IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Nisan 2011, 12:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gökyüzü Gündemi




Not: Çok değerli yazılarını forumda paylaşmama müsaade ettiği için Arzu hanıma teşekkürlerimi sunuyorum.
KOZMİK TÜYOLAR

Nis 23, 2011 by Arzu Cengiz

23 Nisan Cumartesi


Satürn’ün günü


Güneş Boğa Burcunda


Ay Oğlak Burcunda


Terazi Burcunda Satürn


Başak Burcunda Juno


Oğlak Burcunda  Pluto


Nisan Ayının Tarot Kartı VIII-Strength(Güç)


Günün Tarot kartı XIII-Death


Günün sayısı 4


Günün Planet Saatleri Tablosu


Bugün öz’e yakın olma zamanı …. Öz’e yakın olan karşısındakinin yüzüne değil içine bakar.. Tam kalbine, tam yüreğine… Dışına değil, içine içine bakar..Bugün içte uyuyan melekleri uyandıralım,özü söze, sözü ise öze harmanlayalım. Yok olmadı mı?Ohalde söylemeliyim Tam Satürn’ün günü.


Ay Oğlakta Satürn’ün etkisinde. Satürn geri hareket halinde.


Satürn neredeyse 24 gündür geri giden ama bugün tamamen durağan haldeki Merkür’le karşıtlığını sürdürüyor


13°Koç burcunda tüm gün durağan haldeki Merkür sabah saatlerinde Ay ile kare açı yapıyor.


Ama daha önce birbirine bağlanan Ay ve Pluto bugün özellikle ikili ilişkilerde karşınızdakinden çok fazla bir şey beklememenizi gerekli kılıyor.


Duygularınızın yoğunluğunu karşınızdakinde bulamayabilirsiniz. Yâda onun gibi siz çok yoğun duygular hissetmeyebilirsiniz. Olabilir, her şeyi kendi haline bırakabilmeniz gereken bir gün bugün.


Baskı ters tepebilir.


Ay-Merkür karesi konuşmaların tartışmaya dönüşmesine sebep olabilir. Sizinle aynı fikirde


olmayan ya da sizi zorlayan insanlardan kaçınmalısınız. Rasyonellikten uzaklaşmamalısınız. Fikirleri daha sakin ve objektif olarak değerlendirmeyi denemelisiniz. Bazen konudan konuya atlamanız, konuşmalarınızda dezavantaj olacaktır.


Sabian Sembollerinde 13°Koç ani değişim ve yeni bir kimlik oluşumunu anlatır.


Patlasın diye pimi çekilmiş ama patlamamış bir bombanın tamamen emniyete alınmış durumunu düşünün. Herşey kontrol altındadır. Merkür’ün patlaması için çaba harcanmış ama patlamamış enerjisinin durgunluğu var şu anda. Hızı olmayan Merkür özellikle resmi konular ve anlaşmalar için olumsuz bir enerji oluşturur bunu unutmamalısınız.


Yaşam yolunda yeni bir bakış açısının heyecanı yükselirken bu insanda biraz da korkuya neden olur. Ama gelişim ve yeni bir kimlik için bu korku normaldir. .


Günün Tarot kartı 13 numaralı Death; bitiş ve değişim kartıdır, bu kart hayatınızdaki bir değişimin ve dönüşümün haberi vermektedir. Ölüm kartı korkulanla yüzleşmeyi getirir peşinde yani bilinmeyenle. Evet, bu korkutucudur. Belki bilinmeyene doğru gidiyorsunuz ama hayatınızda meydana gelecek olan değişimlerden korkmamalısınız. Belki kişiliğinizden ödün vermek sizi korkutuyor olabilir ama artık Kendinize güvenin ve yeni çıkan her işi üstlenin. Bu kartın bir anlamı da eski alışkanlıklarınıza olan bağlılığınızdır. Hayatınızdaki uyuşukluğu ve hareketsizliği bir kenara atmanın zamanı geldi ve geçiyor belki ama kendinizi sağlama aldığınız temellerinizin yıkılması an meselesi olabilir. Kendinize yetmek ve çalışıp başarmak zorundasınız.


Bir aya yakın bir süredir istedikleriniz elde etmek için gecikmeler yaşıyor olabilirsiniz. Aldığınız kararları uygulamakta aksaklıklar çıkıyor olabilir. Merkür Retro’dan çıktı herşey hallolacak diye hemen sevinmeyin.


Durağan haldeki Merkür’ün ilerlemesi ve geri gittiği noktaya ulaşması ise 12 Mayıs’ı bulacak. Dolayısıyla bu 24 günlük dönemdeki gelişmelerin nasıl sonuçlanacağını görebilmek için aslında 12 Mayısı beklemek gerekiyor.


Oğlaktaki Ay kendi yöneticisine yani Satürn’e kare açı yapıyor. sıkıntı, melankoli, eskilerin depreşmesi. Günü ve ruhsal durumun tadını bozan bir görünüm. Geçmişe takılı kalıp temcit pilavı gibi eskileri didikleyip huzursuzluk çıkarmamalısınız. Biten bir ilişkinin ardından kendiniz suçlamak yerine gerçekleri görmeyi denemelisiniz. Bu bir örnek tabiki. Melankolik bir ruh haline bürünmeyin. Suçlayıcı duyguların esiri olmayın ve kendinizi toparlayın.


Anneler ve diğer kadınlar yüzünden kapana kısılmış gibi bir duyguya kapılabilirsiniz ama geçicidir fazla üstelemeyin.


Venüs Uranüs’le kontra paralel olur, öğle saatlerine doğru Ay Mars ile kavuşur Neptün’e 45 derecelik açı yapar. Bugünün Venüs-Uranüs bağlantısı dünkü Zodyak burçlarındaki birleşimlerine göre daha sıkıntı vericidir. Aşk ilişkileri ve sosyal bağlantılar iyice yıpranmıştır. Karşınızdakine tepki göstermeden önce oturup bir kez daha düşünmeyi deneyin lütfen. Enerjinin yükselmesi yüksek risk kapasitesi demektir. Devrede Mars olunca her türlü kısıtlayıcı etkiye rağmen gözü kapalı riske girmekten kaçınmaz kişi. Satürn’den kaynaklı melankolik ruh haliyle geçmişi deşen ve kurup kurup karşısındakine saldıran birçok kişi görebilirsiniz çevrenizde.


Neptün yüzünden hayalci davranabilirsiniz bu konum ruh halini iyiden iyiye değiştirir. Anı anına uymayan kişiler canınız sıkabilir. Hayallerinizin peşinde koşarken alacağınız kararların beklemesi gerektiğini biliyorsunuz değil mi.


İçsel sıkıntıların ortaya çıkaracağı dengesizlikle İlişkileri bozuk para harcar gibi harcayabilirsiniz. Hatta bunun için destek bile görebilirsiniz. Ay Juno arasındaki olumlu ve uyumlu beraberliği ilişkilerinizi güçlendirmek için kullanabilmelisiniz.


Bugün 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı.


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın ortaya çıkışında 3 ayrı bayramın payı vardı. Çocuk Bayramı tamamen ayrı bir kavram olarak gelişirken, Ulusal Egemenlik ve 23 Nisan Bayramları baştan ayrı bayramlarken, birleşmişler; en son da onlara Çocuk Bayramı katılmıştır.


Ebetteki Çocuk bayramıdır ama en önemlisi Ulusal Egemenlik kavramını ve coşkusunu unutmamalıyız.


Oğlaktaki Ay, Gece 02.14’te Jüpiter’e ile 90° ile bağlandıktan sonra akşam 20.00’de Kova burcuna geçiyor.


Ay’ın diğer planetlerle açısı olmadığı zaman, kişi özellikle duygusal seviyede çevresiyle bağlantısını keser. Yarın duygusal gelgitler yaşayabilirsiniz. Kendinizi bazen çok rahat, bazen çok rahatsız hissedebilirsiniz. O halde yarın 17 saat sürecek Ayın boşluktaki alacakaranlık döngüsünü kendinizi doğanın kucağına bırakarak geçirin. Bol bol dinlenin, spor yapın. Canınız ne istiyorsa aslında onu yapın.


Konu Perius tarafından (04 Haziran 2011 Saat 10:21 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 24 Nisan 2011, 12:25   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
24 Nisan Pazar




KOZMİK TÜYOLAR

Nis 24, 2011 by Arzu Cengiz
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
24 Nisan Pazar
Bugün Güneş’in günü
Güneş Boğa Burcunda
Ay Oğlak Burcunda Boşlukta
Akşam 20:00′den sonra Ay Kova Burcunda
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Günün Planet Saatleri Tablosu


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.






Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bugün Güneş ‘in günü ve,
Deniz kıyısında bir ihtiyar taşçı kayayı yontmaktadır.


Güneş onu yakıp kavurur.

O da Tanrı’ya yakarır keşke güneş olsaydım diye.

“Ol” der Tanrı. Güneş oluverir.

