IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By N999

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Aralık 2011, 10:07   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yasemin Boran 2012 Ocak Burç Yorumları




Yasemin Boran Koç Burcu Ocak 2012

Koçlar aya sosyal ve iş ortamında yoğun ikili ilişkiler, görüşmeler ile başlayacak. Bu ay başkalarıyla görüşmek ve sosyalleşmek ihtiyacı duyacaksınız. Yalnız ayın ilk haftası birileriyle sözel tartışmaya girmekten kaçının.
Belki de, bir tartışma, niyetinizi biraz sert ifade etme, bir dileğinizin gerçekleşmesine yol açabilir öte yandan, ayın ilk 2 günü, ama hafta sonuna yaklaşırken tartışmanın fayda etmeyeceğini bilin.

Bazı şeyleri kafanızda tutmak isteyemeyecek, yüksek sesle seslendirmek isteyeceksiniz, işte veya özel yaşantınızda. Kiminiz iş yerinde biriyle, kiminiz bir yakınıyla hararetle bir konuyu tartışırken bulacak kendini ve duyguları kontrol zor olursa konuşma tartışmaya dönüşebilir. kendinizi ifade edin ama iş tartışmaya geldiğinde durmayı bilin.

İş yerinde sizin hoşunuza gitmeyen ama otoritenin benimsediği bir yeni durum veya yeni bir proje var gibi. Belki de kafanızda bir projeye takılmış, ondan sonuç almak üzere çalışırken dikkatinizin başka yere çekilmesi sizi rahatsız edebilir.


Yasemin Boran Boğa Burcu Ocak 2012

Boğa Burcu beklentilerini daha gerçekçi noktaya ulaştıran ve mücadele edenler için güzel gelişmeler var gibi görünüyor. Uzun zamandır uğraştığınız bir iş, bir proje somutlaşıyor veya bu aşmaya çok yaklaşmış durumda.

Boğalar bu ay iyi, mutlu bir sonuca, bir başarıya imza atacak gibi. Bu önemli karar veya mücadele ile alınan sonuç özellikle sosyal hayatınızı, genel hayatınızı daha anlamlı ve mutlu yaşamanızı ve başarınızla gurur duymanızı sağlayacak. Gelinecek nokta sizi memnun edecek.
Daha önce beklenip umut kesilmiş bir konu ile alakalı bir haber, bir gelişme görünüyor. Bu haber uzaklardan gelecek gibi. Ve belki de amacınıza hızla ulaşmanızda veya yaklaşmanızda etkili olacak şey bu olacak.
Kardeşlerle paylaşılacak mutlu bir paylaşım söz konusu. Mutluluğunuzu onlarla paylaşacak ve destek alacaksınız.

Gerçekten verimli ve önemli bir zaman olacak sizin için, iyi değerlendirin, yıldızlar sizden yana iken, kararlı ve kendinden emin adımlar atın derim. Kiminiz başarısı ile önemli bir saygınlık veya ün bile kazanabilir.
İlginç arkadaşlıklar yaşamaya devam ediyorsunuz, bu ay arkadaşlarınızla da güzel zaman geçireceksiniz hatta kısa yol da yapacaksınız.
Evi süslemek, evde davetler vermek için masraftan kaçınmayacaksınız. Ama ölçüyü kaçırmayın derim. Kiminiz ise taşınma vs için harcama yapacak. Taşınmak için koşullar ay sonu iyi olur gibi.

Aklınıza ve duygularınıza uyan aşk için gelecek ayı bekleyin. Bu ay ancak var olan ilişki veya eski aşk için güzel gelişmeler olması mümkün hatta ciddi bir karar vermek mümkün. Ama bu ay kafanızı karıştıracak ve doğru kararı verip vermediğinizi anlamanızı engelleyecek durumlar olabilir, olayların netleşmesini bekleyin. Yanlış ilişki yaşayan Boğlar bu ay sonunda ilişkiyi bitirme cesareti bulacak kendinde. Yine de acele etmeyin, tarafsızca gidişata bakın derim. Bazı sorunların düzelmesi ve ilişkinin daha sağlıklı ilerlemesi için yıldızlar uygun. Ani karardan kaçının, çünkü kısa süre sonra pişman olursunuz. Kararlarınızda kimseye değil, kendinize güvenin, sezgilerinize inanın.

