IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
2Beğeni(ler)
  • 2 Post By N999

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Mart 2012, 12:16   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ümran Ensari 2012 Mart Burç Yorumları





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Mart ayında Koç Burcu'nu neler bekliyor?

2 Mart Cuma:

13:42 Merkür, Koç Burcu’nda. (2-12 Mart)

Akrabalarınızla ilgili gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Yakın çevrede oldukça aktif olabilirsiniz. İletişim ve ulaşım alanında girişimlerde bulunabilirsiniz. El becerileriniz artabilir.

Sesiniz ve sözünüzle etrafınızdakileri etkileyebilirsiniz.
Yoğun çalışmalar yapabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla zaman zaman sorunlar yaşayabilirsiniz. Sağlığınızı zorlayacak derecede çalışmanız gerekebilir. Araç-gereçle bağlantılı faaliyetleriniz olabilir.

5 Mart Pazartesi:

12:26 Venüs Boğa Burcu’nda. (5 Mart – 3 Nisan)

Finansal alanda oldukça kazançlı bir dönem yaşayabilirsiniz. Değer verdiğiniz şeyleri elde etmeye gayret edebilirsiniz. Yetenekleriniz sayesinde kazançlı çıkabilirsiniz.

İlişkilerinizde yoğunluk başlayabilir. Ortaklaşa girişimlerde kayıplarla karşılaşabilirsiniz. Evlilik ya da ortaklık konusunda zorlanabilirsiniz. Eşinizin ekonomik sorunlarından etkilenebilirsiniz.

13 Mart Salı:

06:31 Jüpiter ve Plüton, üçgen etkileşimde.

Başkalarından destek alarak, hedefleriniz doğrultusunda ilerleme sağlayabilirsiniz. Yabancılarla bağlantılı kazanımlarınız konusunda herkesin dikkatini çekecek gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Karşılıklı değer verilen şeyler konusunda büyük bir değişiklik gerçekleştirebilirsiniz. Kariyer alanınızda geniş çaplı değişimleriniz ve kazanımlarınız olabilir.

20 Mart Salı:

07:16 Güneş, Koç Burcu’nda. (20 Mart – 19 Nisan)

Kendinizi oldukça mutlu hissedeceğiniz bir dönem geçirebilirsiniz. Yaratıcı ve sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Sporla veya oyunlarla ilgili alanlarda, daha aktif davranabilirsiniz. Çocuklarınızla ve sevdiklerinizle ilgili konularda, daha cesaretli ve girişken bir kimliğe bürünebilirsiniz. Olayların kontrolünü elinizde tutmak için gayret gösterebilirsiniz.

22 Mart Perşembe:

16:38 Koç Burcu’nda Yeniay.

Aşk hayatınızda önemli bir başlangıç yapabilirsiniz. Mutluluğunuzu ilgilendiren konularda, cesaretli bir atılım gerçekleştirebilirsiniz. Sanat, spor veya oyun alanında lider konuma gelebilirsiniz. Ailenizle ilgili konular gündeme gelebilir. Evinizle bağlantılı olarak, daha aktif bir süreç başlayabilir. Yaratıcılığınızı gösterebileceğiniz alanlara yoğunlaşabilirsiniz. Ailevi kimliğiniz açısından yeni bir girişimde bulunabilirsiniz.

23 Mart Cuma:

15:23 Merkür, Balık Burcu’nda geriliyor. (23 Mart – 4 Nisan)

Mağdur olduğunuz konularla yeniden ilgilenmeniz gerekebilir. Sağlık alanında sıkıntılı durumlar gündeme gelebilir. Eski rahatsızlıklar nüksedebilir. Yakınlarınızla ilgili aksayan durumlar yüzünden zorlanabilirsiniz.

Çalışma hayatınızda işler plânladığınız gibi gitmeyebilir. Eski işlerle yeniden ilgilenmeniz gerekebilir. Araç-gereçle ilgili sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ulaşım ve iletişim alanında, dalgınlık yüzünden zorluk yaşayabilirsiniz.

Mart ayında Boğa Burcu'nu neler bekliyor?

2 Mart Cuma:

13:42 Merkür, Koç Burcu’nda. (2-12 Mart)

Finansal alanda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Değer verdiğiniz şeyleri korumanız gerekebilir. Sağlıkla ilgili harcamalar yapabilirsiniz. Tasarım ve hayal gücü gerektiren konulara yoğunlaşmanız gerekebilir. Sanat, spor, sahne alanındaki işlerden dolayı zorlanabilirsiniz. Sevdiklerinizle bağlantılı sağlık sorunlarına yönelik plânlamalar yapmanız gerekebilir. Eleştirel durumlar yüzünden yıpranabilirsiniz.

5 Mart Pazartesi:

12:26 Venüs Boğa Burcu’nda. (5 Mart – 3 Nisan)

Oldukça ön plânda olacağınız bir dönem yaşayabilirsiniz. Yeni bir kimliğe sahip olabilir, yeni bir imaja bürünebilirsiniz.

Yeteneklerinizi sergilemek konusunda, daha cesaretli ve yönlendirici girişimlerde bulunabilirsiniz. İş hayatınızda kalıcı adımlar atabilirsiniz. Çok fazla çalışarak kendinizi yıpratmamanız ve sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir.
Dikkatli olmazsanız, beliniz ve boynunuz rahatsızlanabilir.

13 Mart Salı:

06:31 Jüpiter ve Plüton, üçgen etkileşimde.Kredi, sigorta, burs veya komisyonlu paralarla ilgili kimliğinizi ilgilendiren bir değişim gerçekleşebilir. Ortaklaşa konularda önemli bir girişimde bulunabilirsiniz. Evlilik ya da ortaklık alanında kalıcı bir adım atabilirsiniz. Yabancılarla ilgili dikkat çeken değişiklikler gündeme gelebilir. Önemli kişilerle ilişkiler yoğunlaşabilir.