Fakat bulutlar gelir örter güneşi, hükmü kalmaz.

Bulut olmak ister. “Ol” der Tanrı. Bulut olur.

Rüzgar alır götürür bulutu, rüzgarın oyuncağı olur.

Rüzgar olmak ister bu kez. Ona da “Ol” der Tanrı.

Rüzgar her yere egemen olur, fırtına olur, kasırga olur.

Herşey karşısında eğilir.

Tam keyfi yerindeyken koca bir kayaya rastlar.

Oradan eser, buradan eser, kaya bana mısın demez!

Bildiniz… Tanrı kaya olmasına da izin verir.

Dimdik ve güçlü durmaktadır artık dünyaya karşı…

Sırtında bir acı ile uyanır…

Bir ihtiyar taşçı kayayı yontmaktadır…

‘KADERİNİ SEV, BELKİ SENİNKİ EN İYİSİDİR…’

NİETZSCHE…))))

Tam güneşin gününde güneş gibi olun ısıtın çevrenizi ve sevdiklerinizi. Takılmayın, kurmayın, hiç hesap yapmayın, kendinizi üzüp yormayın.
Doğaya çıkın, yalnız kalmayın, nefes alın bol bol, yaşamın ve hayatın tadına varın bugün.
Ayın boşluğunda boş boş kendiniz salmış umutsuz ve amaçsız dolaşmayın.
Ama yeni bir şeylere başlamak, yeni kararlar almak için de acele etmeyin.
Günün Tarot kartı TEMPERANCE durum ne olursa olsun uygun olanı yapma anlamındadır. “Ölçülülük” veya ´Ilımlılık” kelimesi Latince ´de karıştırma veya uygun olarak birleştirme anlamına gelen “temperare”den kaynaklanır. Genelde, bunun anlamı hiçbir şey yapmama demektir.
Dün yazmıştım ya hani 17 saat kadar boşlukta kalacak Ay diye. İşte o boşluğun yaratacağı duygusal boşluğu gidermek için bugünü kendinize ayırarak ve sevginizi paylaşarak geçirin. Bunu yürekten diliyorum.
Bu sabah acele etmeniz anlamsız,Eski işlerinizi tamamlamanız yararlıdır ve gazetelerinizi okurken, iyi bir kahvaltının zevkini çıkarın.
Venüs dünden beri aktif hale geldi. Venüs’ün Uranüs’le olan beraberliği ilişkilerde gerilimli bir hava yarattı. Allahtan Venüs ün Chironla birlikteliği de huzur verici ve eski yaraları iyileştiricidir. Güneş’in gününde Güneş, Chiron’a 60 derecelik destek açısı yaparak son söylenenleri destekler.
Önümüzdeki bir haftalık sürede yaşadığınız olaylar ve karşınıza çıkan kişilere dikkat edin. Yaşam yolunuzun belli bir alanında yolunuzu aydınlatacak ve size destek olacak kişiler hayatınıza girebilir.
Yarın 03.46 4°Kova Burcunda Son Dördün Fazı; biraz durup geçmişe göz atma ve dinlenme zamanı şimdi. neredeyse tüm ay boyunca bir çok gecikme aksaklıktan dolayı sıkılan canınızı güzel ve yeni gelişmeler Kovaya geçecek Ay’ın da desteği ile düzeltecek duruma geliyor.
Ama siz yine de acele etmeyin ve biraz nefes alın. Önünüzdeki bir hafta, Nisan ayı boyunca yaralanmış ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız Güneş’in Chiron’a olan sekstil açısı size yardımcı olacaktır.


Konu Perius tarafından (24 Nisan 2011 Saat 12:30 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 24 Nisan 2011, 16:01   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
24 Nisan - 01 Mayıs Haftası




25 Nisan - 01 Mayıs Haftası Gökyüzü Gündemi



Özel ve sosyal ilişkilerimizde daha dikkatli adımlar atmamızı gerekecek bir haftaya giriş yapıyoruz. İlişkilerde aceleci ve egosantirik olma eğilimi yarattığı ve agresif sonuçlar ortaya çıkarması yüzünden de astrolojik olarak zararlı olarak tanımlandığı Koç burcunda hareket eden Venüs’ün Uranüs ile kavuşumunun henüz etkin olduğu Pazartesi ve Salı günlerinin ardından, Çarşamba günü Plüton ile karesi ve Pazar günü de Satürn ile karşıt açısı kesinleşiyor. Venüs’ün Astroloji’de sert karakterde olarak tanımlanan Uranüs, Plüton ve Satürn arasında hareket edecek olması, ilişkileri gereksizce zorlananın pek de akıllıca olmayacağını, kopma ve ayrılıklar yaşanması olasılığının arttığı bir süreçte olduğumuzu işaret ediyor, dikkat! ... Pazartesi günü boyunca Ay Kova burcunda hareket ediyor. Bilgi alışverişlerinde bulunmak, araştırmalar yapmak, entelektüel ve bilimsel konularda ilerlemek, yaratıcı fikirleri ortaya koymak için güzel bir gündeyiz. Sabah erken saatlerde Ay-Güneş karesi gerçekleşiyor ama hemen ardından gelen Ay-Venüs altmışlığının uyumlu etkisiyle karşı cinsle ilişkilerimizde olumlu gelişmeler sağlayabiliriz. Günün ilk yarısında sevdiklerimizle bir arada olmak, birlikte bir şeyler yiyip içmek, sosyal ortamlara katılmak adına son derece olumlu etkiler hakim olacak. Sanatsal ve artistik konularda yaratıcılığımızın yüksek olacağı bu günde, giyim kuşam, ev dekorasyonu gibi konularla ilgilenebilir, alışverişlerde istediğimiz sonuçları elde edebiliriz. Akşam saatlerinden itibaren Ay-Satürn üçgeninin olumlu etkileri devreye giriyor. Özel ilişkiler veya sosyal işlerde kalıcı adımlar atmamızın tam da zamanı. Geç akşam saatlerinde etkinleşen Ay-Merkür altmışlığı sayesinde, kendimizi daha iyi ifade edebilir, iletişim ve alışverişlerde kazançlı çıkabiliriz.


Salı günü boyunca Ay yine Kova burcunda hareket ediyor. Bilgi paylaşımlarının yanı sıra, iletişim ve yayıncılık alanlarında, internetle veya bilgisayarlarla ilgili konularda özellikle günün ilk yarısında olumlu gelişmeler sağlayabilir, işimizle ilgili konularda daha çok kişiye ulaşma şansı yakalayabiliriz. Sabah saatlerinde Ay-Mars altmışlığı etkinleşiyor. Efor, güç ve cesaret gerektiren işlere girişmek, sportif aktivitelere yönelmek için güzel saatlerdeyiz. Öğle saatlerinde etkinleşecek Ay-Jüpiter altmışlığı, Ay’ın boşluğa gireceği 14:28’e kadarki süreçte girişeceğimiz işlerden çok iyi sonuçlar alabileceğimizi gösteriyor. Bu saatten sonra girişeceğimiz işlerde olumsuzluklarla karşılaşma riskimiz olmamakla birlikte, kalıcı ve somut sonuçlar beklediğimiz işler açısından bu saatten sonraya kalmamakta fayda var.


Çarşamba gününe başlarken Ay Kova burcunda boşlukta hareket ediyor, ama sabah 07:58’de Balık burcuna geçiyor. Bizi başarıya sezgilerimizin ve empati yeteneğimizin taşıyacağı bir gündeyiz. Ay’ın Neptün ile kavuşum yapacağı sabah saatlerinden itibaren bu etkiler maksimuma varıyor. Fedakarlık, affedicilik ve esneklik gerektiren durumlarla test olacağımız bu güzel günde Venüs-Plüton karesinin kesinleşecek olması, intikam alma veya bedel ödetme duygularımızı vurgulama riskimiz olduğunu aklımızdan çıkarmamalıyız. Venüs-Plüton arasındaki gergin açılar ilişkilerde aşırı tutku ve hırsın ön plana çıkması, güç çekişmeleri yaşanması ihtimalinin güçlü olduğunu gösterir. Ay-Güneş ve ardından Ay-Plüton arasındaki altmış derecelik uyumlu açı sayesinde, akşam saatlerinden itibaren gerek sosyal, gerekse özel ilişkilerimizi dengeleyebilme potansiyelimiz artıyor. Etkin ve otoriter kişilerle görüşmeler yapmak, önemli toplantılar düzenlemek için akşam saatleri tercih edilebilir. 22:53’ten sonra hiç temel açısı kalmayacak olan Ay boşluğa giriyor.


Perşembe günü boyunca Balık burcunda ve boşlukta hareket edecek Ay’ın aktif bir açısı olmaması, önemli adımlar atmayı planladığımız işler, girişimlerin bir ucu açık, belirsiz kalma riskinin yüksek olduğunu akılda tutmalıyız. Öte yandan, gün boyunca etkin olacak Güneş-Plüton üçgeninin etkin ve güçlü hareketleri destekleyeceği de bir gerçek. Daha önce başlanmış olan işleri başarılı bir şekilde sürdürebileceğimiz demektir. Ama Ay’ın boşlukta olduğu günlerde kesin ve kalıcı sonuç bekleyeceğimiz belirleyici adımlar atmamaya özen gösterebiliriz.


