IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By yagmuR

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Haziran 2011, 17:56   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aslan Olmak Yürek İster




ASLAN OLMAK YÜREK İSTER

Aslan burcu deyince benim aklıma hemen Güneş Sistemi gelir. Bu sistemde kendi çekim güçlerine ve özelliklerine sahip gezegenler Güneş’in çevresinde mükemmel bir düzen içinde dönüp dururlar. Eğer Güneş’in çekim gücü biraz fazla olsa gezegenlerin hepsini kendisine doğru çekip yakar. Yok eğer gücü biraz az olsa gezegenlerin hepsi başka Güneş’lere doğru giderler. Gökyüzünde ne varsa bizim içimizde de o olduğuna göre, kendi Güneş’imizin çekim gücünü ayarlamak bizim için çok önemli. Ancak böylelikle kendi içimizde merkezileşebiliriz. Çevremizdeki insanların da kendi özellikleri ve isteklerine sahip insanlar olduklarını fark edebiliriz. Onları kendimize çekip yutmak veya başka insanlara doğru göndermek durumunda kalmayız.


Eğer Güneş’mize gereken özeni göstermezsek, bunun onaylanmasını dışarıdaki insanlardan bekleriz. Bir bakıma alkışa, hayranlığa bağımlı hale geliriz. Aslan’ın en büyük gölgesi kendisini evrendeki yegane yıldız zannetmektir. Aslan burcu "Bana hayran olun, beni önemseyin, benim etrafımda dönün" derken dikkat çekmek için ne gerekirse yapar. Bazen hastalanır, bazen maskaralık bile yapar. Ben bunu içindeki ateşi dışarıdan taşıma benzinle yakmaya çalışmaya benzetiyorum. Siz hiç sürekli ısı ve ışık kaynağı olan Güneş'in söndüğünü gördüğünüz mü? Sönmez, çünkü kaynağı içindedir. Bu durumda Aslan burcunun da içindeki kaynağı canlandırması, ateşini yakması gerekir. Aslan’ın bir gölgesi de hayatı bir çocuğun oyunu gibi yaşamaktır. Hayatı oyun gibi yaşamak çok olumlu bir özellik, ama bir noktaya kadar. Eğer o noktayı aşarsanız sorumlulukların efendisi Satürn devreye girerek oyuna bir son verir. Herkesle flört etmek, insanlarla oyun oynamak, bir kişiye, amaca veya projeye karşı sorumluluk üstlenmemek Satürn’ün sevmediği şeylerdir ve bunları ödetir.


Peki biz Güneş’in Aslan burcunda hareket ettiği bu günlerde ne yapabiliriz? Herşeyden önce içimizde uyanan özel ve önemli olma ihtiyacından kurtulmamız gerekiyor. Bununla pasif kalalım, kendimizi göstermeyelim veya önemsemeyelim demek istemiyorum. Tam aksine Aslan sahnede yer alması, parlaması, içinden geldiği gibi kendisini ifade etmesi gereken bir özelliği temsil eder. Ama bunlar Aslan’ın sorumluluğundadır. Ve bunları başkaları hayran olmasa veya alkışlamasa bile yapmak zorundadır.


Aslan bedenimizde kalbi temsil eder. Dolayısıyla insanın kendisini olduğu gibi göstermesi, bir şeyler yaratması “yürek ister”. Bu çok riskli bir iştir. Gösterdiğimiz şeyi kimse beğenmeyebilir. En büyük özelliği gurur olan bir burç için bunun ne kadar zor olduğunu bir düşünün. Ama biliyoruz ki gurur yedi günahtan birisidir. Ve bundan kurtulmamız, “Bunu BANA nasıl yapar?” gibi cümlelerden vazgeçmemiz gerekir. Bazen kendimizi olduğumuz gibi ifade etmemiz engellerle karşılaşabilir. O zaman kendimizi göstermemiz, “aslanlar gibi döğüşmemiz” gerekebilir. Tüm bunlar zaten yeterince zor işler, iyisi mi biz başkalarının hayranlığını bir kenara bırakıp, istediğimiz şeyleri yapmaya, akıp giden hayata hemen bugün katılmaya, çok ben-merkezci olduğumuzda çevremize aynı Güneş gibi ısı ve ışık yaymaya, başka insanları yüreklendirmeye başlayalım....