20 Mart Salı:

07:16 Güneş, Koç Burcu’nda. (20 Mart – 19 Nisan)

Ailevi hayallerinizi gerçekleştirmek için girişimde bulunabilirsiniz. Evle ilgili tasarılarınız konusunda daha girişken ve cesaretli davranabilirsiniz. Korumaya ve bakıma yönelik eğlenceli plânlarınız olabilir. Duygusal açıdan romantik ve hayalperest hissedebilirsiniz. Eviniz ve ailenizle ilgili konularda, oldukça yaratıcı ve idealist tavırlar içinde olabilirsiniz.

22 Mart Perşembe:

16:38 Koç Burcu’nda Yeniay.

Evinizle ilgili hayalinizdeki atılımı gerçekleştirebilirsiniz. Tasarım ve hayal gücü isteyen konularda lider bir kimliğe bürünerek, cesaretli bir başlangıç yapabilirsiniz. Ailenizle ilgili plânlar doğrultusunda, ideal olanı gerçekleştirmek üzere harekete geçebilirsiniz. Olayların, yakın çevrenizdekilerle ilgisi bulunabilir. Akrabalar ya da komşularla ilgili konular öne çıkabilir. Ailevi ziyaretler başlayabilir.

23 Mart Cuma:

15:23 Merkür, Balık Burcu’nda geriliyor. (23 Mart – 4 Nisan)

Eski arkadaşlarınızla yeniden bir araya gelebilirsiniz. Finansal konularda önceki plânlarınızla yeniden ilgilenmeniz gerekebilir. Teknik alanda hayal kırıklığı yaratan durumlar gündeme gelebilir. Sevdiklerinizle ilgili sıkıntıya yol açan beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz. Grupsal alandaki aksayan çalışmalar nedeniyle eleştirel konuşmalar yapabilirsiniz.

Mart ayında İkizler Burcu'nu neler bekliyor?

2 Mart Cuma:

13:42 Merkür, Koç Burcu’nda. (2-12 Mart)

Arkadaş çevrenizde lider konuma gelebilirsiniz. Farklı bir kimliğiniz ya da imajınız olabilir. İletişim ve ulaşım konusunda sürprizli durumlarla karşılaşarak harekete geçebilirsiniz. Ailevi konularda beklenmedik durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir.

Teknolojik cihazlarla bağlantılı işleriniz olabilir. Sağlıkla ilgili çevreler içinde bulunabilirsiniz. Emlak kuruluşlarıyla ilgili konular gündeminizde olabilir. Evde teknik çalışmalar yapabilir, kadınların çoğunlukta bulunduğu çevrelerde yer alabilirsiniz

5 Mart Pazartesi:

12:26 Venüs Boğa Burcu’nda. (5 Mart – 3 Nisan)

Hayallerinizi gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanarak plânladığınız doğrultuda ilerleyebilirsiniz. Tasarım ve hayal gücünüzü kullanabileceğiniz konulardan gelir elde edebilirsiniz.

Sinema, fotoğraf, futbol, dans alanlarında kazançlı olabilirsiniz. Sevdiklerinizle ilgili hayallerinizi gerçekleştirmeye çalışabilirsiniz. Çocuklarınızla ilişkilerinizde zorlanabilirsiniz. Ortaklaşa konularda oldukça idealist davranmak yüzünden huzursuzluk yaşayabilirsiniz.

13 Mart Salı:

06:31 Jüpiter ve Plüton, üçgen etkileşimde..

Başkalarıyla bağlantılı çalışmalarınızda önemli bir değişim yaşanabilir. Önemli kişilerle geniş kapsamlı çalışmalar gerçekleştirebilirsiniz. Kredi, sigorta veya komisyonlu paralarla bağlantılı konular gündeminizde yer alabilir. Ortaklaşa konularda dikkat çeken gelişmeler yaşanabilir. Yabancılarla ilişkilerinizde hayal kırıklığına yol açan durumlar yüzünden, önemli oranda değişiklikler yapmanız gerekebilir

20 Mart Salı:

07:16 Güneş, Koç Burcu’nda. (20 Mart – 19 Nisan)

Grupsal alanda faaliyetleriniz artabilir. Kalabalık çevrelerde bulunmaya başlayabilirsiniz. Teknik alanda cesaretli girişimlerde bulunabilirsiniz. İletişim ve ulaşım alanında çabuk kararlar vererek harekete geçmeniz gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz. Akrabalarınız, komşularınız ya da kardeşlerinizle ilgili beklenmedik olaylar gündeme gelebilir.

22 Mart Perşembe:

16:38 Koç Burcu’nda Yeniay.

Teknolojik alanda bir ünvana ya da kimliğe sahip olabilir, yeni bir gruba katılabilirsiniz. İletişim ve ulaşım alanında sürpriz bir başlangıç yapabilirsiniz. Sınırların ötesinde bir hareketlilik yaşanabilir. Arkadaşlarınızla iletişiminiz yoğunlaşabilir. Olayların, finansal konularla ve ailevi kazanımlarınızla ilgisi bulunabilir. Sürpriz kayıp/kazanç konularıyla bağlantılı bir başlangıç gündeme gelebilir.

23 Mart Cuma:

15:23 Merkür, Balık Burcu’nda geriliyor. (23 Mart – 4 Nisan)

Kendinizle ilgili eski konular yüzünden baskı yaşayabilirsiniz. Sağlık alanında dikkat çeken gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Yönetici konumunda olan kişiler hayal kırıklığına yol açabilir. Evdeki olaylar kısıtlayıcı olabilir. İşler plânladığınız doğrultuda gitmeyebilir. Kariyer alanınızda yaşanan aksaklık ve ertelenmeler yüzünden mağdur duruma düşebilirsiniz..

Mart ayında Yengeç Burcu'nu neler bekliyor?

2 Mart Cuma:

13:42 Merkür, Koç Burcu’nda. (2-12 Mart)

Kariyer hayatınızda dikkat çeken bir başlangıç yapabilirsiniz. Önemli konuşmalar gerçekleştirebilirsiniz. Plânladığınız yolculukları yapabilirsiniz.