Yasemin Boran İkizler Burcu Ocak 2012

Bu ay kendine yeni iş, meslek alanı açan İkizler için koşullar uygun. Bir anda kendilerini sıkan durumlardan kurtulma, ve daha elverişli şartlarda yaşama imkanı bulacaklar. Bu başarıya geçen ay ulaşmış olmalısınız, bu ay ise kararınızın doğruluğunu onaylayacak olaylar yaşayacaksınız.
Zorlu bir sorun geride kalacak ama sizi biraz daha uğraştıracak, yeni şartlarda daha mutlu yaşamak için parasal kaynaklarınızı sağlama alma imkanı bulacaksınız bu arada. Evli olanlar eşiyle bu konu üzerinde yoğun konuşmalar yapacak. Ve ortak karar alıp para işlerini çözmeye ve geleceği garantiye alacak yatırımlar yapmaya yöneleceksiniz.

Bu arada hiç beklemediğiniz yerden para veya parasal kaynak çıkabilir karşınıza. Veya hiç beklemediğiniz anda otorite desteği, önemli kişilerden maddi bir iyilik görme olanağı bulacaksınız.

Bu sene yaşadığınız sorun her ne ise, devasını da vermiş görünüyor yıldızlar. Açılan yeni kapı size umut ve geleceğe inanç vermekten başka, yeni olanaklar da sunmaya devam ediyor.

Bazı İkizler belki bir yabancı dil öğrenmeye başladı, kiminiz başka bir meslek eğitimi almaya başladı, kiminiz de sorunu için doğru kuruma veya kişilere başvurdu. Bir süre sonra hayatınıza kattığınız yeni şeylerin faydasını görmeye başlayacaksınız. Hatta başladınız bile.. Ancak bu ay sabırlı olmaya ve yüksek beklentileri düşünmeden, çabalamaya devam etmelisiniz.

İkizlerin aşkı çoktan yakalamış olması lazım. Yakalayamayanların bu ay şansı var gibi görünüyor. Şansınız ya yollardan gelecek ya da kardeş çevresinden, veya bir yakınızın çevresinden gelecek. Ancak bu ay ev ve işle kafanız çok meşgul olacağı için zaman ayıramayabilirsiniz. Aslında sıkıcı işlerden biraz sıyrılıp mutlu olmak için bir fırsat olacak sizin için.


Yasemin Boran Yengeç Burcu Ocak 2012

Bu ay yollardan sürpriz ziyaretçiler var sevgili yengeçler.. Sizi mutlu edecek, sevindirecek birileri olsa gerek. Aktif ve hareketli, kararlı, canlısınız.
Bu ay biraz rutin hayatınızın dışına çıkıp farklı şeyler denemek isteyeceksiniz. Keşfetmek, yeni şeyler yaşamak merakı ve hevesi ile dolacak içiniz. Cesur ve ani kararlarınız sizi de şaşırtacak denli şanslı ve heyecanlı gelişmeler verebilir. Tazelenen duygularınızla iyi hissedeceksiniz kendinizi. Bu ay ayrıca temasta bulunacağınız kişiler de sizi şaşırtacak ve sürprizler keyfinizi artıracak gibi.

Bazı işlerinizi farklı yollardan halletmek fikri doğacak birden kafanızda. Ve kafanızda sorup durduğunuz şeylere bir anda orijinal çözümler bulabileceksiniz. Bu ay bir anda ilhamla gelecek ya da aniden gelişen bir olay sizi hızlı ve yeni veya farklı bir karar almaya götürecek, ve sonuç sizi memnun edecek.
Yakınlarla önemli konularda ciddi konuşmalar yapılacak ama bu hususta kararlarınızdan vazgeçmeyin derim. Ve aile, yakınlarla ilgili meselelerde yarım kalan işleri tamamlayın veya daha önce aldığınız doğru kararı uygulayın. Zaten sizin kararlarınız onay görecek yakınlarınızdan.