Barış İlhan

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 07 Haziran 2011, 18:02   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Aslan Olmak Yürek İster




Aslan bedenimizde kalbi temsil eder. Dolayısıyla insanın kendisini olduğu gibi göstermesi, bir şeyler yaratması “yürek ister”. Bu çok riskli bir iştir. Gösterdiğimiz şeyi kimse beğenmeyebilir. En büyük özelliği gurur olan bir burç için bunun ne kadar zor olduğunu bir düşünün...
aslan burcu olanları dusundum işleri zor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 21 Ağustos 2011, 14:14   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Aslan Olmak Yürek İster




Aslan Burcu Vurgusu ve Ünlüleri
Aslan kimi zaman cömert ve gururlu bir kral, kimi zaman sahnede bir sanatçı, hatta bazen palyaço olabilir. Yaşamı sevdiren, büyük projelerden hoşlanan, asla yenilmeyen bir havası vardır
Güneş'in yaşam veren enerjisini taşıyan bu burç kendine güveni ve gururu ile tanınır. Aslan kraliyetin, şaşaanın ve gösterinin burcudur. Aslan kimi zaman cömert ve gururlu bir kral, kimi zaman sahnede bir sanatçı, hatta bazen palyaço olabilir. Yaşamı sevdiren, büyük projelerden hoşlanan, asla yenilmeyen bir havası vardır.

Bu burçta doğanlar Aslan'ın sıcaklığını, karizmatik yapısını ve dikkat çekmek isteyen tavrını taşırlar. Aslan kararlı ve yaratıcıdır. Hayatın olumlu yönlerini görmeye eğilimlidir. Ancak olumsuz yönde aşırı gurur, küstahlık ve başkalarını ezen, kişilik çatışmalarına giren özellikler gösterebilir.
Ünlü Aslanlar arasında Ben Affleck, Sarah Brightman, Antonio Banderas, Robert De Niro, Madonna, Yves Saint-Laurent, Fransız romancı Alain Robbe-Grillet ve Monica Lewinsky de vardır.

Kendine güvenliler

Bu burçta Ay'ı olanlar da sıcakkanlı, cömert, kendine güvenen ve duygusal açıdan mutlu bir görünüm sergilerler. Gösteri dünyasında başarılı olmaları mümkündür, dikkat çekmek isterler. Carlo Ancelotti, Patricia Arquette, Faye Dunaway ve Gustave Flaubert'in Ay'ı Aslan burcundadır.
Merkür'ü Aslan burcunda olanlar geniş düşünmekten hoşlanan, düşüncelerini saklamayan, kararlı ve görüşleri ile kumanda edici olan karakterdedirler. Napoleon Bonaparte, Emily Bronte, Richard Branson, John Cage'in Merkür'leri bu burçtadır.
Venüs değer verdiğimiz şeyleri ve ilişkilerimizde ortaya koyduğumuz eğilimleri açıklar. Venüs'ü Aslan burcunda olanlar dışadönük, eğlenceyi seven, duygusal yönden sıcak ve yaratıcı alanlara yönelen kişilerdir. Aşk hayatlarında kararlılık da ararlar. Paula Abdul, Franz Beckenbauer, Paulo Coelho ve Claude Debussy'nin Venüs'ü Aslan burcundadır.
Bu burçta Mars'ı olanlar güçlü, gururlarına düşkün, yönetmeyi seven ve kararlı tiplerdir. Kolay yılmazlar ve enerjilerini konsantre biçimde ortaya koyarlar. Pedro Almodovar, Fred Astaire, Laetitia Casta ve Benjamin Disraeli'nin Mars'ı Aslan burcundadır.