Tasarım ve hayal gücünüzü kullanabileceğiniz konularda başarı sağlayabilirsiniz. Kardeşleriniz, akrabalarınız ya da komşularınızla ilgili dikkat çeken durumlar gündeme gelebilir. İletişimle ve ulaşımla bağlantılı çalışmalarınızı başarıyla sürdürebilirsiniz.

5 Mart Pazartesi:

12:26 Venüs Boğa Burcu’nda. (5 Mart – 3 Nisan)

Yeni bir çevre edinebilirsiniz. Grupsal alanda kazanımlarınız olabilir. Teknik konularda yeteneklerinizi sergileyerek kazanç elde edebilirsiniz..

Çok farklı yöntemler kullanarak sınırları aşabilirsiniz. Ailevi konularda sürprizler yaşayabilirsiniz. İlişkileriniz yoğunlaşabilir. Değişik insanlarla tanışabilirsiniz. Kadınların çoğunlukta olduğu çevrelerde yer alabilirsiniz. .

13 Mart Salı:

06:31 Jüpiter ve Plüton, üçgen etkileşimde.

Sevdiklerinizle ilişkilerinizde dikkat çeken gelişmeler yaşayabilirsiniz. İlişkinizde mutluluk veren bir değişim gerçekleşebilir. Estetik ve yaratıcı konular önem kazanabilir. Yabancılarla ilgili çalışmalarınızda sürpriz kazanımlarınız olabilir. Grupsal alanda önemli ilerlemeler sağlayabilirsiniz. Bilgiye yönelik işlerinizde bir değişiklik olabilir. Teknik konular önem kazanabilir.

20 Mart Salı:

07:16 Güneş, Koç Burcu’nda. (20 Mart – 19 Nisan)

Mesleki alanda önemli kazanımlarınız olabilir. Yetenekleriniz sayesinde herkesin dikkatini çekebilirsiniz. Finansal hedeflerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Yönetici konumundaki kişilerle bir araya gelebilir ve başarılı konuma geçebilirsiniz. Liderlik edeceğiniz önemli konular nedeniyle hareketli bir dönem yaşayabilirsiniz.

22 Mart Perşembe:

16:38 Koç Burcu’nda Yeniay.

Kariyer alanınızda önemli bir başlangıç yapabilirsiniz. Ekonomik hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Sahip olmak istediğiniz şeyleri elde etmek için harekete geçebilirsiniz. Yöneticilerle ilgili kazanımlarınız olabilir. Olayların, yeni imajınız ve ünvanınızla ilgisi bulunabilir. Kendinizle bağlantılı önemli bir girişimde bulunabilirsiniz.

23 Mart Cuma:

15:23 Merkür, Balık Burcu’nda geriliyor. (23 Mart – 4 Nisan)

Bilgiye yönelik konularda sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Yabancılarla ilgili aksaklıklar yaşanabilir. Büyük hayallerinizi gerçekleştirmekte zorlanabilirsiniz. Yolculuklarla ilgili ertelenmeler gündeme gelebilir.

Kardeşleriniz ya da akrabalarınızla bağlantılı artış gösteren durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Eskiden yaşanmış olaylar ya da önceki görüşmeler, yeniden gündeme gelebilir. Zaman zaman kendinizi, eleştirel ve yargılayıcı konuşmalar yapılan ortamlarda bulabilirsiniz.

Mart ayında Aslan Burcu'nu neler bekliyor?

2 Mart Cuma:

13:42 Merkür, Koç Burcu’nda. (2-12 Mart)

Yabancılarla ilgili kazanmaya gayret gösterdiğiniz konularda ilerleme sağlamak için çalışabilirsiniz. Bilgiye yönelik gayretleriniz olabilir. Teknik alanda geniş çaplı girişimlerde bulunabilirsiniz.

Ticaretle ilgili konularda görüşmeler yapmanız gerekebilir. Yeteneklerinizi gösterebileceğiniz çalışmalar için fazlasıyla gayret sarf edebilirsiniz. Arkadaş çevrenizdeki eleştirel ve yargılayıcı konuşmalar yüzünden yıpranabilirsiniz.

5 Mart Pazartesi:

12:26 Venüs Boğa Burcu’nda. (5 Mart – 3 Nisan)

Kariyer alanınızda başarıyla ilerleyebilirsiniz. Mesleki açıdan kazançlı ve prestijli bir konuma gelebilirsiniz. İstediğiniz başarıyı elde etmeniz mümkün olabilir.

Önemli kişiler sayesinde tanınabilir ve dikkat çeken bir konuma gelebilirsiniz. Zaman zaman zorlandığınız konuşmalar yapabilirsiniz. İletişim ve ulaşım konularında kısıtlanabilirsiniz. Yakın çevrenizdekilerle ilişkilerinizde sıkıntı yaşayabilirsiniz.

13 Mart Salı:

06:31 Jüpiter ve Plüton, üçgen etkileşimde.

Evle ilgili önemli konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Değişime yönelik geniş çaplı çalışmalar yapabilirsiniz. Sevdiklerinizle ilgili dikkat çeken durumlar öne çıkabilir. Başarı kazanmaya yönelik gizemli işlerinizde büyük bir dönüşüm gerçekleşebilir. Ailenizle ilgili dikkat çeken kazanımlarınız olabilir. Kısıtlandığınız konularla ilgilenebilirsiniz..

20 Mart Salı:

07:16 Güneş, Koç Burcu’nda. (20 Mart – 19 Nisan)

Kendinizi geliştirebileceğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz. Kişisel gelişiminizle ilgilenebilirsiniz. Yabancılarla ilgili atılımlar gerçekleştirebilirsiniz. Bilgi alanında yönetici konumuna gelebilirsiniz.

Yayıncılıkla ilgili konularda, cesaretli ve girişken tavırlarınız sayesinde ilerleme sağlayabilirsiniz. Yüksek öğrenim ya da spor alanında dikkat çeken konuma gelmek için gayret gösterebilirsiniz.

22 Mart Perşembe:

16:38 Koç Burcu’nda Yeniay.

Yayıncılık, yargılama, spor veya yüksek öğrenim konusunda yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Yolculuklar ve dış ülkeler konusunda önemli girişimlerde bulunabilirsiniz. Pasaport, paso gibi kimlik başvuruları yapabilirsiniz.

Kimliğiniz ya da ünvanınızla ilgili büyük bir adım atabilirsiniz. Olayların, yabancılarla ilgili mağduriyetlerinizle bağlantısı bulunabilir. Hayal kırıklığı yaşadığınız durumlar nedeniyle harekete geçebilirsiniz. Eleştirel ve yargılayıcı durumlar gündeme gelebilir.

23 Mart Cuma:

15:23 Merkür, Balık Burcu’nda geriliyor. (23 Mart – 4 Nisan)

Kredi, sigorta, telif ya da komisyonlu paralarla ilgili aksaklıklarla karşılaşabilirsiniz. Grupsal alanda beklenmedik durumlar yüzünden mağdur olabilirsiniz. Finansal konularda zorlanabilirsiniz.

Önceki işleriniz ya da çalışma arkadaşlarınızla ilgili konular yeniden gündeme gelebilir. Başkasıyla bağlantılı durumlar nedeniyle sorunlar yaşayabilirsiniz. Eski arkadaş çevrenizden sürpriz haberler alabilirsiniz. Karşılıklı değer verilen şeylerle tekrardan ilgilenmeniz gerekebilir.

Mart ayında Başak Burcu'nu neler bekliyor?

2 Mart Cuma:

13:42 Merkür, Koç Burcu’nda. (2-12 Mart)

Kariyer alanınızda önemli değişiklikler yaşayabilirsiniz. Önemli kişilerle gizli konuları konuşabilirsiniz. Kredi, sigorta ya da komisyonlu paralarla ilgili haberler alabilirsiniz.

Kimliğinizi ya da imajınızı değiştirmek için girişimde bulunabilirsiniz. Günlük hayatınızda değişiklikler yapmak için gayret gösterebilirsiniz. Sırlarınız olabilir ve gizemli konulara ilgi duyabilirsiniz..

5 Mart Pazartesi:

12:26 Venüs Boğa Burcu’nda. (5 Mart – 3 Nisan)

Yabancılarla bağlantılı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Dövizle ilgili konularda kazanımlarınız olabilir. Yüksek öğrenimde başarı sağlayabilirsiniz. Yargılama alanında istediğiniz doğrultuda gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Dış ülkelerle veya sporla ilgili konularda ilerleme sağlayabilir, yayıncılık alanında kazanç elde edebilirsiniz. Finansal alanda ortaklaşa atılımlar gerçekleştirebilirsiniz. İlişkilerinizi daha iyimser ve bilgece sürdürme olanağı bulabilirsiniz.

13 Mart Salı:

06:31 Jüpiter ve Plüton, üçgen etkileşimde.

Sevdiklerinizle ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çocuklarınızla bağlantılı sevindirici değişiklikler yaşanabilir. Ailevi konularda ilerleme sağlayabilirsiniz..

Yabancılar, spor, yargılama ya da öğrenim alanında dikkat çeken durumlar öne çıkabilir. Yakın çevrenizden önemli haberler alabilirsiniz. Yetkili kişilerle değişime yönelik görüşmeler yapabilirsiniz.

20 Mart Salı:

07:16 Güneş, Koç Burcu’nda. (20 Mart – 19 Nisan)

Kredi, sigorta, telif ya da komisyonlu paralarla ilgili değişime yönelik plânlar yapabilirsiniz. Başkalarının değer verdiği şeylere bağlantılı adımlar atabilirsiniz.

Plânlarınız doğrultusunda girişimlerde bulunabilir, olayları yönlendirmeye çalışabilirsiniz. Sevdiklerinizle ilgili idealist düşündüğünüz konular yüzünden hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

22 Mart Perşembe:

16:38 Koç Burcu’nda Yeniay.

Tasarım ve hayal gücü isteyen konularda yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Kredi, sigorta, telif vs. türü finansal konularla ilgili hayallerinizi gerçekleştirmek için girişimde bulunabilirsiniz. Değişime yönelik plânlarınızı uygulamaya koyabilirsiniz..

Başkalarıyla bağlantılı bir değişim başlatabilirsiniz. Olayların, grupsal konularla ilgisi bulunabilir. Ailevi konularda ya da emlakla ilgili sürpriz atılımlar gerçekleştirebilirsiniz. Arkadaş çevrenizdeki kadınlarla ilgili beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

23 Mart Cuma:

15:23 Merkür, Balık Burcu’nda geriliyor. (23 Mart – 4 Nisan)

Eski ortaklaşa plânlarınızla yeniden ilgilenmeniz gerekebilir. İlişkilerinizde hayal kırıklığı yaratan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizle ilgili tasarılarınızda aksamalar yaşanabilir.

Ortaklaşa konularda bazı programlarınızı erteleyebilirsiniz. Plânlarınızda ve günlük düzeninizde mağduriyet yaratan sorunlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizdeki eski olaylar yeniden gündeme gelebilir.

Mart ayında Terazi Burcu'nu neler bekliyor?

2 Mart Cuma:

13:42 Merkür, Koç Burcu’nda. (2-12 Mart)

Bilgiye ve öğrenime yönelik atılımlar gerçekleştirebilirsiniz. Yabancılarla görüşmeler yapabilir, ilişkilerinizi yoğunlaştırabilirsiniz. Ulaşım alanında ortaklaşa girişimlerde bulunabilirsiniz.

Evlilik ya da ortaklık konusunda başlangıçlar yapabilirsiniz. Estetik ve sanatsal değerleriniz yükselebilir. Tasarım ve hayal gücünüzü kullanabileceğiniz konularda lider konumuna gelerek olayları yönlendirebilirsiniz.

5 Mart Pazartesi:

12:26 Venüs Boğa Burcu’nda. (5 Mart – 3 Nisan)

Karşılıklı değer verilen şeyler konusunda değişikliklerle karşılaşabilirsiniz. Kredi, sigorta, komisyonlu paralarla bağlantılı kazanımlarınız olabilir.

