IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Şubat 2012, 00:07   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bekar Erkekler Nasıl Aşk Arıyor ??İşte Burçlara Göre Yanıtı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Koç

Koçlar her zaman yeni kişilerle tanışmak isterler, buna gereksinimleri vardır. Bu burçta doğan kişilerin kendilerini yaşamlarının can damarı olan aşkı uzak tutmaya çalışmaları intiharları demek olur. Zihinsel ve duygusal canlılıklarını ilişkilerle sağlar. Koçlar genellikle kin tutmaz, öç almaya çalışmazlar. İçlerinde kötülük yoktur Her yeni buluşmada heyecan arar. Onun koluna dokunmanız, göz teması kurmanız, esprilerine gülmeniz ve olduğunuz gibi davranmanız ilk buluşmada onu büyülemenizi sağlayabilir.


Boğa

Aşk olarak hiç kimse sevgili boğalar kadar bağlı ve güvenilir bir arkadaş, sevgili olamaz! Boğaların büyük bir etki uyandırdıkları gerçektir. Sundukları sağlam, sevimli, sıcak aşk en büyük gereksinmeyi karşılar. Bir sevgilide bundan öte ne aranabilir ki? Boğalar dostluklarını gelişigüzel sunmazlar. Boğaların para ve sosyal durumun geçerli olduğu yüksek gelirli arkadaşlıkları vardır. Kendileri varlıklı olmayabilirler, ama varlıklı ve sözü geçer kişilerce kabul edilir, onlar arasında zorluk çekmeden yerlerini alabilirler. Bir kişiye güvenlerini yitirdikleri zaman, o kişiyi defterden silerler.


İkizler

İdeal kadın değiştirir… İlişkide patron olmayın. İlişkide her şeye karar vermek karşı tarafın işini kolaylaştırmaktan ziyade sevdiğinizin kendisini zayıf hissetmesini sağlar. Arkadaşları genellikle geniş bir alana yayılmışlardır. Bu tez canlı kişiler iki kişiye yetecek kadar arkadaşa sahiptirler. Belki de burçlarının ikizler adını alması bundandır. İkizlerin en yakın arkadaşları ve sevgilileri, kendilerini ilgilendiren, daha çok soyut konularda konuşabilecekleri entelektüel tiplerdir. Aşkları hasta ve huzursuz ediyorsa yanlış giden bir şey var demektir..


Yengeç

İşte Yengeç erkeklere göre birini bulmak ve bağlanmak için neden! Eğer bir yengecin kanı kaynamışsa büyük bir olasılıkla aynı şeylere ilgi duyuyor, aynı görüşleri paylaşıyorsunuz demektir. Sevdikleriyle öyle ince bir bağları vardır ki, saatlerce konuşmaları gerekmeyebilir. Yengeç'ler huysuzdurlar. İyi tanımayanlar için kırıcı olabilirler. Bir günleri çok ender diğerine uyar. Huyları bulundukları yere, birlikte olduğu kişilere ve dahası havaya göre bile değişir. Buna karşın yengeçler göründüklerinden çok daha derin insanlardır. Birini bulmak ve bağlanmak onlar için zor olmaz; çünkü onlar sevilmeye değer kişilerdir...


Aslan

Burcun erkekleri, 30'a kadar heyecanlı aşklar yaşıyorlar. İlk aşkları çok önemli ve onu sahipleniyorlar. 30'larına doğru daha durgunlaşıp 'hala birileriyle çıkmalı mıyım' yoksa 'Bağlanmalı mıyım' diye düşünmeye başlıyorlar. Bu süreç 40'ından sonra uzarsa evlenmeleri çok zor oluyor. Aslanların sorunu çok eli açık ve yüce gönüllü olmasıdır. Aşkın iki yönlü bir olay olduğu duygusunun verdiği zevki tattırırlar Olgunlaşmamış bekârlar sevdiklerini ellerinde tutabilmek için baskıcı olurlar. Gururlu ve genellikle yönetici kişilerdir. Ne olursa olsun, sevdiklerini yarı yolda bırakmazlar…


Başak

Başaklar yaklaşılması kolay olmayan insanlardır. Bu burçta doğanlar için gerçek aşkın derinliğini ve duygusal ilişkilerini anlamak kolay olmaz. Daha çok entelektüel aşklar edinirler; ilişkinin onlarca anlamı olması gerekir. Çok seçicidirler ve yakın olmak isteyen arkadaşlarına cesaret vermezler, çünkü özel sorunlarını kutsal sayar, karışılmasından hoşlanmazlar. Yalnızca çok yakınlık duydukları, güvenilir kişilere açılırlar. İlk görüşte biraz çekingen ve kuruntudurlar. Herkesi inceleyip tanıyana dek geri planda kalmayı tercih ederler. Ortak yanlarınız varsa Başaklara kolayca ısınırsınız. Yadırgayan bakışlar varsa zaten size göre biri değildir…


Terazi

Terazi burcunda doğan kişilerin ait olmaya gereksinimleri vardır. Özgürlük onlar için nefes almak kadar gereklidir. Genellikle derin ve ürpertici aşklar kurmazlar. Aşk onlar için yalnız kalmamalarını sağlayan eğlenceli bir yoldur. Terazi ortaklık burcudur onlara göre evlilik ve bir ortaklık arasında temelde bir ayrılık yoktur. Çünkü şehvet düşkünü değil idealisttirler. Sevgiliyi her şeyden önce bir arkadaş olarak görürler. Onlar, ender olarak kendilerini bir ilişkiye tam olarak verirler. İşte bu ağırdan alma, diğer olumlu özellikleriyle birlikte onları ilginç ve aranan kişiler yaparlar.


