IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Ocak 2012, 11:44   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Filiz Özkol 2012 Ocak Burç Yorumları




Filiz Özkol Koç Burcu Ocak 2012

9 Ocak’ta Merkür Oğlak’ta çevre ilişkilerinizi etkileyecektir. Verilen sözlerin yerine getrilmemesi sizi üzebilir. Kendinizle ilgili konularda sessiz kalmayı yeğlemeli, çevrenize karşı kritikçi bir yaklaşım içinde bulunmalısınız.. Mesleki konularda duygusal tatmin sağlamak için gerekli çalışmaları daha sonraya ertelemelisiniz. Sabit düşüncelerden uzaklaştığınız zaman, kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. İnatçı yapınızın kendinize zarar verdiğini sizde biliyorsunuz. Sosyal çevrenizde değişimler ve yeni başlangıçlar için uygun olmayan bu durumu eski dostlarınızla hasret gidererek geçiştirebilirsiniz. Eski şartlarınızı korumaya devam etmelisiniz. Aynı zamanda, çevrenizdeki kişilerle ortak kararlar aldığınız ve kısa seyahatlerin söz konusu olduğu bir dönem olacak. Seyahatlerde karşılaşacağınız kişilerle eğlenceli saatler geçirebilirsiniz.

14 Ocak’a kadar aşk gezgeniniz Venüs, sıradışı bir duygusallık verecek. Aşk ve mantık kol kola gezecekler.Sosyal ilşikleriniz yoğunluk kazanmaya devam ederken karşılaşacağınız cazip kişiler ilginizi çekecektir. Dostlukların pekişeceği ve sizi olumlu yönlendirecek enerjiler alacağınız bir dönemdesiniz. Güçlü kişilerin desteğini üzerinizde hissedecek ve onlarla ilişkilerinizi olumlu tutmayı başaracaksınız.. Tanrı vergisi sevimli yönlerinizi kullanabilirsiniz. Yollardan beklediğiniz ve kariyerinizi etkileyecek haberlerin gündem kazanması sonucunda ideallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Tanışacağınız kişilerin karizmanızla etkilemek için özel bir çaba sarf etmenize de, gerek kalmayacaktır Ortak çalışmalarınızın ses getireceği, hayallerinizin genişleyeceği bir ortamı paylaşacaksınız. 4Ocaktan sonra duygusal takıntılarınıza dikkat etmelisiniz. Gereksiz bir şekilde kendiniz hırpalyabilirsiniz.

Bu ay Sağlık gezgeniniz Merkür 9 Ocaktan sonra sürpriz rahatsızlıklar gündeme gelecektir. Sağlığınızla ilgili problem yaşamak istemiyorsanız; dinlenmek için kendinize zaman ayırın. Rutin kontrolleriniz yaptırmalı, spora daha fazla zaman ayırmalısınız. Kemikleriniz için gerekli mineralleri almalı ve dişlerinizle ilgili sorunlarınızı çözmelisiniz.

Filiz Özkol Boğa Burcu Ocak 2012

14 Ocak’a kadar, iş kariyerinizde duraklamalar söz konusu olacaktır. İşlerinizin yavaşlaması, aslında işinize yarayacak ve ihmal ettiğiniz sorunları tekrar ele almanızı sağlayacaktır. Yüksek mevki arayışı içindeyseniz dikkatli olmalı ve karşına çıkan sorunlarla savaşmak yerine beklemeyi tercih etmelisiniz. İş hayatınızda aksi davranışlarda bulunmamaya özen gösterin. Araştırma içgüdünüzün yüksek olmasından kaynaklanan, hedeflerinize yönelik çalışmalar içindesiniz. Rakip tanımıyor fakat bu özelliğinizi gizlemeyi başarıyorsunuz Bu ay bilmediğiniz konuları araştıracak ve gerekli tüm enerjinizi kullanacaksınız. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. . Oldukça güçlü pozisyonlarda çalışarak, işbirliği içinde olduğunuz kişileri düşüncelerinizle etkileyeceksiniz.