Tecrübe ve yetenekler

Jüpiter ve Satürn iş hayatında tecrübe kazanmak, sosyal alanda etkinleşmek ve yetenekleri sorumluluk altında kullanabilmek açısından iş hayatında çok önemli göstergelerdir. Jüpiter'i Aslan burcunda olanlar yaşam sevinci taşıyan, kendine güvenen, dikkat çekmekten hoşlanan, cömert ve gururlu kişilerdir.
Çevrelerine iyimserlik yayarlar. Isabelle Adjani, Salvatore Adamo, Jean-Jacques Annaud, Isaac Asimov, Andre Breton ve Celine Dion'un Jüpiter'i bu burçtadır.
Satürn ise bu burçta kişiyi güçlü, otoriter ve bir baba gibi koruyucu olmaya iter. Ancak Satürn bir gölge gibi çalıştığı için aslında kişinin kendi eksikliğini hissettiği alanlara da işaret eder. Bu burçta kendine güven, otorite kurma ve yaratıcılığı spontan sergileme yönünde blokajlar, eksiklikler ve zayıflıklar görülebilir.
Orlando Bloom, John Carpenter, Hillary Clinton, Bill Clinton, Adolf Hitler ve Al Gore'un Satürn'ü bu burçtadır.
Eğer sizin de Aslan burcunda gezegenleriniz varsa, dışadönük, yaratıcı alanda aktif, dikkat çekmek isteyen, yaşam enerjisi ile dolu biri olduğunuzu söyleyebiliriz.


R.Hakan Kırkoğlu


Konu Perius tarafından (21 Ağustos 2011 Saat 14:22 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 15 Eylül 2011, 23:37   #4
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Aslan Olmak Yürek İster




ASLAN ERKEĞİ

Aslan burcundan doğmuş bir erkeğiseviyorsunuz belki. Doğrusu size hak veririz. Ama onunla evlenmek istiyorsanız iş değişir. Çünkü sevmek, evlenmek için yeterli bir sebep olmayabilir. Hem bu kocaman kediyi yakalamak da kolay iş değildir. Şimdi bu erkek hakkında size fikir vermeye çalışacağız.


Aslan Burcundan doğanların gururlu olduklarını biliyorsunuz. Hele bu burçdan doğan erkeklerde bu gurur daha da fazladır. Onun için bu erkeğin gururunu okşamalısınız. Kendisini övmeniz methetmeniz, yaptıklarında ne kadar isabetli olduğunu tekrarlamanız iyi netice verecektir. Kendisini pek üstün gören bu erkek, bunu beğendiği veya sevdiği kadından da duymak ister. Böylece onu kendinize bağlama ihtimaliniz fazlalaşacaktır. Her aslan erkeği sandığınız gibi fazla konuşan, çok hareketli tiplerden değildir. Böyle sessiz sedasız bir erkeği kendinize bağlamanın kolay olduğunu sanarak onu idareye kalkmayın. Hele tenkide asla yanaşmayın. Çünkü o sessiz sedasız durap tip aslında bu burçdan çıkan en tehlikeli erkektir. Erkek hani o sakin olarak bildiğiniz erkek, kükreyerek hücuma geçer. Belki sesini yükseltmez, belki bağırıp çağırmaz ama sizi en hassas yerinizden yaralayacak sözleri arka arkaya sıralar. Bi daha da yüzünüze bakmaz. Onun için Aslan burcundan doğan erkeklerle ahbaplık ederken sözlerinizi tartmalısınız.


ÖFKE

Bu erkek zaman zaman şu veya bu nedenle öfkelenecektir. O zaman da kendisini yatıştırmanız gerekir. Tatlı sözler söyleyin. Ona sevdiği şeyleri ikram edin. Kime sinirlenmiş ise siz de onunla birlikte o insanı yerlere batırın ! Belki erkek hatalıdır, karşı taraf haklıdır. Ama mantığın ve adil davranmanın sırası değildir. Eğer bu erkeği elde etmek, onu kendinize bağlamak istiyorsanız ona uyacaksınız. Ama mantığı aşk tercih eden bir tipseniz o vakit hemen uzaklaşmanız çok daha yerinde olur. Aslan burcunda doğan erkeğin öfkesi yakıcıdır ama pek süreli değildir. Ama Koç burcunda doğanlar gibi hiddetinin çabucak geçeceğini de sanmayın. Onun iyi eğlenmesini sağlayarak sakinleşmesini bekleyin.


CÖMERT VE OLAĞANÜSTÜ ERKEK

Aslan burcundan doğan erkek, doğum anında sert bir yıldız etkisi almamışsa çok cömerttir. Onun gibi olağanüstü bir kavalye bulamayacağınızıda belirtelim. Bu erkek sizi sık sık lüks yerlere davet edecek ve istediğiniz kadar da gezdirecektir. Eğer siz onun parasını boşa harcadığını, böyle yerlerde fazla masraf etmemesi gerektiğini düşünüyorsanız yine yol yakınken ayrılmanızı tavsiye edeceğiz.