Akrep

Akrep burcu tüm aşkların en zoru olabilirler. Genellikle bekâr yalnızdırlar; duygularını paylaşmaz, her şeyi bildikleri gibi yapmak isterler. Sevdiklerinin, sorunlarıyla yakından ilgilenmelerini ister yoksa ilişkilerini keserler. Doğum haritasındaki olumlu ve uygun etkilerin sonucu olarak ayrıcalıklar vardır. Daha gelişmiş akrepler (duygusal olarak kışkırtılmadıkça) güvenilir ve candan arkadaştırlar. Akrepler sevdikleri bir kişiye ya da amaçlarına tutku ve bağlılıkla hizmet edebildikleri gibi nefret tiksinmeleriyle aynı oranda can yakıcı olabilirler.


Yay

Yay erkekleri durgun, kişileri şaşkın ve nefessiz bırakacak bir yaşama sevinciyle deneyimden deneyime koşarlar. Hisleri anlamak konusunda pekiyi olmasa da, aslında bu cümlenin kırmızı alarm olduğunun farkındadırlar… Tensel çekim hissettiğiniz anda burcunuz ateş elementi; hoşlandığınız kişinin yükseleni hava elementinden biri mesela teraziyse, ateş, havayı körükler; harika bir ilişki yaşanır. Yay burcu olan birinin hoşlandığı kişinin yükseleni de yay olursa aralarında müthiş bir çekim oluşur. Yayların aşkları da genellikle kendileri gibidirler. Birbirlerini hiçbir zaman bağlamazlar. Yaylar zamanlarını varoluşun ciddi ve hafif yönlerini çelişkiye düşürmeden ayırmaya başarırlar. Enerji ve heyecanları sınırsız bir coşkunluktadır.


Oğlak

Oğlak burçlarının çok sayıda aşkları olamaz. Temel alanları, işleridir. Aşklarının, çoğunlukla fazla içli-dışlı olmayı beklemeyen, geçici serüvenlerdir. Oğlağın (aklında) tuttuğu bir aşk vardır büyük bir olasılıkla başkalarına hiçbir zaman gereksinimi olmayacaktır Duygularını kimsenin erişemeyeceği kalbine güvenle gizlemişlerdir. Bu kişiler, sosyal ilişkileri az olan romantik tipler olmadıkları gibi eğlence düşkünü de sayılmazlar. Dış görünüşleri sağlam, dengeli ve becerikli olmasına karşın, temelde çekingenlik, kararsızlık ve belirsiz korkular saklarlar Aynı kadınla uyanmak farklı kadınlarla uyumaktan daha güvenlidir Oğlaklar için…


Kova

Kova burcunun arkadaşlığı en yüksek düzeydedir Genel olarak sevgili ya da hayat arkadaşının yerine dost olarak daha başarılı olurlar. Bunların hiçbiri, sevgi ve sıcaklığa gereksinimi olmayan üstün tipler oldukları anlamına gelmez. Onlar idealistlerdir. Yalnızlıkları genellikle toplumla uyuşmayan düşünce ve davranış biçimlerine sahip olmalarındandır. Gene de kısa süre için de olsa yaradılışlarında başkalarını çeken, bir güçleri vardır. Konukseverlikleri, incelikleri ve para konusunda eli açıklıkları yakınları arasında efsaneleşmiştir. Bazılarınız için, birliktelik ve mutluluk bir sigorta değildir. Tek başınayken mutlu olamıyorsanız hayatınızda biri olduğunda da mutlu olamayabilirsiniz .Bu nedenle birine bağlanmak iyidir….


Balık

Balık burçlarının bazıları en iyi aşkı aradıkları için doğal olarak sık sık hayal kırıklığına uğrarlar.. Çok şey beklerler. Bulunması olanaksız şeyleri elde edemeyince de, o kişiye olan ilgilerini yitirmeye başlarlar… Acı çekmemek adına daha sosyal olur. "Seni seviyorum" sözüne ihtiyaç duyarlar. Sevgi ve arkadaşlığı ayrı ayrı değerlendirmek, balıklar için kolay olmaz. Genellikle ya ikisi birden, ya da hiçbiri derler. Yalnız kalmayı istemezler ama yine de kısa süreli yalnızlıklara gereksinme duyarlar. Evlerinde arkadaşlarını çok iyi ağırlarlar. Sevdiklerini mutlu etmek onları da mutlu kılar.

Kaynak : Aylin Sungur


Konu N999 tarafından (06 Şubat 2012 Saat 21:55 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aşk, bekar, burclara, erkekler, yanıtı, İşte


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Milletvekilleri performanslarına göre ek ücret alacaklar. (Nasıl mı? İşte Detaylar..) Sevda Haber Arşivi 0 18 Eylül 2011 20:17
Bekar Erkekler Buraya... mihrac Komedi ve Mizah 9 23 Nisan 2008 13:48
Burçlara Göre Nasıl bir bebektik ? mihrac Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 19 Nisan 2008 16:42