Başkalarının değer verdiği şeylerden yararlanarak gelir elde edebilirsiniz. Yeni bir kimliğiniz olabilir. İmajınızla ya da görünümünüzle ilgili bir değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Değişime yönelik ortaklaşa girişimleriniz olabilir.

13 Mart Salı:

06:31 Jüpiter ve Plüton, üçgen etkileşimde..

Ailevi konularla ilgili kazanımlarınız olabilir. Yeni bir ev ya da ev eşyasına sahip olabilirsiniz. Kredi, sigorta ya da komisyonlu paralarla bağlantılı önemli kazanımlarınız olabilir. Yakın çevrenizde geniş kapsamlı değişiklikler yaşanabilir. Kardeşleriniz ya da akrabalarınızla ilgili değişen durumlara dair görüşmeler yapabilirsiniz..

20 Mart Salı:

07:16 Güneş, Koç Burcu’nda. (20 Mart – 19 Nisan)

Evlilik ve ortaklık alanınızda sürpriz bir başlangıç yapabilirsiniz. Arkadaş çevrenizdekilerle ilişkileriniz yoğunlaşabilir. Grupsal alanda yönlendirici konumda bulunabilir ya da yöneticilerinizle bir araya gelebilirsiniz. Sürpriz karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Eşiniz ya da ortağınıza bağlantılı girişimleriniz önem kazanabilir.

22 Mart Perşembe:

16:38 Koç Burcu’nda Yeniay.

Evlilik konusunda sürpriz girişimleriniz olabilir. Eşinizle ya da ortağınızla ilgili başlangıçlar gündeme gelebilir. Yeni bir gruba katılabilirsiniz. Sürpriz bir karşılaşma yaşayabilirsiniz. Olayların, ailevi hedeflerinizle ilgisi olabilir.

Ortaklaşa konularda herkesin dikkatini çeken bir girişimde bulunabilirsiniz. İlişkilerinizde önemli gelişmeler yaşanabilir. Evinizle ilgili ortak adımlar atılmaya başlanabilir ve hareketlilik artabilir.

23 Mart Cuma:

15:23 Merkür, Balık Burcu’nda geriliyor. (23 Mart – 4 Nisan)

İletişim ve ulaşım alanında aksaklıklar olabilir. Yakın çevrenizde sıkıntılı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yabancılarla ilgili hayal kırıklığı yaratan durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Çalışma ortamınızda sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Araç-gereçle ilgili arızalar yaşayabilirsiniz. Günlük hayatınızı etkileyen olaylarla ilgilenmeniz gerekebilir. Sağlık alanında yapmanız gereken işleriniz olabilir. Tasarım ve hayal gücü gerektiren geniş kapsamlı çalışmalarınızı yeniden ele alabilirsiniz.

Mart ayında Akrep Burcu'nu neler bekliyor?

2 Mart Cuma:

13:42 Merkür, Koç Burcu’nda. (2-12 Mart)

Günlük hayatınızı etkileyen değişiklikler yapmanız gerekebilir. Kredi, sigorta, telif ya da komisyonlu paralarla ilgili işleriniz olabilir. Yakın çevrenizdeki değişen durumlar gündeminize gelebilir.

Grupsal çalışmalarla ilgilenebilirsiniz. Teknik alanda girişimlerde bulunabilirsiniz. Bulunduğunuz çevrede yönlendirici konumda bulunabilir ve aktif bir süreç geçirebilirsiniz..

5 Mart Pazartesi:

12:26 Venüs Boğa Burcu’nda. (5 Mart – 3 Nisan)

Evlilik ya da ortaklık alanında önemli kazanımlarınız olabilir. Ortaklaşa işlerden gelir elde edebilirsiniz. Eşiniz ya da ortağınız sayesinde kazançlı duruma gelebilirsiniz.

Önemli kişilerle tanışabilirsiniz. Tasarım ve hayal gücü gerektiren konularda estetik değerleriniz yükselebilir. Yeteneklerinizi kullanarak hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. .

13 Mart Salı:

06:31 Jüpiter ve Plüton, üçgen etkileşimde.

Kendinizle ilgili önemli değişikliklerden bahsedebilirsiniz. Kardeşleriniz ya da akrabalarınızla ilgili değişime yönelik bir hareketlilik yaşanabilir. Önemli kişilerle konuşmalar yapabilirsiniz. Büyük ortaklıklar ve geniş çaplı kazanımlar gündeme gelebilir. Yabancılarla ilişkileriniz önemli oranda yoğunlaşabilir. Finansal alanda kazançlı ortaklıklar yapabilirsiniz. Yaşadığınız değişim sayesinde adınızdan söz ettirebilirsiniz.

20 Mart Salı:

07:16 Güneş, Koç Burcu’nda. (20 Mart – 19 Nisan)

Günlük hayatınızda dikkat çeken bir hareketlilik başlayabilir. Önemli ve tanınmış kişilerle iş yapabilirsiniz. Yönetici konumunda çalışabilirsiniz. Düzenlemeye ve hizmete yönelik ciddi adımlar atabilirsiniz. Sağlık alanında önemli atılımlar gerçekleştirebilirsiniz. Evcil hayvanlar konusunda daha aktif bir süreç geçirebilirsiniz.

22 Mart Perşembe:

16:38 Koç Burcu’nda Yeniay.

Yeni bir iş ortamınız ya da çalışma arkadaşınız olabilir. Servis ve hizmet sektöründe kariyer yapmak üzere yeni bir girişimde bulunabilirsiniz. Yeni araç-gereçler edinebilirsiniz.

Evcil hayvanlar konusunda önemli bir adım atabilirsiniz. Olayların, yabancı iş arkadaşlarınızla ya da öğrenim çevrenizle ilgisi bulunabilir. Yargılayıcı ve eleştirel konuşmalar nedeniyle yıpratıcı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kadınların bulunduğu bir ortamda iş yapmaya başlayabilirsiniz.

23 Mart Cuma:

15:23 Merkür, Balık Burcu’nda geriliyor. (23 Mart – 4 Nisan)

Sevdiklerinizle ilgili değişen durumlar yüzünden hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Kredi, sigorta, nafaka, telif konularında aksaklıklarla karşılaşabilirsiniz. Başkalarıyla bağlantılı eski konulardan bahsedebilirsiniz. Arkadaş çevrenizdeki işlerde sorunlar yaşanabilir. Beklenmedik durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Grupsal işler ya da arkadaş çevrenizdekiler nedeniyle mağduriyet yaşayabilirsiniz.

Mart ayında Yay Burcu'nu neler bekliyor?

2 Mart Cuma:

13:42 Merkür, Koç Burcu’nda. (2-12 Mart)

Yaratıcılığınızı gösterebileceğiniz konularda ortaklaşa girişimlerde bulunabilirsiniz. İlişkilerinizde mutlu bir süreç yaşayabilirsiniz. Sevdiklerinizle ilişkileriniz yolunda gidebilir.

Mutluluğunuzla ilgili konularda oldukça cesaretli girişimleriniz olabilir. Aşk hayatınızda yaşananlar herkesin dikkatini çekebilir. Sanatsal konularda önemli adımlar atabilirsiniz. Hedefleriniz doğrultusunda çalışmalar yapabilirsiniz.

5 Mart Pazartesi:

12:26 Venüs Boğa Burcu’nda. (5 Mart – 3 Nisan)

Yeni bir işiniz ya da kazanç kapınız olabilir. Araç-gereç edinmek konusunda çaba sarf edebilirsiniz. Yeteneklerinizi gösterebileceğiniz işlerde çalışarak gelir elde edebilirsiniz.

Evcil hayvanlarla ilgili kazanımlarınız olabilir. Bir gruba katılarak iş yapabilirsiniz. Arkadaş çevrenizde ilişkileriniz yoğunlaşabilir. Günlük hayatınızda sürpriz çalışmalarla ilgilenebilirsiniz. Teknik konular öne çıkabilir.

13 Mart Salı: 06:31 Jüpiter ve Plüton, üçgen etkileşimde. Hayallerinizi gerçekleştirmek konusunda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Karşılıklı değer verilen şeylerle ilgili dikkat çeken konular gündeme gelebilir. Kazanmaya yönelik çalışmalar yüzünden kendinizi yıpratabilirsiniz. Masraflar artabilir ya da kayıplar olabilir. Eleştirel ve yargılatıcı konuşmalar bir değişime yol açabilir. Önemli kişilerle ilgili hayal kırıklığına yol açan gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Sağlık konusuna özen göstermeniz gerekebilir.

20 Mart Salı: 07:16 Güneş, Koç Burcu’nda. (20 Mart – 19 Nisan) Sevdiklerinizle ilgili gelişmeler yaşamaya başlayabilirsiniz. Yaratıcılığınızı gösterebileceğiniz konularda lider olarak hareket edebilirsiniz. Bilgiye ve öğrenmeye yönelik atılımlar gerçekleştirebilirsiniz. Yüksek öğrenim, yargılama veya spor alanındaki faaliyetleriniz artabilir. Yayıncılık ya da medya alanında büyük adımlar atmanız mümkün olabilir.

13 Mart Salı:

06:31 Jüpiter ve Plüton, üçgen etkileşimde.

Hayallerinizi gerçekleştirmek konusunda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Karşılıklı değer verilen şeylerle ilgili dikkat çeken konular gündeme gelebilir. Kazanmaya yönelik çalışmalar yüzünden kendinizi yıpratabilirsiniz. Masraflar artabilir ya da kayıplar olabilir. Eleştirel ve yargılatıcı konuşmalar bir değişime yol açabilir. Önemli kişilerle ilgili hayal kırıklığına yol açan gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Sağlık konusuna özen göstermeniz gerekebilir.

20 Mart Salı:

07:16 Güneş, Koç Burcu’nda. (20 Mart – 19 Nisan)

Sevdiklerinizle ilgili gelişmeler yaşamaya başlayabilirsiniz. Yaratıcılığınızı gösterebileceğiniz konularda lider olarak hareket edebilirsiniz. Bilgiye ve öğrenmeye yönelik atılımlar gerçekleştirebilirsiniz. Yüksek öğrenim, yargılama veya spor alanındaki faaliyetleriniz artabilir. Yayıncılık ya da medya alanında büyük adımlar atmanız mümkün olabilir.

22 Mart Perşembe:

16:38 Koç Burcu’nda Yeniay.

Aşk hayatınızda önemli bir başlangıç yapabilirsiniz. Sevdiklerinizle ilgili cesaretli girişimleriniz olabilir. Yabancı ülkelerle bağlantılı atılımlar gerçekleştirebilirsiniz. Sanatsal konularda önemli adımlar atabilirsiniz. Olayların, ailevi değişikliklerle ilgisi bulunabilir. Çocuklar konusunda yeni olaylar gündeme gelebilir. Kredi, sigorta, telif, nafaka vs. türü finansal konulardaki gelişmeler ön plâna çıkabilir. Evinizde, değiştirmeye yönelik gayretleriniz artabilir. Gizemli konular nedeniyle harekete geçebilirsiniz.

23 Mart Cuma:

15:23 Merkür, Balık Burcu’nda geriliyor. (23 Mart – 4 Nisan)

Evle ilgili hayal kırıklığı yaratan haberler alabilirsiniz. İletişim ve ulaşım konularında ertelemeler yaşayabilirsiniz. Ortaklaşa konular, plânlandığı gibi gitmeyebilir. Ailevi ilişkileriniz yüzünden zorlanabilirsiniz. Eski konular yeniden gündeme gelebilir. Korumaya, bakmaya ve güvenliğe yönelik, dikkat çeken gelişmeler yaşanabilir. Önemli kişilerle bağlantılı yakındığınız durumlar ortaya çıkabilir. Sağlık konusuna özen göstermeniz gerekebilir.

Mart ayında Oğlak Burcu'nu neler bekliyor?

2 Mart Cuma:

13:42 Merkür, Koç Burcu’nda. (2-12 Mart)

Evle bağlantılı işlerinize yoğunlaşabilirsiniz. Ailevi ziyaretler gerçekleştirebilirsiniz. Evinizde, el becerilerinizi kullanabileceğiniz işler yapabilirsiniz. Aile fertlerinizle ilgili konularda cesaretli davranabilirsiniz.

Ailevi konulara daha yönlendirici yaklaşabilirsiniz. Yabancılarla bağlantılı işleriniz olabilir. Yurt dışıyla ya da öğrenimle ilgili atılımlar gerçekleştirebilirsiniz. Yabancılarla birlikte yaptığınız işlerde artış yaşanabilir.

5 Mart Pazartesi:

12:26 Venüs Boğa Burcu’nda. (5 Mart – 3 Nisan)

Mutluluğunuzu ilgilendiren konularda sevindirici gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Sevdiklerinizle ilgili kazanımlarınız olabilir. İlişkileriniz, mutluluk ve huzur kaynağınız olabilir. Yaratıcı yeteneklerinizi kullanarak kazanç elde edebilirsiniz.

Sanatsal alanda başarılı olabilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular önem kazanabilir. Estetik değerleriniz yükselebilir. Önemli kişilerle karşılaşabilirsiniz. Yönetici konumunda olanlarla birlikte hedeflerinize ulaşabilirsiniz.

13 Mart Salı:

06:31 Jüpiter ve Plüton, üçgen etkileşimde.

Grupsal kimlikle bağlantılı önemli bir değişiklik yapabilirsiniz. Sevdiklerinizle ilgili sürpriz atılımlar gerçekleşebilir. Yaratıcılık, sanat ve tasarım gücü gerektiren alanlarda büyük bir kazanımınız olabilir.

Sevdiklerinizle ya da çocuklarınızla bağlantılı konular nedeniyle farklı bir kimliğe bürünebilirsiniz. Bilgiye ve öğrenime yönelik konularda, dikkat çeken bir değişiklik yapmak üzere harekete geçebilirsiniz.

20 Mart Salı:

07:16 Güneş, Koç Burcu’nda. (20 Mart – 19 Nisan)

Ailevi konularda hareketlilik yaşayabilirsiniz. Evdeki çalışmalarınız yoğunlaşabilir. Kredi, sigorta ya da komisyonlu paralarla ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Evinizde, tadilat-tamirat gibi konular gündeme gelebilir. Kendinizi olayları yönlendirirken ve öncülük yaparken bulabilirsiniz. Başkalarının eviyle ya da ailesiyle bağlantılı durumlarla ilgilenebilirsiniz.

22 Mart Perşembe:

16:38 Koç Burcu’nda Yeniay.

Yeni bir ev ya da ev eşyası sahibi olmak için adımlar atabilirsiniz. Ailevi konularda yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Ev kredisi ya da ev sigortası alanında bir girişimde bulunabilirsiniz. Eviniz için kredili alış-verişler yapabilirsiniz. Başkasının eviyle ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir. Olayların, ortaklaşa çalışmalarınızla ilgisi bulunabilir. Eşinizle veya ortağınızla beraber, evle ya da ailenizle ilgili faaliyetler gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz.

23 Mart Cuma:

15:23 Merkür, Balık Burcu’nda geriliyor. (23 Mart – 4 Nisan)

Kardeşleriniz ya da akrabalarınızla ilgili önceki konularla ilgilenmeniz gerekebilir. İletişim ve ulaşım alanında aksamalar yaşanabilir. Yabancılarla bağlantılı konulara yeniden dönüş yapabilirsiniz. Dış ülkelerle ya da yüksek öğrenimle ilgili durumlarda, hayal kırıklığı yaratan gelişmeler yaşanabilir. Yargılama, spor, yayıncılık alanındaki işlerde, yargılayıcı ve eleştirel konuşmalar gündeme gelebilir.

Mart ayında Kova Burcu'nu neler bekliyor?

2 Mart Cuma:

13:42 Merkür, Koç Burcu’nda. (2-12 Mart)

Kardeşlerinizle veya akrabalarınızla ilgili yeni atılımlar gündeme gelebilir. Yeni bir kimliğe ya da imaja bürünme konusunda görüşmeler ve ziyaretler yapabilirsiniz. Sevdiklerinizden sevindirici haberler alabilirsiniz.

Yaratıcı ve sanatsal faaliyetleriniz yoğunlaşabilir. Kredi, sigorta ya da komisyonlu paralarla ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Eleştirel ve tartışmalı ortamlarda bulunabilirsiniz. Sağlık alanında değişen bazı durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir.

5 Mart Pazartesi:

12:26 Venüs Boğa Burcu’nda. (5 Mart – 3 Nisan)

Ailevi konularda önemli kazanımlarınız olabilir. Yeni bir ev ya da ev eşyası sahibi olmak için girişimlerde bulunabilirsiniz. Koruma, bakım ve güvenlik alanında gelir elde edebilirsiniz.

Kadınlarla ilgili konular, olumlu yönde gelişebilir. Ancak yabancılarla ilişkilerinizde zorlanabilirsiniz. Yüksek öğrenim, dış ülkeler, spor, yargılama veya yayıncılık alanında, tedirginlik yaratan gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

13 Mart Salı:

06:31 Jüpiter ve Plüton, üçgen etkileşimde.

Değişime yönelik önemli hedeflerinizi gerçekleştirmek üzere plânlar yapabilirsiniz. Ailevi konularda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir.

Kalabalık çevreler içinde, korumaya ve bakıma yönelik amaçlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Evinizle ilgili dikkat çeken konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Teknik alandaki kayıp-kazanç konularıyla bağlantılı, önemli değişiklikler olabilir.

20 Mart Salı:

07:16 Güneş, Koç Burcu’nda. (20 Mart – 19 Nisan)

Kardeşleriniz ya da akrabalarınızla ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. İletişim ve ulaşım alanında faaliyetleriniz artabilir. Ortaklaşa girişimlerden bahsedebilirsiniz. Komşularınızla ilişkileriniz yoğunlaşabilir. Yakın çevrenizde memnuniyet verici gelişmeler yaşanabilir. Uyumlu ve ılımlı konuşmaların yapıldığı ortamlarda bulunabilirsiniz.

22 Mart Perşembe:

16:38 Koç Burcu’nda Yeniay.

Evlilik ve ortaklık alanında sevindirici haberler alabilirsiniz. Ticaret, reklam, ulaşım ve iletişim konularında önemli bir başlangıç yapabilir ve lider konuma gelebilirsiniz.

Kardeşleriniz, akrabalarınız ya da komşularınızla ilgili yeni atılımlar gündeme gelebilir. Yakın çevrenizde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Olayların, çalışma hayatınız ve ailevi konularla ilgisi bulunabilir. Kadınlarla bağlantılı işler öne çıkabilir. Korumaya ve bakıma yönelik konuşmalar yapmaya başlayabilirsiniz.

23 Mart Cuma:

15:23 Merkür, Balık Burcu’nda geriliyor. (23 Mart – 4 Nisan)

Finansal konularda aksamalar veya ertelenmeler olabilir. Sevdiklerinizle ilgili hayal kırıklığı yaratan haberler alabilirsiniz. Yaratıcılık, tasarım ve hayal gücü gerektiren konularda zorlayıcı durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Sağlık konusu, gündeminizde olabilir. Karşılıklı değer verilen şeylerle ilgilenmeniz gerekebilir. Kredi, sigorta, telif, nafaka veya komisyonlu paralarla bağlantılı mağdur olduğunuz durumlar öne çıkabilir.

Mart ayında Balık Burcu'nu neler bekliyor?

2 Mart Cuma:

13:42 Merkür, Koç Burcu’nda. (2-12 Mart)

Yeni bir ev ya da ev eşyası sahibi olma konusunda girişimlerde bulunabilirsiniz. Ailenizle iletişiminiz yoğunlaşabilir. Evinizle bağlantılı konularda girişken davranabilirsiniz. Ailevi ziyaretler gerçekleştirebilirsiniz.

Korumaya ve bakıma yönelik fikirlerinizi ifade edebilirsiniz. Ortaklaşa çalışmalar gerçekleştirebilir ve bunlardan kazanç elde edebilirsiniz. İş ortaklarınızla bağlantılı faaliyetleriniz yoğunlaşabilir. Estetik değerlerin yükseldiği çalışmalarınız sayesinde kazanç elde edebilirsiniz.

5 Mart Pazartesi:

12:26 Venüs Boğa Burcu’nda. (5 Mart – 3 Nisan)

Kardeşleriniz ya da akrabalarınızla ilgili kazanımlarınız olabilir. Ticaret, reklam, tanıtım, iletişim veya ulaşım konularından gelir elde edebilirsiniz. Başkasının bağlantıları sayesinde kazançlı çıkabilirsiniz.

Karşılıklı değer verilen şeylerden bahsedebilirsiniz. Sözel yeteneklerinizi ve el becerilerinizi kullanarak başarılı olabilirsiniz. Başkalarının değer verdiği şeylerle bağlantılı konular gündeminizde olabilir. Kredi, sigorta, telif, nafaka veya komisyonlu paralar açısından kazançlı duruma gelebilirsiniz.

13 Mart Salı:

06:31 Jüpiter ve Plüton, üçgen etkileşimde.

Yabancıların bulunduğu çevrelerde önemli gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Otorite konumundaki birinden sürpriz haberler alabilirsiniz. Kardeşleriniz ya da akrabalarınızla ilgili dikkat çeken konular gündeme gelebilir.

Yüksek öğrenim, yayıncılık, yargılama ya da spor alanında dikkat çeken bir görüşme gerçekleştirebilirsiniz. Prestijli gruplarla bağlantılı geniş kapsamlı durumlar ön plâna çıkabilir. İletişim veya ulaşım konularıyla ilgilenebilirsiniz.

20 Mart Salı:

07:16 Güneş, Koç Burcu’nda. (20 Mart – 19 Nisan)

Çalışma hayatınızla ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Servis ya da hizmet sektörüyle bağlantılı kazanmaya yönelik girişimleriniz olabilir. Rutin çalışmalardan kazanımlarınız olabilir.

Finansal alanda yeni adımlar atabilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanabileceğiniz işlerle ilgilenebilirsiniz. Sağlık alanında atılımlar gerçekleştirebilirsiniz. Günlük hayatınıza yönelik rutin harcamalarınız artabilir.

22 Mart Perşembe:

16:38 Koç Burcu’nda Yeniay.

Yeni bir çalışma ortamınız ya da iş araç-gereciniz olabilir. Çalışma hayatınızda, liderlik yapabileceğiniz bir başlangıç gerçekleştirebilirsiniz. Sanatsal yeteneklerinizi kullanabileceğiniz işlerden gelir elde etmek üzere harekete geçebilirsiniz.

Yaratıcılık gerektiren konularda ya da çocuklarla bağlantılı bir işiniz olabilir. Finansal alanda yeni bir adım atabilirsiniz. Olayların, sevdiklerinizle ilgisi olabilir. Korumaya ve bakıma yönelik atılımlar gerçekleştirebilirsiniz. Ailevi konularda kazanmaya yönelik cesaretli tavırlarınız olabilir.

23 Mart Cuma:

15:23 Merkür, Balık Burcu’nda geriliyor. (23 Mart – 4 Nisan)

Kendinizle bağlantılı hayal kırıklığı yaratan durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Ailevi alanda yıpratıcı ve eleştirel konuşmalar yapabilirsiniz. İlişkilerinizde zorluklar ve huzursuzluklarla karşılaşabilirsiniz.

Kimliğinizle ya da imajınızla ilgili eski olaylar yeniden gündeme gelebilir. Eşiniz ya da ortağınızla bağlantılı aksaklıklarla ilgilenmeniz gerekebilir. Eski ortağınız
nedeniyle sorunlar yaşayabilirsiniz. Sağlık alanında girişimleriniz olabilir.

Yazan: Astrolog Ümran Ensari


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
burÇ, İmran


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Semavii 2012 Mart Burç Yorumları N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 02 Mart 2012 12:35
Ümran Ensari 2012 Ocak Burç Yorumları N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 06 Ocak 2012 14:06