IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By N999

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Mart 2012, 18:07   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yeni Ay Koçta Doğuyor




22 Martta Koçta doğan Yeni Ay Türkiye’ye neler getirecek?

Yeni Ay’ın 2.5 derece
Koçta doğmasının kanaatimce özel bir önemi var; o gün Koçta Güneş, Merkür, Ay ve Uranüs arasında çok kuvvetli bir kavuşum açısı oluşması, ayrıca bu 4 yıldızların bir stellium yani yıldız yığılması oluşturmasıdır.

Bunun astrolojik açıdan önemi; değişen Yeni Dünya enerjilerinin katalizör yıldızlarından biri olan, devrim ve hızlı değişim rüzgarlarını dünyaya taşıyan Uranüs’ün 3 gezegen tarafından kavuşum açısı ile kuvvetlenmesi, Uranüs’ün değişim rüzgarı yaratan kuvvetli enerjilerini harekete geçirecek olmasıdır.

22 Marttan itibaren olaylar ve tempo hızlanıyor.

Yeni Ay’ın doğuşuna ve İstanbul’a göre çıkardığım haritada, Yükselen burç
Başakta, bunun tam karşısında 7.evde Balık burcu var, ancak, Koç da 7.evde bulunmakta ve bahsettiğim Koçta yığılan yıldızlar 7.eve yerleşmiş durumda!

Bu yıldız pozisyonları bana ünlü ve önemli bir kişinin bir aşk skandalını ortaya çıkarabilir gibi geldi. Sanki evlilik dışı bir ilişkinin patlaması durumu var gibi. Belki de bir ünlünün aniden ayrılması veya beklenen bir boşanma söz konusu olabilir, hani bomba gibi düşen bir haber türünden bir olay.

7.ev ülke ve dünya astrolojisinde dış ilişkiler, toplumsal bazda sahneye çıkan önemli karşı hareketler, muhalif eylemler, rakipler, dost veya düşmanca ilişkiler, toplumun tepki göstereceği olaylar, hızlı çıkışıyla toplumda kendini gösterecek kişiler, ün evidir.

Bu ev ayrıca mahkeme ve dava evlerinden biridir.

Koç burcunun en tipik özelliğini göz önünde bulundurursak, Yeni Ay ve Ay’ın Uranüs, Güneş ve Merkür’le kavuşumunu daha iyi anlarız.

Koç “öncü” burçların ilkidir ve ateş grubundan olması dolayısıyla, bir girişim ve eylem burcudur. Koç konuşmaz, yapar! Ve hızlıdır eylemlerinde, üstelik hızlı değişim rüzgarı estiren çılgın ve asi Uranüs burca yerleşmişken.

Bu arada, hatırlatmak isterim; Türkiye’nin burcu Akrep, Yükselen burcu öncü burçlardan biri olan
Yengeç’tir.

Bakalım
Koç Yeni Ay Türkiye’ye neler getirecek?..

Koçta doğan Ay ve Güneş, Merkür ve Uranüs ülkemiz haritasının en tepesinde, 10.evde yer almakta. 10.ev haritanın en önemli evi sayılır; burası ülkeyi yönetenleri ve toplumu etkileyen önemli olayları temsil eden evdir.

Bir haritanın en tepesinde duran Uranüs pek tekin bir durum değildir. Uranüs en özgür ruhlu, laf dinlemez ve kuvvetli bir değişim enerjisiyle dolu hızlı ve asi bir yıldızdır.

Uranüs’ün yavaş ve ağır ilerleyen gezegenler arasında yer aldığına bakmayın, durup durup ani ve büyük değişim getiren olayları yaratarak toplumları şaşırtan ve şok eden ve bu hızlı değişimlere toplumları ayak uydurmaya zorlayan bir gezegendir. Uranüs değişimi yapar, sonra da milleti bu değişimle baş başa bırakır.