Cuma günü boyunca Ay yine Balık burcunda ve boşlukta hareket ediyor. Balık burcu karakteristik olarak ucu açık, belirsiz kalan durumlara açıktır. Balık burcunun doğasında netlik eksikliği ve kararsızlık hakimdir. Bütün gün boyunca Ay da boşlukta kalacağından, bu günde girişeceğimiz işlerin netlik ve kesinlik kazanması zor olacaktır. Ama Ay’ın boşlukta hareket ediyor olması hiçbir şey yapmayacağız anlamına gelmiyor. Arkadaşlarımızı görmek, sosyalleşmek, önemli bir sorumluluk gerektirecek işlere girişmek yerine, ruhsal ve karşılıksız alışverişler içeren işlere girişmek, meditasyon veya zikir çalışmaları yapmak, yalnız kalıp düşünmeye ve zihin boşaltmaya yönelik aktiviteler için Ay’ın Balık burcunda boşlukta olacağı bu günü ideal görebiliriz. Akşam 20:34’te Ay Koç burcuna geçiş yapıyor ve belirsizlikler ortadan kalkmaya başlıyor. Kararlılık kazanacağımız ve inisiyatif alma ve girişim yapma arzumuzun güçleneceği saatlerdeyiz. Geç saatlerde Ay-Uranüs ile yakınlaşmaya başlıyor. Sürprizlere ve beklenmedik gelişmelere açık olduğumuz saatlerdeyiz!

Cumartesi günü boyunca Ay Koç burcunda hareket ediyor. Başarıya ulaşmamızda girişimci cesaretimiz, inisiyatif alma arzumuz ve kararlılığımız majör rol oynayacak. Ama gereğinden fazla atak davranmamız başkalarını rahatsız edebilir. Özellikle de sabah saatlerinde Ay-Plüton karesinin etkinleşmesiyle birlikte, duygusal patlamalara ve güç çekişmelerine maruz kalacağımız durumlarla karşılaşabiliriz. Öğle sonrası saatlerde de hakim olan bu gergin enerji, Ay’ın önce Venüs ile kavuşum ve ardından da Satürn ile karşıt açı yapacağı akşam saatlerinde zirveye varıyor. Gece saatlerinde de etkin olacak bu gergin etkiler, özel ve sosyal ilişkilerimizde dikkatli olmamız gerekecek, dikkatli olmazsak kopma ve ayrılıklar yaşama riskimizin güçlü olduğu bir zaman diliminde bulunduğumuzu gösteriyor, dikkat! Yeme içme konusunda da seçici ve dikkatli olmamızda fayda var.


Pazar günü boyunca Ay yine Koç burcunda hareket ediyor. Duygularımız açık ve net ifade etme arzumuzun öne çıkacağı, kendimizi daha aktif ve enerjik hissedeceğimiz bir gündeyiz. Mars-Jüpiter’in de kavuşumunun kesinleşeceği bu günde, enerjimizi güçlü bir şekilde ortaya koyma arzumuz artacak. Sportif aktivitelere yönelmek, bu enerjinin olumlu kullanımı için ideal gözüküyor. Ama sakatlık ve sakarlıklara karşı uyanık olmamızda fayda var. Ay’ın da Mars-Jüpiter kavuşumunu tetikleyeceği akşam saatlerinde enerjik hissetme ve aksiyon alma arzusu had safhaya varıyor. Öte yandan, Venüs-Satürn karşıtlığının etkin olacağı gün boyunca, ikili ve sosyal ilişkilerimizde engellenme ve kendini ifadede zorlanmaya yönelik etkiler hakim olacak. Dikkatli olmaz isek, kopmalar veya zorlanmalar yaşayabiliriz…

Öner DÖŞER
24 Nisan 2011, Pazar
ASTROLOJİ OKULU

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 25 Nisan 2011, 18:33   #4
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Gökyüzü Gündemi




KOZMİK TÜYOLAR

Nis 25, 2011 by [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
25 Nisan Pazartesi
Bugün Ay’ın günü
Güneş Boğa ‘da
Ay Kova Burcuda
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Günün Planet Saatleri Tablosu

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Elektrikler yoktu çalışamadım diye mazeret sunan tembel öğrenciler gibiyim ama,vallahi gerçek,billahi gerçek. Sabah 04’de kesilen elektrikler yüzünden gecikmeli bir merhaba ve günaydın demek zorunda kaldım size .
Datça’dan sevgiler,sevgili Dostlarıma..

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Can Yücelsiz Datça olmaz.
HIDIRELLEZ
Datça olacak Datça
Kadınların yarımadası…
Boşuna değil o dediğim
Burası Afrodiça
Ve gördüğüm bütün herşey
Sevda, Aşk ve Tazelik
Ve Zeytinlerden ve yaşamaktan
Başka bişeyi olmayanların yeri…
Kara Maça’ya karşı…
Fallarda kurtulmuş görünen
Ademi Bademiyle
İyi bilir bir kişiynen
Yaşamı bilmeyiynen
Yaşanan belki de bir haç
Denizin üstüne vurulmuş..

Ama şeklini derhal bozabilir
En ufak bir esinti
Mesela bir hilal de olabilir.
Korkutucu olan şey benim gördüğüm
Ne haç, ne acı, ne haraç olmasıdır…
Burayı ben gözlerimi kapadıktan sonra dünyaya
Yaşamayı hızla öğrenemediğimizden ötürü
Bu yarımadaya, yarım yarım derken
Ufalaya ufalaya
Zaten bitirmişsiniz ya…
Ufalarsanız eğer
İki elim boynunuzdadır derler a…
Ben de bu yarımadayı
Kucağıma kapıp öleceğim,
Ne gavurun, ne müslümanın…
Hiçbiriniz görmeyeceksiniz artık o güzel yeri
İşte bu şairin ve ölümün emri..
Mekanım Datça Olsun ,,demiş Can,Can Yücel

Şimdi hemen dönelim gün’e ve günün kozmik etkilerine.
Yeni bir haftaya Ay ve Güneş arasındaki sert açı ile başlıyoruz.
Bu görünüm, hayatın çeşitli alanlarında çelişkiler yaşanmasına neden olabilir. Bilinciniz ve duygularınız arasında kalabilir, kendiniz ifade ederken zorlanabilirsiniz. Kadın ve erkekler arasında gerilim oluşabilir. Yüksek makamdaki kişilerle sorunlar yaşayabilirsiniz. Ama bu olumsuzluğun yanında aynı anda Venüs ve Ay birbirlerine olumlu destek açısı ile bağlanıyor.
Bu görünüm kadınlar arası dayanışma demektir. Yaptığınız iş ile kendinizi ifade edebilirsiniz. Sosyal yönünüz kuvvetlenir. Zaten Kovadaki Ay sosyalliği ve sosyal ortamları sever. Sizin sıra dışı gibi görünen fikirlerinize klasiklikten vazgeçmeyen üstleriniz ya da ebeveynleriniz karşı çıkabilir. Olsun sakın vazgeçmeyin günün ilerleyen saatlerinde fırsatlar sizi bekliyor olacak
Öğle saatlerinde Vesta Ay kavuşumu ile kendinize olan özgüveniniz artar. İnsanlarla iletişim halinde olun.


Neyse ki bugün Merkür biraz hız kazanıyor ve Ay ile olumlu bir ortaklığa giriyor. Satürn’ünde arada ciddiyet veren enerjisi ile ve Akşam saatlerine doğru Palaslında devreye girmesi size havadan gelen bir piyango bileti gibidir. Problemleri çözmek ve yeni stratejiler üretmek çocuk oyuncağı gibi gelecektir.


Sabah yaşanan olumsuzluklar ve aksiliklerin tersine duygu ve düşüncelerinde uyumu ile diğerleriyle de uyum sağlayacağınızı göreceksiniz.


İyi niyet ve olumlu düşünceleri hayatınıza işleyin. Size pozitif etkilerle geri döneceğine emin olun. Empati kurabilmek daha kolaydır. Sizi de anlayanlar çoğalacaktır.
Sanatsal çalışmalar yapanlar el sanatları ile uğraşanlar için akşam saatleri daha verimli olacaktır. Dâhiyane fikirlerinizin yüksek maddi kazanca dönüşebileceğini sakın unutmayın. Satürn Kova’da bulunan Palas’a üçgen açı ile bağlanıyor ve kazanç kapılarını aralıyor.


Ertelediğiniz, onaylanmayan belki de farkedilmeyen fikirlerinizi sunarak kendinizi farkettirebilirsiniz.
Günün kartı Devil; Bu kart sizin için yol göstericidir. Gerçek veya psikolojik bir mutsuzluk veya bağlılıktan kopmaya çalışmayı da belirtir. Çevrenizde gelişiminizi engelleyen birçok faktör olabilir. Daha başka alternatiflerin farkına vardıysanız bu sizi daha da yıpratacaktır. Artık bulunduğunuz şartları kabul etmek istemiyorsanız zincirlerinizden kurtulmak isteyeceksiniz. Şu anda belki kendinizi çok mutsuz hissediyor hatta psikolojik tedavi bile görüyor olabilirsiniz. Nede olsa zor bir geçiş dönemindesiniz.


Dayanılmayacak kadar büyük acılar hissediyorsanız bu sizin kişiliğinizin gelişimi zincirlerinizin kırılıp yok olması için gereken önemli bir dönemin habercisidir.


Şeytan kartı, Etik değerlerinizin ve değerlendirmelerinizin, iyi niyetin sınanması anlamına gelir. Yapmak istediklerinizin engellendiğini hissedebilirsiniz. Gücünüzü ispatlamak zorunda kalacağınız bir olay yaşayacaksınız. Çok dikkatli olmalısınız. Dayanılmaz bir cazibe sizi tutsak edebilir. Bu aşamada uzun süreli pişmanlıklar yaşamanız olası. Kendinizi tanımak için bir yolculuğa çıkın. Kendinizi keşfedin ve gerçekte nelerden hoşlanıp nelerden hoşlanmadığınıza karar verin.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 26 Nisan 2011, 16:55   #5
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Gökyüzü Gündemi




KOZMİK TÜYOLAR

Nis 26, 2011 by [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
26 Nisan Salı
Bugün Mars’ın günü
Güneş Boğa ‘da
Ay Kova Burcuda 13:29’da boşluğa düşüyor 27 Nisan’da 06:59’da Balık burcuna geçiyor
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Günün Planet Saatleri Tablosu


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



İlişkileri iyiden iyiye sarsacak günler geri geliyor ama hemen öncesinde Kovadaki Ay bugün 13:29’da boşluğa düşüyor ve ertesi gün 27 Nisan 06:59’a kadar belirsizlikleri hakim kılacak.
Bugün Mars günündeyiz ve her şeyde olduğu gibi Marsında iki yönü vardır.Ya, çirkin sert ve acımasız yönünü kullanırız ya da cesaret isteyen konulara yöneliriz.
Yaşam sahnesinde her zaman kendi rolümüzü kendimiz seçeriz.
Henüz boşluğa düşmeden, sabah saatlerinde Kovadaki Ay Koçtaki Mars ile uyumlu destek açısı ile bağlanıyor.Marsın gününde bu faydalı enerjiyi heba etmesek diyorum.
Ay Mars sekstili yüksek potansiyelli duygusal bir güç göstergesidir. Öfkenizi,kızgınlığınızı kontrol edebilirseniz insan ilişkilerinde başarılı olabilirsiniz. Bu görünüm cüretkâr insanı simgeler.
Merkür – Satürn karşıtlığı ve Merküründe Mars gibi Koç burcunda olması karamsarlığa itiyor kişileri.Ruhsal ve sinirsel problemler iyice kendini göstermeye başladı.Fikirlerinizi önemsemeyen hatta karşı çıkan kişilerle mücadele içindeyseniz ani bir haberle canınız sıkılabilir.
Aynı saatlerde Uranüsünde devrede olması ani ama sıkıcı olaylarla karşı karşıya bırakabilir sizi.Şayet böyle bir durumla karşılaşırsanız kendinize hakim olmayı ve hatta diğerlerine de destek olabilmeyi denemelisiniz.
Ateş elementinin bu kadar yoğun olduğu dönemlerde ejderha gibi herkesin burundan ateşler çıkıyor maalesef.
Satürn’ün sınavı belli konu üzerinde yoğunlaşır 30 Ekim 2009 da Satürn Teraziye girdiğinde ilişkiler alanında huzur denge uyum ve ahenk aranmaya başladı. Hiç aklınıza gelmeyen kişilerin ayrıldığını duyuyor ve görüyorsunuz son zamanlarda .
Gerçekte Satürn bulunduğu alanda sınav yapmıyor daha önceki sınavlarının sonucunda eleme yapıyor. Şöyle düşünün 30 yıllık bir evliliğiniz var evlendiğinizden beri sorunlarla boğuşuyorsunuz dile gelen veya gelmeyen ne varsa, zaman zaman ortaya dökülüyor ama bir şekilde üzerini örtüyorsunuz. Ya maddi olanaklar ,ya güvensizlik, ya çocuklar ,ya aile, yada hepsi bir arada bir şeyler engel oluyor size. Her yedi yılda bir hani derler ya evliliklerin 7. yılı çok tehlikelidir işte o Satürn’le alakalı bir olgudur.Yedi yılda bir geçmiş 5–6 yılın hesaplaşması vardır. Ama her hesaplaşma ipleri iyiden iyiye gerer, her geriliş ipi inceltir.14. yıl, bu 15 de olabilir, kişiliğin ve ilişkinin gelişmesi için belki de kopması için mücadele gerektiren gerçek anlamda zorlayan olaylarla karşılaşılır.Zor yıpratıcı ama aslında gerçekte psikolojik anlamda mücadele gücümüzü ve bunu nasıl ortaya koyabildiğimiz gösteren önemli bir dönemdir.İki taraf kendinden ödün vermez ve hala ben diye diretiyorsa ya ayrılık olur yada tüm bu gerilime rağmen mecburiyetten evliliğe devam edilir.Satürn ağır ağır hareket eder tüm yaşam alanına sahip olmaya çalışan bir enerjisi vardır.Tam bir döngüsünü tamamladığında bu genelde 28 yada 29 yıldır ,işte artık karşı karşıya kalınmıştır.Tüm taşlar dökülür içte birikenler yüze vurulur sosyal ve psikolojik büyük bir mücadele başlar .İşte şimdi Satürn Terazide ve ilişkileri sarsıyor geri hareketi sırasında ertelenmiş ötelenmiş ne varsa dile getirdi.
Bugünün sayısı 7 Tekamül yasasının sembolüdür….
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Yedi, hem ruhsal hem de dünyaya ait olanı kapsayan ilk sayı, evrenin sayısıdır . Güvenlik, korunma, huzur, bolluk, yeniden birleşme, sentez ile ilişkilendirilir ve aynı zamanda bakireliğin sayısıdır.
Güneş’in yedinci ışını insanın bu dünyadan bir sonrakine geçtiği yoldur. Bu yedi aşamayı tamamlayanlar, sonsuzluk kapısını çalarak dünya ile ilgili aşamaları geçip bir sonrakine hak kazanırlar.
Orta Doğu’nun kadim uygarlıklarına ait kutsal sayıların en önemlisi Üçten sonra Yedidir. Sayı, 28 günlük ayın dört haftaya bölünüşünden ya da yedi gezegenden (Güneş, Ay, Mars, Merkür, Jüpiter, Venüs ve Satürn) ortaya çıkıyor denebilir
İnsanın her yedi yılda bir hücreleri yenilenir ve her yedi yılda yeni bir devre geçilir.( 7, 14, 21, 28, 35, 42, 49, 56, 63, 70) Bu devreler sadece bedensel değişme ve olgunlaşma dönüm noktaları değil, aynı zamanda insan yaşantısında köklü değişiklikler yaratan önemli “geçiş” dönemleridir.
Satürnün sayısı yedi ve Satürn şu anda Venüsün yönettiği Terazide ,Terazi burcunun ve aşk sevgi ilişkilerinin planeti Venüs ise yarın Plutoya kare açı ile bağlanacak.:
Sanki 3 bilinmeyenli bir denklem gibi ama sonucu aslında önceden belli.Kim mi değiştirebilir sonucu tekamül,farkındalık ve kabul edebilenler.Kendini dev aynasında görmeyenler, aşalık komplekslerini diğerlerini ezerek gidermeye çalışmayanlar.
Önümüzdeki günlerde zorlama, tecavüz ve ilişkilerde dayatmacı davranışlar ön plana çıkacak.sanki gazete manşetlerinin en karanlık ve sıkıcı haberleri bir arada toplanmış gibi hissedeceksiniz. İlişkilerde ortaya çıkan gizli kalmış gerçekler yok edici tepkilere neden olabilecek.
Bu yetmedi ise iki gün sonra Ay Koç burcundayken Venüs ve Satürn karşı karşıya gelecek Koçtaki Ayın enerjisini olumlu yönüyle kullanabilmenizi dilerim.
Bu dönemde iyice içe çekilip kendi başınıza kalmak isteği duyabilir ilişkinize belli bir mesafe koyabilirsiniz. Hiç kimsenin sizi anlamadığını da düşünebilirsiniz.
Ciddiyet gerektiren bir çalışma içindeyseniz kendinizi dış dünyadan tamamen soyutlayabilirsiniz.
Sosyal ve mali açıdan krize girebilir ilişkinizde kendinizi dışlanmış hissedebilirsiniz.Belki de zevklerinizi ve sorumluluklarınızı dengeleme ihtiyacı içindesiniz ve karşınızdaki bunu anlamakta zorlanıyor olabilir. Her şekilde biraz sıkıcı bir enerji ile yüzleşmek zorunda kalacağız.
Ya 7 ,ya 14, ya 21, ya 28 işte bu döngülerden birinde zorlanıyor ,sarsılıyor ama ya güçleniyor yada iyice batıyorsunuz.Bir önceki 7 ,ya da 14 ,ya da 21, ya da 28 yıl önce attığınız adımların, aldığınız kararların sonucu olabilir bu yaşadıklarınız.,
Günün Kartı The Tower kabalistlerde Marsa aittir ve bu kartta o kadar çok anlam gizlenmiştir ki.
İçsel büyümenizi engelleyecek sadece egonuzu şişirecek bir yaşam sürüyorsanız yani para ve fiziksel zevklere odaklı yaşıyorsanız şimdi kendinizi kapana kısılmış biri gibi görüyorsunuz. Egonuzun şişkinliği ile umursamazmış gibi gördüğünüz her şeyin sizde ne derin yaralar açtığını fark ettiğinizde birçok şey elinizden kayıp gitmiş olacak.
İhmal ettiğiniz manevi duygularınız ve ruhsal güzelliğin ne denli önemli olduğunu göreceksiniz.
Tartışmalar bunalımlar o kadar sıklaşır ki artık bastıramaz hale gelirsiniz.
Aslında şimdi biraz durup düşünebilmelisiniz. Bunun bir uyarı olduğu aşikâr.
Tüm sevdikleriniz size sırt çevirmeden maddi dünyanızdan sıyrılmayı denemelisiniz.
Şayet dıştan gelen sorunlar kişisel sorunlarımızla aynı anda ortaya çıkmaya başladıysa, demek ki artık oturup iyice düşünmemiz gerekir. Evren ve insan zihni sonsuza kadar hayal ve baskı kulelerimizde kalmamıza izin vermeyecektir. Kendimizi barış içinde serbest bırakamazsak, hayatın güçleri bir patlama sağlayacak ve kurulu düzenimizi yerinden oynatacaktır.
Öğle saatlerinde saat 13.29’da Ay ,Jüpiter’e son açısını kurarak olumlu bir enerjiyle bağlanıyor ve sonrasında belirsiz alana girecek. Genellikle bu sizin bilincinizi geliştirir ve optimist bir akıl sunar ki bu sizi iş ve sosyal konularda çok ileriye taşır
Hayat devam ederken ve ilişkiler evrim geçirirken eski isleri bitirmek adına Ay’ ın boşlukta kaldığı zamanlara çok büyük bir ihtiyaç vardır. Birşeylerin sizin istediğiniz gibi olması için çok zorlamamalısınız ve özellikle yeni bir büyük başlangıç yapmamalısınız.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 27 Nisan 2011, 11:19   #6
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Gökyüzü Gündemi