ROMANTİK AŞIK

Bu erkek bu arada fevkalade bir aktör olduğunu da ispat edecektir. Rol yapmaya meraklı adam, seçeceği fevkalade bir kişiliğe bürünecektir. Sizi beğendiği doğrudur, çünkü bu erkek, beğenmediği kadınla değil gezmek ahbaplık etmeye bile lüzum görmez. Ama seviyormudur acaba ? Yoksa küçük bir çocuk gibi oyun mu oynamakdadır ?


Bu burcun erkeği merttir ve kalleşlikden hoşlanmaz. Kendisini üstün gören bu adam sizi üzeceğini düşünmeden bu tip bir oyuna kalkabilir. Ama o insafsız da değildir. O hareketleriyle sizi memnun ettiğini sanmaktadır.


BAĞLAR

Eğer erkek nişanlıysa sizinle gezmemesi gerekir tabii. Ama belki de o nişanlısıyla geçinememektedir ve hata yaptığını anlamıştır. Durum böyleyse biraz sabrederek kısa süre içinde sonuç alırsınız. Erkek, evliyse onu hemen bırakmanız yerinde olur. Çünkü aslan burcundan doğan erkekler zaman zaman küçük çocuklar gibi böyle yaramazlığa kalkarlar. Sonra da eşlerine dönerek özür dilerler ve hiçbirşey olmamış gibi eski hayatlarını sürdürürler. Çünkü onlar eşlerine ve çocuklarına sahip olduklarını düşünürler. Eğer erkek boşanmışsa o zaman ümit olduğunu düşüneceksiniz. Ama böyle bir erkeğin kolay kolay bir kadını boşamayacağını da bilmelisiniz. Onun için boşanma nedenini anlamalısınız.


KISKANÇLIK

Aslan burcundan doğan erkek, çok kıskançtır. Belki kendisini kıskandırarak kendinize bağlayacağınızı düşünebilirsiniz. Evet, o severse kıskanır, ama çok da gururludur. Bu hareketinizi hakaret olarak kabul edecek, size aynı şekilde karşılık vermeye kalkacaktır.

(alıntı)

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 15 Eylül 2011, 23:41   #5
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Aslan Olmak Yürek İster




Aslan Erkeği Diğer Burçlarla İlişkisi

Aslan Erkeği - Koç Kadını
Aslan erkeği, Koç kadınına beğendiğinde, insiyatifi kadına bırakarak, flörte başlarsa daha iyi olur. Bu, kadının kolay bir av olduğunu düşünmesini engelleyecektir. Çünkü o, kendine güveni olan bir kadındır. Hayattan ne beklediği hakkında açık hükümlere sahiptir ve buna ulaşmak için gerekli güç ve yeteneğe sahiptir. Aslan erkeğine daima meydan okur, ama onu bir denemeye tabi tutmak en son düşüneceği yoldur. Nemli konularda onu düzene sokmak, Koç kadını için sorun değildir. Bu ona daima emir verebileceği anlamına gelmez. Aslan erkeğini, sunduklarınızın tadına vardırmadan önce, baştan çıkarma yöntemlerinin tümüne ihtiyaç duyacaksınız. Koç kadını romantik ilişkileri sever.

Aslan erkeği ve Koç kadını birbirlerini iş konularında da belirgin şekilde tamamlarlar ve birlikte ilerleyebilirler. İşaretler bu ilişkinin çok mutlu olacağı yönündedir. Aslanın içtenliği kadının hoşuna gider, neyle uğraştığını bilir ve tam anlamıyla ona güvenir. Aslan erkeği, Koç kadınını hiçbir koşulda kıskandırmamalıdır, bu öldürücü sonuçlara yol açabilir.


Aslan Erkeği - Boğa Kadını

Boğa kadını, başlangıçta Aslan erkeğine biraz kapalı gelebilir, ama duyguları ve Aslanın kendisine karşı olan zaafları nedeniyle kalbine giden yolu bulmayı kolayca başarır.


Aslanın anlayışsızlığı Boğa kadınını düşündürür ve anlama yeteneğinin az olduğu hissine kapılır. Boğa kadını çok kurnazdır ve güçlü sezgileri vardır. Çok şehvetli bir kadındır ve kendisini Aslanın ihtirası tarafından sürüklenmeye bırakır. Bu noktada çok iyi uyum sağlarlar. Boğa kadını onun kendisi için doğru kişi olduğundan eminse, erkek ondan her türlü fedakârlığı bekleyebilir. Boğa kadını kısa yatak hikâyelerini ve yüzeysel maceraları sevmez. Ondan çok eminse, dış görünüşünü ihmal edip kendini bırakması mümkün dür. Burada erkek güçlü bir ters etki yaratmalıdır.


Aslan erkeğinin tersine, Boğa kadını yere çok sağlam basar. Çok gerçekçidir, hatta erkeğin zevkine göre belki fazla soğuk ve nesneldir. Erkeğin parlayarak daima merkezde durmasını her zaman kabullenmeyebilir. Aslan erkeğinin başına buyrukluğu ve Boğa kadınının kendini arayışı bu ilişkiyi kolaylaştırmaz.


Aslan Erkeği - İkizler Kadını

İkizler kadını çok baştan çıkarıcıdır ve Aslan erkeğine göz ucuyla işaret ettiğinde, erkek buna uzun süre dayanamaz. Hayatı seven, ruhsal olarak zengin, atılgan, cazibeli ve şakacı olan İkizler kadını, bir sohbet arkadaşı olarak erkeğin tüm zekâsını çalıştırır ve ona daima meydan okur. Aslan erkeği ona her zaman bir şeyler sunmalı ve çılgınlıklarıyla başa çıkmaya hazır olmalıdır. Bu kadar çok yönlü aşırılıklarla hayat çok heyecanlı olabilir.

Emirlere ve haddini bildirmelere gücenir ve Aslanın hükmetme hırsı patlama noktasına geldiğinde, onu bundan vazgeçirebilir. İkizler kadını biraz daldan dala konan yüzeysel biri olabilir, ama erkeğin aşk yeterince büyükse, bu sorun olmayacaktır.

Aslan erkeği ve İkizler kadını çok göze çarpan bir çifttir. Merkezde dururlar ve bu işe yarar. Eğer ilişki uzun sürecekse Aslan erkeği, İkizler kadınının özgürlükleri konusunda duyarlı olmak zorundadır, kadın kendini kilit altında hissederse, somurtkan ve çekilmez olabilir.


Aslan Erkeği - Yengeç Kadını


Burada iki ayrı dünya bir araya gelir: Aslan erkeğinin dışa dönüklüğü ve Yengeç kadınının içe dönüklüğü. Bir tarafta basit, pratik bir dünya görüşü, diğer tarafta belirgin bir mististisizm. Aslan erkeği, bu kadını asla anlayamayacaktır. Belki bu çekingen ve muamma kızın rüyalarına girecek resmini, romantik kalbinin herhangi bir yerinde taşıyor olabilir. Beraberce mutlu olabilirler mi? Onun melankoli ve derin düşünme eğilimi, Aslan erkeğinin bitmez tükenmez yaşam sevinciyle uyum sağlayabilir mi? Erkek, güvenini ve sevgisini kazanmak zorundaysa, onun için mükemmel bir âşık olacak, birlikte eşsiz duygular yaşayacaklardır. Eğer Yengeç kadını bir erkekte karar kırıldıysa, ona sadık kalacak ve Aslan erkeğinin hatalarına inanılmaz bir sabırla katlanacaktır.


Aslan Erkeği - Aslan Kadını

Karşıtlıkların birbirlerini çekmesi, çoğu ortaklıkta engelleyici olabilir. Bu durum ortak gurur ve hükmetme hırsı ile birleşince büyük problemler yaratabilir. Aslan kadını bir mücevherdir. daima en iyi yere hakkıyla sahip olur, her zaman kusursuz bir ilgi ister ve erkeğin başka birine bakmasına tahammül edemez. Doğallığı ve hırçın tutkusu. kadını düşünülemeyecek durumlara sokarken erkek için daima hesaplanamayan biri olarak kalır Aşkta hesapsızdır kendini kaybedecek derecede aşık olur, ancak daha sonra canlı bir havayla eşine çok sıkıldığını söyler. Genellikle onun için, gerçekten sevebilme konusunda yetenekli olmadığı düşünülür. Aslan erkeği olarak siz bu kadını tutmayı başarabilirsiniz. Sizi muhteşem bir ödül bekliyor.


