IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Mart 2011, 06:10   #1
Çevrimdışı
JB
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kova Burcu - Mart Ayı Genel Değerlendirmesi




2 Mart tarihinde Venüs burcunuzda ilerlemeye başladığında çekicililiğiniz dış dünyada yükselir. Karşı cins üzerinde etkiniz oldukça yüksektir. Eviniz, ailenizle ilgili konularda kontrolü elinizde tutmak istersiniz. Arkadaşlık ilişkileriniz güçlenir. Kültürel dostluklar kurabilirsiniz. Monoton ilişki hayatınızı aktif hale getiren bu enerji, beklenmedik kararlar almanıza neden olabilir. 9-12-21 Mart tarihleri önemli. Uranüs Koç burcunda seyrine başlıyor. Bu sizler için yeni çevre değişikliği, eğitim hayatında sürpriz gelişmeler, daha hızlı hareket etmek, sıradışı özelliklerinizi dünyaya göstermek ve hayatı olanca güzelliğiyle keşfetmek anlamına geliyor. Merkür bu devrede fikirlerinizi hiç kimseden çekinmeden ateşli bir şekilde ifade etmenizi sağlarken, Güneş bireysel egonuzu yükseltiyor. Ancak 30 Mart tarihinde Merkürün geri hareketi başlayacağı için, benim önerim kararlarınızı aceleye getirmeden şöyle gerçekçi bir şekilde düşünmenizdir. 27 Mart tarihinde Venüs güçlü olduğu Balık burcunda seyrine başladığında sizler açısından maddi anlamda olumlu bir akışın gerçekleşmesini sağlayabilir.





Mart Ayı Astrolojik Takvimi

2 mart Venüs kova burcuna girişi 04:39
9 mart Merkür Koç burcuna girişi 19:47
12 Mart Uranüs Koç burcuna girişi 02:49
21 mart Güneş koç burcuna girişi 01:21
27 mart Venüs balık burcuna girişi 09:53
30 mart Merkür Geri Hareket Başlangıcı 23:48 Koç burcu





AŞK VE İLİŞKİLER



2 Mart-27 Mart tarihleri arasında burcunuzda ilerlemesini sürdürecek Venüs, sizler açısından ilişki konusunda gayet olumlu bir etkidir. Yeniye yer açabilmek adına, eskilerin devre dışı kalması veya ilişkinizde yaşadığınız sorunların gözden geçirilerek bundan sonrası adına yeni bir sayfa açılması bu süreçte mümkündür. Burada söz konusu olan, yaşanmış ve bitmiş durumları deşelememek ve önünüzdeki yeni yol için harekete geçmektir. Bu süreçte bağımsızlık olgunuz ön planda yer alacağı için, tüm sınırlamalar ve dayatmalardan uzak durmaya çalışmanız doğaldır. Yasaklar kurallar içinde yaşamak yerine, kendinize yeni bir dünya kurarak, ilerlemek çok daha mantıklıdır. Sizin düşünceniz, tarafsız bir şekilde herşeyi gözlemlemek, kimi zaman duygularınızı gizlemek kimi zaman sempatik bir şekilde ifade etmeye çalışmaktır. Eğer durmuş oturmuş bir ilişkiniz varsa bu süreçte başkalarıyla temasta bulunsanız dahi, bu bir ihanet anlamına gelmez. Fakat eski yaşanmışlıklar hatırına bazı kişileri arayıp sormanız, hatta kimi zaman bir araya gelerek geçmişten söz etmeniz mümkündür. İlişkisi olmayanlar ise bu dönemde aşkta şanslı olacakları için, karşı cins üzerinde zaten etkili olmaları kolaydır. Bu etki ise, yeni tanışmalara ve yeniden anlaşmalara vesile olabilir. Burcunuzun en özgür kişilerinde ise, bu enerji, yeni insanlara, deneyimlere açık olma zamanı anlamındadır. Bu etki sizin fiziksel görünümünüz açısından da destekleyicidir. Bu dönemde A dan Z ye kendinize daha fazla dikkat edebilir, gözlerin üzerinizde olmasından zevk duyabilirsiniz. Yine bu uzun seyirde dostça paylaşımlarda bulunmak, kimi zaman yeni bir aşkın doğmasını sağlayabilir. Aslına bakacak olursak, ilişkiniz olsun veya olmasın, bu dönemde sizin gönlünüzü fethetmenin yolu öncelikle kafanıza hitap edebilmektir. Zihinsel anlamda, karşınızdaki kişiyle bağ kurabiliyorsanız, onu çekici bulmanız ve bunun devam etmesi halinde ilişkiye dönüşmesi mümkündür.


21 Mart-20 Nisan tarihleri iletişim ve haberleşme evinizden geçecek ciddi ilişki evinizin yöneticisi Güneş, bu seyrini Koç burcunda gerçekleştireceğinden burcunuzla uyumlu bir görünüm oluşturmakta. Bu zaman dilimi içinde, gerek konuşma şekliniz ve gerekse davranışlarınızla kendinizi dış dünyada ifade edişiniz dürüst ve son derece doğaldır. Yani birilerine kendinizi beğendirmek gibi bir arzunuz yoktur. Eğer ilişkinizde bir haksızlık, elinize batan bir diken varsa, sesinizi çıkarırsınız. Ayrıca isteklerinizi, fikirlerinizi kolaylıkla dile getirebilir, kimi zaman sözlerinizi bir silah gibi kullanarak partneriniz ve çevreniz üzerinde etkili olmaya çalışabilirsiniz. Aktif kimlikte insanlarla irtibatta bulunmak hoşunuza gidebilir, özellikle genç ruhlu veya genç yaşta kişilerle daha iyi anlaşabilirsiniz. Enerjinizin yüksek olduğu bu devrede, oldukça hevesli ve coşkunsunuz. Kovalar için özgürlük kavramı ve hızlılık son derece önemlidir. Mart ayı bu anlamda tam da beklediğiniz fırsatlarla dolu. Fikirlerinizi, kendinizi ifade etmenizin önünde engel bırakmayan bu enerjiyi ben yine de, dikkatli olarak belirli dozlarda kullanmanızı öneriyorum. Sinirlilik, sürekli sizin gibi düşünülmesini bekleme şeklinde uygularsanız olumsuz durumlara yol açabilirsiniz. Dürtüsel davranışların ön planda olacağı bu enerjiler altında, karşı cinsle veya yakınlarınızla iletişimde bulunurken bu böyle olmalı, ben böyle olmasını istiyorum tarzında konuşmak yerine, ben şöyle düşünüyorum sen de istersen uygulayabiliriz şeklinde konuşmak gayet olumludur. Yüksek heyecan kimi zaman macera arzunuzu körükleyebilir.


İŞ VE KARİYER




21 Şubat-9 Mart tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek Merkür etkisi altında, düşünceleriniz ve iletişim şeklinizde duyarlılık ön plandadır. Maddi konular son derece önemli hale gelir. Derinlemesine düşünür fakat dışarıdan gelen sert etkiler karşısında kolayca kırılabilirsiniz. Bireysel hareket etmekten hoşlanan bir kişi olduğunuz için, sizi esir alan veya bağımlı hale getiren, önünüzde set oluşturan her şey aklınızın kıvrımları arasında önem taşımaya başlar. Sezgileriniz oldukça güçlüdür. Ancak bunların sesine kulak verme taraftarı değilsinizdir. Siz görünen ve ortada olana önem verirsiniz. Özgürlüğünüz ve vizyonunuz sizin kıymetlidir. Bunlara gelebilecek en ufak bir zarar karşısında sürüye boyun eğeceğinizi düşünürsünüz. Bu yüzden hem bir yandan derinlemesine düşünmek hem de bireysel isteklerinizi ifade ederek elde etme arzusu duyarsınız. Fakat bu süreçte son derece dikkatli olmanız gerekir. Bazı durumlarda tembellik, kendinizi beceriksiz bulma bazı anlarda ise kaygısızlık ve dalgınlık içinde kendinizi bulabilirsiniz. Çalışma konusunda güçlü bir arzunuz yoktur. Sabır ve sorumluluktan uzaksınızdır. Genelde iletişim kurmaktan ziyade kendi içinize gömülmeyi ve kimseyle irtibatta bulunmamayı tercih edebilirsiniz. Duygularınız öyle yoğundur ki, fakat bunların gerçek dünyayla savaşmakta bir işinize yaramayacağınızı bilirsiniz. Sizin gibi bağımsızlığına düşkün birinin yapması gereken en öncelikle bu enerjinin yaratabileceği yansımalar karşısında kendini hazırlaması ve ideallerinin peşinde koşmak için daha tutarlı hareket etmesidir. Teslimiyetçilik kimi zaman iyidir ancak hayatın kontrolünü tümüyle elden bırakmanız anlamına gelmez. Hayal etmek başarmanın yarısı ise, sizlerin bu süreçte yaratıcı özelliklerinizi, fikirlerinizi kafanızın içindeki tasarımları dile getirmeniz gayet olumludur.



23 Şubat-2 Nisan tarihleri arasındaki Balık burcunda seyredecek Mars, iş hayatınızla alakalı konularda gerçekçi düşünmeniz gerektiğinin göstergesidir. Çünkü bu seyir altında kimi zaman hayaller gerçekleri görmenize engel olabilir. Oysaki bir Kovanın yapması gereken ne olursa olsun ileri adımlar atmaya çalışmak ve kendini geliştirmektir. Çünkü bu sayede büyüyebilir, farklılıklarını ortaya koyabilir ve diğerlerine kabul ettirebilir. Bu tarihler arasında iş girişimlerinizde veya işinizle alakalı her konuda mücadele gücünüz, dayanıklılığınız düşük olacağından kendinize olan güven duygunuzu muhakkak ayakta tutmanız lazımdır. Bu son derece önemli. motivasyon eksikliğinin yarattığı, herşeyi oluruna bırakma hali, genel bir isteksizlik haliyle başedebilmenin yolu ise, sizi enerjik kılabilecek ve hırsınızı ayağa kaldırabilecek şekilde dengenizi ayarlamanız. Bu nasıl olur? İdeallerinizi hatırlayarak, gereksinimlerinizin farkında olarak ve gerçekçi düşünerek. İş yaşamı mücadele alanı gibidir. Herkes birbirini geçmek, kimi zaman ayağını kaydırarak yerinizi almak, arkanızdan konuşup yüzünüze gülerek hareket edebilen olumsuz insanlarla dolu olabilir. Sizin bir geri adım adımınız, bir başka insanın umudu haline gelebilir. O nedenle dikkatli olmakta, dikkat dağınıklığından uzak durmakta fayda var. Benim çalışma hayatınızla ilgili size son tavsiyem ne durumda olursanız olun Şubat ayı boyunca ilişkilerinizi güçlü tutmak, sahip olduğunuz değerleri çoğaltmak adına hareket etmek, önünüzdeki engeller ne olursa olsun pes etmemek ve mücadelenizi sürdürmektir. Yeni kararlar alma durumundaysanız geri hareketini sürdürmekte olan Satürn gezegenin eskiyi hatırlatıcı tarafını göz ardı etmeyiniz. Beklenmedik tepkilerde bulunmamak, iletişiminizi çevrenizdekilerle ılımlı tutmak ve mümkünse şu anki görevinize devam etmek, eğer uzun zamandır işsizseniz geri harekette araştırmalarınızı sürdürmek, yapacaklarınızı kararlaştırmak, başvurularınızı yapmaktır. Satürn geri hareketi dünyanın sonu değil. Bilakis geçmiş konuları veya problemleri ele alarak çözümlemek anlamında epeyce etkili olabilir.


----------

URANÜS KOÇ BURCUNDA

12 Mart-10 Temmuz tarihleri arasında Koç burcunda ilerlemesini sürdürecek Uranüsün size sağlayacağı güce yabancı değilsiniz. Çünkü o sizin öz yöneticiniz. Bu nedenle siz daima değişim, yenilenme ve özgürlük aşığı kişilersiniz. Sürüye baş kaldırmaya açık olan Kovalar, şimdi Uranüsün ateşli enerjisi sayesinde gündelik yaşamlarında, yakınlarıyla olan ilişkilerinde her zamankine oranla çok daha serbest olmayı, birilerine uymak yerine, kendilerine göre hayatlarını şekillendirmeyi başarabilecekler. Çevrenizde meydana gelen değişimler size yenilik anlamında rehberlik edebilir. Artık bir noktada sabit bir şekilde kalmak yerine her an hareket halinde olmayı, iletişim gücünüzden yararlanarak hızlı bağlantılarda bulunmayı öğrenebilirsiniz. Teknolojinin tüm nimetlerinden işinizde yararlanabilirsiniz. Eğitim hayatını sürdürenler hızlı ve aktif bir şekilde öğrenebilirler. Özellikle klasik eğitim sistemleri içinde rahat etmediğiniz daha modern teknolojilerden yararlanarak bilgi sahibi olmayı isteyebilirsiniz. Ben, Kova burcu evlatlarınıza eğer olanağınız varsa özel bir eğitim aldırmanızı öneriyorum. Bu çocuklar çok hızlı bir şekilde öğrenmeye açıklar ancak denetlenmeye gelemiyorlar. Bu dönemde doğan Kova burcu çocuklarının muhteşem bir zekaya sahip, küçük yaşlarda okumayı söken, yabancı dil, yenilik ve gelişim konusunda fazlasıyla istekli olacaklarını düşünüyorum. Eğitim sektöründe çalışan kişilerin de aynı şekilde yeni teknikleri öğrenmeye ve bilgilerini genişletmeye ihtiyaçları var. Yetiştireceğiniz çocukların çok zeki olduklarını biliniz. Ayrıca bu dönemde özel okullarda görev almayı tercih edeceğinizi düşünebiliriz. Haberleşme, elektrik elektronik, bilgisayar, internet olmazsa olmazlar arasına giriyor. Bazılarınız bir takım nedenler yüzünden eğitiminize ara vermiş iseniz, bu dönemde tekrar okula başlamanız mümkün. İnternet yoluyla eğitim yaygınlaşabilir. Fikir, zeka ve düşünce kapasitesinin artışı sayesinde çevrenizdeki olaylara bakış açınız değişebilir. Bilgiyi yerinde ve deneyerek öğrenme, ilginç alanlarda eğitim görme dönemi başlıyor diyebiliriz. İş hayatında olanlar artık masa başı, dokuz altı iş yerine hareketli ve özgür olabilecekleri görevleri tercih edebilirler. Kısaca Uranüsün hayatınıza getireceği yeniliklere, hıza ve aktivitelere şimdiden kendinizi hazırlasanız iyi olur kanaatindeyim.


DOLUNAY BAŞAK BURCUNDA

Sevgili Kovalar, 19 Mart saat 20:11 itibariyle Başak burcunda meydana gelecek Dolunay, borç ve alacaklarınız, finansal ve manevi kazanımlarınız, giderleriniz, bütçenizin tanzimiyle ilgili her mevzuda dikkatli olmanız gerektiğinin göstergesidir. Dolunay zamanları bir bitiş ve sonuç alma zamanıdır. Ekilenlerin toplanma vaktidir. Yani hasat mevsimidir. Daha önce yaptığınız girişimlerin, planlamaların, projelerin sonuçlarını görebilme anıdır. İşinizden kazandığınız paranın veya başkalarıyla olan ortaklıklarınızın maddi anlamında geldiği son durumu anlamanızı sağlayıcıdır. Bu önemli oluşumu güçlü bir şekilde değerlendirmek için, son derece akılcı düşünmek, endişeli ve şüpheli duygulardan uzak durmak lazımdır. Gelirinize göre bütçenizi ayarlamanız, meydana gelebilecek uyarıları iyiliğiniz adına düşünerek değerlendirmeniz gayet önemli ve faydalıdır. İçinde bulunduğunuz durumu Ayın güçlü ışığı altında daha net görebilirsiniz.



Dolunayı problemlerinizi görebilmeniz ve düzeltebilmeniz adına bir projektör gibi düşününüz. Onun aydınlığı altında aksayan noktaları tespit edebilir, bundan sonrasında daha dikkatli olabilirsiniz. Gelir-gider dengenizi yeniden kurmanızı sağlayacak bazı değişimler meydana gelse de, bunlar sizin lehinize gelişebilir. Bazı kişilerle bir araya gelerek düzenlemelerde bulunabilirsiniz. Hiç ummadığınız kişiler sizin aleyhinize kararlar alabilirler. O yüzden lütfen sakin olunuz. Soğukkanlılığınızı muhafaza ediniz. Ani bir şekilde ve fevri davranarak, güzel sonuçlanabilecek durumları bozmayınız. Her şeye kusur bulmayınız, akılcı düşünmeye çalışınız. Karşınıza çıkabilecek fırsatları incelemeden kararlar almayınız.


MERKÜR GERİ HAREKETİ-Koç Burcunda-30 Mart-22 Nisan




Merkür Geri Hareketinin Etkili Olduğu Alanlar:




Yakın çevrenizle olan her türlü iletişiminiz, haberleşme (posta, gazete, yazım, internet, telefon yoluyla konuşma ve yazışmalar), öğrenme ve öğretmeyle alakalı her türlü eğitim faaliyetiniz (öğrenme yeteneğiniz), kısa yolculuklar, komşularınız, kardeşlerinizle olan ilişkiler, nakliye, ev satın alma, kiralama, taşınma, ifade gücünüz, iş yapma kapasiteniz, tüm fikirleriniz, ticaret, satış işlemleriniz, günlük temaslarınız, iş gücünüz ve deneyimleriniz, kültürel yetenekleriniz, rapor veya belgeleriniz, çevrenizdeki dedikodular, yayımcılıkla ilgili faaliyetleriniz, konuşma şekliniz, bilgi toplama ve paylaşımlarınızla ilgili konularda, Merkürün gölgeli günleri(başlama tarihinden bir hafta öncesi) 23 Mart tarihinden başlamak üzere, her şeyi yeniden gözden geçirmeli, planlarınızı, projeleriniz konularda, düşünmeye devam etmeli, gözden geçirmeyi sürdürmeli ve geri hareketin gölgeli günlerinin bitim tarihi (bitiş tarihinin bir hafta sonrası) 29 Nisan tarihinden itibaren düşündüklerinizi yürürlüğe sokmalısınız. 30 Mart öncesi üzerinde düşünülmüş her yönüyle ele alınarak olumlu olacağına karar verilmiş konular varsa, bunları uygulamanızda bir sakınca yoktur.


Geri Hareket Süresince Dikkat Edilmesi Gerekenler


Yukarıda sıralanan konularla ilgili önemli bir gelişmeyle karşılaştınız ve verilen süre ne yazık ki az ve şöyle bir düşündüğünüzde bir daha böyle bir fırsatın önünüze çıkması neredeyse imkansız. Bu her ne olursa olsun herhangi bir konu için de geçerli olabilir. O zaman yapmanız gereken çok çok dikkatli incelemek, analiz etmek ve güvenliğinizi kesinlikle sağlayacak tarzda hareket etmektir. Görünenlerle yetinmeden, her şeyi detaylı bir şekilde ele alarak, tek bir açık nokta bırakmadan veya tek bir parça eksik kalmadan hareket edebiliyorsanız geri hareketin bitmesini beklemenize gerek yoktur. Ama dediğim gibi herşey kılıkırk yaracak derecede merkez altına alınmalı ve incelenmelidir. Bunun dışında yaşamınızla ilgili önemli konularda, örneğin bir ilişki, iş veya her ne ise, Eski bir mevzuyla alakalı düşünmek, geri dönüş yapmak ve yeni karar vermek adına geri hareket dönemleri oldukça faydalıdır. Çünkü herşeyi daha net ve açık bir şekilde görebilir.



Ayrıca: Yukarıda sıralan konularda ve geleceğinizi yakından ilgilendiren meselelerde yeni bir girişimde bulunmamak gerekir. Diyelim ki bulundunuz, Merkür geri hareketinin bitiminden sonra bu başlanan girişimde aksamalar ve gecikmeler ayrıca yanlışlıkların ortaya çıkması mümkündür.


Yine aynı şekilde, yeni bir işe adım atmak, birdenbire karşınıza çıkacak bir teklifi kabul etmek veya yeni bir teklifte bulunmak, ev kiralamak, satın almak veya başka bir şehre yerleşmek gibi her türlü yenilikte bulunmak aynı şekilde sonradan ummadığınız tersliklerle karşılaşmak ve beklentilerinizin umduğunuz gibi olmaması anlamı taşır.


Yapılması muhakkak olan işlerinizle alakalı konularda son derece dikkatli davranarak, analiz ederek, araştırarak, soruşturarak, kesinlikle bilgi sahibi olmayı önemseyerek gündelik tüm işlerinizi yapabilirsiniz. Her türlü kayıp,terslik, gecikme, sistem dışı durumlar, eksilmeler, gözden kaçırmalar, dikkatinizden kaçmalar konusunda temkinli olmalı, önceden tedbirler almalı, işi şansa bırakmamalısınız.



Geri Hareket Süresince Bahsi Geçen Konularda:



-İç dünyanıza yönelerek her ayrıntı üzerinde iç gözlemde bulunmaya başlayabilirsiniz.
-Yalnız başımıza kalmak hoşunuza gider, sohbet etmekten, gereksiz yere konuşmaktan hoşlanmazsınız.
-Unuttuğunuz, aklınızdan çıkmış düşünceler birdenbire yenilenmiş haliyle hatırınıza gelmeye başlar
-Anlaşmazlık yaşadığınız her kim varsa onunla bir araya gelerek sorunlarınızı çözebilirsiniz.
-Gündelik zorunluluklarınıza kimi zaman ara verip, gönlünüzce bir şeyler yapabilme gücü bulursunuz.
-Daha önce verilen bir kararı tekrar ele alabilirsiniz.




Son Söz: Merkürün geri hareketi esnasında herşeye yeniden bir bakış açısı altında incelemek yararlı olacaktır. Yukarıda belirtilen konularda yapmak istediklerinizi, yeniden ele alarak düşünmeniz, değerlendirmeniz ve eksikleri tamamlamanız son derece faydalıdır. Geri hareket devam ettiği esnada başlayacak Güneş gezegeninin Boğa burcu enerjisi sizler açısından kendinize olan güven duygunuzu yükselticidir. Böylece zorlu Nisan ayının etkilerine daha kolay cevap verebilmeniz mümkün olur.


PARA KONULARI

21 Mart tarihine kadar Balık burcunda ilerlemesini sürdürecek Güneş, maddi ve manevi değerlerinizle ilgili, gerçekçi bir planlamada bulunmanız, harcamalarınız konusunda dikkatli olmanız, ani kararlar vermek yerine, içinde bulunduğunuz şartların farkında olmanız gerektiğini gösteriyor. Hedeflerinizin ne olduğunu ve ne yapmak istediğinizi iyice belirlediğiniz zaman hem cesaretinizi ayakta tutabilirsiniz hem de paranıza sahip çıkarsınız. Eğer önünüze sunulan güzellikler, amaçlarınız için size köprü olacaksa karşıya geçmenizde bir sakınca yoktur. Fakat tam tersi güzel gibi görünüp ileride yolunuzu şaşırmanıza ve en baştaki idealinizden vazgeçmenize neden olacaksa lütfen dikkatli olunuz. Bu enerji garip bir şekilde sınırsızlık hissi verebilir. Herşeyi halledeceğinize dair bir inanç geliştirebilir. Oysaki şöyle bir araştırdığınızda aslında böyle olmadığını anlamanız mümkündür. Sanki dünyaya bir pembe tülün ardından bakıyor gibisinizdir. Ruhsal yönden farklı bir dünyadaymışsınız gibi, gerçeklerden uzaklaşıp herşeyi oluruna bırakabilirsiniz. Böyle bir durumun şimdiden bilincinde olarak dikkat etmenizi, risk almanızı sağlayacak gerilimlerden uzak durmanızı, parasal konularda dikkatli olmanızı öneriyorum.



23 Şubat-2 Nisan tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek Mars, parasal kazanımlarınız, maddi güvenliğinizle ilgili gerçekçi yaklaşımlar içinde olmanın önemini gösteriyor. Kazanımlarınız konusunda kendinize güvenli olmanız mutlaka şart. Bu enerji altında kimi zaman hayali bir takım planların içinde yer almak mümkün. Yani gerçekçi olmayan bir yolla kazanımlar elde etmeye çalışmak veya para evinizin yöneticisi Jüpiterin ateşleyici Koç burcunda ilerleyişi nedeniyle düşünmeden kararlar almak, hatta her şey yolundaymış gibi davranmak. Oysaki yeteneklerinizi hayata geçirebilecek alanlarda cesaretli olabilirseniz bunun size geri dönüşümü olumlu olabilir. Burada düşünülmesi gereken, sizin için en gerekli şeyin ne olduğunu iyice tespit etmek, maddi ve manevi değerlerinizi riske atmadan akıllıca seçimlerde bulunmaktır. Yani şapkaları önümüze koyma zamanı. Bugüne dek neler yaptık, neler yapmalıyız, ideallerimiz ne, bundan sonrası adına ne gibi girişimlerde bulunmalıyız. Bunların üzerinde durup düşünmemiz gerekiyor.


BALIK BURCUNDA YENİAY



Sevgili Kovalar sizler açısından para konularında etkili olması muhtemel Yeniay 4 Mart tarihinde 22:46 da Balık burcunda oluşacaktır. İnancınızı ve cesaretinizi yüksek tutarsanız bu enerji size yeni kısmet kapıları açabilir. Maddi durumunuz adına yapacağınız girişimler yakın bir zamanda sonuçlanabilir. Finansal alanda gelişmelerin yaşanabileceği bu etki altında otorite konumunda bulunan kişilerden destek görmeniz mümkündür. Ek gelir kaynakları sayesinde hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Yeniay tazelenmek ve yeni adım atarak ferahlık bulmak anlamındadır. Para evinizde oluşması sizler için hayırlıdır. Eğer durumunuz müsaitse çevrenizdeki insanlara destek olabilir, değilse başkalarından yardım görebilirsiniz.



Paranın sadece araç olduğunu ve faydalı işler yaparak kazanç elde etmenin ne kadar lezzetli bir şey olduğunu bir kez daha anlamanız mümkündür. Kazanımlarını değerlendirmeyi düşünenler için fırsat anlamına gelen Yeniay, geleceğiniz adına düşünerek tasarrufta bulunmanızı sağlayıcıdır. Yeni başlangıç anlamına gelen bu enerjinin desteğiyle arzuladığınız bir konuda ilk adımı atabilir ve amacınıza uygun ilerleyebilirsiniz. İşinizle alakalı sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Bu gelişmeler maddi açıdan dikkatli olmayı gerektirebilir. Yeniayı daha olumlu manada değerlendirmek için duygularınızın değil, aklınızın rehberliğinde ilerleyiniz. Böylece kendinizi için en doğru kararı verebilirsiniz.



21 Mart-20 Nisan tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Güneş başta iletişim olmak üzere haberleşme, zihinsel durumunuz ve çevrenizle olan ilişkiniz adına gayet olumlu bir süreci başlatacaktır. Bu süreçte azimli, kararlı ve istek dolu enerjinizle faydalı işler yapabilirsiniz. Yakınlarınızla ilişkiniz düzelmeye başlar ve yakınlarınızdan destek görebilirsiniz. Kısa yolculuklar size kazanç sağlayabilir. Zekanızla, konuşma yeteneğinizle ve sıradışı fikirlerinizle insanları kendinize hayran bırakabilirsiniz. Uzlaşmacı tutumunuzla başkalarının gözünde itibarınız yükselebilir. Orijinal fikirleriniz ve projelerinizle beğeni toplayabilirsiniz.



Mart Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 1-2-6-7-11-12-19-20-23-24-25-28-29-30

Zayıf Enerjili Günler : 8-9-10-15-16-21-22

Aşkta En Şanslı Günler : 11-12

Parasal Açıdan Şanslı Günler : 3-4-5-31

Yeniay : 1-2-28-29-30

(Ay gezegeninin Kova burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 15-16

(Ay gezegeninin Aslan burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ayı, burcu, deäŸerlendirmesi, kova, mart


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Koç Burcu - Mart Ayı Genel Değerlendirmesi JB Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 02 Mart 2011 06:29
Yengeç Burcu - Mart Ayı Genel Değerlendirmesi JB Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 02 Mart 2011 06:21
Başak Burcu - Mart Ayı Genel Değerlendirmesi JB Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 02 Mart 2011 06:18
Yay Burcu - Mart Ayı Genel Değerlendirmesi JB Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 02 Mart 2011 06:13