IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Aralık 2011, 04:17   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Akrep burcu neler getiriyor ?




Bu dönemde, bizi duygusal açıdan derinleştiren, mücadele getiren konular var.
Akrep burcunda yeniay 26 Ekim’de oldu ancak ifade ettiği temaların birkaç gün önce, ülkemizi yasa boğan terörist faaliyetler ve ardından da Van’daki depremle açığa çıktığını görmekteyiz. Akrep derin dönüşümleri, mücadeleyi, duygusal yoğunlaşmayı, ölmeyi ve yeniden doğuşu ifade eden burçtur. Bu mevsimde geceler uzamaya, karanlıklar artmaya, ölen yapraklar toprağa karışmaya başlar. Akrep dönemlerinde bizi güçlendirecek deneyimler yaşarız ancak ilk başta canımız yanar. Canımız öyle bir yanar ki, bundan ders çıkarırır ve güçlenebiliriz. İçinde bulunduğumuz dönemde, hayatımızın pek çok alanında yenilenme, mücadele, duygusal kontrol sağlama gibi bizi zorlayan ancak eğitici tecrübelerden geçiyoruz. 26 Ekim’de gerçekleşen yeniay haritasında Yengeç burcunun yükseldiğini görüyoruz ancak Erzurum ve doğusundaki illerde Aslan burcu yükselmekte. Bu dönemde savaş gezegeni Mars’ın da Aslan burcunda olması, yeniayın toprağı ve vatanı ifade eden 4. eve vurgu yapması, Satürn’ün haritanın dip noktasına yakınlığı bölgeyi ilgilendiren sıkıntılara ve zorluklara işaret ediyor.
Erzurumun batısında kalan illerimizde ise korumayı, merhameti, endişeli olmayı, hassasiyeti ve milli konuları anlatan Yengeç burcu yükselmekte. Bu haritada 5. evdeki vurgu ise çocuklar ve gençlerle ilgili konuların dikkat çekici olabileceğini aynı zamanda finansal konuları, harcamaları ve spekülasyonu içeren, dolayısıyla borsayı da ilgilendiren konuların çok daha sık gündemde olabileceğini anlatmakta. Daha önce de sık sık değindiğimiz gibi bu dönemde ekonomideki gelişmelere fazladan duyarlı ve dikkatli olmak zorundayız. Bazı yanlış değerlendirmeler, yeteri kadar gerçekçi olamama durumu makro ekonomik dengeleri zorlamaya başlayabilir.
Akrep burcu döneminde, 11 Kasım’dan itibaren Mars Başak burcuna ilerleyecek. Bu çok önemli bir tarih zira Ocak ayında Mars geri gideceği için etkilerini şimdiden ekmeye başlayacak. 11 Kasım günü, bir iki gün öncesi ya da sonrasında gündeminize gelen konuları iyi takip etmelisiniz. Zira bu tarihten sonra bizi organizasyonel anlamda zorlayan, dikkat ve mücadele gerektiren bir sürece gireceğiz. 2 Kasım’da Yay burcuna ilerleyen Merkür ve Venüs ise uluslararası konular, yolculuklar, akademik konular, medya, iletişim, ulaşım ve yabancılarla ilgili konularda çok daha hareketli bir dönem başlatmakta. Bu dönemde üzerimizdeki ağır duygusal yoğunluğu atıp, hayatımızın ufuklarını genişletebiliriz.
Bu arada 9 Kasım civarında Neptün’ün düzgün harekete dönmesi, dünya çapında önemli olayların insanları duygusal anlamda birleştirici yönde etki yaratabileceğini söylemek mümkün. 9 Kasım civarında meydana gelebilecek doğa olayları, sıvıları, denizleri, okyanusları içine alan konular dikkat çekici olabilir. Güneş’in Akrep burcunda ilerlediği bu dönemde hayatımıza derinlik katan, dönüşüm ve mücadele getiren pek çok gelişme ile karşı karşıya geleceğiz.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
akrep, burcu, getiriyor, neler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bakanlık:Teşkilat Kararnamesi neler getiriyor Deinonychus Sağlık Köşesi 0 04 Kasım 2011 23:02
Yeni Windows SP1 betası neler getiriyor? Slipknot Windows 0 16 Temmuz 2010 20:16
E-posta 2.0 geliyor! Neler getiriyor? Slipknot Ağ, Network ve Networking 0 11 Mayıs 2010 20:23