KOZMİK TÜYOLAR


Nis 27, 2011 by [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


27 Nisan Çarşamba
Bugün Merkür’ün günü
Güneş Boğa ‘da
Ay Balık Burcunda
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Günün Planet Saatleri Tablosu

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Dün bahsetmiştim ilişkileri zorlayıcı ve yıpratıcı bir döneme giriyoruz diye.
Her şeyden önce, önümüzdeki iki gün Ay, Balık burcunda ilerleyecek. Sabah saatlerinde Balık burcunun yönettiği Neptün’le birleşen Ay empati kurabilecek düzeyde duyguları en yüksek seviyelere taşıyor

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Günün felsefesi diğer tüm canlılara sevgi ve anlayış beslemek diğerleriyle empati kurabilmek olsun.
Venüs ve Pluto birbirlerine savaş açtılar. Duygusal yaşantılar fırtınaya tutulmuş gibi bir oraya bir buraya savrulacak. Aşk hayatı ve iş yaşamınızda büyük hayal kırıklıklarıyla karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde insanlara karşı dürüst ve anlayışlı olmanız gerekmektedir.
Venüs ya da diğer adıyla Afrodit, çekicilik, tutku, istek ve sonsuz aşk tanrıçasıdır. Duyguları, aşk hayatını, şehveti yöneten Venüs güzelliği, modayı, güzel sanatları temsil eder ve hayatımıza güzellikler katar. Müzik, tat alma duygusu ve güzel kokular Venüs’ün yönetimindedir. Baş döndüren bir parfümü koklamak ya da sevgilinizi baştan çıkartmak için fırsatlar yaratır.
Zevklerine son derece düşkün olan Venüs’ün ahlaki değerleri güçlü değildir. Doğum haritalarınızda Venüs ve onun diğer planetlerle olan açıları sizin hangi alanda kendinizden verdiğinizi ve diğerinden alarak enerjinizi birleştirdiğinizi. Zevklerinize düşkün olduğunuzu ve hayata Venüs’ün gözüyle nasıl baktığınızı belirler.Onu engelleyen dur diyen ise Satürn’dür ve 30 Nisanda Venüs ün tam karşısına geçerek zevklerinizde aşırıya kaçmamanız için engellemeye , karşı çıkmaya hazırlanıyor.
Venüs ün sert bir açı ile bağlandığı Plüton bilinmeyeni, saplantıları, gizli kalmışı, tabuları, alışkanlıkları, krizleri, yaşam ve ölüm gibi temel konuları yönetir. O,yeniden doğuşun, dönüşümün, başkalaşımın, başlangıç ve bitişin gezegenidir.
Psikolojik olarak bilinçaltının en derinlerini gösterir.
Pluto bulunduğu alana ve yakınlaştığı gezegene yoğunluk ve güç verir.
Pluto’un doğum haritanızdaki yeri ve diğer planetlere olan açıları bilinçaltınızdaki gizli güçlerinizi ne ölçüde dışa vurup ne ölçüde kullanabileceğinizi gösterir. Yani Plüton doğum haritanızda hangi alanda ise ve hangi alanı yönetiyorsa orada dönüşüm; değişim; eleme ve yeniden doğuş isteği; deneyimin çekirdeğine ulaşma isteği, kendini arındırma ve eskiden kurtulma ihtiyacı doğar ve işte o alanda acı veren canınızı acıtan bir doğum gerçekleşir. Her doğum ise yeni bir başlangıç demektir.
Günün sayısı Sekiz ;ölümü, korkuyu, yıkılışı simgelediği gibi adaletin de işaretidir. Sekiz, Tanrı katını temsil etmektedir. Mükemmelleşmeyi de ifade eder. Sekiz köseli yıldız ile sembolize edilir. 8 sayısı güç, Tanrı ve sonsuzluk, sağlamlık ve dayanıklılık anlamındadır.Astrolojide 8. ev ölüm evidir ve Plüton tarafından yönetilir.Yeni bir yaşamın başlaması için geçmişin ölmesi gerekir
Venüs ve Pluto ne zaman aralarında bir bağ kursalar maceraya daha bir açık olur kişiler.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Oysa bu dönem hata affetmez ve bu maceraların sonucunda skandallara adınız karışabilir.
Bu ise evdeki bulgurdan olmakla aynı anlama gelebilir. Kıskançlıklar, içsel hırslar ve kin duygusu, aman sakın ola sizi baştan çıkarmasın. Başkasının aşkını, sevgisini ve ilişkisini kıskanıp hatalar yapmayın.
Nazar etme ne olur, sabret seninde olur diyerek kendinizi telkin edin. Ola ki sevgiliniz var sakın ona üstünlük taslamayın.
Aşka ve sevgiye daha düşkün bir ruh haline bürünebilirsiniz. İnanın bu çok normal. Ama aşkınıza sahip çıkmak adına karşınızdakinin canını çıkarmamalısınız.
Mars ve Chiron arasındaki 45 ° zaten zorlanan, zaten yıpranmış, her an patlamaya hazır, maceraya açık ilişkilere, huzursuzluk yakıtı ekleyecek.
Güneş ve Chiron 60 ° ile bağlanıyor. Yaşam yolunuzdaki gelişiminiz için karşınıza çeşitli fırsatlar çıkabilir.
Öğleden sonra Ay diğer planetlerle gerek olumlu, gerek olumsuz etkileyecek bağlar kuruyor. Önce Chironla kavuşuyor ardından Mars ve Jüpiter’e 45 derece yapıyor hemen sonrasında Güneş ve Plüton ile aralarında destek açısı oluşuyor.
Bu duygusal bir karmaşa oluştururken Chiron sayesinde daha eleştirel ve titiz, daha detaylara takılıp kalan ve kılı kırk yaran mükemmeliyetçi tavırlar takınabilirsiniz.
Diğer insanların yaralarını sarmak acılarını dindirmek ve onların yanında olmak için çok iyi bir fırsat. Annenizle ve diğer kadınlarla canınızı sıkan problemler yaşayacağınız gibi onlardan büyük destekte görebilirsiniz.
Bugün öğle saatlerinden sonra yetenekleriniz ve yedikleriniz konusunda aşırıya kaçmamaya fazla iyimser davranmamaya çalışın lütfen. İpleri koparacak derecede aşırı risk alarak para kaybetmenize neden olabilir günün enerjileri.
Akşam saatlerinde Ay, Güneş ve Plüton ile harekete geçmek ile her şeyi oluruna bırakmak arasında uyumlu bir denge kurmanızı sağlayacak bir beraberlik içine giriyor.
Sevdiğiniz insanlara karşı derin ve yoğun duygular beslersiniz.
Yoğunlaşan duygularınız sizi bilinmeyen, esrarengiz ve tehlikeli şeylere meyil eder. Fantezilere ve yeniliklere açık olacağınız bir gece sizi bekliyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Günün kartı STAR; Bu kartı rastgele birisinin önüne koyun o bile anlamını hemen çözecektir Kart bütünlüğün, açıklığın, iyiliğin ve güzelliğin temsilcisidir. Özellikle duygusal fırtınalardan sonra, ümidi, iyileşmeyi ve bütünlük duygusunu müjdeler. Ama bunun yanında da size zayıflığı, güçsüzlüğü ve korku dolu deneyimleri anımsatır. Bugün siz kendinizi asla bir kibir maskesinin altına gizlemeyin. Bu kart size doğallığı ve kendiniz gibi olmayı söylemekte veya daha ötesinde istemektedir.Kartın derin anlamından yaşamın bağımsızca akışı ve sonsuza dek yenilenen yaratıcılık görülür. Yıldızın, gecenin haricinde parlaması, ruhun sembolüdür. Diğer bir anlamda, yıldız, mistik merkezdir, kaderi çağrıştırır. Simyacılara göre ise, yıldız, imajinasyonun sembolüdür. Bilinçaltı güçlerini, maddi objelere gerektiği şekilde bağlar.
Arzu Cengiz
AstroBenefik

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 28 Nisan 2011, 16:56   #7
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Gökyüzü Gündemi




KOZMİK TÜYOLAR


Nis 28, 2011 by [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


28 Nisan Perşembe
Bugün Jüpiter’in günü
Güneş Boğa ‘da
Ay Balık Burcunda Boşlukta 29 Nisan’da 20:34’te Koç Burcuna geçiyor.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Günün Tarot Kartı XVIII-The Moon
Günün sayısı 9[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Günün Planet Saatleri Tablosu


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Gün boyunca ve yarın Ay boşlukta…
Günün sayısı Dokuz bilgeliği, ahlaki değerleri, verimliliği simgeler. Erişilen noktayı, tamam olmayı göstermektedir. Bir devreyi bitirip başka bir devreye geçişi, her sonun olduğu yerde başlangıcın da olması gerekliliğinin anlatır. Dokuz, Kabala ’da dokuzuncu sefira olan Ay’a tekabül eder. O, evrensel bir semboldür.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bugün Günün Tarot Kartı Ay: İsteğe bağlı değişim, Aldatma, aldanma, yanlış arkadaşlar veya gizli düşmanlar, hayallerin yanıltıcılığı, karanlık, karmanın yansıması, kararasızlık, sevilen birsinin kaybı ya da başına kötü bir şey gelmesi anlamını taşır.
Ay üç farklı fazı ile aşağıda ki kırlara doğru bakmaktadır. Önde ise kozmik zihin sıvısından oluşan havuzdan bir yengeç çıkmaktadır. İkisi de başlarım kaldırmış Ay’a doğru uluyan bir kurt ve köpek görülüyor. Havuz, fiziksel oluşumu simgeleyen zekânın derinliğidir. Yengeç sembolü ise, bilincin açığa çıkmasının ilk aşamasıdır. Kurt, doğanın bir türlü sakinleşmeyen ve kontrol edilemeyen yönünü, köpek ise, insanla birlikte yaşama uyum sağlanabilmesini göstermektedir. Arkadaki iki kulenin arasında, yukarıya doğru giden bir yol görülür. Bunun anlamı insanoğlunun ilerleme mücadelesidir. Ay’dan düşen damlalar, yaşam gücünün maddi varlığa doğru, yukarıdan aşağıya olan inişini simgelemektedir. Eski inançlarda, Ay’ı ölümle ilgili olduğu kabul ediliyordu. Ruhlar, ölümden sonra bedeni terk ederek, Ay’da uzun ve sessiz bir dönem geçiriyorlardı. Bu bekleyiş, yeniden doğuma kadar sürüyordu. Sonuç olarak, Ay’ın iki yönü olduğu anlamlandırılır. Bir yönü, ölümün korku dolu karanlık mağarasıdır. Diğer yönü ise, yeni bir yaşamın doğuşudur. Astrolojik yönden, Balık burcuna karşıttır. Dişi özellikli, su karakterlidir.
Bugün Balıktaki Ay boşlukta. Yeni başlangıçlar ve kararlar almak, onları uygulamaya koymak tabiki sonuç vermeyecektir. Ama gökyüzünün tanrı ve tanrıçalarının Ay ve diğer planetlerle olan beraberlikleri sayesinde Ayın bu boşluk halini olumlu ve verimli kullanabilirsiniz. Ay- Ceres kavuşumu sanat, hobileriniz ve el sanatları ile uğraşanlar için son derece faydalı. Yaratıcılığınıza ve hayal gücünüze sizde şaşıracaksınız ve elinizdeki işin ne çabuk ürediğini gördükçe mutlu olacaksınız.
Yemek yapmak ve diğerleriyle bunu paylaşmak için de Ceres ‘in Ay’la kavuşum enerjisi size destek veriyor.
16 Nisan tarihinde ilişkileri iyice zorlayan Merkür ki o gün Merkür geri gidiyordu Juno ile 150 derecelik bir açı ile bağlanıyordu. Merkür Juno arasındaki 150 derecelik bağlantı ilişkilerde bazı huzursuzluklara neden olabilir. O güne ait tüyolarda –‘’Ona tepeden bakan bir bakış açısına sahip olmak mutluluğu getirmeyecektir’’ diye yazmışım. Şimdi bugün Merkür ki Merkür artık kendi yolunda gidiyor Juno ile yine 150 derece ile bağlanıyor. Venüs’ün de zorlayıcı enerjisi ile birinci derecedeki ilişkiler ciddi anlamda zarar görebilir ve geri dönüşü olmayan kopuşlar gerçekleşebilir.
Cesur, iradeli ve kendi bildiğini okuyan tavırlarınızla tuttuğunuzu koparacağınız bu dönemde güçlü ve saygın kişilerin desteğini hemen yanı başınızda hissedeceksiniz. Güneş Pluto ile bağlanıyor gizli ve güçlerin görünmez desteğini de size sunuyor.
Bu görünüm sezgisellik cesaret ve dayanıklılık verir. Evet, bu güzeldir ama ilişkileri zorlamaktan ısrarla kaçınılması gerekir. Biliyorsunuz Venüs Pluto, Satürn ve Uranüs’le pek olumlu olmayan ilişkiler içinde ve kişileri olduğundan daha fazla tepkisel ve umursamaz bir hale soktu. Güneş ve Pluto açısını kendinizi ve ilişkinizi güçlendirmek için kullanabilirsiniz. Bu dönemde güçlü kişileri amaçlarınız için kullanmamalısınız. Acımasız bir öç alışla karşılık görebilirsiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 28 Nisan 2011, 18:32   #8
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Gökyüzü Gündemi




Perius'cum bu konuları özet olarak geçseydin daha iyi olmaz mıydı?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu arada, beni bir konuda unuttun galiba
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Konu Perius tarafından (28 Nisan 2011 Saat 21:02 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 28 Nisan 2011, 21:03   #9
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Gökyüzü Gündemi




Bu özet zaten gökyüzündeki gezegen hareketleri ve bunların etkilerinden bahsediyor kısaca
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Senin konuyu hiç unutmadım hafiften başladım zaten şu an için tek sen varsın bakacağım en kısa zamanda
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 30 Nisan 2011, 20:41   #10
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Gökyüzü Gündemi




KOZMİK TÜYOLAR


Nis 30, 2011 by [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


30 Nisan Cumartesi
Bugün Satürn’ün günü
Güneş Boğa ‘da
Ay Koç Burcunda
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Başak Burcunda Juno Durağan
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Günün Tarot Kartı XI-Justice
Günün sayısı 2[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Günün Planet Saatleri Tablosu


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Güne Ay-Plüton karesi ile başlıyoruz. Ay, Mars enerjisi taşıyor, Satürn ve Venüs karşı karşıya geliyor. Marsın enerjisinin çok fazla olduğu herhangi bir gün aceleci hareketlerden ve çabuk kızan kişilerden uzak durmanız gerekir. Tüm içsel hırslarını ve kızgınlıklarını boşaltabilecekleri yoğun bir enerji hakim gökyüzünde.
Bu sabah planlarınızda değişiklikler olabilir. Kendinizi, karmaşa, kavga ve tartışmalar arasında bulursanız kendinizi frenleyin. Şayet siz bu zemini hazırlayan kişi olursanız etrafınızda kimsenin kalmamış olduğunu görmek sizi şaşırtmasın. Kimseyi eleştirmeyin ve değişmesi için yol göstermeyin.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bugün,belki karamsar duygulara kapılabilirsiniz. Kendinizi kimsesiz ve çaresiz hissedebilirsiniz. Geçici duygular olduğunu unutmayın. Ay’ın bu aylık döngüsünün tam da Satürn’ün gününde ve Satürn –Venüs karşıtlığına denk düşmesi daha da karamsar ve kasvet dolu bir enerji açığa çıkardı. Hava bile ne yapacağını şaşırdı. Güneş bulutlarla dans ediyor. Bir gösteriyor yüzünü, bir yok oluyor. Havanın hali bizlerin ruhunu eline geçirdi. Bir olumlu bir olumsuz bakınmaya başladık.
Kıskançlık ve tehlikeli oyunlar bugün size uzak olsun. Yüzünüze gözünüze bulaştırmayın.
Sorumluluklarınız ve davranışlarınız arasında denge kuramayabilirsiniz.. Bu karşınızdakileri çileden çıkarabilir. Yada bu karakterdeki kişilerle karşılaşmak sizi deli edebilir. Her şey ama hoş olmayan pek çok şey gerçekten canınızı sıkabilir.
Yalnız kalmak tercihiniz olabilir ama diğerlerini uzaklaştıracak hatta sizden tamamıyla koparacak tavırlar içine lütfen girmeyin.
Her neyse, yıllık Venüs -Satürn karşıtlığı aşk ve işte temponuzu yavaşlatmanız için kozmik bir sinyaldir. Zaten siz istemeseniz de bu böyle olacaktır.Bu dönemde; Kendi başınıza kalmak isteği duyabilir ilişkinize belli bir mesafe koyabilirsiniz. Hiç kimsenin sizi anlamadığını da düşünebilirsiniz.Ciddiyet gerektiren bir çalışma içindeyseniz kendinizi dış Dünyadan tamamen soyutlayabilirsiniz.Sosyal ve mali açıdan krize girebilir ilişkinizde kendinizi dışlanmış hissedebilirsiniz.Belkide zevklerinizi ve sorumluluklarınızı dengeleme ihtiyacı içindesiniz ve karşınızdaki bunu anlamakta zorlanıyor olabilir.Her şekilde biraz sıkıcı bir enerji ile yüzleşmek zorunda kalacağız.
Öğleden sonra Ay, Venüs ve ardından Satürn’e bağlanacak. Aylık olağan aysal Ay-Venüs birleşimi her zaman aşk için aşkı sunmak için artı bir faktördür. Dostluğu pekiştirmek için harika bir enerjidir. Ama Satürn ve Venüs arasındaki gerginlik ekstra ekstra dikkatli olmamız için bir uyarıdır.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Doğru yargı, adaletin yerine gelmesi, zıtların dengelenmesi, ebedi adalet, denge ve güç anlamını taşır.
Yaşama yaklaşma şekliniz yaşamın size nasıl yaklaşacağını belirler. Aldığınız her karar sonucu gerçekleşen olaylar sizin kendi eseriniz. Bugün dürüst dengeli ve adil olmak zorundasınız. Yargıdan uzak ve objektif bir bakış açısıyla olaylara yaklaşmalısınız.
(astrobenefik)





----------

----------

MAYIS 2011 GÖKYÜZÜ HAREKETLERİ

BOĞA BURCUNDA YENİ AY ( 2 MAYIS 2011 PAZARTESİ)



Geçtiğimiz ay Koç burcunda gerçekleşen Yeni Ay’la birlikte, yeni bir projeye, bir hedefe, hayatımızın yönünü değiştirebilecek bir takım yeni planlara dair yeni başlangıçlar yaptık, ya da önümüze çıkan yeni fırsatları değerlendirme konusunda zihnimizde bir takım fikirler ve düşünceler oluştu, geçen ay en azından birçoğumuz hayatımızda yeni farkındalıklar geliştirmek üzere bir takım iyi, kötü sürpriz deneyimler yaşadık. Koç burcunda yer alan stelyum ( Uranüs, Jüpiter, Venus, Mars ve Merkür gezegenleri hala Koç burcunda seyrine devam ediyor) nedeniyle hala hayatımızda güçlü enerjiler etkin, geçen ay hızlı kararlar aldık ve enerjik bir biçimde hayatımızda yapmak istediğimiz değişiklikler yönünde bazı adımlar attık. Bu adımları atarken belki üzerinde çok düşünmedik, ani ve ihtiyaçtan doğan tercihler ve seçimler yaptık.

Şimdi Boğa burcunda gerçekleşecek bu Yeni Ay ile birlikte, Koç burcunda başlattığımız ne varsa, o konu üzerinde somut , gerçekçi ve maddi konuları da de işin içine katarak geleceğimizi planlayacağımız bir sürece giriyoruz. Koç burcunun o öfkeli, yerinde duramaz, direkt ve saldırgan enerjisi, biraz olsun yumuşamaya başlayacak. Daha sakin olacak ve adımlarımızı daha dikkatli ve temkinli atmaya çalışacağız. Bu Yeni Ay maddi planları, bütçemizi , projelerimizin dayanacağı maddi koşulları gözden geçirmemiz için güzel bir fırsat olacak. Temel anlamda, güvenlik arayışı içinde olacağız ve kendimizi bazen karmaşa içinden çıkma ve rahat ettiğimiz alanlara kaçma eğilimini içinde hissedeceğiz . Kısacası Boğa burcunun tembelliğe yatkın ve rahatına düşkün doğası biraz durup, yorgunluk atmak isteyeceğimiz bir ruh hali yaratabilir. Ancak unutmamalıyız ki, Koç burcundaki stelyum bizi eskiyi bırakmak, yeni fırsatları yakalamak ve gerekiyorsa hayatımızın artık işlemeyen yönlerini değiştirmek için hazırlıklı olmaya çağırıyor. Her ne kadar, zihinsel ve bedensel olarak bir yenilenme zamanı olsa da duygusal iniş çıkışlarımızı bir merkeze oturtarak içsel huzurumuzu sağlamak, daha sonra da fiziksel olarak vücudumuza özen gösterip bahara ve yaza hazırlanmak için kendimizi şımartmamız gerekiyor.



Bu ay dengeli ve tutarlı davranmamız gerektiğini hissedeceğiz ve bunu başarabilmek için gerekli olan enerjiler de gökyüzünde mevcut. Güneş ve Ay’ın Boğa burcunda biraraya geldiği bu Yeni Ay döneminde; maddi ve manevi anlamda değer verdiklerimizin neler olduğunu tekrar gözden geçirip, sahip olduklarımızın varlığından mutlu olup, bir sonraki Akrep Burcunda gerçekleşecek Dolunay’a kadar maddi hırslara kapılmadan, katı bir tutum takınmadan, benliğimizi bencillikten arındırıp, tutkularımızın kontrolden çıkmasına engel olmalıyız. Bunu başarırsak Dolunay döneminde maddi kaynaklardan, maddi paylaşımlarımızdan ve duygusal bağlarımızdan kaynaklanan negatif deneyimler yaşamaktan kaçınır ve bilincimizde açılacak farkındalık kapısını olumlu bir ruh hali ile açabiliriz.



Transformasyonun güçlü efendisi Pluto, Yeni Ay’a bulunduğu Oğlak burcundan üçgen açı yapıyor, geri harekette de olduğu düşünülürse, toprak burcundan gelen bu açı akla maddi kaynaklarımızda yeni bir düzenleme yapmamız konusunda üzerimizde baskı hissedebileceğimizi getiriyor.Daha somut adımlar atarak bütçemizi sağlamlaştırmak konusunda bize yardımcı olacak fikirlerle sorunlarımızı aşabiliriz.


Karmanın Lordu Satürn, Yeni Ay’a 150 derecelik açı yaparken, Boğa’da gerçekleşen Yeni Ay’ın yönetici gezegeni Venüs’e ve Merkür’e karşıt açı yapıyor. Yukarıda bahsettiğim tüm planları yaparken, gözardı etmememiz gereken en önemli konulardan birinin de ilişkilerimiz olduğunu unutmamalıyız. Satürn Terazi burcunda ve Ay Boğa burcunda yer aldığı için ve her iki burcunda yönetici gezegeni olan Venüs Koç Burcunda, Satürn’e karşıt durduğu için, ilişkilerimizde stresler ve kırgınlıklar yaşamamak üzere yeni düzenlemeler yapmalı, fazla atak ve tartışmacı tavırlarımızı yumuşatmalıyız. Sözlerimizi düşünmeden sarfetmemeli, tutkularımızın ve bencilce tavırlarımızın ilişkilerimize zarar verebileceğini bilmeliyiz. Eğer sözlerimizde ve tavırlarımızda barışçıl ve dengeli davranamazsak bizi zora sokabilecek koşullar hala devam etmekte. İstikrar ve kibarlık her kapıyı açacak altın bir anahtardır. İnatçı ve esneklikten uzak yaklaşımlar gerginlik yaratır. Satürn’ün nasihatlarına ve uyarılarına kulak verebilirsek, farkındalığımızı arttırır ve ilişkilerimizde ve planlarımızda olumlu gelişmeler yaşarız.



MARS BOĞA BURCUNDA ( 11 MAYIS 2011 ÇARŞAMBA)


Savaşçı kahramanımız Mars bu kez Boğa burcunda enerjisini pratik, gerçekçi ve maddi güvenlik arayışı için harcayacak. Elindekini tutmak, biriktirmek veya güvenli bir yatırım yapma isteği önceliğimiz olacak. Bu dönemde inatçı ve değişimlere kapalı bir tavır sergileyebiliriz. Maddi paylaşımlarımızda korumacı ve inatçı yaklaşımlar sergileyebilir, elimizde olanları kolaylıkla başkalarının kullanımına sunmak istemeyebiliriz. Ancak çok gerçekçi ve akla yakın konularda önceliklerinizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Boğa burcunda yer alan Mars’ın güvencelerini sarsarsanız işte o zaman o meşhur öfkesini deneyimlemeye hazır olmalısınız. Bu nedenle hepimiz, karşımızdakinin önceliklerine ve hassas olduğu maddi ve manevi konularda sahip olduğu prensiplere saygı duymalıyız.İlişkilerimizde aşırı mülkiyetçi ve kıskanç olmamaya özen göstermeliyiz. Kıskançlıkların saman alevi gibi parlayan tartışmalara neden olabileceğini düşünerek sakin olmaya çalışmalıyız. Tavşan ile Kaplumbağa’nın hikayesini unutmamalı, bazen yarışı hızlı olanın değil de, yavaş ve temkinli olanın kazanabileceğini hatırlamalıyız. Streslerin Boyun ve sırt bölgesinde ortaya çıkabilecek ağrılara ve rahatsızlıklara neden olabileceğini ve bu durumun Mars Boğa Burcundayken bir sorun teşkil edebileceğini unutmamalıyız..



Aynı gün Venüs ve Merkür, Koç burcundaki Jüpiter ile kavuşum yapacak. Elimize geçen fırsatları iyi değerlendirmeliyiz. Aşkta yenilik arayışı olabilir, ani dürtülerle alışverişler yapabiliriz, eğlenme isteğimiz artabilir. Ya da aklımıza yeni gelirler elde edebileceğimiz fırsatların neler olabileceği düşüncesi yerleşebilir.



MARS-NEPTÜN SEKSTİL AÇISI ( 12 MAYIS 2011 PERŞEMBE)


Mars Boğa’dan, Neptün Balık burcundan birbirlerine sekstil ( 60 derece) açı yapmaktalar. Bu ben merkezci ve inatçı tavırlarımızı yumuşatıp, daha kabul edici ve karşımızdakini de düşünen bir tavır içinde olmamız gerektiğini düşündürüyor. Hayal gücümüzü kullanıp, sert çizgileri yumuşatabilir ve yaratıcı düşünerek, aşırı gerçekçi bakış açısını törpüleyebiliriz. İçsel sezgilerimiz, nerede durmamız gerektiğini bize hatırlatacaktır.



VENÜS BOĞA BURCUNDA ( 15 MAYIS 2011 PAZAR)


Venüs Yönetici olduğu Boğa burcunda oldukça güçlü bir konumdadır. Hayatın zevklerini tatmak, rahatına bakmak ve kendini mutlu edecek eşyalar ve tatlarla kendisini çevrelemek ister. Bunun yanısıra yaşamın en basit zevkleri, örneğin doğa ve bahar havası, doğada yapılacak geziler ve yürüyüşler oldukça zevk veren aktivitelerdendir. Bu hepimiz için kendimizi mutlu kılacak aktivitelere katılmak, doğanın tadını çıkarmak, duyularımızı şenlendirmek için harika bir fırsat. Farkındaysanız, Koç burcunda yer alan stelyum yavaş yavaş Boğa burcuna kaymaya başlıyor ve çok hareketli ve agresif enerjiler yerini, daha sakin ve huzurlu bir ortama bırakıyor. İlişkilerimizde kalıcılık ve güven arayışı olacak. Aşklar yoğun yaşanabilir, ancak birden pırlantalar kızların en iyi arkadaşıdır şarkısını söylemeye başlayabiliriz ve materyalist tarafımız arada kulağımıza iki gönül bir olunca samanlık seyran olur lafının ne kadar gerçeklerden uzak olduğunu fısıldayabilir. Tembellikten, aşırı hedonist yaklaşımlardan ve inatçılıktan uzak durmalı, doğanın bize sunduğu güzelliklerin tadını çıkarmaya bakmalıyız.



AKREP BURCUNDA DOLUNAY ( 17 MAYIS 2011 SALI)


Dolunay zamanları bir odaklanma ve farkındalık geliştirme zamanıdır. Ay’ın ışığının en güçlü olduğu zaman olan Dolunay’da, hayatımızın bir yönü öne çıkarak vurgulanır ve Güneş-Ay karşıtlığının yer aldığı burçların özelliklerine göre ortaya çıkan konuların temaları hayatımızda bir farkındalık yaratır.


Akrep burcu, enerjisi yüksek, krizlere açık, duygusal gerilimler yaratabilen güçte enerjiler taşıyan bir burçtur. Hem Boğa, hem Akrep maddi konularla yakından ilgilidir. Haritanın doğal ikinci ve sekizinci evlerini temsil eden burçlar olduğu için kendi paramız ve başkalarıyla paylaştığımız , ya da başkalarının kaynaklarından faydalandığımız paraları temsil eden konularla yakından ilgilidir. Bu nedenle, bu Dolunay zamanı temel anlamda bu temalarla yakından ilgili konularla ilgili birtakım krizler ortaya çıkıp, bu konuda bir farkındalık geliştireceğimizi düşünüyorum. Temel konu ; kendimizi maddi güvende hissetmek, duygusal alanda partnerlerimizle aramızda güven kurma ve sağlama arayışı söz konusu olabilir . Bununla birlikte , Boğa, sahip olduğu güven ortamını koruma ve devam ettirme ihtiyacı ile hareket ettiğinden, bizler de bu konularla ilgili temalar içerisinde olabiliriz, ve karşımızda aşırı duygusal tepkiler veren, kıskançlık içeren , aşırı sahiplenme ve kin yaratacak tavırlarla karşılaşırsak, tepkilerimizi kontrol altına alma ve objektifliğimizi kaybetme ve duygusal krizlere girme tehlikesi yaşayabiliriz.



Derin duygusal bağlar kurduğumuz kişiler, veya durumlar konusunda şüpheci davranabilir, sakladığımız sırlar varsa bunların ortaya çıkması konusunda endişeler besleyebiliriz, veya biz karşımızdakilerin sakladığı bir takım sırlar olduğundan şüphelenip kuruntulara düşebiliriz. Karşımızdakinin sadakatini sorgulamak ve güvenimize ihanet ettiğini düşünmek hangi açıdan bakarsak bakalım yıkıcı duygusal etkiler yaratabilir. Aşırı sahiplenici davranmak, sakin sularda fırtınalar yaratmak, sevgi ve nefreti uçlarda yaşamak, Boğa’nın temsil ettiği ayağını yere basan, serin kanlı ve sağduyulu tavırların ve yaklaşımların tam zıt uçlarında tutumlardır. Terazinin hangi ucunda davranmayı seçeceğiniz ise elbette sizin tercihiniz. Sevilmediğinizi ve size anlayış gösterilmediğini düşünüyorsanız, içinizde partnerinize anlatamadığınız veya açamadığınız duygular besliyorsanız, Venüs’ün Neptün’e yaptığı sekstil açının iyileştirici, affedici ve nazik tavırları destekleyen etkilerinden faydalanıp, sevgiyi; aşırı tutkuların yarattığı duygu karmaşasını ve inatçı , sabit fikirli yaklaşımların ilişkilerin önünü tıkayan hallerini ortadan kaldırmak için kullanabilirsiniz.



Bu Dolunay zamanının, hepimize hayat amacımızın aslında ne olduğunu ve yaşamımızın ne gibi hedeflere yönelmesi aslında bizim yararımıza olur gibi konularda bizi aydınlatmasını ve yolumuza ışık tutmasını diliyorum.



Boğa burcunun rahat ve sakin enerjisinin ortaya çıktığı bu dönemde tüm arkadaşlarıma ve astroloji severlere baharın tadını çıkarıp ,doğanın canlanıp içimize neşe katan renklere büründüğü bu günlerde sevdiğimiz şeyleri yaparak, aradığımız huzuru bulalım diyorum.



Sevgilerimle,


Naz Bayatlı

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
24, gündemi, gökyüzü, nisan, pazar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık