IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Aralık 2011, 04:15   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gölgelerimizi tanıyalım




Yükselen burcumuz hayata bakış açımız hakkında çok şey söyler. Kendimizde eksik hissettiğimiz şeyleri beğenmiyor, onaylamıyor gözüksek de, eksikliğini hissettiğimiz şeyin tamamlanması çok önemlidir. Çoğu zaman kendimizde bulamadığımız unsurları suçlama ve gölgeleme yoluna gideriz. Ancak ne zaman zorlansak, kendimizi yetersiz hissetsek, bu gölgelerimize de ihtiyacımız olduğunu görürüz. Özellikle yükselen burcumuzun karşısında yer alan burç hayatımızda karşılaşabileceğimiz gölgelerin içeriği ile ilgili bilgiler verirler. Geçtiğimiz haftadan devam edersek Yükselen Terazi için gölgenin Koç olduğunu görürüz. Terazi ilişkilerinde ve hayata bakış açısında uyum, denge ve hoşluk arar, sıklıkla karşısındaki memnun etmeye özen gösterir. Ancak zorlandığı durumlarda kendi başına karar verip, seçim yapması ve cesaret göstermesi gerekir. Koç mücadeleyi, gerekli ise savaşı anlatır. Terazi’nin bu anlamda zayıflıkları vardır. Tek başına kalmayı öğrendikçe gölgesinin ona çok şey anlattığını görmeye başlayabilir. Yükselen Akrep’in gölgesi Boğa burcudur. Akrep tutkuları ile yaşar. Kurcalamadan edemez, zorlar ve sürekli karşısındakini değiştirmeye uğraşır. Ancak Boğa sakin ve kendi başına huzurludur. Aşırı durumlarda Akrep’lerin tahripkar olmaya başlaması durumunda, durup Boğa’dan öğreneceği çok şey vardır. Akrep Boğa’dan değer vermeyi ve özellikle kendine değer vermeyi öğrenebilir. Yükselen Yay’ın gölgesi İkizler’dir. Yay değişik alanlarda çok şey öğrenmeyi ve felsefe yapmayı sever. Hayatın anlamı üzerine kafa yorar. Ancak bunu yaparken de çok dağılır ve kimi zamanda kafası karışır. Bu eksikliğini görebilmesi için İkizler’in daha pratik, becerikli ve fırsatlardan yararlanan yaklaşımını öğrenmesi doğru olacaktır. İkizler onda eksik olan anı yaşayabilme pratikliğini kazandırabilir.
Yükselen Oğlak’ın gölgesi Yengeç’tir. Oğlak planlı, ciddi, sorumlu ve fazlasıyla gerçekçidir. Ancak bu katılığı onun duygusal ilişkilerde soğuk görülmesine yol açabilir. Oğlak Yengeç’in daha duyarlı, empati kurabilen, koruyucu, içten olabilecek özelliklerini alabilir. Buna ihtiyacı vardır. Böylece aradığı güveni bularak rahatlayacak, yakın ilişkilerinde daha kucaklayıcı ve merhametli olmayı öğrenebilir. Yükselen Kova’nın gölgesi Aslan’dır. Kova ilk bakışta son derece akılcı, soğukkanlı, bilimsel ve özgündür. Ancak yeteri kadar samimi ve sıcak olmayabilir. Bu eksikliğini Aslan’ın doğal cömertliğinde ve hayata pozitif bakışında bulabilir. Kova, Aslan’dan öğreneceği yaşam sevinci ve kendine değer verme yetisiyle, daha yaratıcı ve samimi olabilir. Yükselen Balık burcunun gölgesi Başak’tır. Balık yükselenler hayata yumuşak, daha dağınık, etki altında kalan, hayalci ve fedakar bir çizgiden bakarlar. Hayatlarında kendilerini sürekli kurban edecek bir şeyler arayıp, önem verdikleri kişiyi idealize edebilirler. Ancak bu durum eninde sonunda problemlere ve hayal kırıklıklarına da yol açacaktır. Balık Başak’tan daha dikkatli, soğukkanlı, akılcı, düzenli ve mantıklı olmayı öğrenmek durumundadır. Böylece ruhsal enerjisinin boşuna harcanmasını önleyebilir.
Eksik kalan yönlerimiz bizi tamamlayan gölgelerimizdir. Yükselen burcumuzun karşısındaki, 7. Evdeki burcun özelliklerine bakarak, aslında hangi konuların daha fazla farkına varıp, kendi hayatımıza katarak öğreneceğimiz çok şey olduğunu görebiliriz.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
gã¶lgelerimizi, gölgelerimizi, tanıyalım, tanä±yalä±m


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kedileri Tanıyalım Ein Hayvanlar Alemi 0 10 Aralık 2010 13:21
meslekleri tanıyalım.. Candy Komedi ve Mizah 1 09 Haziran 2010 16:09
Bilgisayarı Tanıyalım Luis Bilgisayar Donanımı 0 07 Mayıs 2010 22:11
Kadınları Tanıyalım :) radiCOOL Genel Paylaşım 0 05 Haziran 2006 05:14