Sanki yeni bir durum eski bir meseleyi çözecek gibi görünüyor. Bir şey bu vesileyle kesin sonuca bağlanacak.
Yengeç burcunun başında doğanlar ilk hafta fevri çıkışlar yapmamaya ve bazı kaza riskine karşı dikkatli olsun.
Para harcanırken bir taraftan, küçük de olsa gelecek para sizi mutlu edecek.
Bu ay kariyer veya uzun yol amacında olacaklar çok uğraşacak, bireysel çaba gösterecek ve mutlu edecek gelişmeye kavuşacaklar. Sanki bazılarınız uzak bir yerle alakalı yatırım planı veya gitme düşüncesi içinde ama bu şimdilik mümkün görünmüyor. Siz belki farkında değilsiniz ama sanırım seneye gerçekleşecek bu yeni planlar…


Yasemin Boran Aslan Burcu Ocak 2012

Bu ay duygusal olarak biraz şımarık, biraz romantik, biraz da kafası karışıksınız. Sosyalleşmek, hoş, güzel şeyler yapmak isteyeceksiniz ancak bazen ne yaptığınızı bilmez bir halde olabileceksiniz.
Fazla abartılı duygular sizi tembelliğe, eğlenceye dalmaya itecek gibi. Konuşmak var eylem zayıf gibi bir durum anlayacağınız..
Fazla iyimser tutumunuz size yanıltıcı karar aldırabilir. Veya aldığınız bir eşyadan memnun kalmayabilirsiniz. Acele ve fazla düşünülmeden yapılan şeyler pişmanlık yaratacak.
Bu ay garip bir ruh hali içinde görüyorum sizi. Canınız dedikodu yapmak, boş konular üzerine çene çalmak isteği duyacak. Belki de çok ciddi çalışmalardan bıktınız, biraz dağıtmak istiyorsunuz?.
Bu ay bir kişi ile ilgili önemli bir gizli bilgiye veya sırra ulaşabilirsiniz, ve bu sizi çok şaşırtacak. Hatta bunun üzerine planlar kurmaya başlayacaksınız gelecek ay uygulanmak üzere…

Parasal olarak zorlamayın kendiniz. Beklentileri makul düzeyde tutarak, kararlarınızı uygulamaya devam edin, yeni yatırıma yönelmeyin derim. Ancak kontrat, yazışma, resmi kağıt vs gibi işlerinizi tamamlayın. Para ve yatırım konusu bu ay uygun değil.
Bu ay sizden habersiz bir şeyler oluyor gibi? Bu ya özel, ailede ya da işte? Belki kötü niyetle değil, iyi niyetle yapılan gizli bir sürpriz olay, ama daha sonra sizi çok meşgul etmeye başlayacağa benziyor.
Her ne olursa olsun, konuşun, kararlar alın ama uygulamaya geçmeyin, gelecek ayı bekleyin. Çünkü verdiğiniz kararların doğru olduğunu ancak gelecek ay anlarsınız, kafanız net olsa da şartlar beklemenizi ve sessiz kalmanızı gerektirebilir veya fırsat bulmakta zorlanabilirsiniz.
Aşk konusunda, aklınız havalarda gibi, ya sırılsıklam aşıksınız ya da anlamsız, belki gerçek olmayan abartılı duygular içindesiniz. Kiminizin gizli bir hayranı var gibi, ben gizli hayranın pek size uygun çıkacağını düşünmüyorum çünkü bu gizli hayran aslında aşk numarası yapıp niyeti farklı çıkarlar elde etmek gibi sanki.. Benden söylemesi..
Bu ay bekleme, duyguları yaşama zamanı, karar alma zamanı değil. Bir kararı netleştirmek için belki uygun ama bunun uygulanması mümkün olmaz ve üstelik gelecek ay ortaya çıkacak yeni durum var olan kararı iptal ettirebilir veya değiştirebilir.



Yasemin Boran Başak Burcu Ocak 2012

Başakların bu ay dost desteğini alacağı bir zaman. Bu ay çabalarınız dost kişilerce desteklenecek ve giderek güçleneceksiniz. Gözünüzün önünü görmeniz daha mümkün olacak. Gözler sizin üzerinizde. Yapacaklarınızla dikkat çekecek, kiminin hayranlığını kazanacaksınız kiminin de kıskançlığını.
Bu ay ne olursa olsun kararlarınızdan vazgeçmeyin, çabalarınızı devam ettirin çünkü taraftar bulmaya başlayacaksınız ve haklılığınızı kanıtlama, kendinizi gösterme ve amacınıza ulaşma imkanı olacak.

Öte yandan biliyorsunuz ki, hala Satürn-Uranüs zıt açısının etkisi altındasınız. Kiminiz kurtuldu sayılır, kiminiz olanca yoğunluğu ile yaşamaya devam ediyor. Disiplin, kendine inanç ve sağlam kararlarınızdan vazgeçmezseniz, sonunda ödüllerinizi alırsınız. Hatta bu ay ödüller konusunda şanslar gelecek size. Yıldızlar emeğin karşılığını almaya işaret etmekte.
Merkür 7-29 arası geri pozisyonda giderken, sizin burcunuza geri dönecek, o zaman yarım kalan işlerinizi halledebileceksiniz, çıkabilecek aksilikleri gidermeniz mümkün olacak. Bu arada alacağınız destekler sizin ne kadar sevilen ve tutulan biri olduğunuzu görmenizi sağlayacak.
Bu ay kavga etmemeye dikkat edin. Siz sadece kararlarınızın arkasında durun, desteğin de geleceğini bilin.

Ayrıca bu ay gizli bir ihanete karşı uyarmak isterim sizi. Bu evinize girip çıkan, tanıdık biri olabilir. Dikkat edin derim. Veya siz bu türlü gizli olaylara karışmayın, bu tarz bir şey düşman çeker. Ayrıca sağlığınıza özen gösterin. İş ve ev koşullarını düzeltmişken, kendinize de zaman ayırmayı bilin. Veya hoşunuza gitmeyen bir teklif alabilirsiniz. ne olursa olsun bu tür konularda durumu sizden önce görecek olan dostların uyarıları sizi kurtaracak gibi. Kimi Başakları ise var olan ciddi ilişki biraz korkutacak gibi, kaçmak ve biraz kendi başlarına düşünmek isteyecekler. Kararlarından emin olmak için biraz daha zaman isteyecekler. Ancak ay sonuna doğru ne istediklerini bilir halde olacaklar.


Yasemin Boran Terazi Burcu Ocak 2012

Teraziler bu aya güzel dileklerle başlıyor. İçlerinde yepyeni umutlar, sevinçler doğmuş ve mutlu olmak amacıyla bazı adımlar atacaklar. Bayan dostlardan destek var size ve ayrıca romantik olaylar ilginç bir şekilde gerçekleşebilir. Yalnız aya kısa süreli bir amaca ulaşmak için vereceğiniz mücadele damgasını vuracak gibi görünüyor. Bu ya işte bir otoriteyi hedef alacağınız bir mücadele olacak, ya aile büyüklerine bir şeyi kabul ettirme çabası olabilir, kiminiz de bir işe imza atabilirsiniz.

Yeni işe başlayacaklar, sizin için şanslı bir yıl olmakla beraber zamanlama için hatalar yapabilirsiniz gibi geliyor. Onun için sakin ve sezgilerinize güvenerek resmi anlaşmalara imza atın derim.
Tüm teraziler için tavsiye edebileceğim şey, bu ay yarım kalan işlerinizi tamamlayın, aklınızda kalan işlerinizi bitirin ve yeni şeyler için de fikirler geliştirin, araştırma yapın, dostlarla veya yakınlarınızla konuşun, ve yeni işe adım atmak için gelecek ayı bekleyin derim. Ama dediğim gibi kalıcı iş istiyorsanız bunu yapın. Yok eğer kalıcı olması şart değil ve elinize geçecek fırsat kısa sürede iyi gelir getirecek diyorsanız çekinmeden adım atın.

Terazilerin aşkla ilgili düşünceleri gittikçe somutlaşıyor olmalı. Kiminiz evlilik aşamasına gelmiş olmalısınız. Ancak bazı sorunlar birden sizi meşgul edebilir. Bu ilişkinizle alakalı da olabilir başka bir konuda olabilir. Canınızı sıkan her ne ise o sizi daha fazla sıkmaya başlayacak. Sabretmeniz, sorunu kabullenmeniz ve hafiflemesini beklemeniz lazım. Olayların üzerine giderseniz iş düşmanlığa veya küskünlüğe dönüşür.
Bazı Terazileri de gizli düşmanlığa karşı, dedikoduya karşı veya gizli bir oyuna karşı uyarmak isterim.
Yatırım yapmak isteyen Teraziler için gelecek ayları beklemelerini tavsiye ederim. Şartlar giderek sizden yana dönecektir emin olun. Evlilik düşünenler de acele etmeden gelecek ayları beklesin derim. Bu ay partnerinizi denemeden geçirmek isteyebilirsiniz ama kafa karışıklığı ve duyacaklarınızın doğruluğunun şüpheli çıkma olasılığı sizi bundan alıkoyabilir. Olayları akışına bırakın arkası gelir.


Yasemin Boran Akrep Burcu Ocak 2012

Akrepler için bu ay ilginç geçeceğe benzer. Bazı şeyler var sanki bir anda ters dönecek gibi, iyi iken kötü kötü iken iyi yöne dönecek gibi. Sanki olaylar sizin kontrolünüz dışında gelişiyor, kadersel bir şeyler var gibi.
Kimi Akrepler çok sevdiği biri ile ters düşecek, kiminiz bir yakınınızın ya sağlık ya da okul, uzun yol, yeni bir işe adım atma gibi konularıyla ilgileneceksiniz ve bu ay durum yeni haberler vesilesiyle sonuca bağlanacağa benzer. Kritik bir ayı sağduyu ve akılcı geçirmeye çalışın, olayları lehinize çevirmek sizin elinizde olacak. Gelişmeler dış kaynaklı olsa da sonuçlar sizin elinizde.

Sosyal ortamınız ve dostluklarınız giderek değişiyor, eski kişiler hayatınızdan uzaklaşırken yenileri gelecek gibi. Bu arada ömürlük dostlukların adımları atılacak. Gerçek dostlarınızın somut desteğini alacaksınız. Önemli ve mevkili dostlardan göreceğiniz destek sizi önemli bir amacınıza kavuşturacak gibi.
Uzun yollar da hareketlenmeye başlamış. Kiminiz kariyer amacıyla yol yapacaksınız veya bir yer, kurum değişikliği söz konusu olacak, kiminiz de dost kimselerden güzel haberler alıp harekete geçeceksiniz.

İş vesilesiyle ortam değiştirenler başta hoşlanmasanız da yeni yerin ileride çok önemli katkıları olacağını bilin şimdiden ve oradan en iyi şekilde faydalanmaya ve kendinizi geliştirmeye bakın.
Kimi Akrepler için büyük bir yakını ile ilgili biraz sıkıntı görünüyor. Sizi biraz uğraştırır gibi.
Geçen aylar evle ilgilenip işi ihmal ettiyseniz bu ay işte toparlanmanız mümkün olacak.
Aşka gelince, sevgiliniz varsa onun kıskançlığı sizi olumlu ya da olumsuz bir tavır almaya sevk edecek ve belki de bu tavır gelecek kararlarınızı da etkileyecek. Evlilik düşünenler için aslında güzel bir ay gibi. İlişkilerinizi sınama imkanı buldunuz epey ve bu ay karar ayı olabilir. Evlilikle ilgili vereceğiniz kararlar sağlam olacak, kararınızın doğruluğunu daha sonra daha iyi anlayacaksınız. Bu ay evlenmek için uygun bir ay. Bu ay evlenecekler çok hareketli, heyecanlı bir evlilik hayatı kurabilecekler. Ama kıskançlık evliliğin önündeki en büyük sorun olabilir… Buna dikkat edin. Kimi akrepleri ise eski bir sevgili epey meşgul edecek.


Yasemin Boran Yay Burcu Ocak 2012

Yaylar için özellikle iş, meslek veya evle ilgili kritik bir ay. Önemli ama bir o kadar da önemli. Vereceğiniz kararı her an değiştirmenizi gerektiren bir durum ortaya çıkabilir ama siz ne olursa olsun kararlarınızdan vazgeçmeyin ve hassas olayların geçmesini veya hafiflemesini bekleyin. Bu arada kaş yapayım derken göz çıkarmayın...
Parasal bakımdan iyi görünüyor. Gelirinizle, yatırımlarınızla ilgili olumlu koşullar size moral verecek, ve hem para biriktirebilecek hem de güzel, sizi mutlu edecek yatırım kararları alacaksınız.
Ailede var olan sorunlar belki de ortak yatırım planları için bir araya gelmek fırsatı ile hafifleyecek ve aile bağınız daha güçlenecek. Zaten ailedeki sorunlar da biraz sizin fevri ve geri dönmez tutumunuzdan kaynaklanmakta idi. Bu negatif tutumunuz düzelmeye başlayacak gibi yavaş yavaş.

Büyük işler için zor bir dönem. Aldığınız kararlar sağlam ise oluşan ani krizlere karşı durmanız ve sabrederek ayakta kalmanız mümkün. Ve bu arada gelecek kararlarınızı ve işin yönünü önemli derecede etkileyecek önemli tecrübeler yaşamaktasınız. Sanki işe yeni başlar gibi size öğretici olacak değerli deneyimler yaşamaktasınız. Bu deneyimler ileride size çok faydalı olacak gibi.
Uzaktan veya yetkili kişilerden hoş haberler gelecek. Kimi Yaylar da uzaktan bir sevdiği yakını ile kavuşup mutlu olabilir.
Bu ay yapacağınız kontrat, görüşmeler sizin için verimli olacak. Tek sorun mesleki tecrübelerin sizi zorlaması ve nasıl davranacağınızı bilmekte zorlanmanız olacak gibi. Bu ay kritik durumlara rağmen, yeni koşullara adapte olduğunuzu, yeni sorunlara yeni çözümler getirebilmeyi öğrenmeye başladığınızı görecek ve kendinizden memnun olacaksınız.
Uzaklardan sizi mutlu edecek gelişmeler olabilir. Bir seyahat, kısa veya uzun yol size hoş vakitler geçirtebilir, eğlenceli ve sürprizli olabilir. Gününüzü neşeli geçirmek niyetiyle başlayıp beğeniye dönüşen bir ilişki kurulabilir. Sevgilisi olanlar ise güzel bir seyahat yapıp, tamamen neşe, eğlence ve romantizm dolu bir tatil ile mutlu olabilir.


Yasemin Boran Oğlak Burcu Ocak 2012

Bu ay kozlar sizin elinizde iken, istek ve taleplerinizi açıklıkla ve kararlılıkla ortaya koyabilirsiniz ve kabul ettirebilirsiniz. Çok önemli meseleler çözülmüş olur böylelikle. Kararlı durun mutlaka. Satürn sizi tüm gücüyle desteklerken son gülen iyi güler düşüncesi somutlaşacaktır.
Bu arada siz de uzun bir süredir yaşadığınız olaylardan üzerinize düşen ders payını alıp kendinizde bazı değişiklikler yapmaya başladınız.

Kimi Oğlakların uzun yollarla kuracağı iletişim kiminin ise işiyle bağlantılı yetkili şahıslarla görüşmeleri sonucu çok önemli ve uzun başarılara giden anlaşmalara imza atması söz konusu. Oğlaklar bu ay tam Oğlak; iş başında, kararlı ve sonuca giden.
Parasal meselelerinize yeni bir kaynak size ilaç gibi gelecek. Belki de yeni yapılan proje, anlaşma size umduğunuzdan daha büyük para getirecek. Ancak bazı dikkatsizlikler veya sizi kızdıracak talepler başta canınızı sıkacak. Ve belki de ay boyunca bunlar yüzünden detaylarla uğraşmak durumunda kalacaksınız fakat sonuç sizi memnun edecek.
Bu ay var olan işte kirli çamaşırlar ortaya dökülüyor, düşmanlık-dostluk belli oluyor. Bu bir bakıma iyi olacak, ne yapacağınızı iyi bilir olacaksınız. Destek sizden yana görünüyor, işi kavgaya dökmezseniz eğer.. Haklı iken haksız konuma düşmezseniz eğer
Bu sene ve bu ay özellikle yapacaklarınız size ileride sosyal merdiven olacak adeta, ve merdiven atlamanızı sağlayacak, daha yüksek ve ileri bir çevreye girmenin ipuçlarını şimdiden vermeye başlayacak yıldızlar...
Uzaktan gelen sevgili ile güzel ve heyecan duyacağınız sosyal ortamlar içindesiniz. Birden biri size sürpriz yapıp sizi heyecanlandırabilir.


Yasemin Boran Kova Burcu Ocak 2012

Duygularınız kontrolden çıkabilir, aman dikkat. Sanki içinizdeki çılgınlık uyanıyor gibi. Kalbinizi biri çalsın istiyorsunuz adeta. Kendinizi günün, sürecin akışına bırakmak ister gibisiniz. Biraz adrenalin istiyorsunuz anlaşılan..
Bu ay sürprizler, heyecanlı sosyal aktiviteler olacak. Candan dostlar, arkadaşlardan gelen ani sürprizler kendinizi dışarı atmanızı ve çok eğlenmenizi sağlayacak, sanki epeydir böyle eğlenmedim diyecek gibisiniz. Ancak ödemeler, borçlar yine de parasal olarak kontrollü olmanızı gerektirecek.

Zaten parasal olarak da kararlı bir halde gibisiniz. Yaptığınız çevre değişimi kendinize güveninizi artırmış durumda, hayatınızda olan değişiklikler ve yaptığınız başlangıçlar hayatınızı zenginleştirmekte, şimdi biraz mola ve eğlenme vakti gelmiş gibi.
Tabii bu arada geleceği düşünmek ve planlamaktan vazgeçmiyorsunuz. Sanki bir gelecek korkusu ve bu yüzden geleceği garanti altına almak ihtiyacı doğmuş içinize.
Bu ay başında alacağınız güzel haberler sizi heyecanlandıracak gibi ama sonra işin rengi biraz değişecek, ve sizi kızdıracak şeyler duyacaksınız. Bunun ardından meselenizi başka türlü yoldan halletmeye kalkışacaksınız.
Bütün her şey sizi biraz yormuş, aynı şeylerle uzun süre uğraşmaktan sıkıldığınız için de, her şeyi bir kenara koyup biraz eğlenmeye, kafanızı boşaltmaya bakacaksınız biraz olsun.
Bazı gizli niyetlerin farkına varın.


Yasemin Boran Balik Burcu Ocak 2012

Bazı ilişkilerde ipler gerilecek ve kozlar paylaşılacak, belki bunun sonucunda kopmalar yaşanabilecek. İlişkileri bu denli germenize gerek yok, siz sadece bu ara olayları büyüteçle görme eğiliminde olup, sorunları kafanızda büyütmektesiniz. Biraz ruhunuz daralmış, “yeni” bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Yani, aslında içinizden güzel heyecanlar kabarmakta, güzel şeyler, heyecan verici şeyler yaşamak istiyorsunuz, hayatınıza taze kan getirmek istiyorsunuz.
Fakat bunu nasıl yapacağınızı bilmez haldesiniz, işte bu da sizi sinirlendiriyor ve var olan sorunları büyütmeye sevk ediyor, hırsınızı yenilik yapmakta önünüze engel olan şeyleri yıkıp geçmekle çıkarıyorsunuz. Niyetiniz yapıcı değişimler iken yıkıcı değişimlere yöneliyorsunuz.Dikkatli olursanız bu tür sorunların üstesinden gelebilirsiniz.Sevgili balıklar her zaman duygusal davrandınız iç güdülerine inanın sizi asla yarı yolda bırakmaz..

Bunu net belirlemeniz lazım. Vizyonunuzu netleştirmeniz gerek, ve ondan sonra hızlı hareket edebilir, hatta gemileri yakabilirsiniz. İşte o zaman geriye dönüp pişmanlık duyacağınız şeyler yapmış olmazsınız.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2012, boran, burÇ, ocak, yasemin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aralık Ayı Burç Yorumları Lucifer Burçlar, Fallar ve Kehanetler 2 09 Aralık 2011 09:44
Yasemin Boran TEKNOSA HEDİYE ÇEKİ Kampanyası Cemalizim Türk Telekom 0 13 Kasım 2009 16:29