IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Temmuz 2011, 20:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Burçlar Hakkında




Aslında hemen hemen herkes on iki burç hakkında bir bilgiye sahiptir.

Tam doğum anınızda Güneşin Zodyak'a göre Koç, Boğa, İkizler, vs. gibi belirli bir burçta aldığı pozisyon, astronomlar tarafından hesaplanır. Bunun adı astrolojik takvimdir. Güneş, her yıl aynı zamanda Zodyak 'ın hemen hemen aynı burcunda yer alır. Böylece siz, fazlaca hesaba gerek kalmadan hangi burçtan olduğunuzu ve dolayısıyla yaşamınızı etkileyecek kişilik özelliklerinizin neler olduğunu önceden tahmin edebilirsiniz. Elbette bu, yazgınızı ön görmek anlamına gelmez. Birçok kişi hepsi birbirinden farklı olan insanların nasıl olup ta on iki kategoriye sokulabileceğini sorarak astrolojiye inanmazlar. Ama tıpatıp olmasa da insanların, burçlarındaki kişilik özelliklerini az ya ad çok taşıdıkları gözlenebilir. Bununla birlikte burcunuzu incelemeyi, kimi gazete ve dergilerde çıkan günlük fallarla karıştırmayın bunlar doğru gibi görünse de sizi kolaylıkla yanıltabilirler. Doğduğunuz günü, saati, vs. hesaplayarak çıkartılacak bir doğum haritası çok daha güvenilirdir. Tüm gezegenlerin doğum anınızda gökyüzündeki konumu, sizin doğum haritanızdır.


Astrologlar , hayatınızı gezegenlerin birbirine göre konumlarını etkilediğini söylerler. Burçların genelleştirilmiş kişilik özelliklerini bu verilere göre açıklarlar. İşte bu on iki kitaplık burçlar serinizde burcunuza göre karakter özelliklerinizi tanıyabilir, aşk ve evlilik hayatınızda nasıl daha mutlu, iş hayatınızda da nasıl daha başarılı olabileceğinizi eğlenerek öğrenebilirsiniz. Dostlarınızı hangi hediyelerin daha mutlu edeceğini tahmin eder. Burcunuzda doğmuş ünlüleri düşünerek hayale dalabilirsiniz. Ama yine de unutmayın,herşey bizim ellerimizdedir!

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 02 Temmuz 2011, 20:42   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Burçlar Hakkında




Aslında herkes 12 burç özelliğine sahiptir. Herkes doğum haritasında muhakkak bu on iki burç yer alır. Fakat bu on iki burcun hangi eve yani kişinin hangi yaşam alanına düştüğünü bulmak gerekir. Ve bu evde hangi gezegenlerin konumlandığını incelemek şart. Dolayısıyla insanlar on iki burca ayrılmaz. İnsanların en büyük yanılgısı, salt güneş burcuyla kişilerin değerlendirilebileceği düşüncesidir.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
arkadaşlık kanalları, arkadaşlık siteleri, aşk, aşk mesajları, burclar, cet, chat siteleri, gurbet sohbet siteleri, hadisler, islam sohbet siteleri, istek yap, mırc indir, okey oyna, oyunlar, radyo dinle, sevgi sözleri, sohbet, sohbet siteleri, sohpet, videolar, yemek tarifleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Burçlar Hakkında ”Sivri, Hınzır & Cüretkar ”Yorumlar – Neyi Nasıl Kamufle Eder? Lcia Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 07 Kasım 2014 22:17
Burçlar N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 14 14 Mart 2012 21:19
BurçLar ve içkiLeri konTes Burçlar, Fallar ve Kehanetler 4 16 Mart 2009 00:02
Burçlar PaYanDA Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 26 Şubat 2006 12:51