Bu kadar yıldızın tepede yığılmasının birkaç anlamı veya olası yansımaları var..

Bu yıldızların ülkemiz haritasında 4.evde Terazide bulunan Mars’ı tetiklemesi beni biraz düşündürmekte ve hatta ürkütmekte. Mars-Uranüs karşıtlığı “kavga” getirecek gibi ülke gündemine.

Ve daha şimdiden başladı bile kavga…

Dün ve bugün yine olaylarla dolu bir ülke gündemi yaşandı ve kanaatimce bu olaylar bizi 1 ay boyunca meşgul edecek.

Uranüs ve Mars karşıtlığı Yönetime karşı isyan ve özgürlük hareketleri getirir. Asi enerji patlayacak adeta.

10.ev bazı konuların sonuçlarını da gösteren bir evdir. Bu bakımdan, ülkemizde devam eden bazı davalarda bir sonuca gelme veya önemli bir aşamaya gelme söz konusu olacak.

Sanırım ses getiren davalar olacak Yeni Ay’la beraber. Bazı önemli kişilerin tek tek hapisten çıkacağına tanık olacağız gibi görünmekte bir ay boyunca.

Koç yıldızlarının Mars’a sert açısı, ciddi kavga riski taşımakla beraber, mahkemelerde bir çözülme, serbest bırakma eğilimini de göstermekte. Özellikle Uranüs’ün tetiklediği yani özgürlükten yana eğilimlerin ağır bastığı kararlar alınacak gibi.

Uranüs diretecek Yönetime özgürlüğü adeta! Yani kavga tek bir yerde ve tek bir konuda olmayabilir, baştan olası durumlar, riskler görülmezse, yayılma ve birkaç alanda kavga riski mevcut. Yani öyle ki, Hükümetin otoritesini zayıflatan, Hükümeti şaşırtan isyankar olaylar bekleyelim derim.

Hele, AKP’nin Yükselen burcu
Terazi ve tam karşısında 7.evde Koç ve Koçta bu asi transit yıldızlar varken, olayların AKP’yi direkt etkileyen türden olduğunu anlarız. 7.ev rakipler, karşı sesler demektir. Karşı ve asi sesler keskin bir şekilde yükselmekte. Ve olayları zorla bastırmak şeklinde çözüm de bence işlemez. Bu türden olaylar daha da acı sonuçlar getirebilir.

AKP sanırım bu ay gündeme Kanal Projesini koyacak, bununla ilgili yoğun haber bombardımanı yaşanabilir, evet, bu bir yerde pozitif, keyifli bir hava yaratabilir, sonuçta retro Merkür
Balıka geri dönünce, ülkemizin Akrep Jüpiter’ine güzel açı yaparken, girişimlerden, refah getirecek türden projelerden bahsetmek iyi bir tercihtir.

Ancak dediğim gibi,
Koçtaki asi yıldızlar Hükümeti ve dolayısıyla AKP’yi gerçekten sarsan bir güçte görünmekte.

Bu arada, AKP’ye karşı dava bile açılabilir.

Açıkçası,
Koç’un öncü ve asi enerjisi ile Mars arasındaki sert açının ortası yok, ülkeye ya kavga getirecek ya da özgürlük. Veya özgürlük arayışının tetiklediği kavgalar..

Ülkeyi yoğun ve hızlı bir tempo bekliyor 22 Marttan itibaren.

Koç yıldızlarının Akrep Güneş’imize 150 derece açısı açıkçası Yönetimi ve tüm toplumu şaşırtan, beklenmedik bir olay var diyor.

Uranüs ve Ay’ın tepede olması biraz bana hava kökenli kaza riskini çağrıştırmakta. Uçak kazalarına karşı dikkatli olmakta fayda var diyorum. 20-21 Mart, 22-24 Mart, 30-31 Mart tarihleri bu tür bir kaza riskine karşı dikkatli olmak gerekir diyorum.

Toplumsal olaylar, özgürlük temelli halk yürüyüşleri, protestolar bu ay çok yoğun olacak gibi, hükümeti ve iç işlerini çok iş bekliyor. Özetle, halk sokakta!

Bu kadar asi yıldızlar varken, Merkür’ün retro olması enteresan.. Yani evet, yürüyüşler var, özgürlük adına patlayan protestolar var ama Merkür retrosu da, insanların bir yandan şaşkın, kararsız olmasına neden olmakta. Sesler çıkacak ama dağınık, insanlar kararlı ama sonuç konusunda kafaları karışık.. Yani her kafadan bir ses çıkacak.. Ortam gergin ve asi ama insanların ne dedikleri ve ne istedikleri de karışık..

Belki de Hükümetin seslendireceği bazı şeyler, toplumu asi ve öfkeli olsalar da, bir beklentiye koyacak gibi, sanki, hadi bakalım bir şans daha verelim Yönetime, tarzı bir duygu ile beklenti oluşacak Hükümetten.

22 Mart günü özellikle ölümcül olaylara karşı dikkatli olmamız gerekiyor.

Evet, uçak kazası riski mevcut.

Öte yandan, askerin hava hareketi de söz konusu olabilir, ama bu da çok can yakabilir, öfke daha da büyüyebilir. Mini bir savaş çıkabilir adeta.

Bu arada, bu ay gündemin en önemli konusu bence davalar olacak.

Sanırım İlker Başbuğ bir
Boğa burcu. Ay Boğaya geçince, serbest bırakılabilir. Yani 22-23 Martta Ay Koçta, ardından 24’ünde Ay Boğaya geçiyor. 24-26 Mart arası Ay Boğada olacak.

Bu arada,
Koç burcu sporu da ilgilendiren bir burç olarak, yine Fenerbahçe davası konuşulacak gibi anlaşılan 22 Mart deyince. Bu ay bence Yıldırım’ın da çıkması mümkün görünmekte.

Ben özetle, şunu görüyorum yıldızlardan, bu ay halkın beklediği “hak yerini bulması” olayı gerçekleşmezse davaları halk takmaz bu saatten sonra, sokağa dökülür. Çünkü insanların isyankar enerjileri tavan yapmış durumda Yeni Ay enerjileriyle beraber. Güneş
Koçta ilerlerken, tam da mahkemeyi temsil eden Satürn’üne karşıt açı yapacak. Yani Güneş özgürlük bekleyen ve hak ettiğini düşünen kişiler ve onların taraflarının mahkemeyi takmaması ve öfke ile sokağa dökülmesi durumu verir ki, bu resmen Mahkemeleri de, Yönetimin itibarını da sarsan, şaşırtan bir şey olur.

Zaten ben daha ileriki tarihte olası riskli durumu size verirsem, olayın artık bardağı taşıran noktaya geldiğini anlarsınız..

Mayıs sonu-Haziranda hapishaneleri gündeme taşıyan önemli olaylar yaşanacak gibi. Bence hapishanede, özellikle Silivri’de bir kavga ve isyan hareketi belirebilir. Bu dönem, Venüs
İkizlerde Satürn ile olumlu açıda, bu da, mahkemeyi yine de güçlendiren bir açı pozisyonu yaratacaktır. Ancak Venüs 15 Mayıs-27 Haziranda retro olacak, bu da önüne geçilmesi zor gerginlikler olabilecek demektir hapishanede. Buraya yazıyorum, olaylar zorlanırsa, ölümler söz konusu olabilir.

Haziranda ayrıca gizli kavgalar çıkabilir gibi görünmekte. Yani Yönetimi zorlayan bazı gizli güçlerin sanki bir bastırması ve bunun akabinde önemli gelişmeler yaşanabilir.


Semavii

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
ay, doğuyor, koçta, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yeni Bir Aşk mı Doğuyor Kralice Haber Arşivi 0 27 Aralık 2008 13:24