IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Mayıs 2011, 19:20   #21
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Gökyüzü Gündemi




KOZMİK TÜYOLAR

May 11, 2011 by [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
11 Mayıs Çarşamba
Bugün Merkür’ün günü
Güneş Boğa ‘da
Ay Aslan Burcunda 10.04′de boşluğa düşüyor 16.59′da Başak burcuna geçiyor
Terazi Burcunda [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Günün Tarot Kartı XI-JUSTİCE
Günün sayısı 2[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Günün Planet Saatleri Tablosu

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Talih kuşu hemen yanı başınızda..
Bugün, yarın ve sonraki gün kozmik enerjiler güzellikler ve iyi şans dağıtmak için kapınızı çalacak.
Sabah 10.00 ile 16.00 saatleri arasında boşluktaki Ayın enerjisiyle yeni başlangıçlar için acele etmeyin ve bekleyin.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
MAR
S BOĞA BURCUNDA

Ayın boşluktaki döngüsünden önce Mars 21 Haziran’a kadar kalmak üzere Boğa burcuna geçiyor; Mars Boğa’da zarar görür. İnatçılık, tutku ve tensel zevkler hayatımızda büyük yer edecek. Agresyonun artacağı ve huzursuzluğun etrafımızda can sıkıcı boyutlara ulaşacağı bir döneme gireceğiz. Boğaz bölgesindeki problemlerde artış gözlenebilir.
Astrolojide Mars kişisel alanda kişinin kendini ortaya koyması kendini savunma tarzı ve egemen olduğu alanı temsil eder. Boğa ise huzur peşindedir özellikle maddi güvenliğini sağlamak ve onu korumak ister. Stresli ve kendini göstermek isteyen bir enerjiyle maddesel güvence ve sahip olma güdüsü ama bunun yanında sakinliği tercih eden bir enerji birleşiyor.
Doğum haritalarınızda Mars nerde bir bakın. Hangi alanda sizi etkiliyorsa orada duyarlı olamazsınız. Orası harekete geçme ve patlama noktanızdır. Şayet engellenirsek ya kendimize ya da kendini savunamayanları hedef alırız.
Öncü bir ateş burcu olan Koçta Yani kendi yönettiği alanda Mars son derece rahattı. Cesaret ve çoğu zaman gözü kara bir enerjiyle belki de korkularımızla yüzleştirerek ilerledi.
Şimdi sabit bir toprak burcu olan Venüs’ün yönetimindeki Boğada Maddi kazançlar konusunda ve aşkta maceraya açık bir dönemdeyiz.
Mars Boğada zorlayıcı bir enerjidir Fazlaca ben benmerkezci olmak ve bir şeyleri olması için zorlamak çok yanlış olur. Dışlanmamak için Artan inatçılık duygusuna dikkat etmelisiniz
Merkür geri hareketine başladığında 30 Mart gecesi 24 derece Koç burcundaydı ve 12 derece Koç burcuna kadar geriledi. 23 Nisanda Retro’dan çıktı önce durağanlaştı ve ilerlemeye başladı. Bugün Retro’ya başladığı dereceye ulaşarak Venüs ve Jüpiter’le birleşiyor. Tam Merkür’ün gününde Merkür’ün bu olumlu enerjisi ile bir süreden beri üzerinde çalışılan düşünce ve planlar şimdi ümit ve beklentilerle birlikte bir araya geliyorlar.
Merkür, Venüs ve Jüpiter Ay düğümlerine üçgen açı ile bağlanıyor. Ayrıca Ay, Merkür ve Venüs’e boşluğa düşmeden önce ve sonrasında Jüpiter’e aynı şekilde bağlanıyor. Bu çok pozitiftir bir enerjidir ve birçok şeyin doğru yönde ilerleyeceğini gösterir.
Gerçekten de bu fantastik birleşimin tüm avantajlarından yararlanmak isteyeceksiniz. Edebiyat, eğitim, yayıncılık, spor ve sanatta ileri doğru atılım yapmanızı sağlayacak fırsatları kaçırmamaya çalışın.
Duygusal huzursuzluk hissedebilirsiniz. Seyahat etmek ve yeni yerler görme isteğiniz artacaktır. Belki farklı kültürden birisini hayatınıza sokabilirsiniz. Bu dönem öğretmenler ve politikacılar için son derece olumlu bir enerji sunuyor… Filozofik, din, hukuk ve yüksek felsefelerin geçerli olduğu konularla alakalı başarılar kazanılabilir.
Venüs ve Jüpiter birlikteliği etkilediği alanda zevklere düşkünlüğe ve açgözlülüğe neden olabilir. Herkes tarafından sevilme ihtiyacı diğerlerine itici gelebilir. .Dış görümünüze her zamankinden fazla önem vermeye başlarsınız Ay Başak burcuna geçtiğinde önümüzdeki iki günlük sürede bence bu enerjiyi sağlıklı beslenme konularına harcamalı aşırı yemek yiyerek boşa tüketmemelisiniz.
Ama yazımın başında belirttiğim gibi boşluktaki Ay yeni atılımlar için uygun bir döngü değil. Aslında ne iyi nede kötü bir şey olmasını beklemeyin dinlenin, eğlenin ve yaratıcılığınızı ortaya çıkarın.
Merkür, Venüs ve Jüpiter yaratıcılığınızı destekleyecek bir beraberlik içinde unutmayın.
Günlük görev ve işlerinizi halledebilirsiniz ama Ay boşlukta olduğu sürece yeni bir şey başlatmak, hayati kararlar almak, önemli bir ortaklığa veya işe başlamak, anlaşma yapmak iyi değildir.
Ayın bu döngüsünde dış dünyadaki etkinliğe ara verilir bu kendi iç dünyamıza dönmek için en iyi zamandır. Kişisel gelişim ve kendi kendimizi görebilmemiz için bu boşluk zamanlarını kullanabiliriz.
Saat 16.00’da Ay Başak burcuna girdiğinde hayatınızdaki küçük şeyler bile önemli bir hal alır. Neptün’le karşı karşıya gelen Ay hayatınızı düzenlemenize engel olabilir. Kendinize olan güveninizi yitirecek olaylar yaşayabilirsiniz ya da siz aniden böyle bir hisse kapılabilirsiniz.
Para ve finans konularında maceraya atılmak size büyük kayıp olarak geri dönebilir. Psikolojik olarak rahatlama isteğiyle maddeye özellikle alkole olan yönelimiz aşırıya kaçmanıza neden olabilir.
Oysa şimdi organize olmalı ve her şeye yetişebilmek için bir plan yapmalısınız. . Detaylarla uğraşmak yerine resmin tamamını görmeye çalışın. Ayağınıza gelen fırsatları küçük detaylar yüzünden kaçırmayın.
Günün Tarot Kartı JUSTİCE Ve Günün Eylemleri
Bugün, Saygılı ve adil olun
Adalette ısrar edin
Etik ilkelere göre hareket edin
Dürüstlükten ödün vermeyin
Eşitlik davranmalısınız
Tarafsız olmalısınız
Bugün, sorumluluk almaktan kaçınmamalısınız ama sorumluluklarınızı da abartmamalısınız.
Eskiye dair tüm hesapları gözden geçirin. Gerek maddi gerek manevi.
Yanlışlarınızı ve hatalarınızı kabul edin. Gerçeği kabul etmek sizi olgunlaştıracaktır.
Ne yapılması gerekiyorsa yapmalısınız.
Bugün bir karar lamaya hazırlanıyorsanız
Konunun tüm ayrıntılarını gözden geçirin ölçün biçin ve tartın.
Gelecek için aynı hataları yapmamaya tüm faktörleri dengede tutmaya ve seçiminizi tam bir farkındalıkla yapacağınıza söz verin.
Bugün neden ve sonuç ilişkisine bağlı olarak
Oluşturduğunuz sonuçları kabul edin.
Bugünkü durumunuzun kendi seçiminiz oluğunu düşünerek akılcı kararlar almaya dikkat edin
Arzu Cengiz
AstroBenefik

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 12 Mayıs 2011, 11:14   #22
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Gökyüzü Gündemi




KOZMİK TÜYOLAR

May 11, 2011 by [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
12 Mayıs Perşembe
Bugün Jüpiter’in günü
Güneş Boğa ‘da
Ay Başak burcunda
Terazi Burcunda [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Günün Tarot Kartı XII-The Hanged Man
Günün sayısı 3[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Günün Planet Saatleri Tablosu