Aslan Erkeği - Başak Kadını

Başak kadınının çekingenliği Aslan erkeğini şaşırtabilir. Çekingenliğinin nedeni emin olamamaktan çok yabancılara güvenememektir. Aslan erkeği, onu gafil avlamaya kalkmamalıdır. Başak kadını stil ve dış görünüşüne çok önem verir Erkek,görgü kurallarına uymalı ve bakımlı olmalıdır ki onun yanında şansı olsun.

Başak kadını hükmedicidir ve kendisine saygılı davranılmasına dikkat eder. Aslan erkeği onu hiçbir zaman utandırıcı durumlara düşürmemelidir ,bunu affetmez. Başak kadını erkeğin kendini bulma sürecini daima destekler.

Evlilik, Başak burcunda doğanlar için çok önemli bir konudur ve eşini mutlu etmek için her şeyi yapar. Eğer o da biraz çaba gösterirse, beraberlikleri çok uyumlu bir ilişkiye dönüşebilir.


Aslan Erkeği - Terazi Kadını

Aslan Erkeği ve Terazi kadınının birçok noktaları vardır; aynı idealler,bitmez tükenmez iyimserIik ve aynı doğal cazibe. Terazi kadını edebiyata meraklıdır, erkeğin sanat ve müziğe olan sevgisini paylaşır. Zevkli bir insandır. Her şeye rağmen Aslan erkeği, onun sıkı kurallarına katlanmalı ve dış görünüşüne dikkat etmelidir. Yağlı ya da sarkık bir vücut,yatak odalarının ayrılmasına neden olabilir. Terazi kadını erkekte koruyuculuk arar. Abartısız ifadelerle onu herkesin üstünde tuttuğunu anlamasını sağlar. Bu erkeği şımartırken ilişkiyi renklendirir. Terazi kadını bağımsızlığı sever ve öyle ya da böyle daima boş alanlara ihtiyaç duyar. Çok romantiktir, erkek ona kırmızı. Bir gül hediye ettiğinde ,onu binlerce kez öperek ödüllendirir. Aslan erkeği gibi oda sosyaldir ve arkadaşlar arasında hoş sohbetleri sever. Tartışmalarda, konunun temeline severek iner ve duru mantığıyla herkesi şaşırtır. Birlikte değişim dolu bir hayat sürecek ve karşılıklı olarak sürekli daima iyiye motive olacaksınız.


Aslan Erkeği - Akrep Kadını

Akrep kadınını bir kelimeyle karakter ize etmeye kalksaydık,bu tutku olurdu. Tüm duygu dünyası ve hareketlerinin temelinde bu derin duygu vardır Erkekler üzerinde bu kadar büyüleyici etki bırakan da tutkusudur. Eşinin mülkiyetini elinde tutar ve her şeyi ondan bekler. İkisi de ani tepkiler verme riski taşıdıkları için uyumun kuvvetle patlama tehlikesi vardır.


Akrep kadını bir şeye ulaşmak istediğinde canlı enerjik ve azimli olur. Bu özellikler Aslanlar için çok yorucu ve yıpratıcı olabilir. Kısa süre sonra daha sakin ve huzur dolu bir hayatın özlemini çekme ihtimali ortaya çıkabilir. Akrep kadının daima özgür düşünceleri vardır ve güçlü kişiliğini göstermek


için tartışma ortamı ararmış gibi görünür. Seçtiği erkeği eşi olmaya layık gördüyse, tüm aşkını ona verecek, tüm gücüyle yanında yer alacaktır. Aslan erkeği bu kadını hiç aldatmamalıdır. Bunu ihanet olarak görürse, erkek onun merhametsiz intikamına maruz kalır. Bu kadınla birlikte hayat ya cennettir ya da cehennemdir.


Aslan Erkeği - Yay Kadını

Yay kadını, duyarsız yapıda biridir, hayat ve sevgiyle başa çıkmak için karmaşık,gelenekselden uzak bir tarzı vardır. Aslan Erkeğinin öğütler vererek, kendine meydan okumasını yay kadını dikkate almayacaktır. Onun eğlenceye düşkünlüğü ve gururuna karşı en büyük anlayışı Aslan erkeği gösterir. Ayrıca özgürlük ve bağımsızlık ihtiyacı kadını yaralayabilir. Bu durum kadını baskı altına almayı ya da hükmedenin kim olduğunu göstermeyi, hiç bir zaman başaramayacaktır. Kadın, kaçış yollarını daima açık tutar ve kendini baskı altında hissettiğinde, bu yoldan hemen kaçar. Onun üzerinde istikrar sağlayıcı bir etki yaratabilir. Fırtınadan önceki sıkıntıdan sonra onun sabırsız ve ateşli yapısını biraz olsun sakinleştirebilirseniz, açıklığı, yaşam sevgisi ve coşkusuyla sizin için doğru bir seçim olacaktır.


Aslan Erkeği - Oğlak Kadını

Mülkiyet ve toplumsal kabullenme, oğlak kadını için çok anlamlıdır. Bu nedenle erkeği mesleki kariyerinde desteklemek için tüm hırsını kullanır. Korunma ve emniyete olan ihtiyacını,erkek hükmedici bir tarzda giderir. Bu nedenle Oğlak kadını çoğu konuda kumandayı ona bırakır. Eğer ortada gerçek bir istek çatışması varsa, Aslan erkeği için en iyisi alttan almaktır. Oğlak kadını kafasını taktığı konuda, kesinlikle yumuşamaz. Eğer Aslan erkeği fikrini değiştirmezse, inatla hareket eder. Oğlak kadını, daima sevilip istendiğini duyumsamak ister ve Aslan erkeği hayranlığını belirtip iltifat ederse,tomurcuk gibi açar. Seçtiği erkek fedakarlığı ve sadakatinden emin olabilir.

Aslan Erkeği - Kova Kadını

Kova kadınının duygulu, ince ruhlu ve maneviyata düşkün bir yapısı vardır. Arkadaşlık onun için yüksek bir değere sahiptir. Aşkta da aynı şeyleri talep eder. İnsanlar ve güdüleri konusunda sezgi sahibidir, kişilerin gerçek amaçlarını anlaması çok kolaydır. Sezgileri ile hareket eden bir insandır. Hayatını düzenleme tarzı, onun düzen ve disiplin anlayışına denk düşer. Aslan erkeği, onun düşünce sıçramalarını takip etmekte zorlanır. Ancak duygu dünyasının, erkeğe daima kapalı olduğu kabul edilmelidir. Şu alanda çok iyi anlaşacaklardır:


Kova kadını kendini topluma adamıştır,


zayıf ve baskı görenlerin menfaati için büyük bir çabayla hareket eder.


Eğer güçlerinizi birleştirmeyi başarırsanız güzel günler önünüzde demektir.


Çok iyi arkadaş olabilirsiniz, en iyisi aşkı boş verin.


Aslan Erkeği - Balık Kadını

Balık kadını kendi fantezi dünyasında yaşar ve daima yıldızlara ulaşmak ister, tıpkı"Alice Harikalar Diyarında" olduğu gibi, yaşamda ağır ağır ilerler. Birisi bu yüzden kendisine anlayış göstermezse, nedenini anlayamaz. Yaşama şiirsel bir bakış açısıyla bakar, yaşamın sevimsiz yönleriyle uğraşma çabasını tümüyle Aslan erkeğine bırakır. Bu çabayı zevkle devreder. Yine de aslan erkeği, Balık kadınının saf olduğu ve çevresinde neler olup bittiğini fark etmediği gibi mantıksız bir yargıya varmamalıdır. Aslan erkeği kadını ciddi olarak düşünmüyorsa, kadın kendini başka sulara bırakır. erkeğin açık anlayışı ve mantığı, kadının sezgileri ve kehanet kabiliyeti ile birleşince, iş yaşamındaki sorunlara başarılı şekilde el koyarlar. Kadının her zaman sevildiğini bilmeye ihtiyacı vardır. Bu alışılmamış ve şehvetli kadını, tutkuyla sevmek Aslan erkeğine zor gelmez.

(alıntı)

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
aslan, olmak, İster, yürek


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Karar Vermek Yürek İster xena Felsefe 0 04 Eylül 2012 18:49
Sevmek Yürek İster SevgiLi.. Sevda Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 1 22 Eylül 2010 18:00
Bu Resimlere Bakmak Yürek İster (+18) Luis Esrarengiz Olaylar 1 20 Nisan 2010 17:39
Sevmek Yürek İster Sevgili by_C3zA Aşk ve Sevgi Köşesi 0 28 Ocak 2010 23:44