Aşk gezegeniniz Mars, Başak burcunda ilerliyor.. Gelişigüzel ilişkler yaşamak istemediğiniz için, bu ay karşınıza çıkan kişilere istemeden seçici davranıyor ve yüksek frekansta olmasına dikkat ediyorsunuz. Kendinizi geliştirmek isteyecek ve sizi motive edecek arkadaşlara ihtiyaç duyuyorsunuz. Yardım etme duygunuz artarken, zevkler konusunda aşırıya kaçabilirsiniz. Yaratıcılığınızda harikalar yaratıyorsunuz. Olumsuzluklar karşısında da, ketum tavırla takınıyorsunuz. Maddi konularınızı destekleyici aşklar gündeme gelecektir. Karasızlık çektiğiniz anlarda arkadaşlarınızdan yardım alacaksınız. Sosyal konumunuzda yükselme olabilir.Eski aşkların yeniden gündeme gelmesi de söz konusu. . Fakat, bu arada güçlü isteklerinizi kontrol etmeyi öğrenmelisiniz. . Bu dönem romantik kalmaya devam edin. İsteklerinizin yeniden gözden geçireceksiniz.

Sağlık gezgeniniz bu ay size sorun vermeyecektir. Fakat Merkür geri giderken, dikkatli olmalısınız. Hızlı hareket etmeniz yüzünden küçük kazalara meyillisiniz. Sindirim sisteminize dikkat etmelisiniz.Yaşam kalitenizi bozacak hareketlerden uzak kalmalısınız. Derin düşünmek size iyi gelebilir fakat melankolik olaylardan uzaklaşmalsınız.

Filiz Özkol İkizler Burcu Ocak 2012

9 Ocak tarihinden itibaren yolculuklara bağlı iş konumları gündeme gelecektir. Üstlerinizle güç gösterilerine girmeyip, onlarla uyum içinde çalışmalısınız. Hoşgörülü davranmanın avantajlarını kullanmanız size artı pozisyonları da, beraberinde getirecektir. Cesur ve aktif ve risk almaya kendinizi hazırsınız.. Maddi korkularınızı bir kenara atacaksınız. Bu ay akıllıca adımlar atmalı ve hata yapmamalısınız. Yaşam felsefesi ile ilgili değişen düşüncelere sahip olacaksınız. Kendinizle ilgili yetersiz gördüğünüz konuları tekrar ele alırken, daha disiplinli olmak zorundasınız. Düşüncelerinizi gerçekleştirirken geçmişteki hataları yapmamalısınız. Fikirlerinizi beğenmeyenlere ani tepkiler vermeyin.


14 Ocak’a kadar sosyal hayatınızda yaşadığınız karışıklar olmasına rağmen.sizi cazip ve tercih edilen bir kişi haline getirecektir. Kıskanılıyor ve taklit ediliyorsunuz. Bu durumu olumsuzluk olarak nitelendirmemeli ve pozitif bir şekilde algılamalısınız. 15 Aralıktan sonra duygularınızda anılar önem kazanacak. Aşkla ilgili düşüncelerinizi abartacaksınız. Duygularınızı ve hırslarınızı içsel olarak büyütüyorsunuz. Enerjinizi büyük hedeflere odaklarken, bazılarınız büyük karmaşalar yaşayacak. Akıllı davranırsanız kazanan siz olacaksınız. Konuşacağınız ve paylaşımlarınızı aktaracağınız kişilerden önemli destek verici davranışları sizi memnun edecektir. Sosyal ilişikleriniz yoğunluk kazanmaya devam ederken karşılaşacağınız cazip kişiler ilginizi çekecektir.