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Koç burcunda Çarşamba günü oluşan Merkür-Venüs-Jüpiter birleşiminin yüksek enerjisi etkisini sürdürmeye devam ediyor. Bugün onların şans veren titreşimlerinden faydalanmaya devam edebilirsiniz.
Belki dün hayal kırıklığına uğradığınız ya da bugün böyle bir hayal kırıklığı ile sarsılacaksınız. Bu tür şans veren planetsel beraberliklerin olduğu dönemlerde beklentiler büyür. Hayal kırıklıklarının çoğu beklentilerle alakalıdır.
Bugün yaşamınıza değişik tatlar katacak enerjiler var gökyüzünde.
Mars ve Neptün destek veren 60 derecelik açı ile Venüs-Merkür ve Jüpiter birlikteliği Vesta ile 72 derecelik mistik enerji ile bağlanıyor.
Çok hayırlı ve iyimser bir hava oluşuyor.
Sanatçılar için oldukça iyi bir görünüm var gökyüzünde. Mars ve Neptün’ün karışan enerjileri yaratıcı gücünüzü arttırır. Doğaüstü konulara merakınız artabilir. Telepati, duru görü gibi yeteneklerinizin farkına varabilirsiniz. Güçlü sezgileriniz sayesinde olumsuzu önceden fark edebilirsiniz. Yada sizin için neyin iyi olduğunun farkına varabilirsiniz…
Kişisel çıkarlarınız ve iş konularında başarılı olmak için hangi ana yollar olumludur diye düşünürken ve bu anlamda çaba sarf ederken gerçekten yardıma ihtiyaç duyanlara ve haklarını kaybetmiş olanlara yardım elini uzatmayı unutmayın
Vesta’nın ve diğer asteroitlerin günlük yaşam alanımızda son derece etkili bir enerjisi olduğunu göreceksiniz.
Vesta; Ocaklar, Fırınlar, Sobalar ve Bacaları, Ateş ve alevlerle ilişkilendirilir.
Genel olarak Hisse senedi ve Finans Piyasaları, Menkul Kıymetler Komisyoncuları, Güvenlik Muhafızları, Sigorta satıcıları; Ailenin soy bağı ve mirası; Müfettişler, Rahibeler, Rahipler ve papazlar; Antik Tapınaklar ve Kutsal Alanlar; Emniyet ve Güvenlik – Çok gizli gruplar da dahil olmak üzere ulusal emniyet kuruluşları, Sosyal Güvenlik ve Emeklilik; Kilitler ve Anahtarlar; İlkyardım ürünleri ve hizmetleri Yine Vesta’nın etkisindedir.
Vesta, Merkür ve Jüpiter’le birlikte sizin mülklerinizin ve yatırımlarınızın değerini arttırmak için yardımcı olur.
Bununla birlikte kişisel bütünlüğü ve saflığı ifade etmek için verilmiş gerçek bir spiritüel hediyedir.
Ruhsal yaşama doğru çekilebilirsiniz. Yada spiritüel prensiplerinizi diğerleriyle paylaşabilirsiniz. Bunu yaparken diğerleriyle orijinal, yaratıcı ama son derece büyüleyici bir etki ile iletişim kurabilirsiniz.
Öğle saatlerinde Başaktaki Ay, Merkür ve Venüs’e 135 derece ile bağlanıyor. Hemen ardında Vesta ve Pallas’a 150 derecelik açı yapıyor.
Diğer insanların ihtiyaçlarına karşı duyarlı olmanızı gerektirecek durumlarla karşılaşabilirsiniz.
Pallas günlük kozmik etki olarak Bilgelik ve Yaratıcılıkla ilişkilendirilir.
Akıl yürütme, Savaş Sanatı, DNA ve Bağışıklık Sistemine bağlı genetik araştırmalar. Dokumacılar ve Heykeltıraşlar, Nakış ve dikiş ürünleri, satranç, zeka ve problem çözme, Şehir Planlamacılar, Laboratuvar çalışanları, Bilgisayar Program ve programcıları; Ekonomistler ve Teknisyenler Pallasın enerjisinden etkilenirler.
Bu durumda yeteneklerinizi ve yaratıcı zekânızı kullanmak ve günlük hayata geçirmeniz konusunda engellerle karşılaşabilirsiniz. Duygusal problemleri çözmek sizin için zor olabilir. Kadınlar, anneniz ya da arkadaşlarınız problemlerinizi görmezden gelebilir.
Aile içi miras konuları gündeme gelebilir ve bir eşitsizlik söz konusu olabilir. Sizin ihtiyaçlarınız görmezden gelinebilir. Bir denge kurmak ve diğerlerine kabul ettirmek zor olabilir.
Öğleden sonra Ay, Juno ile bağlandığında sizi birincil ortaklıklarla ilgili duygusal ve fiziksel olarak yetkili kılacaktır. Bu görünüm aşk ve aşık olma isteği doğurur. Aşk bağlarını güçlendirir. Partnerinize yaklaşımınız daha sıcak ve olumludur.
Alışverişe meraklıysanız ya da uzun zamandır alışveriş yapmadıysanız elbise, mücevher ve sanat objeleri alışverişi yapmak için bu olumlu bir işarettir.
Günün Tarot Kartı XII-The Hanged Man; Yaşamın yeni bir yöne doğru ilerlediğini gösterir. Hayata olan bakışınız aniden değişebilir. İstekleriniz gecikebilir, ertelenebilir. Bu zoraki bir durgunluk evresidir. İnatçı ve saldırgan davranmak size bir şey kazandırmaz. Her ne kadar atılım ve gelişim dönemi olsa da bu tür etkilerle karşı karşıya kaldıysanız hastalanmamak için her şeyi kendi haline yani kadere bırakmayı becerebilmelisiniz.
Vazgeçmek gerekiyorsa vazgeçebilmelisiniz.
Bencillik, kibir ve gururdan kaçınılması gerekir. Gereksiz özveri, madde sevgisi ve fizik dünyaya bağımlılık mutsuzluk getirecektir.
En iyi olduğunuzu hissettiğiniz şeyleri diğer insanlar deli olduğunuzu düşünseniz bile yapmayı istemekle alakalıdır. Bu, hayata derinden bağlı olma duygusunu simgeler ve zor bir denemeden sonra gelen bir sakinlik anlamına da gelebilir. Egosunu dünyanın karşısına koyan, kişi hiçbir zaman yaşamsal deneyim kazanamaz.
Arzu Cengiz
AstroBenefik

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 13 Mayıs 2011, 09:37   #23
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Gökyüzü Gündemi




KOZMİK TÜYOLAR

May 13, 2011 by [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
13 Mayıs Cuma
BugünVenüs’ün günü
Güneş Boğa ‘da
Ay Başak burcunda05:52’de boşluğa düşüyor 18:58’de Ay Terazi burcuna giriyor
Terazi Burcunda [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Günün Tarot Kartı XIII-DEATH
Günün sayısı 4[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Günün Planet Saatleri Tablosu

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bugün şüpheler ve endişeler içinde kendinizi uçsuz bucaksız bir boşluğun içinde hissedebilirsiniz.
Bulunduğumuz sistemin kalbi Güneş, yeraltının tanrısı Plüton ile 135 derece ile bağlanıyor.
Bilinçaltımız kaynayan bir kazan bugün .
Yapmamız gerekenler ama karşılaştığımız engeller ve boşa harcanan sonuçsuz çabalar.
Yine tam bir günü kapsayan boşluktaki Ay döngüsünde bir de Güneş ve Plütonun tesiriyle bilinç ve bilinçaltının en derinlerinde kıvılcımlar uçuşuyor.
Evren gökyüzü elemanlarıyla birlikte siz ile işbirliği yaptığında ve iyi şans avuçlarınızın içindeyken şans güvercinini elinizden kaçırmamalısınız.
En başında yazdığım gibi endişler ve şüpheler yanlış kararlar almanıza yol açabilir.
Bu dönem başarılı olmaya ihtiyacınız var biliyorum hatta bunu o kadar ciddiye alıyorsunuz ki ilişkilerinize de yansıtıyorsunuz.Belli bir alanda yani ,doğum haritanızda transit gezegenlerin etkilediği alanda ,kontrol edilmek istemiyor güç mücadelesine giriyorsunuz.
Belki yüksek makamlarla, belki babanızla veya eşinizle ihtiyaçlarınız doğrultusunda sorunlar yaşayabilirsiniz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Çocukluğunuzdan beri duyduğunuz sevgi açlığı nedeniyle ebeveynlerinizle ciddi bir içsel çatışmaya girebilir kendinizi,ailenizi ve kimliğinizi sorgulamak adına araştırmalara yönelebilirsiniz.
Belki yanlış ve kasıtlı şarlandırılmış olabilirsiniz bu şartlanmalar yanlış kararlar almanıza neden olabilir oysa bu kararlar,doğruyu fark ettiğinizde önlenebilir niteliktedir.Yineliyorum,ayrıntıları görmezden gelerek hata yapmaya son derece müsait bir dönemde olduğunuzu unutmamalısınız.Geçmişe takılı kalıp hırslarınızın içinde kaybolmamalısınız.
Elde ettiğiniz başarılar sizi şımartmasın size bu yolu açan önceden destek olan her kim varsa arkanızı dönmemelisiniz.
Hayatta kendinizi bir anda savunmasız ve kimsesiz bulabilirsiniz.
Ay ve Güneş birbirleriyle uyumlu ve destek veren bir enerjiyle bağlandıktan hemen sonra Ay neredeyse tüm gün boşlukta kalacak.
Yarım kalmış işlerinize odaklanın sonuca gitmek yeni bir iş için anlaşma yapmak doğru değil biliyorsunuz.
Nisan ve Mayıs aylarında uzun uzun yaşanan boşluk zamanları zorlasa da,dinlenmek ,tekrar düşünmek ve kendi iç alemimize dönebilmek için evrensel bir süre verdi bizlere.
Venüs ve Merkür her ikisi de problem çözme üzerine enerjisini harcayan Palas’a 72 derece ile bağlanıyor. Bu demektir ki bu Aysal boşluk döngüsünde problemlerinizi çözebilmek için evren size yardımcı olacak ama yeter ki siz karşılaştığınız kişilere nazik ve anlayışlı davranın.
Kendinizi ifade etmek için tüm yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz bir zamandasınız ama bağımsızlık ihtiyacı o kadar yoğundur ki, zaten bunu Güneş ve Plüton arasındaki enerji de destekliyor
eşiniz,işiniz,babanız veya yüksek makamdaki kişilere karşı gardınızı alabilir, kendinizi kanıtlamak için tüm enerjinizi harcayabilirsiniz.
İletişim yoluyla ama dediğim gibi nazik ve anlayışlı olarak aslında bir çok sorunu çözebilirsiniz.
Ay-Juno paralelliği sayesinde Ay,Terazi burcuna girdiğinde kendinizi daha huzurlu ve iyi hissedeceksiniz. Bu olumlu enerjiyi kullanarak
birincil ortaklarla olan ilişkilerinizi geliştirme ve kaliteleştirme şansını elde etmiş olursunuz.
Dostlarınızla ,arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle yemeğe çıkıp güzel sohbetler yapabilirsiniz.
Akşam saatlerinde ise fazla ortalarda görünmeyin yada kendinizi çok fazla göstermeyin.Ay ,Neptün ve Uranüs’e bağlanarak huzursuz duygulara neden olacak, bu görünüm sizi dengesiz davranışlara yöneltebilir.Mesela kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz.Planlarınızı reddeden bir ebeveynle yada eşle veya arkadaşla sorunlar yaşayabilirsiniz.Programınız ertelenebilir veya üzeriniz yüklenen bir iş sizi planlarınızı uygulamaktan alı koyabilir.
Maddesel sorunlar yüzünden çaresiz kalabilirsiniz bu durum sizi sözünü sakınmayan,kalp kıran bir hale sokabilir.
Oysa şimdi bu evrensel düzende ,her işimizi yoluna koymak,diğerleriyle problemlerimizi halletmek ve gereksiz ihtiyaçlarımıza bir dur demek zorundayız.Özellikle maddi çıkarlar uğruna ilişkilerimizin bozulması hiçbir şey kazandırmayacaktır.
Güneş Plüton ile birlikte yeri ve göğü birbirine sokacak yüksek gerilim hatlı bir bağ kurdular.Bu enerji önce biz yerdekileri etkiliyor. Kendi karmaşamız içinde birçok şeyi görmezden geliyoruz ne kötü.Dünya arenasındaki bu yüksek gerilim hattına kapılmayız umarım.
Günün Tarot kartı Death;
Artık sona geldiniz ve yeni bir kapıyı açmak için bir kapıyı kapatmanız gerekiyorsa bu bölümü tamamlamak zorundasınız.
Belki bilinmeyene doğru gitmek zor ,belki kendinizi kaybolmuş gibi hissediyorsunuz yada boşlukta amaçsız.
Ama şimdi tüm eski tutum ve korkularınızdan sıyrılmak zorundasınız.
Eski, kullanılmayan ne varsa süpürmelisiniz geçmişin çöplüğüne.
Zaten siz harekete geçemezseniz ,evren kendi güçlerini kullanarak yapacaktır gerekeni unutmamalısınız.

Arzu Cengiz

AstroBenefik

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 14 Mayıs 2011, 13:01   #24
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Gökyüzü Gündemi




KOZMİK TÜYOLAR

May 14, 2011 by [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
14 Mayıs Cumartesi
Bugün Satürn’ün günü
Güneş Boğa ‘da
Ay Terazi burcunda
Terazi Burcunda [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Günün Planet Saatleri Tablosu


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Çekilmez bir adam oldum yine
uykusuz, aksi, lanet
bir bakıyorsun ki ana avrat söver gibi
azgın bir hayvan döver gibi
o gün çalışıyorum
sonra birde bakıyorsun ki
ağzımda sönük bir cigara gibi tembel bir türkü
sabahtan akşama kadar sırt üstü yatıyorum ertesi gün
ve beni çileden çıkarıyor büsbütün
kendime karşı duyduğum nefret ve merhamet
çekilmez bir adam oldum yine
uykusuz, aksi, lanet
yine her seferki gibi haksızım
sebep yok olması da imkânsız
bu yaptığım iş ayıp rezalet
fakat elimde değil
seni kıskanıyorum.

Nazım Hikmetin Piraye’si için yazdığı ve Volkan Konak sayesinde dillerden düşmeyen Beni Affet şiirini paylaştım bugün sizlerle.
Neden mi?
Gökyüzünden yeryüzüne öyle etkiler var ki, etrafınızın huysuz, aksi ve lanet bireylerle sarılmış olduğunu göreceksiniz. Yâda siz üzerinize lanetlik ve aksilik elbisesini giymiş olarak güne merhaba diyeceksiniz.
Oysa Güneş yüzünü de gösterdi ama beklemediğiniz anda bir karmaşanın içinde buluverirseniz kendinizi şaşırmayın.
Her şeyden önce duygusal ayarımızı yapan Ay Terazi burcunda ve göklerin lordu Satürn’e doğru ilerliyor. Ay Satürn kavuşum etkilerini hissetmek için bu iki önemli gök cisminin tam bir kavuşum yapmasını beklemeye gerek yok.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile Terazide ki Ayın enerjisi saatler önce birleşerek kişileri huzursuz ve hiçbir şeyden hoşnut olmayan bir ruh haline büründürüyor.
Karamsar duygular her an kötü bir şey olacakmış hissi hem sizi hem çevrenizdekileri esir alabilir. Ebeveynleriniz arasında kalabilir belki bir seçim yapmak zorunda bırakılabilirsiniz. Bilinç ve bilinçaltının uyumsuzluğu yanlış kararlar almanıza neden olabilir.
Beklenmeyen haberler ve olaylar karmaşaya ve karmaşık durumlara sebep olabilir. Olumsuz olan ne varsa bugün karşınıza çıksın istemiyor sağlık sorunlarıyla boğuşmak istemiyorsanız içsel ahenginizi korumak zorundasınız.
Arkadaşlarınızdan destek beklediğiniz anda kendinizi yalnız ve sorunlarınızla savaşıyorken bulabilirsiniz.
Ay Güneşe 135 derece ile Plüton’a ise 90 derece ile bağlanıyor. Güneşin Plüton ile olan 135 derecelik beraberliğini unutmamalıyız.
Beklentilerinizi ve isteklerinizi fazla yüksek tutmayın. Aşırı hırs ile sahip olduklarınızı daha fazla kazanmak uğruna riske atmayın.
Pallas ve Vesta, Kova burcunda buluştular şimdi Juno bu ikiliye 150 derecelik bir açı ile bağlanıyor.
Yatırımlarınızı ve aşk ilişkinizi korumak zorunda kalabilirsiniz. Yâda siz bunun için çaba harcıyorken sizi görmezden gelen partnerinizle sorunlar yaşayabilirsiniz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kariyeriniz için ilişkinizi zora sokabilirsiniz.
Belki de tam evlenme kararı almışken hedefleriniz ve kariyeriniz uğruna bu karardan vaz geçebilirsiniz.
Bu dönemde idealleriniz okadar önemlidir ki evliliğiniz size bir yük gibi gelmeye başlamış olabilir.
İlişkilerde soğukluk yaşanıyorsa beklentilerin farklılığı artık yüzeye çıkmış demektir. İsteklerin ve geleceğe doğru atılan adımların farklılığı yâda birisinin etkisine karşın diğerinin tepkisizliği bağları koparmak için gerilim yaratıyor.
Ruhumuzun hayata geliş amacı, yaşamımızın ışığı, temel değerlerimiz, birey olma duygumuz, kısacası bu dünyadaki anlam bulmuş halimizdir Güneş.
Geri hareket eden ve kitleleri etkileyen Plüton Güneşle kurduğu bağla, kişileri ve kitleleri karmik bir hesaplaşmaya davet ediyor.
Sevdiğiniz değer verdiğiniz maddesel bağlılıklarınızı kaybederek öğrenmek zorunda olduğunuz geçmişten bugüne aktarılmış bazı dersleriniz olabilir.
Size bir güç verilmiş ve şimdi bu gücü nasıl kullandığınız test ediliyor olabilir.
Çok eskilerde yarım kalmış ama şimdi tamamlanması gereken olaylar yeniden canlanabilir. Yâda kişiler karşınıza çıkabilir.
Doğum haritanızda Pluto nerede ise gizlenmiş sırların karanlık geçmişin yeridir burası. Tamamlanmış her ödev şansı beraberinde getirir. Geçmişinizde başkalarına karşı suçlu olduğunuz alanda bir azize dönüşmek zorundasınız…
Transit Pluto şu anda doğum haritanızda hangi evde ilerliyor ve hangi alanları etkiliyorsa işte orada sevdiklerinizin kayıpları ve acılarıyla olgunlaşırsınız. O alan esas mücadele etmemiz gereken alandır.
Pluto transitleri ise tamamlanamamışı tamamlamak için yeni enerji üretir ve tekrar tekrar yüzleştirir değiştirir dönüştürür. Siz ne zaman kabul ederseniz o zaman içsel bir zenginlik olarak size ödül olarak geri döner.
Şimdi ilişkilerde ve toplumda güç mücadelesine girmek ve baskın davranmak ya da gücünü göstermek iyiymiş gibi gelebilir size. Göksel enerjilerin bir bumerang gibi geri döndüren karmayı fazla geciktirmeyen enerjilerini yabana atmamalısınız.
Hele bugün diğerlerine karşı huysuz ve aksi adam maskesini takmak yerine içinizdeki sevgi parçacıklarını birleştirmelisiniz.
Nefret ettiğiniz sizi engellediğini düşündüğünüz her kim varsa affetmelisiniz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Belki bu eşinizdir, belki aşkınız, belki babanızdır belki de kendiniz.
Kendiniz, kendinizin farkındaysanız zaten tüm maskeler ortadan kalkmış gerçek benliğiniz yaşamınıza yansımıştır.
Hep böyle karamsar değil tabi herşey, gün içerisinde güzel etkiler sunan beraberliklerde oluşacak. Ay ve Pallas arasındaki üçgen açı yaratıcı ve sanatsal zekâyı harekete geçirecek. İçgüdüleriniz doğruya doğru yönlendirirken adil ve dürüst olursanız aklınıza koyduğunuz başarabilecek şansıda yakalayacaksınız.
Fakat fazla hayalci olmamakta fayda var Neptün ve Ay bağlantısı boş hayaller peşinde koşmak zorunda bırakabilir.
Bugün ihtiyacı olanlara yardım edebilirsiniz. Onların hakkını kendi hakkınız gibi savunmak durumunda kalabilirsiniz.
Akşam saatlerinde sizin ihtiyaçlarınızı görmezden gelen annenizle ya da diğer kadınlarla sorunlar yaşayabilir, bunu dile getirmek yerine içinize atmayı tercih edebilirsiniz.
TEMPERANCE yani bugünün tarot kartı gereken ne ise o yapılmalı der: Yani durum ne olursa olsun uygun olanı yapma anlamına gelir. Bugün sakinleşmeli ve aşırıya kaçmamalısınız
“Ölçülülük “kelimesi Latince ´de karıştırma veya birleştirme anlamına gelen “temperare”den oluşur. Gerçekte bunun anlamı hiçbir şey yapmama demektir.
Hayatın farklı yönleriyle birleşebilmek için kişiliğin serbest kalması gerekir. Nerede olursanız olun gülünmesi gereken yerde gülebilmelisiniz. Kendinize uyguladığınız kontrol mekanizmasının ayar düğmelerini kırıp atmalısınız. Hayatın birbirinden farklı yönlerini dengelemeli kendinizin dışında bir kişiliğe bürünerek öz kişiliğinizi yok etmemelisiniz. Bu şekilde, kişiliğinizin öğelerini birleştirebilirsiniz ve böylece siz ve dış dünya doğal olarak bütünleşerek uyum sağlayacaktır. Bu şekilde sorununuzu daha kolay aşacak veya engelleri çok daha iyi göreceksiniz.
Hayatın tüm farklı yönlerini dengeleyerek tüm eski alışkanlıkları ve korkuları geçmişte bırakabilmelisiniz.
Arzu Cengiz
Astro Benefik

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 15 Mayıs 2011, 11:52   #25
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Gökyüzü Gündemi




KOZMİK TÜYOLAR

May 15, 2011 by [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
15 Mayıs Pazar
Bugün Güneş’in günü
Güneş Boğa ‘da
Ay Terazi burcunda 19:02’de Ay boşluğa düşüyor
19:33’de Ay Akrep burcuna giriyor
Terazi Burcunda [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Günün Planet Saatleri Tablosu

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Günaydınn, Güneşin gününde Güneşli bir güne uyanmak ne güzel
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ay ve Güneş arasındaki birbirini önemsemez umursamaz hatta hiçe sayan bir enerjiyle güne başlıyoruz. İki ışığın arasındaki uyumsuzluk bizlere de yansıyor. Bilinç ve bilinçaltı birbirini desteklemiyor. Ebeveynler arasındaki gerginlik diğerlerini rahatsız ediyor. Sizi ve isteklerinizi görmezden gelen eşiniz ev yaşamında ciddi sorunlar yaşanmasına sebep oluyor. Aslında tüm bunlar bu sıkıntılar ve gerginlikler henüz dile gelmiyor ama duygusal tatmin sağlamak için Jüpiter’inde desteğiyle sizi fazla abur cubura yönlendiriyor olabilir.
Herşey bir yana bugün hava çok güzel boş verin görmezden gelin ama az yemek yiyin ya da az alışveriş yapın sonrasında midenizle sorun yaşamak gününüzü zehir edecektir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Jüpiter sizi fazlasıyla rehavete sokabilir. Aynen benim gibi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kendinizi toparlayın ve yapmak istediklerinize odaklanın. Verdiğiniz sözleri yerine getirmeyi kendinize amaç edinin. Aman boş ver demeyin. Havanın ve duygusal rehavetin içinde kaybolmayın.
Şu anda özellikle maddi kazançlarınızda artış olabilir ama sanmayın ki bu hep böyle devam edecek. Geldiği gibi gitsin istemiyorsanız harcamalarınızı kısıtlayın gereksiz ve fuzuli hiçbir şeye para harcamayın.
Öğleden sonra Merkür ve Venüs’le karşı karşıya gelecek olan Terazideki Ay sayesinde yüksek düzeyde bir obur olma ihtimalini göz ardı etmeyin. Bu durum dengesiz bir ruh hali, doyumsuzluk, aşırı alınganlık, sinirlilik, kıskançlık ve sağı solu belli olmayan tutkular sergiletir insana. Fikirlerinizin ve duygularınızın karşısında olanlar yüzünden canınız sıkılabilir.
Ama boş verin hava çok güzel bugün. Ben olabilecekleri hissedebileceklerinizi yazıyorum sadece. Olmaz ise bu duyguları hissetmez iseniz ne güzel, ama ya olursa diyerek şimdiden kendinizi olabileceklere karşı hazırlamalısınız.
Dikkatsiz olabilirsiniz. Özellikle trafikte çok dikkatli olmalısınız. Yaptığınız işi küçümsemeyin diğerlerinin de yaptığı hiçbir şeyi küçümsemeyin bugün.
Bir topluluğa girecekseniz nefes ve ağız ile ilgili problemleri tetikleyen görünümler nedeniyle daha dikkatli olmalısınız. Dişlerinizi iki kere fırçalayın ağız kokunuza dikkat edin. Belki komik gelebilir ama gün böyle bir gün.
Karşınızdakinin ruh halini anlamak için konuşmasını ve mimiklerini gözlemleyin ya çenesi yere düşmüştür ya da kendi içinden kendi içini yemekle meşguldür.
Gerginliklerini bağırarak konuşmalarıyla belli eden bak ben buradayım diye kükreyen insan manzaraları ile sık sık karşılaşabilirsiniz.
Kendinizi ifade etmek isterken alakasız bir şeyler söyleyip zor duruma düşebilirsiniz.
Neyse ki Ay Neptün üçgeni sayesinde kibar ve saygılı kişilerle de karşılaşmanız mümkün olacak. Spiritüel ve ruhani ortamlarda bulunabilirsiniz. Medyumik güçlerinizin farkına varabilir hatta istediğiniz şeyleri kendinize doğru çekebilirsiniz.
Bu görünüm sayesinde tüm hırçın davranışlara karşı alttan alabilme özelliğine sahip olabilirsiniz. Yâda bu enerjiyi olumlu olarak kullanabilmelisiniz.
Psikolojik olarak diğerlerinin düşüncelerini anlayabilirsiniz. Kendi ihtiyacınız doğrultusunda bu özelliklerde birileriyle karşılaşabilirsiniz.
Bugün duyguları dengelemek biraz zor gibi.
Akşam saatlerinde 19.02’de Ay boşluğa düşüyor
19.33’de Ay Akrep burcuna giriyor. Allahtan kısa bir süreliğine 31 dakika boşlukta kalacak olan Ay ne yapacağınız konusunda kararsızlığa düşürebilir sizleri. Adımlarınızı yavaş yavaş atın ıvır zıvır ne varsa onlarla ilgilenerek zamanınızı geçirin.
Ay Akrep burcuna girdikten sonra kendinizi dedektiflik oyununa hazır edin. Önümüzdeki iki gün kişisel ve aileye dair sırlarınız çözebilecek kanıtlara erişebilirsiniz.
Yarın Merkür ve Venüs Boğa burcunda olacaklar ve Boğada birlikteliklerine devam edecekler.
İletişim kurma sanatını kullanarak fikirlerinizi ve kendinizi en iyi şekilde tanıtabilirsiniz. Sanatsal ilham perileri her yanınızı saracak. Dostluk ve arkadaşlık ön palana çıkacak. Kendinizi çok rahat bir şekilde ifade edeceksiniz.
Günün Tarot Kardı Devil; Etik değerlerinizin ve değerlendirmelerinizin, iyi niyetin sınanması anlamına gelir. Yapmak istediklerinizin engellendiğini hissedebilirsiniz. Gücünüzü ispatlamak zorunda kalacağınız bir olay yaşayacaksınız. Çok dikkatli olmalısınız. Dayanılmaz bir cazibe sizi tutsak edebilir. Bu aşamada uzun süreli pişmanlıklar yaşamanız olası. Kendinizi tanımak için bir yolculuğa çıkın. Kendinizi keşfedin ve gerçekte nelerden hoşlanıp nelerden hoşlanmadığınıza karar verin.
Günün sayısı olan Altı ise eksiksiz, mükemmel bir sayı sayılır. Bazen birleşmeyi ve mutluluğu, bazen ise çatışmayı ve düş kırıklıklarını simgeler. Altı köşeli Süleyman’ın mührü (heksagram) ile sembolize edilir. Heksagram, insani ve ilahi olanın kesişmesinin ve yaradılış ve tekâmül yasalarının sembolüdür. O; yasaya, çevreye uyumdur, kitleseldir. Yukarı bakan üçgenin tekâmülü, erkeklik prensibini, yükselen ateşi sembolize ederken, aşağıya bakan üçgen ise toprağa dönüşü, dişilik prensibini, aşağıya akan suyu sembolize etmektedir. Bu iç içe iki sembol; iki zıt gücün ahenkli birleşimini gösterir Bu sembolde kilit sözcük “Denge ”dir. Ruhun madde ile mücadelesi sonucu geldiği denge ve tamamlayıcılıktır.
Arzu Cengiz
Astro Benefik

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 16 Mayıs 2011, 13:20   #26
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Gökyüzü Gündemi




KOZMİK TÜYOLAR

May 16, 2011 by [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

16 Mayıs Pazartesi
Bugün Ay’ın günü
Güneş Boğa ‘da
Ay Akrep burcunda
Terazi Burcunda [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Günün Planet Saatleri Tablosu


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Merhaba herkese. Haftanın başında Ay Akrep burcunda.
Huzursuz hissedebilirsiniz kendinizi yada sizi zorlayacak tüm konular karşınıza çıkabilir. Yarınki Dolunay öncesi bilinçaltını aydınlatacak enerjiler iyiden iyiye açığa çıkmaya başladı. Mücadele etmeniz gereken duygusal açıdan sizi zorlayan olaylar ve gizli sırlar bir bir ortaya dökülmeye başlayabilir.
Önümüzdeki iki günlük sürede karşımızdakini zorlayacak duygusal inatlaşmaya girmekten kaçınmakta fayda var.
Yarınki Doluayın ana teması ölüm
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ani değişim imha ve özgürlük anlamını taşıyor. Aslında daha önce çarpıtılmış bilgilerle kurulmuş olan ne varsa yeniden yapılanması ile alakalı bir karttır. Tam dolunay öncesinde dolunayın ışıklarının etkilemeye başlayan enerjisiyle denk düşen bu kart bence son derece anlamlı.
Bu kart içe dönmenin zamanının gelip geçtiğini gösteriyor Daha önce sırtınızı dayadığınız maddesel güvencelerin bile elinizden yok olup gidebileceğini haber veriyor.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Şöhret para ve bedensel zevklerin peşinde koşarken gerçekleri görmezden gelmenin sonucunu biraz korkutucu olarak gösteriyor.

Belki son günlerde sizi gerçekten rahatsız eden olaylar yaşıyorsunuz. Yada daha önce hiç görmediğiniz rüyalar yüzünden korkuyorsunuz. Bir uyarı niteliğinde olan bu bildirileri hiçe saymayın lütfen.
İçsel olarak patlamaya hazır bir bomba gibi hissedebilirsiniz bunalımlarla boğuşabilirsiniz.
Kendi içimizle bir barış anlaşması imzalamak durumunda olduğumuzu gösteren çok önemli bir kart bence.
Sabah saatlerinde Akrepteki Ay Kendi planeti Pluto ile işbirliği yapıyor. En içinden çıkılmaz konuları bile çözmenize yarayacak sezgisel bir güç sağlıyor size.
Yoğun duygular sonucu zor ve tehlikeli işleri gözü kapalı bir şekilde girebilmek için enerji veriyor. Anne kız ilişkilerinde ve diğer kadınlarla telepatik bir bağ kurmanızı sağlıyor bu görünüm.
Duygusal olarak güç ve güce sahip olmak isteği had safhaya ulaşıyor. Yetenekleriniz sayesinde kendinizi gösterebilirsiniz.
Merkür ve Venüs ,Boğa burcunda birleşerek üstün bilgelik kapılarını açmanıza yardım edecekler. Merkür 2 Haziran’a kadar kalmak üzere Boğa burcuna geçiyor.
Venüs ise 9 Haziran’a kadar Boğa burcunda kalacak.
İlahi olanın ve ilahi yoldan gelenin temsilcisi olan ama aldanmalara açık bir enerji sunan Neptün’e bağlanarak yüksek seziş ve geniş hayal gücünü kullanarak birçok olayın ve konunun üstesinden gelebilirsiniz. Bu dönemde kendi kişisel düşüncelerinizi paylaşmak istemeyebilir gizliliği tercih edebilirsiniz.
İletişim kurma sanatını kullanarak fikirlerinizi ve kendinizi en iyi şekilde tanıtabilirsiniz. Sanatsal ilham perileri her yanınızı saracak. Dostluk ve arkadaşlık ön palana çıkacak. Kendinizi çok rahat bir şekilde ifade edeceksiniz.
Mistik konulara eğilimin iyiden iyiye artacağını gözlemleyebilirsiniz. Diğerlerinin dertlerini kendinize dert edinebilirsiniz. Yaratıcı hayal gücünüzü sanatsal alanlarda değerlendirebilir ve tüm bu güzel ve uyumlu açıların desteğiyle istediğiniz başarıyı kazanabilirsiniz
Güneş ve Jüpiter’in birleşen enerjileri sayesinde karşınıza değişik ve olumlu fırsatları çıkarabilir. Bu görünümün olumsuz tarafı gerçeklerden uzaklaşıp daha fazlasını olmayacak kadar büyüğünü istemek ve onu beklemektir.
Kıskançlık, kin ve düşmanca duyguların aynı şekilde size geri döneceğini belirtmek isterim. Her karaladığınız, her yaraladığınız kişinin enerjisi size geri dönecek unutmayın. Jüpiter’in aldatan enerjisine pek kanmayın ve bir anda nasılda güzel değişti hayatım diye kendinizi şımartmayın. Düzenbaz Jüpiter sakın size oyun oynuyor olmasın?
Bir anda kendinize aşırı güven duymaya başladıysanız, hatta henüz tamamlanmamış ve kanıtlanmamış başarılarınızla böbürleniyorsanız, herşey kendiliğinden yoluna giriyor zaten diye işi oluruna bıraktıysanız, aman kendinize gelin demek zorundayım.
Yolunuza taş koymadan, hiçbir aksilikle savaşmadan elde edilen her şeyde düzenbaz Jüpiter’in parmağı vardır.
Evrensel güçlerin büyük bir sınavına tabi tutulduğunuzu bilmeniz gerekir.
İkizler burcundaki Güney Ay düğümü yanlış ve çarpıtılmış bilgilerin kaynağını gösteriyor. Siz siz olun diğerlerinin yaşamında izler açacak geleceklerini engelleyecek yanıltıcı bilgiler sunmayın. Hem kendinizi , hem diğerlerini aldatmaktan kaçının. Size sunulan her bilginin gerçeğini araştırmadan anlaşma yapmayın ve geleceğiniz için kararlar almayın. Plüton’un etkisindeki Ay, Güney Ay düğümü ile 135 derecelik bir bağ kuruyor. Özellikle bugün geçmişten gelen bilgilerin gerçekliğini tekrar tekrar kontrol edin.
Kova burcunda ilerleyen Vesta ve Pallas, Akrepteki Ay ile zorlayıcı bir enerjiyle bağlanıyorlar.
Duygusal engeller yüzünden problemlerinizle başa çıkmak zorlaşacaktır. Mantığınız ve duygularınız arasında kalabilirsiniz. Kadınlarla özellikle anne, kız kardeş ve kız arkadaşlarla sorunlar yaşayabilirsiniz. Bir sürü problemle didişirken herşey yolundaymış gibi davranarak kendinizi diğerlerine karşı güçlü göstermeye çalışabilirsiniz. Ama ne kadar doğrudur bilinmez. Sonrasında başa çıkmakta hayli zorlanacağınız problemler fırtınasında kaybolabilirsiniz.
Şayet bir ebeveynseniz çocuklarınızın ihtiyaçları sizin canınızı sıkabilir. Kendi ihtiyaçlarınızı görmezden gelmek zorunda kalabilirsiniz.
Bugün bu duygusal dalgalanmalar yüzünden hamile olan bayanların dikkatli olması kendilerini korumaları gerekir.
Yarın için kendinizi hazırlayın.Sağduyulu olmak ve mantıklı davranmak parolanız olsun.Meditasyon yaparak kendi içsel dünyanızın içinde bir keşif yolculuğuna çıkın.
Arzu Cengiz
Astro Benefik

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 16 Mayıs 2011, 22:35   #27
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Gökyüzü Gündemi




Akrep Burcunda Dolunay

Yıl içinde birçok Dolunay yaşıyoruz, ancak hiçbiri Akrep burcunda gerçekleşen dolunay kadar gölgede, karanlıkta kalan tarafımızı aydınlatmaz. Bu dolunay ile birlikte, yüzleşmekten korktuğumuz konular daha fazla ortaya çıkacaktır. Korkularımız, kendimize itiraf edemediğimiz olaylar, sorunları ile baş etmek yerine bir kenara itip üstünü örttüğümüz hayat alanlarımız, bu dolunayda güçlü bir projektörün ışıklarıyla yıkanacaklar. 15 Mayıs 2011 öğleden sonrası başlayan bu etki, yarın (17 Mayıs 2011) saat 14:10’a, yani tam Dolunay saatine kadar tırmanan bir etki ile devam edecek. Akrep Dolunay’ı gizemi, gizliyi, ölüm ötesi ile olan kopamaz bağımızı ve geçiş kapılarının örtülerini en etkili biçimde açığa çıkaran Dolunay’dır. Şifa Bekleyen gizli yanlarımızı bize göstermekten korkmaz. Yüzleşmeye sebep olur! Ne varsa yüzleşmemiz gereken, apaçık ortaya çıkar, karşımızda belirir!

Tabii ki her birimizin üstünü örttüğü, yüzleşmekten hem korktuğu, hem de merak ettiği gizli alanı burcuna ve yükselen burcuna göre değişecektir. Sırasıyla bunları da ele alacağım. Ancak öncelikle Dolunay’da yapabileceklerinizden biraz bahsetmek istiyorum.


- Öncelikle Kilo vermek istiyorsanız, Dolunay ile birlikte diyete başlarsanız daha iyi sonuç alırsınız, ayrıca Dolunay’ın Akrep’te gerçekleşmesi amacımıza daha da tutkuyla sarılmamıza olanak verecektir.


- Birçoğumuz Kuvars kristalleri ve ametistleri niyet ve şifa için negatif etkilerden arınmak için kullanıyoruz. Dolunay gecesi Kuvars kristallerinizi, Ametistlerinizi arındırabilirsiniz. Taşlarınızı aldıkları negatif etkiden arındırmak ve nötrlemek için, onları bu gece ay ışığını alabilecekleri açık bir yerde tutabilirsiniz. Mesela bahçenizde ya da balkonunuzda tüm gece ay ışığı ile yıkanmalarını sağlayabilirsiniz. Böyle bir imkânınız yoksa taşlarınızı içinde bitki olmayan bir saksının toprağına, ya da bahçeye toprağa gömebilirsiniz. Arındırma işlemini gerçekleştirdikten sonra taşlarınızı Yeni Ay dönemine kadar dokunmadan bir kenarda bekletmelisiniz. Ardından Yeni Ay’da yeni bir niyetiniz için programlayabilirsiniz. Kadim dönemlerden beri, Dolunay zamanı insanlar ayın şifalı gücünden yardım almışlardır. Bu Dolunayın ise Akrep burcunda gerçekleşmesi, onun derinlemesine arındırma, derinlere inebilme özelliğini kat kat artırmakta.


- Ay, manyetik gücü, Güneş ise itici gücü temsil etmektedir. Dolunayda açık havaya çıkıp kimsenin göremeyeceği bir yerde ellerinizi Ay’a doğru uzatıp, avuçlarınızdan Ay’ın manyetik gücünü bedeninize depolayabilirsiniz. Bu çalışmayı yaparken 7 kereden oluşan nefes tekniği uygulamanız çalışmanın daha fazla işinize yaramasını sağlayacaktır. Ellerinizi usulca yukarıya kaldırıp Ay’a doğru uzatın ve iki elinizin arasından Ay’ı görmeye özen gösterin. Ardından 7’ye kadar sayarak derin bir nefes alın, 7’ye kadar sayarak nefesinizi içinizde tutun, 7’ye kadar sayarak nefesinizi yavaş yavaş verin ve 7’ye kadar sayarak nefessiz kalın. Bu döngüyü 7 kez yapmalısınız. Son nefessiz kaldığınızda ise Ay’ın gücünü depolayan ellerinizle sağ elle sol yüzünüzden, sol elle sağ yüzünüzden başlayarak bedeninizi aşağıya doğru ovalayın. Bu işlemi son nefessiz kaldığınız süre içinde tamamlayacak kadar hızlı gerçekleştirmelisiniz. Çaprazlama yapılan bu işlemin ardından kimseyle konuşmadan yatmanız, aklınızda ise pozitif düşünceler getirmeniz, insanlığın hayrına odaklanmanız, sevgiye odaklanmanız, yardım duygusuyla dolu uykuya dalmanız önemlidir.


Şimdi biraz da burcumuza ya da yükselenimize göre hangi alanda problemlerimizin ışık aldığını ve bizden yardım beklediğini anlama bölümüne. Eğer burada bahsettiğim alanlarda problemleriniz varsa, gece yatmadan önce yukarıdaki çalışmaya ilave olarak şu cümleyi tekrar edebilirsiniz: “Ben xxx, bu gece xxx konusunda aydınlanmayı ve sabah çözümlerle uyanmayı seçiyorum. Bu gece benim hayatımı kolaylaştıran, yol almamı sağlayan bilgilerin bana akmasını, onları anlamayı ve bana sunulan çözümleri hayata geçirmeyi seçiyorum!”


Burcu ya da yükselen burcu KOÇ:


Sizin için ekonomik kaygılar, gelecek ile ilgili kazançlar, ölüm konuları ve gelecek kaygıları ön planda. Ayrıca hayata dair korkularınızın, arka plana atılmış bölümleri gündemde. İkili ilişkilerin en özel anlarının yeterince tutkulu olup olmaması da sizi meşgul edecek gibi. Cinsel hayatınıza fener tutuluyor bu Dolunay’da.


Burcu ya da yükselen burcu BOĞA: İkili ilişkiler, evlilik ortaklık alanınızda gerçekleşen Dolunay, bu alanda yaşıyor olabileceğiniz problemleri aydınlatabilir. Herhangi bir probleminiz yoksa bile, bu alanı daha da iyileştirebilecek fırsatlar karşınıza çıkabilir. Karşılaşmak istemediğiniz insanlar, geçmişte bıraktığınız ilişkiler ile ilgili konular da ışık altında kalacak. İlişkilerinizde geçmiş deneyimlerinizin olumlu veya olumsuz etkilerini tekrar hissedebilirsiniz.


Burcu ya da yükselen burcu İKİZLER: Gündelik hayatınızda ihmal ettiğiniz konular karşınıza çıkacak. Önemsemediğiniz sağlık problemleri ile şimdi ilgilenmeli, hazır bu alan aydınlanırken, yeni bilgiler eşliğinde kendinizi tedavi edecek yolları bulmalısınız. Birlikte çalıştığınız insanlarla olan ilişkileriniz önem kazanacak.


Burcu ya da yükselen burcu YENGEÇ: Aşk hayatınızı gözden geçirmelisiniz. Aşk konusunda yaptığınız doğruları ve yanlışları ele almalısınız. Ayrıca çocuğunuz varsa, onunla olan ilişkinize de bir göz atmalısınız, hatta onun hangi alanlarda zorlandığı ya da desteğe ihtiyacı olduğu ile ilgilenmelisiniz. Kendinize yeterince zaman ayırmadığınızı gözlemliyorsanız, bu zamanı nasıl yaratabileceğinize odaklanabilirsiniz.


Burcu ya da yükselen burcu ASLAN: Ev, aile, yuva kavramları ön planda olacak. Bu alanda ihmal ettiğiniz ya da abartılı davrandığınız olaylar ışık altında. Ailenizle olan ilişkinizi nasıl daha iyi şekillendirebileceğinize odaklanabilirsiniz. Ayrıca yaşlılık döneminizi düşünmeli ve yaşlılığınızı nasıl daha iyi geçirebileceğiniz hakkında kafa yormalısınız.


Burcu ya da yükselen burcu BAŞAK: Yakın çevrenizle olan ilişkileriniz, kardeşler ve akrabalarla olan ilişkileriniz aydınlanıyor. Bu alanda sorunlarınız varsa, şimdi çözüm bulmak için içe dönebilirsiniz. Ayrıca kendinizi yeterince iyi ifade edemediğinizi düşünüyorsanız, gereğinden fazla ya da az konuştuğunuzu düşünüyorsanız bu alanın da ışık aldığını düşünüp ona göre çalışmalar yapmalısınız.


Burcu ya da yükselen burcu TERAZİ: Kazancınız yeterli mi, daha fazla kazanmak için neler yapabilirsiniz, hakkınızı alıyor musunuz ya da kazancınızın hakkını veriyor musunuz? Paylaşımcı mısınız? Bunların hepsi gündemde olacak şimdi. Kendinizi değerli kılmak, kendinizi geliştirmek için yeterince çalışıyor musunuz? Eğer bu alanlarda ne yapmanız gerektiğini bilemiyorsanız, Ay size cevap vermek için yardımını sunuyor.


Burcu ya da yükselen burcu AKREP: Kendinizi ihmal ettiyseniz, şimdi size bunu telafi etmeniz için olanaklar sunuluyor. Daha güçlü olmak çekim gücünüzü artırmak ve insanları olumlu anlamda etkilemek için harekete geçmelisiniz. Ayrıca, sağlığınızla ilgili sorularınızın cevapları da gelecektir. Bu Dolunay, içinizdeki gizli kalmış gücü ortaya çıkarabilecek etkileri içinde barındırıyor.


Burcu ya da yükselen burcu YAY: İhmal ettiğiniz, yok saydığınız konular sizden ilgi bekliyor. Bu alanların da hayatınızın bir parçası olduğunu kabul etmeli ve onlara gereken ilgiyi göstermelisiniz. Dolunay sayesinde çözüm bulamayıp arka plana attığınız konular, çözümlenebilecektir.


Burcu ya da yükselen burcu OĞLAK: Dostlarınızla olan ilişkilerinizi yapılandırmalısınız. Şimdi kimin gerçek dost olup olmadığını görebilirsiniz. Ayrıca işinizin kazancını artırmak için henüz bir çözüm yolu bulamadıysanız. Bu Dolunay size uygun çözümleri ve gerekli olan bağlantıları görmenizi sağlayacaktır.


Burcu ya da yükselen burcu KOVA: Kariyeriniz ne durumda, yaptığınız hatalar neler ya da ilave olarak neler yapmalısınız? Akrep Dolunay’ı size işe yarar çözümler sunacaktır. Ayrıca insanların sizi nasıl tanımasını istiyorsunuz? Gerçek niyetinizi göstermekte zorlanıyor musunuz? Bu alanlarda yapmanız gerekenler, karşınıza bilgi olarak çıkacaktır.


Burcu ya da yükselen burcu BALIK: İdeallerinizi önemsiyor musunuz? Yoksa ihmal mi ettiniz? Artık bir yabancı dil öğrenmenin, yurt dışına açılmanın zamanı geldi mi? Belki de kendinizi geliştirmek için almanız gereken bilgiler var hala. Şimdi sizin için bu alanlar aydınlanıyor. Ayrıca olumlu ve iyimser olmak için neler yapabileceğiniz de ortaya çıkacak şimdi. Eğer kendinizi geliştirmek için bir fırsat bekliyorsanız ve bazı katı inançlarınız buna engel oluyorsa, bunları alt etmenin yolları ve gelişim fırsatları size sunulacaktır.


Harika, gerginlikten uzak, kendinizle barışık bir Dolunay geçirmeniz dileği ile


Yurda Hal

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 17 Mayıs 2011, 11:13   #28
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Gökyüzü Gündemi




KOZMİK TÜYOLAR

May 17, 2011 by [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
17 Mayıs Salı Akrep Boğa Aksında Dolunay
Bugün Marsın günü
Güneş Boğa ‘da
Ay Akrep burcunda 14:09’da boşluğa düşüyor
20:24’de Ay Yay burcuna giriyor
Terazi Burcunda [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Günün Planet Saatleri Tablosu
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

27°Akrep Boğa aksında Dolunay;Güneş Algol sabit yıldızı ile beraber.Gökyüzünün en kötü yıldızı olarak bilinir ama bunun yanı sıra kariyerde saygınlık kazanma, ciddiyet ve sabrı da beraberinde getirir.Şayet dar görüşlü ve fanatik bir yapınız varsa kendinizi şiddetin hedefi haline getirebilirsiniz.Haritalarınızda Dolunay sırasında Güneşin konumuna bir bakın işte o alanda duygusal yoğunluğu hissedeceğiniz bir konuda tutkuyla hedefe gitmek istiyor olabilirsiniz.
İlişkilerde güven arayışının, ortaklık ve işbirliğine bağlı konuların ön plana çıkacağı bir Dolunay Mayıs’ın Dolunayı

6 Mayıs tarihinde [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yazımda bu Dolunayın güç savaşlarına ve ortaklıklarda güven arayışına neden olacağını belirtmiştim.
Yapıcı ve yıkıcı olan karşı karşıya gelecek. Seks ve tabular birbirini itecek. Güvenliğinizi tehdit eden duygusal ayartmalara karşı tetikte olmalısınız.
Her iki burç bağımlılıklarla alakalıdır. Seks, para ve güce olan bağımlılıkların –öfke hiddet ve kıskançlıkla yüzleşmesi ..
Mars’ın gününde ve Satürn saatindeki bir Ay döngüsünden bahsediyoruz.Pluton’un etkisi ile yaşamımızın belli bir alanını yeniden gözden geçirmek ,belki yıkıp yeniden inşa etmek durumunda da kalabiliriz.Yaşamımızın nedenlerini sorgulayabilir bu konuda bir ışık bir aydınlanma ihtiyacı duyabiliriz.Dolunayın tam Güneş’in karşısında yer alması ilişkilerde zorluğu beraberinde getirir.Zaten bunun için Dolunayda doğan çocuklar hep ikilemde kalır ve ilişki sorunları yaşar.Kendi benlikleri ile bütünleşmek onlar için hayli uzun bir zaman alır.
Günün sayısı olan Sekiz;Ölümü, korkuyu, yıkılışı simgelediği gibi adaletin de işaretidir. Sekiz, Tanrı katını temsil etmektedir. Mükemmelleşmeyi de ifade eder. Sekiz köseli yıldız ile sembolize edilir. 8 sayısı güç, Tanrı ve sonsuzluk, sağlamlık ve dayanıklılık anlamındadır.Astrolojide 8. ev ölüm evidir, öte yandan yeni bir yaşam biçiminin oluşumu için diğerinin yok olması anlamındadır.Bununla birlikte, aynı zaman da, henüz gerçek olmayan ancak yaklaşan sonun ve diğer tarafın farkına varma zamanıdır.
Gökyüzü elemanlarının toprak elementinde guruplaşması yaşamımızın belli bir alanında sabitlik, ağırlık ve kısıtlama ile karşılaşacağımızı gösteriyor. Toprak maddi varlığın temelidir ve hava elementine zıt özellik gösterir. Fizik planını içerir. Bereket ve kazancı da simgeler.Toprak elementinin bukadar baskın olduğu bir Dolunayda değerlerimize sıkı sıkıya bağlanmak ve hatta sahip çıkmak zorunda kalabiliriz.
Güneş ,Ay ve Neptün arasındaki T-karelik bağlantı içimize doğan ve olumlu olacağını düşündüğümüz şeylerin hayal kırıklığı ile sonuçlanabileceğini gösteriyor bence.
Sabah saatlerinde kendi içinizde yaşadığınız huzursuzluk yada normalin üstünde bir huzur hissi canınızı sıkabilir.Her işe balıklama atlamaktan kaçınmalısınız.Bugün bir anda inançalrınız ve düşüncelerinizin ailenizle yada eşinizle veya çevrenizdekilerle hiç uyuşmadığını farkedebilirsiniz.Başınızı derde sokmak istemiyorsanız diğerlerine düşüncelerinizi diretmekten kaçınmalısınız.
Belkide yaşadığınız olaylar yada birlikte olduğunuz kişiler yüzünden kendinize olan güveninizi kaybettiniz.Desteğe ihtiyaç duyduğunuz bir anda yalnız kalmış olduğunuzu görmek sizi üzebilir.Şayet başarılı olmak istiyorsanız yaşadıklarınızı büyütmeden korkularınızla savaşmak zorundasınız.
Bugün hiç ummadığınız anda karşınıza çıkacak engellere karşı tetikte olun.En büyük engelin kendi benliğiniz olduğunun farkına varın.
Son günlerde yaşadığımız toplumsal olayların farkına varın lütfen .Kendiniz düşünmeye biraz ara verin.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ay ın boşlukta kalacağı 14.00 ile 20.30 saatleri arasında Dolunayın yüksek enerjisinin olumsuzluklarından arınmak ve tüm evrenle birleşmek için meditasyon yapın, namaz kılın ,zikir çekin ,yani kendi içinize nasıl dönüyorsanız o yolu deneyin.Tüm canlılar için birlik beraberlik ve huzur dileyin..
Günün Tarot kartı The Star gelecek olayların sorgulanması gerektiği bir dönemde olduğumuzu gösteriyor.Kendi duygusal dünyamızın bu olaylara yön vereceğini kendi içsel sorgumuzdan sonra her şeyin yoluna girebileceği anlamını taşıyor.
Beklentilerinizin gerçekleşmesi kendi içinizdeki ışığın parlaklığı ile alakalıdır.
Arzu Cengiz
Astro Benefik

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 19 Mayıs 2011, 12:22   #29
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Gökyüzü Gündemi






Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

19 Mayıs Perşembe
Bugün Jüpiter’in günü
Güneş Boğa ‘da
Ay Yay burcunda 17:18’de boşluğa düşüyor
23:17’de Ay Oğlak burcuna geçiyor
Terazi Burcunda [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Günün Planet Saatleri Tablosu

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]




19 Mayıs 1919 tarihi, Millî mücadeleyi millî bağımsızlığa dönüştüren, geri kalmışlığı, sömürüyü, bağımlılığı kıran, Türk milletini tam anlamıyla bağımsızlaştırma, geliştirme, çağdaşlaştırma ve demokratikleştirmeye sevk edecek olan sürecin bir başlangıcıydı.
19 Mayıs 1919, Mustafa Kemal’in milletine güvenerek, inanarak yapacağı işleri “millî bir sır” gibi saklayarak; inanç ve düşüncelerini safha safha gerçekleştirmek kararıyla göreve atıldığı gündür.
19 Mayıs 1919, yıkılan, çok unsurlu bir imparatorluktan yeni, millî bir Türk devletinin hayat bulacağı önemli bir tarihtir.
Bu önemli tarihi Numerolojik olarak incelersek; tüm rakamları toplayınca
1+9+5+1+9+1+9=35
3+5=8 rakamına ulaşıyoruz.
“Kadim çağlardan beri İlahi Hayatı simgelemek için kullanılan Sekiz Köşeli Yenilenme Yıldızı, ermenin simgesi ve yılmayı bilmeyen yükseliş çabasının amblemidir.”
Sufizme göre Sekiz sayısı cenneti anlatır. Cennete ulaşmak için tüm uyumsuzluklardan ve dengesizliklerden arınmış bir ruh gerekir.
Sekiz sayısının anlamını bütünleyen o güne ait Tarot Kartı JUSTİCE yani Adalet; Hakkaniyet, adalet, dürüstlük ve tarafsız olma, bugünün hareketinin dünün eylemlerinden, yarının eylemlerinin de bugünün hareketinden meydana geldiği anlamını taşıyor.
Kabalistlerde JUSTİCE kartını temsil eden Sabit yıldız ise ZUBEN ELSCHEMALI’dir. Bu yıldız sosyal reformları ve toplumu etkileme gücünü simgeler. Sosyal konulara belli bir yön veren önemli bir yıldızdır ve toplumda yaşanan yozlaşmaların farkında olmayı zorunlu kılar.
Tüm taşlarının yerine oturduğunu görüyorsunuz. Tüm evrensel enerjiler bir araya gelerek ve bu enerjilerin yönetimindeki kişileri önder ederek yeni bir başlangıç için kapıları açıyor.
Bugün tam 92 yıl sonra Günün temsilcisi olan Tarot kartı The Sun yani Güneş: Aydınlık, Gerçeklerin aydınlatılması, Fark etme hali, bilgelik, ruhaniyet, değişim, yüksek yaratıcı enerji anlamını taşımaktadır.
Güneş, Dünyaya tüm hayatı mümkün kılmak için ışık verir. Onun ışıkları, bizlere canlılık ve iyimserlik verirken doğada açan çiçeklerle kendini gösterir.
Ama Güneşin de olumsuz yönleri vardır. Su gibi derinliği olmazsa, güneş bir çöl yaratacaktır unutmayın.
Hedefleyen, cömert ve koşulsuz, ilkeleri için yaşayan bir yolu seçmeliyiz
Şayet gölgesinde kalırsak: Göz alıcı ama öz güveni eksik, gelecek için çok şeyler vaat eden ama hiçbir şey yapamayan bir karakter çizeriz.
Doğum haritalarında Gölge burcu Aslan olan kişiler kendi iç benliklerini bulana kadar vaat ettiklerini yerine getirmekte zorlanırlar. Onlara güvenen ve bel bağlayan insanlar karşılaştıkları güvensiz kişilik yüzünden hayal kırıklığına uğrarlar.
Şahsen ben, gölgesi Aslan olan bir doğum haritasına sahibim. Ne zaman yükselenim Aslana ilerledi işte o zaman kendi hedeflerime yönelip vaat ettiklerimi gerçek kılabilmeyi başarabildim. Ben gölgemle yüzleştim, yüzleşirken de birçok kişiyi hayal kırıklığına uğrattım, ama şimdi kendim bile kendime şaşırıyorum.
Şimdi yani bugün, bu önemli gün, boş vaatlere kanmak mı yoksa geleceğe doğru bakıp hedeflerinize odaklanmak mı tercihiniz bilemem ama gelecek bugünün kararlarının eylemelerinden oluşuyorsa çok iyi düşünmeli ve karar vermeliyiz. Zor sarsıcı ve kayıplarla büyütecek evrelerden geçerken gerçeklere arkamızı dönemeyiz.
92 yıl önce geleceğe kararlı adımlarla ilerleyenlerin gölgesinde kalmamalı onların aydınlık yolunu amaç edinmeliyiz.
Bugün sabah saatlerinde Yay burcundaki Ay, Merkür, Venüs, Mars, Satürn ve Neptün’e bağlanıyor. Hem olumlu hem de olumsuz enerjiler iç içe geçiyor. Öncelikle yalanlara ve yalan yönlendirilmelere karşı tetikte olun. Kandırılmaya hazır olduğunuz bir günde yanlış kararlar alarak sonrasında pişmanlıklar yaşayabilir aniden ilişkinizi bitirmeye kalkabilirsiniz.
Eşinizle, sevgilinizle ya da kız kardeşinizle fikirlerinizin uyumsuzluğu canınızı sıkabilir. Yeni kararlar almak zorunda bırakılabilirsiniz. Sindirim sisteminiz bu sıkıntılı süreçte iflas edebilir.
Belki siz, belki partneriniz diğerlerinin sözlerinden etkilenip hayallere kapıldınız ve her şeyi tümden silip yeni bir hayata başlamak niyetindesiniz. Ama bilmelisiniz ki onaylanmayacak fikirlere sahipsiniz.
Neptün’ün devrede olması hassasiyet ve romantizm duygularını yükseltiyor. Hayal gücünün yaratıcılıkla birleşmesi sanatsal konularda başarılara imza atmanız için enerji veriyor.
Dolunayın hemen sonrasında oluşan hayal kırıklıkları kalıcı olabilir dikkatli olun. Duyguların tetiklenmesi ve ileriki zamanlara doğru gideceğinizin yolu algılamış olmanız sizi korkutuyor olabilir. Şimdi siz ne konuşuyorsanız öyle davranmalısınız. Yaşamınızı idealleriniz doğrultusunda ayarlamalısınız.
Ay Saat 14.00 de Jüpiter’e üçgen açı ile bağlanıyor. Uyumlu Ay -Jüpiter üçgeni size destek verecek ve şans getirecektir. Duygularınızı nasıl ifade edeceğinizi şaşırabilir, kendinizi her türlü zorlukla başa çıkabilecek güçte görmeye başlayabilirsiniz. Vücudunuz-kalbiniz ve ruhunuzu uyumlu bir enerjiyle dolacaktır. Fakat bu Ay ’sal görünüm aynı zamanda ay boşlukta sürecini de başlatır.
Ay, Yay burcunda 17.18’de boşluğa düşüyor ve 23.17’de Ay Oğlak burcuna geçiyor.
Ay boşlukta iken yapılması gereken eski işleri tamamlamak ve yenilere başlamamaktır. Bu boşluk döngüsünde Merkür-Chiron 60 derecelik destek açısı ile birleşiyor. Bu görünüm metafizik konularındaki çalışmalarınızda yardımcı olur. İnsanların düşüncelerini harekete geçirebilecek kadar yoğun bir iletişim ve öğretme yeteneği veren bir beraberliktir.
Manevi yönünüzü geliştirecek tecrübeler yaşayabilirsiniz. Diğerlerinden farklı bakış açınızla kendi sorunlarınızı çözebilecek fikirler üretebilirsiniz. Ay Oğlak burucuna girdiğinde, tüm dikkatinizi başarılara tırmanacağınız merdivene yönlendirin.
Arzu Cengiz
Astro Benefik

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 20 Mayıs 2011, 12:42   #30
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Gökyüzü Gündemi




KOZMİK TÜYOLAR

May 20, 2011 by [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


20 Mayıs Cuma
Bugün Venüs’ün günü
Güneş Boğa ‘da
Ay Oğlak burcunda
Terazi Burcunda [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]JUSTİCE
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]2[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Günün Planet Saatleri Tablosu
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]




Bugün Merkür ve Mars, Pluto ile bağlanıyor. Ölüm ve ölüm ötesini araştırmak için son derece güzel bir birliktelik olduğunu söylemeliyim. Doğaüstü konulara meraklıysanız ve tüm gizli kalmış sırları ortaya dökmek isteyenlerdenseniz bu dönemde evrensel destek alacaksınız. Bilginin güç gücünde bilgi olduğunun farkına varacağız. İradenize sizde hayran kalacaksınız. Bu beraberlik yüksek irade gücü verir. Korkusuzca tehlikelerin içine girmek pek akıllıca olmayacaktır. Ama bir şeyler sizi dürtebilir. Güç ve cesaret, gücün dayatılması tüm gömülü öfkenin dışarıya çıkması bu dönemde canınızı sıkabilir.
Plüton, Merkür ve Mars arasındaki güçlü enerjiyi kat be kat arttıracak olan Ay, Plüton kavuşumunun etkileri biraz sarsıcı olabilir. Sinsice ve hiç habersizce ortaya çıkacak olan birikmiş enerji patlamalarına hazırlıklı olmalıyız. Kişileri içlerinde biriken gizli kalmış potansiyellerini ortaya çıkarırken görebilirsiniz. Güç savaşlarına şahit olabilirsiniz.
Oğlak burcunda uzun bir yolculuğa çıkan Plüton özellikle Uranüs ve Satürn’ün etkisiyle Dünyayı değiştirecek bu kesin. Kitleleri değiştiren bu güç, kişilerin egosunu yeri gelince yok edecek. Statüsüne güvenenler statünün değil de başka değerlerin gerçeğini fark edecekler.
Pluto keşfedildiğinde yani 1930 yılında dünya bir krizin içindeydi. Avrupa’da diktatörler devri yaşanıyordu. Hitler, Mussolini ve Franco ve onların karanlık orduları tüm güçlerini kullanıyordu. Amerika öyle derin bir bunalımın içine düşmüştü ki tüm varlığını ve geleceğini kaybetmiş insanlar kendilerini binaların çatılarından atıyorlardı, Mafya çeteleri, hem Amerika hem de Avrupa’da ortaya çıkmış, kendi kurallarını uygulamaya koymuşlardı.
Bilim dünyasında da atom bombası plütonyum madeninden yapılarak bulunmuştu.
İnsan ruhunun derinliklerini keşfe çıkan önemli psikolojik araştırmaların yapılması bu dönemdeydi.
Adler( Plüton etkili güç dürtüsünü ).Jung (Plüton yen dönüşümü) Freud ise (Pluto etkili cinsiyet teoremini) ortaya koymuşlardı.
Gangsterlik, mafya, terörizm, diktatörlük, nükleer kirlilik ve ekonomik kriz kavramları ile Plüton’un keşfi sırasında tanışan insanoğlu korkular ve korkulan olarak bu kavramları benliğine kazımıştır.
Yunan’daki Hades, karanlık ve korkuyu –ölüler diyarını yönetmektedir. Dünyamızda Plüton olarak yeniden tanımlanmış oldu.
Plüton’un bazı tanımlarının Akrep’in yönetici gezegeni olarak atanması nedeniyle türemiş olması ihtimaline karşı, Akrep’in eski yönetici gezegeni Mars’a da bir göz atmamız gerekir. Pluto, geleneksel astrolojide Mars’ın bir oktav büyüğü olarak kabul görmektedir. Bu iki planet arasında ezoterik sistemlerde bariz benzerlikler bulunmaktadır –mesela, güç merkezli şarkalar, içgüdü ve hayatta kalma, ortaklar.
Mars, enerjisini çok bilinçli, fiziksel bir seviyede ifade eden bir savaş tanrısıdır. Pluto da savaşçı ruhuna sahiptir, ama yeraltı dünyasına ya da bilinçaltına yerleşmiş, dolayısıyla kontrolümüzün en zayıf, düzensiz ve beceriksiz, olduğu zamanlarda kendini gösterir. Kontrol mekanizmasını yok eden bir enerjisi vardır. Ve kişi bir kez Plüton’un etkisine girdiğinde, rasyonel aklın durumu ele almasından önce, tek yapılabilecek şey tamamen etkinin geçmesini beklemektir. Pluto genel olarak, kendine uygun şekliyle, insanlarda bilinçaltının ve psikoterapinin hükmünü sürdürmektedir. Biz Pluto ile genellikle bilinçaltına yıllarca bastırılmış duygularımızın salıverilmesi sonucu bir türbülans yaşarız ve şimdi bu dönemde Mars’ın etkisiyle kendi enerjisinin bir oktav büyüğü olarak Pluto tarafından uyandırılan duygular genellikle uzun süredir içten içe kaynayan öfke ve şiddet içerirler. Belki bu enerjinin kaynağı kızgınlık ve kıskançlık kaynaklıdır.
Yöneticiler ve politikacılar güçlü konumdaki bir Plüto’ya sahiptirler. Bu insanlar kendilerini göstermek, belli etmek için çok güçlü bir istek duyarlar. Bu Plüton’un kompleksleri ve güvensizliklerinin bir yansımasıdır. Tabii ki bu insanlar bilinçaltlarıyla derin, güçlü ve yoğun ilişkiler kurma potansiyeline sahiptirler. Kendi psikolojik derinliklerini yok sayarak Plüton’un gücünü dışa yansıtmaya kalkıştıklarında, kendi düşüşlerini hazırlarlar. Belki bir Pluto transiti ailenin kaderini değiştirip, zenginlik katacağına, var olan serveti de silip süpürebilirler. Şimdi özellikle bu dönemlerde kişiler maddi varlıkları üzerine bir hayatı tercih ediyorsa tüm enerji maddesel kazanç üzerine yoğunlaşmış ve ruhsal gelişim ihmal ediliyorsa, Pluto sahip olunan varlıklar üzerinde de yok edici etkiler yaratabilir.
İçten içe kaynayan ve patladığında yok eden bir Volkan gibidir, bu iki planetin beraberliği olumlu kullanıldığında yüksek irade gücüyle hedefe ulaşılmasını sağlar.
Siz bugün aklınızı uzun süreden beri devam eden işiniz veya finansal konulardaki problemleri çözmeye odaklayın. Eğer profesyonel bir yardıma ihtiyacınız varsa Oğlaktaki ayın enerjisi size destek olacaktır.
Kâbuslar görerek mi uyandınız? Ay Pluto arasındaki enerji tüm korkularınızla karşılaşmanızı sağlayacak rüyalar gösterebilir size.
Madde ve finans kaynakları ile alakalı konularda çalışanlar için inanılmaz yüksek bir potansiyel oluşuyor. Altın değerindeki fırsatları kaçırmamalısınız.
Öğleden sonra Ay Satürn karesi melankolik bir ruh haline büründürebilir sizi. Kendinizi keyifsiz ve tatsız hissedebilirsiniz. Bir anda umutlarınızı yitirmenize neden olabilecek duygusal olaylar yaşayabilirsiniz.
Çaresizlik hissi ve sorumluluk duygusu yüzünden üzerinize binmiş büyük bir yük hissedebilirsiniz.
Yarın 11.21’de Güneş İkizler burcuna girecek.
Boğa burcunda bulunan Merkür ve Mars aynı derecede birleşecekler. Bu demektir ki fikirlerinizi eyleme dönüştürebilirsiniz. Kardeşler arası çekişmeye şahit olabiliriz. Son derece keskin ve akıcı düşüncelerimizle hedefe odaklanmak daha kolay olacaktır. Belki daha önce cesaret edemediğiniz konuları şimdi daha rahat bir şekilde karşınızdakine iletebilirsiniz. Ama yalana başvurmamalısınız. Kendi içinizden geleni yapmak isterseniz karşınızdakini düşünmeden hareket etmeseniz daha iyi olur.
Arzu Cengiz
Astro Benefik

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
24, gündemi, gökyüzü, nisan, pazar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık