerden hoşlanmaz. Birlikte olacağı kadına güvenmesi gerekir.



İKİZLER BURCU

Değişken bir karaktere sahip olan İkizler uzun süreliden ziyade tek gecelik ilişkilerden hoşlanır. İnsan ilişkilerinde son derece iyi olsalar da bunu özel hayatlarına yansıtamazlar. Kendi hayatlarını kontrol edemedikleri gibi bir başkasının hayatlarına müdahale etmesine dayanamazlar. Geçici ilişkilere olan merakı yüzünden cinsel deneyimleri oldukça fazladır. Seks sırasında yataktaki pozisyondan ziyade rol değişimlerinden hoşlanırlar. Çok konuşkan oldukları için seks sırasında da bu yönlerini kullanırlar. İlgili, ilgisiz konulardan bahsederek dikkatlerini başka şeylere verebilirler.

Kadın: Çok hoş, kışkırtıcı, büyüleyici ve seksidir. Bir çok erkeğin hayallerini süsler. Sürekli aktif bir cinselliğe sahiptir. İkizler kadınının aktif zekasını kullanmadığı tek konu sekstir. Seks ikizler kadını için bir boşalama, gevşemedir. Romantizmden hoşlanmazlar. Gülerek, konuşarak sevişmeye bayılırlar. Olgun, konuşmayı seven ve özgür erkeklerden hoşlanırlar. Kıskanç erkekleri sevmezler. Erotik telefon konuşmaları, yazışmalar tahrik olmalarını sağlar. Partnerinin kışkırtıcı konuşmalar yapmasına bayılır. Yatakta basılma, yakalanma fikri İkizler kadını için çok caziptir. İlişkilerinde genelde kalpsiz kadını oynamayı severler. Bir erkeğin kendisine sahip olduğunu bilmek istemesine karşın onun üzerinde mutlak hakimiyet kurduğunu hissettiği anda ilgisini kaybeder. Onu elde etmek isteyen erkeğin bu kadın için her şey olmalı. Yani bir baba, ağabey, kardeş, arkadaş kadar yakın olması gerek.

Erkek: Değişken, havai ve istikrarsız olan İkizler erkeği genelde entellektüel, akıllı ve fiziği düzgün kadınlardan hoşlanır. Son derece değişken bir yapıları olduğundan onlara ayak uydurmak zordur. Aşkı ve aşık olmayı sevmelerine rağmen aşk hayatlarında çok önemli bir yer tutmaz. Seks onlar için bir oyundur. Farklı mekanlarda, farklı kadınlarla seks yapmak hayatlarının vazgeçilmez bir parçasıdır. Erotik telefon konuşmaları yapmayı severler. Yatak oyunlarını iyi bilir ve bunu kadınları baştan çıkarmak için ustaca kullanırlar. Karşısındaki kadının konuşmasına çok önem verir. Terbiyeli ve düzgün konuşmak bu erkeklere karşı kadının şansını attırır. İkizler burcu erkeğini elde etmek için ona annesi, ablası, dostu kadar yakın olmalısınız. Bir kadını sahiplenmeye başladığı andan itibaren ondan sıkılıp yeni aşklara yelken açmaya başlar.


YENGEÇ BURCU

Bu burcun bireyleri karşısındakinden emin olmadığı sürece duygularını, hislerini belli etmekten kaçınır. Çok kırılgan ve hassas olduklarından cinsel ilişki sırasında da karşısındakinden romantizm beklerler. Partnerini yatakta mutlu etmek için aşk oyunlarını kullanırlar. Yaşamında duyguların yeri büyüktür. Çok sadık olduklarından ilişkileri bitse bile uzun yıllar yalnız yaşayabilirler. Tek eşlilik taraftarıdırlar, bir gecelik ilişkilerden hoşlanmazlar. Cinsel ilişki sırasında geri planda kalmayı tercih ederler.

Kadın: Duygusal ve kırılgan bir yapıda olan Yengeç kadını için seks, son derece doğal bir aktivitedir. Onun için seks, çocuk doğurmakla eş anlamlıdır. Seviştiği mekan çok önemlidir. Büyük ve yumuşak bir yatak, şömine ve güzel bir yemek Yengeç kadınını tahrik etmek için yeter. Birinin onu koruma altına almasına bayılır. Sevilmek, okşanmak, bir çocuk gibi öpülmek çok hoşuna gider. Maddi refaha ulaşmış, şehvetli ve minyon erkekler ilgi alanına girer. Sadık bir sevgili olmanın yanısıra yatakta tutkulu ve ihtiraslıdır. Geçmişine önem verdiği için bitse bile ilişkilerini hep hatırlar. Pasif bir bayan olmasına rağmen kolay kolay elde edilemez. Bir erkeğin, çok duygusal va anaç ruhlu Yengeç bayanını elde edebilmesi için öncelikle onun arkadaşlarını, dotlarını kazanması gerekir. Çünkü Yengeç'ler bazen dostlarına partnerinden daha fazla önem verebilir.

Erkek: Biraz ana kuzusu olan Yengeç erkekleri aşık olduğu kadınla sevişmekten hoşlanır. Duygusal, hassas ve pasif olmasına karşın yatakta aşık olduğu kadını mutlu etmek için aslan kesilir. Çok güçlü bir hafızası olduğundan partnerini nelerin heyecanlandırdığını unutmayarak her seviştiğinde aynı zevki almasını sağlar. Yengeç kadını gibi erkeği için de mekan önemlidir. Güzel bir yemek, yumuşak bir yatak ve şömine karşısındaki seks hoşuna gider. Sadık ve dürüst bir eş arayan bayanlar için Yengeç erkeği çok idealdir. Şehvetli, minyon ve sevimli bayanlardan hoşlanırlar. Ahlaksız ve vahşi sevişen kadınlardan korkarlar. Onlara, ailesinin ve arkadaşlarının sevgisini kazanarak ulaşabilirsiniz.

ASLAN BURCU


Çekici ve karizmatik yapıda olan Aslanlar sevgilerini göstermekten, cinsel isteğini sergilemekten asla çekinmezler. Cinsellik hayatlarının bir parçasıdır. Sevdiği için tek ve çok değerli olmalıdır. Çünkü Aslanlar kendilerine göre çok özel insanlardır. Onlar seçilmiş, özel ve şanslı kişilerdir. Bu nedenle onlarla birlikte olanlar da öyle olmalıdır. Her zaman ilk adımı atan olmak hoşuna gider. İstediklerini elde etmek için kararlı gibi görünürler fakat reddedilmeye dayanamazlar. Sevdiğinden itiaat bekler. İsteklerine karşı çıkılması, tüm keyfinin kaçmasında ve isteğinin yok olmasında önemli rol oynar.

Kadın: Dramatik, gururlu ve tutkulu biridir. Her zaman bakımlı, gösterişli ve gözde olmak ister. Hiç kimse onunla boy ölçüşemez gibi bir saplantısı vardır. İdeal eşinin de tıpkı kendisi gibi olmasını ister. Çok idealisttir. Ayaklarını yerden kesen bir erkek arar. Bakımlı, zengin ve başarılı erkeklerden hoşlanır. Onun için, ona hayran ve onu arzulayan erkeklerden daha önemli bir şey olamaz. Erkek arkadaşı için yalnızca önemli olması yetmez, tek de olmalıdır. Lüks ve ihtişamlı mekanlarda kendini daha iyi hisseder. Yatakta kontrolün partnerinde olması hoşuna gider.

Erkek: Pohpohlanmaktan, övgüler yağdırılmasından çok hoşlanır. Yatakta kendilerine çok güvenirler. Güzel kadınlara hayrandır ama onların yüksek sesle konuşmalarından ve pespaye giyinmelerinden hoşlanmaz. Bu burcun erkeğinin hayallerini ünlü yıldızlar süsler. Tutkulu ve sahiplenicidirler. Yatakta yaramaz bir çocuk gibidir. Aslan erkeği tam anlamıyla dışa dönüktür. Açık sözlü ve cömerttir. Ona istediklerini veriyormuş gibi yapın. Onu öpün, okşayın, olağanüstü sevgi gösterilerinde bulunun ama asla aşık olduğunuzu kabul etmeyin. Böylece o sürekli sizi elde etme cabası içinde olacaktır ki, bu da size değer vermesini sağlayacaktır.


BAŞAK BURCU


Diğer burçlara oranla, cinsel alanda daha az aktifdirler. Genellikle soğuk ve mesafeli bir tarz sergileyen Başak, mükemmeliyetçi bir yapıya sahip olduğu için cinsellikten de uzak durmayı tercih eder. Her şeyde olduğu gibi cinsellikte de acele etmez. Uzun uzun düşünür ve planlı hareket eder. Tek eşliliği tercih eder. Detaylara önem veren Başaklar için bazı detaylar tahrik edici olabilir. Zihin alışverişine önem veren Başaklar için entellektüel partnerler uygundur. Cinsel partnerinin de entellektüel olarak güçlü olması Başak'ın uyarılmasında önemli paya sahiptir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 13 Mart 2006, 06:59   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)



Kadın: Zeki, organize ve titizdirler. Seks sırasında temizliğe çok önem verirler. Bu nedenle banyoda sevişmeyi tercih ederler. Seks konusunda hayalleri yoktur. Seks onlar için son derece doğal bir işlevden başka bir şey değildir. Vahşice sevişen erkeklerden hoşlanmazlar. Başak kadını, seks önüne geçilmez bir hal alıncaya kadar ilişkinin gelişmesini bekleyebilen, öz disipline sahip erkeklerden hoşlanır. Temiz ve kolalanmış beyaz çarşaflar onu uyarmak için yeterlidir. Partnerinin nelerden hoşlandığını hemen anlar. Kendisi de aynı ilgiyi bekler. Bir Başak bayanıyla beraberken ona yeterince harcama yapıp, temiz, şık ve düzenli bir erkek olabilirseniz ilgisini ve sevgisini kazanabilirsiniz.

Erkek: Çok titiz ve mükemmeliyetçi olduğundan duygularını yaşarken bazen abartıya kaçabilir. Bu yüzden seks onlar için çok da zevk veren bir aktivite değildir. İdealist ve romantiklerdir. Zeki bayanlardan hoşlanırlar. Kadınları tavlamak yerine onlar tarafından tavlanmayı tercih ederler. Başak erkeği de kadını gibi hijyene çok düşkündür. Temiz bir yatak, beyazlar içinde bir kadın uyarılmalarına yardımcı olur. Onları elde edtmek için bakımlı, titiz ve fazla masraf çıkarmayan bir bayan olmanız yeter. Bitmeyen hastalık ve somutkanlıklarına dayanabilirseniz tabii...

TERAZİ BURCU


Aşka olan düşkünlüğü sonucu cinselliği de paylaşmaya önem veren bir burçtur. Çekici bireyler olan Teraziler bu özelliklerini karşı cinsi etkilemek için kullanırlar. Seks yapacakları mekana çok önem verirler. En önemli özelliği olan dengede yaşama felsefesini cinsellik sırasında da kullanır. Aceleci ve saldırganca sevişen biri Teraziler için iticidir. Sosyal paylaşıma önem verdiği için cinselliği yaşamadan önce partneri ile bir şeyler paylaşmak ister. Aşk defteri oldukça kabarıktır.

Kadın: Dengede yaşamayı sevdiğinden partnerinin de her açıdan dengeli olmasını bekler. Güzelliğe, zerafete ve çekiciliğe çok önem verirler. Onlar için seks estetik bir ortamda olmalıdır. Çok zarif, narin bayanlardır. Partnerinde de bu özellikleri arar. Cazibeli, stil sahibi, bakımlı ve nazik erkekler onlar için idealdir. Yatakta, partnerinin şefkatli ve ilgi dolu davranmasını ister. Düzensiz bir oda tüm keyfini kaçırır. Argo ve ahlaksız konuşmalardan kesinlikle hoşlanmaz. Gece sevişmeye bayılır. Yatakta aktif rol üstlenmeyi severler. Az konuşan, hareketleri ve sözleriyle onu onaylayan erkeklerle beraber olmayı tercih ederler.

Erkek: Bu burcun erkekleri için kendine hayran ve hatta aşık ibaresini kullanmak yanlış olmaz. Centilmen, kurnaz ve çekicidirler. Terazi bayanı gibi o da uyuma çok önem verir. Hayatındaki her şeyin dengeli olması çok önemlidir. Güzel kadınlarla sevişmek ister. Aksi taktirde karanlıkta sevişmeyi tercih ederler. Entelektüel, klas, duyarlı, zarif ve güzel kadınlardan hoşlanırlar. Flörtçü kadınlara bayılır. İlişkisinin monotonlaşması ve heyecanını yitirmesi en büyük kabusudur. Sürekli heyecanını ayakta tutacak kadınlar arar. Yatakta aktif rol üstlenmeyi severler.

AKREP BURCU

Çok duygusal bir burçtur ve en iddialı olduğu alan cinselliktir. Oldukça yüksek bir cinsel gücü olduğu için, genellikle karşı taraftan da bu yönde bir beklenti içindedir. İhtiraslarına, tutkularına gem vurması oldukça zordur. Cinselliği her an her yerde yaşayabilir. Hayal dünyası son derece yoğundur. Fantezilerini partneriyle rahatlıkla paylaşır ve uygulamak ister. Cinselliği yaşamayı seven bir burçtur.

Kadın: Bir erkeği baştan çıkarmak için neler yapması gerektiğini çok iyi bilen vamp kadınlardır. Herhangi biri ile yer, zaman farkı gözetmeksizin sevişebilir. Seks merkezli bir yaşam tarzı olan ateşli ve güçlü bir kadındır. Ateşine, şevkine, ihtirasına kapılmayacak erkek çok azdır. Sevdiği erkekle sevişebileceği gibi nefret ettiği erkekle bile sevişebilir. Arzuları aşkı ve sevgisinin bile önüne geçebilir. Sadık kalması zordur ama gerçekten sevdiği zaman asla aldatmaz. Her şeyi abartlı yaşar. Akrep kadınları güçlü, bakımlı, şehvetli, itaatkar ve sadık bir erkeklerden hoşlanır. Son derece kıskanç olduğu için onunla birlikte olmak zordur.

Erkek: Tutkularının esiri olmuş erkeklerdir. Seks onlar için her şeydir. Seks olmadan yaşayamazlar, aç kalabilir ama sekssiz kalamazlar. Seks yapacağı kadının güzel ya da çirkin olması fark etmez. Seksi bulduğu tüm kadınlarla cinselliği yaşayabilir. Karşı konulmaz bir cazibesi olduğundan kadınlar kolay kolay reddedemez bu burcun erkekleri. Genelde aşık olmadığı kadınlarla cinselliği yaşamak ister. Aşık olduğu zaman cinsellikten uzaklaşabilir. Onlar için seksin mekanı, zamanı yoktur. Her zaman, her yerde sekse hazırdır. Akrep erkeğini elde etmek istiyorsanız bakımlı, şehvetli, itaatkar ve sadık bir kadın olmanız gerekiyor.


YAY BURCU


Fazla duygusal bir yapıda olmadıklarından karşısındakinin hangi özelliğinden etkilendiğini anlamak güçtür. Her insanın farklı özelliklerinden etkilenen bir burçtur. Sevdiğinin yanında olmadığı zaman yanındakini sever. Çok karmaşık bir aşk hayatı vardır. Dürüst bir yapıda olduklarından seksi, aşklarını partneri ile paylaşmakta bir sakınca görmezler. Partneleri tarafından sık sık terkedilir. Bu yüzden sürekli doğru insanı bulmak için bir arayış içindedir.

Kadın: Cinsel yaşama ve hayata esprili bir gözle bakar. Onun aradığı, çılgın, neşeli, ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir erkektir. Seksi sever. Seks onun için bir eğlencedir. Değişik tarzlarda sevişmek isteyerek partnerine zor anlar yaşatabilir. Partneri ile seks yapmayı sevse bile bazen fikir alışverişleri, sohbet etmek ya da romantizm yaşamak daha çok hoşuna gidebilir. Ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir kadındır. Sürekli arayış içindedir, doğru partneri arar. Yay kadınını elde etmek için öncelikle onun arkadaşlığını kazanmak gerekir. Ciddi duygularla yaklaşmak bazen onun sizden uzaklaşmasına neden olur. Çünkü Yay kadını eğlenceyi, değişikliği sever ve bir erkeğe bağlı kalmak onun için zor olabilir.

Erkek: Yay erkeği neşeli, sevimli ve şakacıdır. Bu nedenle karşısındaki kadının kendini daha iyi hissetmesini sağlar. Çok seksi bir erkektir. Yay erkeğinin cinsel yaşamı maceralarla dolu olmalıdır. Dağda, çadırda, göl kenarında sevişmek hoşuna gider. Klasik mekanlar, pozisyonlar ona göre değildir. Sevişeceği kadını yatağa götürürken yaramaz bir çocuk gibi heyecanlanır. Yanındaki kadını kendini dünyanın en güzel, en seksi kadını gibi hissettirir fakat gözü yine de başka kadınlardadır. Kariyeri, evi ve yaşam tarzı olan özgür, iddiacı bir kadın onun için idealdir. Ona sahip olmak isteyen kadının dostu, arkadaşı olması, işlerine ve özgürlüğüne müdahele etmemesi gerek.


OĞLAK BURCU


Düzenli ve disiplinli yaşamayı prensip edinen Oğlak burcu bireyleri hayatlarının her alanında olduğu gibi cinsellikte de bir düzen ve disiplin ararlar. Tek eşlilik yanlısı olan Oğlaklar partneri için yatakta tutkulu bir aşıktır. Gelenek ve göreneklere bağlılığı nedeniyle aşkını, tutkusunu partnerine belli etmekten kaçınır. Cinsel ilişki sırasında baskın rol üstlenmeyi sever. İşine verdiği önem yüzünden seks yaparken bile işini düşünür.

Kadın: Güven duygusuna çok önem verirler. Bir şeyler paylaşacağı erkeğe mutlaka güvenmelidir. Hiçbir zaman tedbiri elden bırakmaz. Önce mesafali ve soğuktur fakat zamanla partnerine güvendikçe sevecen ve çekici olur. Tutkulu bir aşıktır. Sevilmeyi sever, aklı havalarda değildir. Ayakları yere sağlam basar. Seks sırasında pasif olmayı tercih eder. Güçlü, zengin ve karizması olan erkeklerden hoşlanır. Lüks lokantalarda pahalı şaraplar, yemekler onun için inanılmaz bir zevtir. Tutucu, sevecen, esprili ve çok düzenli erkekleri sever. Seks onun için güvenin paylaşımıdır. Geleneklere ve toplumsal kurallara verdiği önem nedeniyle cinselliği de toplumun belirlediği çerçeveler içinde yaşar. Seks için klasik pozisyonları ve mekanları tercih eder.

Erkek: Oğlak bayanları gibi mesafeli ve soğukturlar. Zamanla sevecen bir aşık olurlar. Tutkulu ve epey seks meraklısı bir erkek olduklarından reddedilmekten nefret ederler. Kolay kolay tatmin olmazlar. Tek eşlilik taraftarıdırlar. Eşine karşı saygılıdır ve sorumluluk sahibidir. Yatakta aktif rol üstlenmeyi sever, kadının kendine tamamen teslim olmasını ister. Kontrolü elden bırakmak istemez. Ciddi, güven verici hatta kendinden büyük kadınlardan hoşlanırlar. Partnerini yatağa bağlamak ya da ofiste masanın üzerinde sevişmek gibi düşünceler onu tahrik eder. Uzun uzun konuşmaktan, nutuk çekmekten hoşlanır. Bir Oğlak erkeğini elde etmek için öncelikle onu hayranlıkla dinlemeye alışmak gerek.


KOVA BURCU


Özgürlüğüne ve yeniliklere verdiği önem yüzünden Kovaların tek partnere bağlanması güçtür. Cinsel hayatta farklı davranışlara ve alışkanlıklara sahiptir. Cinsel anlamda aktif olabilmesi için mental olarak uyarılması gerekir. Kendisini aklı ve düşünceleri ile özleşleştiren Kovalar için cinsellik o kadar da önemli değildir. Kova kadını da erkeği de cinsellikte ilk adımı atan olmayı sever. Cinsellikte eşitliğe önem verirler.

Kadın: Kova kadını bağımsızdır. Bir gecelik aşklar, evli erkekler, sıra dışı kişiler ilgisini çekmesine rağmen seks objesi olarak algılanmaktan nefret eder. Özgürlüğe olan düşkünlüğü ve birilerine bağlanmak istememesi yüzünden soğuk, mesafeli ve ulaşılması zor gibi algılanmak isterler. Seks kova kadını için özgürlüktür, klasik pozisyonlardan, monotonluktan hoşlanmaz. Yaratıcı olduğundan partnerini sürekli şaşırtır. Acele etmekten hoşlanmaz. Tek gecelik gözü ile bakılmasına tahammül edemez. Çekici, akıllı ve güzel olmasına karşın inatçıdır. Dostluğa, arkadaşlığa önem verir. Yaptıklarının takdir edilmesi de hoşuna gider.

Erkek: Kova erkeği için seks arkadaşlıktan sonra gelir. Kova erkeğinin bir kadınla seks yapabilmesi için öncelikle onunla arkadaş olması, ona saygı duyması gerekir. Zaten cinsellik onlar için o kadar da önemli değildir. Herhangi bir kadınla sevişebilir ve bunu hemen unutabilir. İlgisini zeki, güçlü ve çevresindekilere hakim olan kadınlar çeker. Kendisi pasif ve utangaç olduğundan ilk adımı kadından bekler. Romantizm ve sevgi gösterileri ona göre değildir. Fakat erotik filmler, fotoğraflar, seks objeleri ve sanal seks hoşuna gider. Bir Kova erkeğinin sevdiği şeylerden biri de araştırmak, çözmektir. Bu nedenle onu elde etmek için gizemli olmakta, onun partnerini araştırıp çözmeye çalışmasında yarar vardır.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 13 Mart 2006, 15:35   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)



SameTs Nickli Üyeden Alıntı
Ne yaptin be abi ;huh

hacim benimle ilgili bişey deil ben yazmadim bunlari
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 13 Mart 2006, 15:37   #4
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)



Vay be ben neymişimde farkında değilmişim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Çekiniyosdum saldırayım bari bniraz savulun kızlar ben geliyom :P

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 26 Mart 2006, 02:10   #5
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)



İlginc :p

ERKEK
Tutkularının esiri olmuş erkeklerdir. Seks onlar için her şeydir. Seks olmadan yaşayamazlar, aç kalabilir ama sekssiz kalamazlar. Seks yapacağı kadının güzel ya da çirkin olması fark etmez. Seksi bulduğu tüm kadınlarla cinselliği yaşayabilir. Karşı konulmaz bir cazibesi olduğundan kadınlar kolay kolay reddedemez bu burcun erkekleri. Genelde aşık olmadığı kadınlarla cinselliği yaşamak ister. Aşık olduğu zaman cinsellikten uzaklaşabilir. Onlar için seksin mekanı, zamanı yoktur. Her zaman, her yerde sekse hazırdır. Akrep erkeğini elde etmek istiyorsanız bakımlı, şehvetli, itaatkar ve sadık bir kadın olmanız gerekiyor.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 26 Mart 2006, 03:41   #6
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)



YAY BURCU

Erkek: Yay erkeği neşeli, sevimli ve şakacıdır. Bu nedenle karşısındaki kadının kendini daha iyi hissetmesini sağlar. Çok seksi bir erkektir. Yay erkeğinin cinsel yaşamı maceralarla dolu olmalıdır. Dağda, çadırda, göl kenarında sevişmek hoşuna gider. Klasik mekanlar, pozisyonlar ona göre değildir. Sevişeceği kadını yatağa götürürken yaramaz bir çocuk gibi heyecanlanır. Yanındaki kadını kendini dünyanın en güzel, en seksi kadını gibi hissettirir fakat gözü yine de başka kadınlardadır. Kariyeri, evi ve yaşam tarzı olan özgür, iddiacı bir kadın onun için idealdir. Ona sahip olmak isteyen kadının dostu, arkadaşı olması, işlerine ve özgürlüğüne müdahele etmemesi gerek.


ßen Neymisim ße
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 23 Ekim 2018, 16:35   #7
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Burçlar ve cinsel yaşam




1 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Kiminin ruhu her an hizmet etmeye hazır, kimi kolay beğenmez, kimi her türlü fanteziye açık, kimi fazla titiz... Hatta bazıları sert ve acımasız... Peki sizin burcunuz cinselliğinizle ilgili ne anlatıyor? İşte burçlara göre cinsel yaşam...



2 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Koç: Kendiliğinden ve sınırsız olduğunda en iyi performansınızı ortaya koyabilirsiniz. Sizler için seks, feth etmekle eş değer bir duygudur. Önce kişiyi tespit eder. Atağa geç ve avı yakala! Yalnız bu kadar çaba sarf ettikten sonra, yatakta oldukça bencil ve hızlı olabilirsiniz. Önce kendinizi düşünebilir ve partnerinize çok hareket alanı bırakmayabilirsiniz. Ön sevişme faslı özellikle gereksiz ve hızlı geçilmesi gereken bir detay haline dönüşebilir.



3 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Cinsellikte de daha çok sonuç odaklısınızdır. Saldırgan, hızlı, hevesli ama bu duygularda uzun süre kalamayan bir yapınız olabilir. Romantizmden çok cinsel dokunuşlar sizler için daha heyecan uyandırıcıdır. Erotik iç çamaşırları libidonuzu çok daha fazla arttırabilir. Sado mazo ilişkilere karşı eğilimleriniz olabilir. Yatakta lider olmak ve kontrolü kendi elinde tutmak ister.



4 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Cinsel anlamda fantezilere ve cinsel oyunlara çok açıktır. Zaman ve mekan konusunda sınırlamaları yoktur. Her ne kadar cinsel anlamda iş bitirici bir tavır sergileseler de ikinci raunda geçmek için çok fazla vakit harcamayacaksınızdır. Yatakta her türlü yeniliğe açıksınızdır.





5 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Boğa: Cinsellikte 'dokunmak ve koklamak' bu ikili sizin libidonuzun sınırlarını zorlama da oldukça etkin olacaklardır. Kötü bir koku, parlak olmayan veya soluk renkli bir ten sizi bu maça kesinlikle hazırlayamaz. Partner konusunda daldan dala atlamak yerine, sadece seks için bile olsa düzenli bir partner sizin için oldukça önem kazanacaktır.



6 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Her defasında farklı kişileri keşfetmek yerine, aynı kişiyi defalarca farklı yönleri ve farklı fanteziler ile yeniden keşfetmek sizler için çok daha caziptir. Genel olarak ağır kanlı bir yapınız olmasına rağmen, yatakta tam bir azgın boğa gibi olursunuz. Yatakta yumuşak dokunuşlar, uzun süren bir ön sevişme, libidonun artmasına yardımcı olacak bir masaj işte bunların hepsi içinizdeki aygırı uyandırmak için yeterli doneler olacaktır.



7 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Özellikle su altı, havuz, banyo, küvet kısacası temizliğin ve doğallığın olduğu her alan sizler için oldukça baştan çıkarıcı olacaktır. Cinsel anlamda uyarıcı yiyecekler kullanabilir. Çikolata, bal..vb ürünlerle fantezilerinizi renklendirebilirsiniz. Belki biraz geç uyarılabilirsiniz. Fakat bir kere uyarıldığınız zaman durdurulması zor bir hale gelebilirsiniz.



8 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


İkizler: Hayatın her alanında olduğu gibi yatakta da inanılmaz meraklı bir yapı sergilersiniz. Yeni pozisyonlar, yeni taktikler, yeni oyuncaklar, yeni fanteziler..vb. Özellikle sözlü tartışmalardan sonra en ateşli sekslerinizi yapabilirsiniz. Kelimelerin gücüne inanır ve bunu yatakta muhteşem bir şekilde kullanabilirsiniz.





9 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Partnerinizin kulağına fısıldayacağınız aşk sözcükleri cinsel yaşamınızı çok daha renkli ve heyecanlı bir hale getirecektir. Tabi sizin cinsel anlamda uyarılabilmeniz için öncelikle zihninizin feth edilmesi gerekir. Zihninize hitap etmeyen biri istediği kadar çekici olsun, sizin için bir şey ifade etmeyecektir. Zeka parıltısı, libidonuzun fitilini ateşleyecek en önemli mekanizmalardan biridir.



10 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Lafı evelemekten, gevelemekten pek hoşlanmazsınız. İstediği nedir bunu net bir şekilde ifade eder ve yatakta kontrolü bu şekilde ele alır. Aynılıklarla dolu, rutin ve sürprizi olmayan bir cinsel yaşam sizi depresyona sürükleyebilir. Hatta sürekli aynı insanla seks yapmak bile aynı etkiyi gösterebilir.



11 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Yengeç: İlkel dürtülerle duygusuz, sadece tensel ihtiyaçların karşılandığı bir cinsel yaşam sizi muazzam bir mutsuzluğa sürükleyebilir. Sizin için her şeyde olduğu gibi cinsellikte de yoğun bir duygu arayışı söz konusu olacaktır. Sizin için romantik dokunuşlar, romantik söylemler, duygu bağınının kurulması çok önemlidir.



12 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Alelade ve tanımadığınız mekanlar yerine kendi evinizde, kendi yatak odanızda kısacası kendinizi güvende hissedeceğiniz bir yerde seks yapmak çok daha önemlidir. Sekste ilk adımı atamayacak kadar hassas ve reddedilmek korkusu yüzünden de biraz içe kapanık bir profil çizerler. Fakat kabuklarını kırmayı başardığınız anda içindeki ejderhayı özgür bırakmış olursunuz.





13 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Özellikle göğüsler, göğüs uçları en erojen bölgeleriniz olabilir. Yatakta özellikle partnerini mutlu edebilecek her şeyi yapmaya her an razı ve hazırdırlar. Özellikle yönetici gezegeniniz Ay olduğundan dolayı Dolunay zamanları bir kurt kişiye dönüşebilirsiniz.



14 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Aslan: Ormanların olduğu kadar yatağında her şekilde kralı olmak isteyeceksiniz. Yatakta ne kadar harika ve muhteşem olduğunuzu duymak belli aralıklarla libidonuzun çok daha artmasına yardımcı olacaktır. Yatakta sizin kadar kontrolü elinde tutmaya çalışan, lider özellikleri olan biri ile bir ilişki kurmanız çok zor olacaktır.



15 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Partneriniz her an size hizmet ve itaat edebilmelidir. Yataktaki performansınız biraz da iş hayatınızdaki başarınıza bağlıdır. Eğer iş hayatınızda bir şeyler istediğiniz gibi gitmezse bu hemen cinsel yaşamınıza da yansıyacaktır. Özellikle teşhiri çok sevebilirsiniz. Dekolte veya vücudunuzun hatlarını gösterecek kıyafetler, dar pantolonlar tam size göredir.



16 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Her türlü fanteziye ve yeni deneyime oldukça açıksınızdır. Egonuzun ve gurunuzun öyle olmasa bile okşanması içinizdeki gerçek aslanın çıkmasına inanılmaz yardımcı olacaktır. Sırt bölgeniz ekstra hassas olabilir ve bu alana yapılan masajlar sizin cinsel anlamdaki performansınızı çok daha fazla arttırabilir.





17 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Başak: Temizlik ve titizlik hayatın her alanında sizin için çok önemlidir. Aynı şekilde sekste de! Her şeyden önce partnerinizin tertemiz, parfüm veya mis gibi sabun kokulu olması gereklidir. Sizde her şey ölçülü olmalıdır. Abartılı davranışlar, abartılı çıkan sesler, fanteziler libidonuzu arttırmak yerine çok daha fazla motivasyonunuzun düşmesine neden olabilecektir.





18 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Ruhunuz hizmet etmeye her an hazır olduğundan dolayı yatakta da partnerinize hizmet etmek, öncelikle onun memnuniyetini sağlamak birinci göreviniz olabilecektir. Her ne kadar astroloji dilinde bakireler burcu olarak bilinseniz de aslında seks konusunda muazzam bir merakınız vardır. Fakat bir o kadar da utangaçlığınız vardır.



19 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Kolay beğenmeyen ve eleştirel yapınızı yatağa da taşıyabilirsiniz. Kimseyi kolay kolay beğenmez, yatağınıza herkesi almazsınız. Çok ince eleyip sık dokuyabilirsiniz. Her ne kadar cinsel anlamda teknikte yeteri kadar iyi olsa da bazen işin duygusal tarafını es geçebilirsiniz.



20 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Terazi: Yaşamın her alanında olduğu gibi sekste de denge ve uyum sizler için çok önemlidir. Sekste de verdiğiniz kadarını almak istersiniz. Cinsel anlamda birlikte olacakları kişiler bakımlı, hoş görünümlü ve uyumlu giyinen kişiler olmalı. Estetik kaygıları olmayan, kaba saba, dangıl dungul birileri ile yatağa girmeniz neredeyse imkansızdır.





21 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Sert ve haşin davranışlar yerine, yumuşak, kibar, romantik tipleri tercih edebilirsiniz. Her şeyden önce seks yapacağınız ortam sizin için çok önemlidir. Yatakta kullanılan çarşaftan tutun da duvar rengine, seks yapacağınız odanın ambiyansı, kokusu, görüntüsü yapacağınız seksin kalitesini oldukça etkileyecektir.



22 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Bel bölgeniz hassas olduğundan dolayı bu bölgeye yapılacak özellikle hoş kokulu aromatik yağlarla bir masaj libidonuzun artmasına yardımcı olacaktır. Çok sessiz bir ortam yerine belki loş bir ışık, mum ışığı ve hafif ensturmantel bir müziğin olduğu bir ortamda sevişmek size çok daha fazla keyif verebilecektir.



23 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Akrep: Cinsellik sizin için su içmek, yemek yemek gibi bir şeydir. Her an her yerde her şekilde sevişmeye hazırsınızdır. Kendiliğinden ekstra bir müdahaleye gerek kalmadan ortaya çıkan ve güçlenen bir libidonuz vardır. Her şeyden cinsel bir mesaj çıkarabilirsiniz. Çok ufak bir detay bile uyarılmanız için fazlası ile yeterlidir.



24 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Cinsellikle ilgili konularda sınırlarınızın olmayışından dolayı buna ayak uyduracak bir partnerle ancak mutlu olabilirsiniz. Hatta böyle bir kişi ile sevgili olabilirsiniz. Cinsel anlamda karşınıza çıkabilecek her türlü sınır sizi biraz daha agresif bir hale sokabilir. Başarısız bir seks sizi depresyona itebilir.





25 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Cinsellikte biraz sert hatta biraz acımasız olabilirsiniz. Cinsel anlamda kışkırtıcı kıyafetler, iç çamaşırları, oyuncaklar hatta biraz da argo konuşmak performansınızı çok daha fazla arttırmaya fazlası ile yetecektir. Cinsel anlamda genelin tabu gibi gördüğü şeyler sizin için çok olağan ve normal olabilir. Yatakta egemen olmayı ve her hareketi kontrol etmeyi sevebilirsiniz.



26 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Yay: Yeni şeylere açık ve maceracı ruhunuzu yatağa da aynı şekilde başarılı bir şekilde taşıyabiliyorsunuz. Tek bir kişi ile uzun süren ilişkiler yerine farklı kişilerle farklı şeyler denemek ve keşfetmek aslında tam da sizin ruhunuza göre. Yer ve mekan konusunda kurallarınız ve kısıtlamalarınız yoktur.



27 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Sizin için seks planlı organize değil, aksine nerede ve ne şekilde karşınıza çıkacağını bilmediğiniz, spontane bir şekilde olması çok daha heyecanlı ve eğlenceli hale gelmesine neden olacaktır. Yatakta eğlenebilmek sizin birinci koşulunuzdur. Olası her türlü aksilik motivasyonunuzun kaçması yerine daha çok eğlenmesine neden olabilecektir.



28 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Oğlak: Seks konusunda öyle ateşli, partnerini havaya uçurabilecek bir yapınız yoktur sizin. Seksi daha görev bilinci ile yapabilirsiniz. Duygulardan uzak, soğuk, abartıların olmadığı, fantezilerden uzak bir cinsel yaşamınız olabilir. Basit, sade ve olması gerekenlerin olduğu gereksiz süslemeye ve ayrıntıya gerek olmadığı bir alan gibi görebilirsiniz bu alanı.





29 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Seks ile ilgili konularda da kurallarınız ve sınırlarınız vardır. Öyle farklı mekanlar, yerler değil de seks sizin için sadece yatak odasında yapılması gereken bir eylemdir. Özellikle bacaklarınız erojen bölgesi olduğundan bu alana yapılacak masajlar ve dokunuşlar sizi çok daha fazla tahrik edecektir.



30 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Kova: Sizler alelade tanımadığınız, sosyal ya da duygusal paylaşımınız olmadığı kimselerle cinsellik paylaşmanız biraz zordur. Yatacağınız bir kişi ile kısa süreli de olsa bir paylaşımınız ya da anılarınız olmalı. Gerçi seks ve duygusal konular pek size göre değildir. Seks hayatınızın olmazsa olmazları arasında yer almaz.



31 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Fakat erotik konulara ilginiz çok daha fazladır. Erotik filmler, kitaplar, videolar, resimler, belki de biraz sanal olan konular sizin libidonuzu arttırıcı detaylar olabilir. Birinin peşinden koşmak pek de sizin tarzınız değil. Seks önünüze düşerse ve yapılması gerekirse yapar ve geçersiniz. Fakat sıra dışı değişik yerler ve mekanlarda seks deneyimleri her zaman ilginizi çeker.



32 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Bağlanma sorununuz olduğu için seks sonrası sizi arayacak, duygusal bağ kuracak kişiler pek ilginizi çekmez. Sekste enterasan mekanları da deneyebilirsiniz. Uçak, asansör, araba, park, bahçe ya da bir inşaat alanında fark etmez. Değişik mekanlar ilginizi daha çok çekecektir.





33 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Balık: Hayal dünyası kadar fantezi dünyası da geniştir. Duygusallık, tutku, ihtiras, merhamet bu duyguların hepsini bir arada yaşar. Cinsellikte sadece bedensel bir zevk veya bedensel bir birleşme değil, ruhsal bir deneyimi de aynı anda yaşayabilirsiniz.



34 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Otoriter ve hakimiyet kurmayı değil, aksine hizmet etmek, partnerin her türlü ihtiyacına her an cevap vermeye hazır bir konumda olursunuz. Özellikle boynunuza ve ayaklarınıza yapılabilecek masajlar cinsel performansınızı daha da arttırabilir. Sizin için duygular çok önemlidir. Duyguların olmadığı bir seks tıpkı bir duvarla sevişmeye benzer.



35 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Romantizm de aynı şekilde sizin için çok önemlidir. Sevişeceğiniz ortamda güllerin olması ya da mum ışığında sevişmek cinsel performansınızı arttırıcı bir etki yaratabilecektir. Banyo, küvet, havuz, deniz, jakuzi gibi suyun olduğu ortamlarda da sevişmek, seksten daha fazla zevk almanıza yardım edecektir.





alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 23 Ekim 2018, 22:59   #8
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Burçlar ve cinsel yaşam




Kesinlikle, Doğruluk payı çok yüksek beni neredeyse bire bir Anlatıyor.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)

__________________
Bu ne hatır gönül Bilmemezlik..
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
burclar, burclara, cinsel, cinsel yaşam, gore, romantizm, yasaminiz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Burçlara göre hitaplar. kont_dracula Burçlar, Fallar ve Kehanetler 8 29 Temmuz 2012 14:20
Burçlara Göre Cinsel Partnerler Sue Burçlar, Fallar ve Kehanetler 4 16 Temmuz 2012 18:34
BurçLara Göre Aşk Deitra Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 23 Aralık 2011 17:29
Burçlara Göre Anneler Heidi Aile Evlilik ve Çocuklar 3 28 Nisan 2008 19:45
Burçlara Göre Tatil. kont_dracula Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 25 Temmuz 2006 16:07