Filiz Özkol Yengeç Burcu Ocak 2012

Satürn , kariyer gezegeniniz sizi denetliyor.. Arzu ve isteklerinizle ilgili olarak çevreden alacağınız etkilerle motive olacaksınız. Bu motivasyon bağlamında hırslanacak ve beceri konusunda öz yetenekleriniz güçlü bir şekilde ön plana çıkarak, mücadeleci yapınız enerjik bir hale girecek. 9 Ocak’tan sonra sorumluluklarınız artıyor ve işbirliği içinde olacağınız kişilerin baskısını üzerinizde hissedeceksiniz. Şimdiye kadar ortak paydalarda buluşamadığınız veya zorlandığınız iş arkadaşlarınızla uyumlu ortamlar ararken, ayrıca çalıştığınız bu kişilerin iş disiplini ve iş ahlakına önem vereceksiniz ki, bu konuda haklısınız. 15 Ocak’tan sonra imzalarınıza ve anlaşmalarınıza dikkat etmelisiniz. Çok güvendiğiniz ticari ilişkilerinizde bile son derece detaycı ve analizci olun.



9 Ocak’tan sonra ilişiklerinizde bir sorun yaşamayacaksınız. Yakın dostlarınızla aranızda duygusal bağlarınız güçlenecek. Bu dönem uzun süredir ihtiyacınız olan aşk size sunulacaktır. Bazılarınız dostlarınızla ortak projeler gerçekleştirirken bu çalışmalardan müthiş bir keyif alacaksınız. Mars’ın Ay boyunca aşk ilişkilerinizi olumsuz etkilemesini istemiyorsanız, sevgilinizle başbaşa kalmak yerine, sosyal aktivitelere beraberce katılmaya teklif etmelisiniz. Sorunlarınızı tartışmaktan kurtulur ve bu dönemi rahatlıkla atlatırsınız. Bu ay hassasiyetiniz çok yüksek. Alınganlığınız ve kırılganlığınız doruk yapabilir. Yanlış anlaşılma korkusu yaşıyor olmanız, kişisel enerjinizi kullanma konusunda size kısıtlamalar getirecektir. Bu dönem dinlenmeye ve projelerinizin planlarını yapmaya ihtiyacınız var. Yine gizli cinsel ilişkiler için uygun bir dönem, fakat; kısa sürecek bu birliktelikler çok fazla mutluluk vermeyecektir.

Filiz Özkol Aslan Burcu Ocak 2012

Kariyer Gezegeniniz Venüs 14 Ocak’a size destek vermeye devam edecektir. Bu alacağınız kozmik gücü sosyal ilişkilerinize yansıtırken, çok yönlü düşüncenin verdiği hoşgörüyü ön plana almalısınız. Böylece, oluşacak çevresel uyum sayesinde işinizdeki durumunuz koruyacaksınız. Tartışmalardan uzak kalmayı başarmanız sizi her anlamda üstün kılacaktır. 10 Ocak’tan sonra duygusal sorunlarınız iş hayatınızı da, etkileyebilir. Bu tür olumsuzlukların önüne geçmek için bazı şeyleri ağırdan alın. Mesleki olarak yeni bir proje çalışmanız varsa, gelecek Ay’a ertelemenizde fayda var. Bazılarına göre, fazla bencillik ve bireysellik gibi algılanabilir fakat sizin bu dönemde böyle bir davranış biçiminize ihtiyacınız var.



5 Ocak’a kadar; aşk hayatınıza gereken değeri vereceksiniz. Sosyal ilişkileriniz ve yaratıcılığınız ön plana çıkacak, enerjik işler ortaya koyacaksınız. Partnerinizle kişisel ve basit sürtüşmeler nedeniyle bir türlü uzlaşamadığınız konularda gücünüzü birleştirecek, olumlu işler yapacaksınız. 9 Ocak’tan sonra ilişkilerinizi sorgulamaya başlayacaksınız. Aşırı hassas bir yapıda olduğuz bu günlerde olayları çok yönlü irdelemeye gayret edin. Kendinizi mutlaka onun yerine koymaya çalışın. Yine bu dönemde yeni bir aşk ilişkisine başlamamalısınız. Sonuç, genellikle yanlış bir karar ve boşanma ile sonuçlanan birliktelik olacaktır. Yine de bu kadar ümitsiz değil tabii..Siz aslında hem değişen ve yine de aynı kalabilen ender kişilerden olduğunuz için çevre koşullarınızı kendinize yönlendirebileceksiniz.
Sağlık
Bu ay, 15 Ocaktan sonra ağır kaldırmamalı ve iskelet sisteminizi zorlayacak hareketlerden sakınmalısınız. Uzun süren kronik rahatsızlığınız varsa, bu dönemde bir doktora görünerek, kesin sonuç getirecek tedavinizi yaptırabilirsiniz. Girdiğiniz topluluklarda tartışmalardan uzak kalmakla, stresi üzerinize çekmeyeceksiniz. Bazılarınız, aile büyüklerinin sağlıkları ile yakından ilgileneceksiniz.

Filiz Özkol Başak Burcu Ocak 2012

Bu ay işbirliği sizin için çok önemli. Birlikte çalıştığınız kişilerin uyum içinde olmaları sizin de, motivasyonunuzu arttıracak. 10 Ocak’ a kadar herşey sizin isteğiniz dahilinde gelişecek. Yüksek hedeflerin peşinde olacağınız işleri tercih ederken, iş birliği yapacağınız kişilerin performansı önemli olacak. Beraber çalıştığınız iş arkadaşlarınızın konu hakkındaki öngörüleri sizin ufkunuzu açabilecektir. Bu nedenle, iş yerinizdeki insanları harekete geçirmek için motive edici konuşmalar yapın. Unutmayın! Beklenmedik küçücük sözcükler, büyük umutlara yol açan girişimleri getirebilir. 8 Ocak’a kadar Merkür, çalışma hayatınızda gereksiz dedikodulara neden olabilir. Bu nedenle, spekülasyona neden olabilecek her türlü konuşmayı dikkatlice yapın. Bazı eşyalarınızı kaybedebilirsiniz. Dikkatli olun.



15 Ocak’tan sonra aşk hayatınızda oldukça romatik günler geçirebilirsiniz. Uyumlu düşüncelerinizle ortaklıklar konusunda ılımlı bir hava estireceksiniz. Gireceğiniz sosyal etkinliklerde duruşunuzla etkileyeceğiniz kişiler olabilir. Bu tür sohbetlerde karşınızdakini dinlemeye gayret edin. Bırakın, kendilerini ifade etsinler. Dostluklarınızın pekişeceği fakat ayni zamanda arkadaşlıkların aşka dönüşeceği bir dönem. Partnerinizin iş durumları nedeniyle yer değiştirebilirsiniz, onunla birlikte yurt dışı kökenli projeler gerçekleştirebilirsiniz. 15 Ocak’tan sonra güçlü duygularınız sizi yanıltabilir. Bu nedenle “kılı kırk yararak” adımlarınızı atmaya çalışın. Bu şekilde, hatalı girişimlerinizi baştan engelleyebilirsiniz. Çünkü, yanlış kişilere yönelme ihtimaliniz var. Dikkatli olun.

11 Ocaktan sonra Merkür sağlık evinizde ilerliyor. Bazı kronik rahatsızlıklarınız geri tepebilir. Sürpriz ve can sıkıcı sorunlar yaşayabilirsiniz. . Fiziksel özelliklerinizle ilgili bir değişim yapmak istiyorsanız, uzak durmalısınız. Dostlarınızla güç gösterisine girmemeli ve düşünce savaşları vermemelisiniz. Geçmişten kaynaklanan sorunları abartmak size olumsuz gelebilir.

Filiz Özkol Terazi Burcu Ocak 2012

12 Ocak’a kadar yakın dostlarınızdan da önemli destekler gelecektir. Uzun zamandır görüşmek istediğiniz veya destek almak için karşılıklı konuşmaya ihtiyaç duyduğunuz kişilerle bir araya geleceksiniz. Görüşme konularını daha önceden hazırlarsanız zor durumda kalmazsınız. Böylece, arzuladığınız sonuçlara ulaşmanın ilk adımlarını atmış olacaksınız. Pratik yönlerinizi rahatça kullanabileceğiniz alanlarda başarı sizi bekliyor. 16 Ocak’tan sonra sonra ev ve aile hayatınız önem kazanacak. Aile içinde yaşadığınız sorunlar yüzünden başınız ağrıyabilir. 11 Ocaktan sonra ailenizle ilgili eski sorunları düzeltme imkanı ortaya çıkıyor. Bu konuda aile büyüklerinizin öngörüleri çok önemli. Kesinlikle onların düşüncelerini en ince detayına kadar dinleyin. Sonra da, sosyal ortamınıza dikkatli bir şekilde uygulayın. Bu dönemi iyi kullanmalısınız.



14 Ocak’a kadar, çevrenizle barışık ve olumlu bir tablo çiziyorsunuz. Aşk yaşıyorsanız, romantizim dolu günler sizi bekliyor. Şimdiya kadar farkında olmadığınız ortak ilgiler ilişkinizi ateşleyecek. Sizin için olağan hale gelen günlük gelişmeler için bile sevdiğinizin fikrini alın. Alışılmışın dışında tutkuların, duyguların ve ilginç fantezilerin ortaya çıktığını göreceksiniz. Bu tür sevecen yaklaşımlarla karşı cins üzerinde çekiciliğinizi ve cinsel potansiyelinizi istediğiniz gibi kullanabileceğiniz anlar yaşayacaksınız. Çevrenizde entelektüel aktivitelere katılırken, sanatsal gösterilere de ilgi göstereceksiniz. 11 Ocak’tan sonra dikkatli olmalı ve aşkla, mantığı birbirine karıştırmamalısınız. İş yerinizdeki duygusallıklara karşı temkinli olmalısınız. Geri giden Merkür istenmeyen dedikodulara sizi hedef yapabilir.

14 Ocak’a kadar, çevrenizle barışık ve olumlu bir tablo çiziyorsunuz. Aşk yaşıyorsanız, romantizim dolu günler sizi bekliyor. Şimdiya kadar farkında olmadığınız ortak ilgiler ilişkinizi ateşleyecek. Sizin için olağan hale gelen günlük gelişmeler için bile sevdiğinizin fikrini alın. Alışılmışın dışında tutkuların, duyguların ve ilginç fantezilerin ortaya çıktığını göreceksiniz. Bu tür sevecen yaklaşımlarla karşı cins üzerinde çekiciliğinizi ve cinsel potansiyelinizi istediğiniz gibi kullanabileceğiniz anlar yaşayacaksınız. Çevrenizde entelektüel aktivitelere katılırken, sanatsal gösterilere de ilgi göstereceksiniz. 11 Ocak’tan sonra dikkatli olmalı ve aşkla, mantığı birbirine karıştırmamalısınız. İş yerinizdeki duygusallıklara karşı temkinli olmalısınız. Geri giden Merkür istenmeyen dedikodulara sizi hedef yapabilir.

Filiz Özkol Akrep Burcu Ocak 2012

Kariyer gezegeniniz Güneş 22 Aralık’tan sonra iş hayatınızda parasal destek sağlayacak. İş ilişkisi içinde bulunduğunuz çevrelerde konuya olan hakimiyetiniz ile dikkat çekeceksiniz. Hangi dökümanın nerede kullanılacağı konusunda doğru adımlar atacaksınız. Bu tür güven verici davranışlarla iş rotanızdaki pürüzler en aza inecek. 28 Aralık’tan sonra güçlü çevrelere ihtiyaç duyacaksınız. Aileniz, sosyal yaşantınız ve kişisel maddi evinizle ilgili konular gündeme gelecektir. Öğrenme merakınız artarken, şimdiye kadar denemediğiniz konular üzerinde yoğunlaşmak yerine, denediğiniz konuların ayrıntılarını düşünmelisiniz. Değişik bir olayda ayrıntılarla boğuşmak size zaman kaybettirdiği gibi, meselenin bütünü üzerinde de karlı olmayabilirsiniz.



Aşk gezegeniniz Venüs, bu ay yakın ilişkilerinie yönelmenizi sağlayacak. İş yapacağınız ve birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda duygusal bağlarınız güçlenebilir. Güçlü kişiliğinizle çevrenin dikkatlerini üzerinizde olacak. Yaşadığınız bir ilişki varsa, hemen sonuca gitmeyin. Birlikte girdiğiniz sosyal aktivitelerde onu izleyin. Bu ortamlardaki davranışları, şimdiye kadar farkında olamadığınız bir özelliğini ortaya çıkarabilir. Beraberliğinize devam edin fakat evlilik kararı almayın. Arkadaş çevreniz genişledikçe tercihleriniz genişleyecek. 14 Ocak’tan sonra aile içi huzursuzluk yaşamak istemiyorsanız, aldırmaz bir davranış biçimini benimsemelisiniz. Yani küçük meseleleri büyütmeyin. Büyüklerinizin fikirlerini (sizin için uygun olmasa bile) göz önüne alın. Bu arada, eski aşklar gündeme gelebilir.

Bu ay sağlık gezgeniniz Mars, sağlık konusunda destek verecektir. Boğaz ve boyun bölgenizi korumalı, soğuk havalarda dikkatli olmalısınız. Yüksek tansiyonu ve kalp sorunu olanlar bu ay yüksek enerjili gıdalardan uzak durmalılar. Kalori hesabına göre beslenme düzenini iyi ayarlamamlılar. Merkür’ün geri giden tarihlerinde, yarım kalan fiziksel tedavileriniz varsa, onları ihmal etmeyerek tamamlayın.


Filiz Özkol Yay Burcu Ocak 2012

8 Ocak’a kadar tüm projelerini tamalamalısınız. Bir türlü başlayamadığınız veya cesaret edemediğiniz iş etkinliklerinizi bir iş akışı çerçevesi içinde planlayın. Adım, adım detaylarını da göz ardı etmeden gerçekleştirmeye çalışın. Kariyer gezegeniniz bu dönemde size tüm iyi niyetiyle eşlik edecek ve para kazanmanıza yardım edecektir. 11 Ocak’tan sonra dikkatli olmalı ve harcamalarınıza bir kısıtlama getirmelisiniz. Alışverişten hoşlanan yapınız sizi zor durumda bırakacak borçlar içine sokabilir. Özellikle yazılı anlaşmalarınıza ertelemelisiniz. Size para kazandıracak kaynaklarınızı araştırmalısınız. Eski bilgileriniz gözden geçirmeli ve kısa vadeli yollarda çıkacak aksiliklere hazırlıklı olmalısınız. Bunun içinde yol rotanızı, en ince ayrıntılara kadar gözden geçirmeli ve gerekli değişiklikleri hemen uygulamalısınız.


Bu ay Aşk gezegeniniz Merkür, 8 Ocak’a kadar gerekli desteği verecek. Birlikte uyum içinde olamadığınız birçok konu da daha bir hoşgörü içinde olacaksınız. Daha önce gözünüze batan bazı hareketlerini olgun bir şekilde karşılayacaksınız. Yani kısacası, ilişkilerinizde tatlı bir yaklaşım söz konusu. Görüşeceğiniz veya işbirliği içinde olacağınız kişilerin güçlü ve kariyerli olmasına özen göstereceksiniz.Aşk yaşayanlar eşleri ile birlikte tatile çıkabilirler.Partnerinizin destek verici davranışları sizi memnun edecektir. 8 Ocak’tan sonra dikkatli olmalı ve partnerinizle yaşayacağınız maddesel sorunlar ilişkinizi zedeleyebilir. Çok küçük çıkar hesapları ile, çok büyük kayıplara neden olacak davranışlar içine girmeyin. Biraz sağduyulu ve geniş düşünmeye çalışın. Kesinlikle, Bu dönemde sakin davranmalı ve sabırlı olmalısınız.

Bu ay, ruhsal gelişiminiz önem kazanıyor. Yeteneklerinizi fark ederek kendinizi geliştirecek meditasyon, ruhsal faaliyetler ve yaşam ötesi konulara ilgi duymaya başlayabilir, bu konularda çeşitli kaynak kitaplar araştırarak içsel dinginliğinizi sağlayacak çalışmalar içinde olabilirsiniz. Uyku ve beslenme düzeninize dikkat etmelisiniz.

Filiz Özkol Oğlak Burcu Ocak 2012

Kariyer gezegeniniz Venüs 14 Ocak’a kadar para evinizi destekleyecek. İş ilişkisi içinde bulunduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizi dostane bir şekilde geliştirmeye çalışın. Bu şekilde iyi iletişim, kozmik güçlerle birleştiğinde sevdiğiniz işlerden para kazanma şansınızı oldukça yükseltecek. Mükemmel başarılar eşiğinde iken, sizi aşan konuların altına imza atıyorsunuz. 4 Ocak’tan sonra, kardeşlerle birlikte ortak kararlar almak için, uygun bir dönem. Fakat, bu tür birlikteliklerde baskıcı ve israrcı bir karakter sergilemeyin. Proje geliştirmek için, yeni bir araştırma içine gireceksiniz.14 Ocak’tan sonra çalışmanızın karşılığını almakta zorlanacaksınız. Borç verme gibi durumlarda dikkatli olmalısınız. Kırıcı olacağınızı düşünerek, daha sonra altından kalkamayacağınız taahhütler içine girmeyin. Üzülen taraf siz olursunuz.



8 Ocak’a kadar aşkla birlikte para kazanma motivasyonunu birlikte seyrediyor. Partnerinizden alacağınız manevi destek, iş konusunda size itici güç oluyor. Bu arada, çalışma hayatınızla ev yaşantınızı dengeli bir şekilde yürüteceksiniz. Sosyal ilişkilerinizde aileniz size destek olurken, bazı Oğlaklar aile arasında söz kesme, nişan gibi aktiviteler içinde bulunacaklar. Bu olaylar sırasında çok israrcı olmayarak, çevrede ilişki içinde olduğunuz insanların düşüncelerine de önem verin. Hatta, uygulayın. 8 Ocak’a kadar günlük yaşam aktivitelerinizi yavaştan alın, çok hızlı kararlar vermeyin. Bu dönemde, yaşamınızdaki rolanti, istenmeyan durumlara karşı bir sigorta olacaktır. Sezgilerinizin yüksek olmasından dolayı arkadaşlarınız arasında farklı yönleriniz dikkat çekecek.

Bu ay sağlık gezgeniniz Merkür sizi hassaslaştıracak Kronik rahatsızlıklarını yeniden gündeme gelebilir. 14 Ocak’tan sonra ayaklarınıza, akciğerlerinize ve dizlerinize dikkat etmelisiniz. . Daha önce ihmal ettiğiniz rutin sağlık kontrolleriniz varsa onları yeniden yaptırmalısınız. Sakın tedavileriniz yarım bırakmamalı sınız.. Sizi çok yüklemeyecek sportif faaliyetler, yürüyüşler ve dinlendirici kısa yolculuklar doğal ilaçlarınızdır.


Filiz Özkol Kova Burcu Ocak 2012

10 Ocak’a kadar yaratıcılığınızı en iyi şekilde kullanarak, değişik iş potansiyeli yaratacaksınız. Mars; size gereken cesareti ve girişimciliği Güneş’inde olumlu etkileri ile ortaya çıkaracaktır. Bu tür kozmik olumlu etkileri kendi yararınıza çevirmek için, iş yaşamınızda hemen girişimci yapınızı ortaya koyacak ve mantık çerçevesinde bir görünüm sağlamak için gerekli atılımlar sergileyin. Bu anlamda, Venüs’de, kişiliğinizi ön plana çıkaracak ve kariyerinizi olumlu etkileyecek güçlü işbirlikleri gündeme gelecektir. 11 Ocak’tan sonra iş potansiyelinizde yavaşlama yaşasanız da, asla geri planda kalmayacak ve para kazanmaya devam edeceksiniz. Bu nedenle, asla umutsuzluğa kapılmayın. Başaran kişilerin sizden hiçbir üstünlüğü yok. Siz de, “sabrı” ön planda tutarak, özgüveninizle kendinizi tetikleyin.



Bu ay sosyal ilişkilerinizi canlandıracak çevrelerde olmak sizi mutlu edecektir. Birlikte vakit geçirmekten hoşlandığınız kişileri de yanınıza alırsanız, motivasyonunuz bir kat daha artacaktır. Çevrenizde entelektüel aktivitelere katılırken, sanatsal gösterilere de ilgi göstereceksiniz. Özgürlüğünüzü teslim etmeden çok güzel aşklar yaşayabilirsiniz. Fakat, özgürlükçü davranacağım diye de, partnerinizin masum isteklerine karşı da kırıcı olmayın. Duygusal ve iyimser yapınıza uygun kişilerle birlikte olmak sizi olumlu motive edecek. 15 Ocak’tan sonra tartışma başlatacağınız konulara girmemelisiniz. Kırıcı konuşmalar yapabilir ve ilişkinizi zedeleyebilirsiniz. Her şey sizin iddiacı bir yapı içinde olmamanıza bağlı. Karşınızdakini dinlemeyi bir taviz olarak algılamayın. Bu şekilde algılamalarınız size her zaman zarar verecektir. Onların düşüncelerinden yararlanmayı bilin.


Bu ay sağlık açısından önemli bir olay yaşamayacaksınız.. Küçük sakarlıklar söz konusu. Uykusuz kalmamalı ve sizi depresif yapacak olaylara karşı temkinli olmalısınız. Kısa yürüyüşler, meditasyon, yoga ve dansla ilgilenmelisiniz. Kendinize olumlu uğraşılar bulabilir ve zihninizi dinlendirebilirsiniz.

Filiz Özkol Balik Burcu Ocak 2012

Ay boyunca Mars , yaşamınızda cesaret isteyen işlerin gündeme geleceği aktiviteler ve iş bağlantıları içinde olacaksınız. Geçmişle bağlantılı olarak kendi kendinizi demoralize etmeyin. Katı bir özgüvenle olayların üstüne giderseniz, istediğiniz sonuçları elde etmemeniz için hiçbir neden yok. Seçtiğiniz konularda ömür boyu sürecek başarıların altına imza atabilirsiniz. Yatırımlarınızı yaparken dostlarınızın yardımını ve desteğiniz alacaksınız. İşbirliği içinde olacağınız kişileri iyi analiz etmelisiniz. Onların yanlış davranışları sizi başarısızlığa sürükleyebilir. Çevrenizde de sizin bu konudaki hırslarınıza eşlik edebilecek kişileri bulacaksınız. 11 Ocak’tan sonra gizli düşmanlarınıza dikkat edin ve onların anlamsız ve gereksiz spekülasyonlarına dikkat edin, sizi boş yere umutsuzluğa süreüklemesinler. Bu tür kulağınıza gelen dedikodular iş hayatınızı zorlaştırabilir, veriminizi düşürebilir.



Aşk gezegeniniz Merkür, 9 Ocak’tan sonra kadar size destek vermeye devam edecek. Partnerinizle birlikte kendinizi yaşamın merkezine koyun ve birlikte çevrenizi oluşturun. Etrafınızda, gerçek ve riyasız dostlarınızla birlikte olmak size müthiş bir keyif verirken, anlamsız kişileri de, yaşantınıza almak istemeyeceksiniz. Öncelikle duygularınız bir hayli yoğun seyrediyor. Derin düşünce ve araştırmalar içinde olacaksınız. İlgi duyduğunuz kişiyi gözünüzde büyütebilir, yasak duygular içinde olabilirsiniz. Bu noktada, hiçbir zaman mantıksal denetimi elden bırakmayın. En büyük yardımcınız bu olacaktır. 11 Ocak’tan sonra içinize kapanacak ve çevrenize ketum bir görüntü vereceksiniz. Bu tür duygular içine girseniz de, çevrenizle olan ilişkilerinizde kendinizi zorlayın. Sevecen yaklaşımlarda bulunun.

Bu ay, sağlık sorununuz görünmemesine rağmen; yaşadığınız yoğun duygular yüzünden strese bağlı tansiyon değişimleri yaşayabilirsiniz. Doktor kontrolün de gerekli vitaminlerinizi almalısınız. 11 Ocak’la birlikte sağlığınızla ilgili ilginç durumlar söz konusu olacak. Kronik bir rahatsılığınız varsa, bu günlerde önemli bir iyileşme olacağını göreceksiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2012, burÇ, filiz, ocak, özkol


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık