IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By N999

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Mart 2012, 13:15   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Burç Erkekleri Aşkı Nasıl Yaşar




Koç Burcu Erkeği

Cömerttir ve maddi anlamda da özgür olmayı sever. Kendi işini kurmak ve yürütmek onlar için Aşktan daha caziptir. Başkalarından emir almaktan hoşlanmaz. Hayatına ve ailesine oldukça düşkündür, Fakat dışarıdaki hayatını da fazlasıyla sever. Bu onun enerji yapısından kaynaklanmaktadır. Daima kendini huzurlu ve rahat olmak ister Her ilişkide biraz kıskançlığa yer vardır. İlişkinizin ilk ayları gözyaşlarıyla, tartışmalarla ve küskünlüklerle geçerse, ilişkinin uzun yıllar sürmesini beklemeyin.


Boğa Burcu Erkeği

Boğa burcu erkeği inatçı, çalışkan, hareketli ve sakin yapısıyla dikkat çeker. Bu sakin görünüşünün altında oldukça hareketli bir insan vardır. Kızdığı zaman oldukça inatçı olur ve hiçbir şekilde düşündüklerinden ödün vermez., .kendilerini iyi hissetmek ve sorunlarını kendi başlarına çözmek amacıyla yalnızlığa çekilirler. Aşkın simgesinin değişmesi onlar için çok zor Kaç yasında olursanız olun ilişkide gençliğiniz hep vurgulandığı için kendinizi olduğunuzdan genç hissedebilirsiniz…


İkizler Burcu Erkeği

İkizler burcu erkeği zeki, nazik, güzel ve etkili konuşan ve cazibeli yapısıyla dikkat çeker. Pratiktir ve sorunlar karşısında kolayca çözüm üretebilen bir yapısı vardır. İkizler burcu erkeği değişkendir ve bazen onu anlamak zor olabilir. Uzun süreli ilişki yaşamak zordur ama çok verici ve huzurludur da aynı zamanda. İlişki kuralları değişmez değil ama asılsız oldukları da söylenemez. İkizler erkeği çift kısmetlidir. Bazıları Genç Kadınları Tercih Ediyor… Maddi konularda da değişkendir. Bazen çok bonkör, bazen de çok cimri olabilir.


Yengeç Burcu Erkeği

Yengeç burcu erkeği nazik, dürüst, ağır başlı ve mağrur yapısıyla dikkat çeker. Duygusal yapısı oldukça hassastır. Sevgi ve saygı onun için vazgeçilmez temel taşlarıdır. Yalandan hoşlanmaz ve güvenmediği kişilerle bir arada bulunmaz. Kendisine saygı duyulduğunu hisseden burcun, erkeğin ihtiyacı olan takdir edilmeyi ona daha kolay hissettirecektir. Yine Uzun süreli ilişki inanılmaz bir cinsel kimya onun yarısı olması anlamına gelmez. Uzun süreli ilişkinin temelinde yatan anlayış ve uzlaşmadır. Kolay kolay vazgeçmez.


Aslan Burcu Erkeği

Aslan burcu erkeği ılımlı, zeki, romantik ve tavrıyla dikkat çeker. İkili ilişkilerde mükemmel bir partnerdir. Gururlu aslan burcu erkeği iltifatlardan ve övgülerden çok keyif alır. Ateş grubundan olduğu için sinirlendiğinde kızgınlığı patlama şeklinde cereyan eder. Kin tutmaz ve kızgınlığı gelip geçicidir. açık sözlüdür. Evlenmek bu burcun erkeğini garanti altına almak anlamına gelmez. Birbiriniz için ne ifade ettiğinize iyi karar verin. Arkadaş mı? Sevgili mi? her konuda güvenmelisiniz. Birbirinizden bazı şeyler saklamayın.


Başak Burcu Erkeği

Başak burcu erkeği inatçı, titiz ve mantıklı yapısıyla dikkat çeker. Hoş ve sevecen bir mizacı vardır. Daima bakımlı ve hoş görünmeye dikkat eder. Hırslı ve çalışkandır. Başarılı bir ilişki için çok sevmesi yeterli Aşkın her türlü problemi çözebilecek güçte olduğunu düşünür, sevmenin anlamı üzerine çok da fazla kafa yorar. Ayrıca ortak düşüncelerin çatısı altında da ilişki evrimi geçirir ve engelleri aşar. Burcun Erkekleri ne kadar kabul etmek istemeseler de kadında ilk olarak güzellikten etkileniyorlar…


Terazi Burcu Erkeği

Terazi burcu erkeği kararsız, duygusal, romantik, iyimser ve yumuşak huylu yapısıyla dikkat çeker. Toplum içinde sevilen ve aranan bir dosttur. Karşılıklı güvene önem verir. Dürüsttür ve sevdiğin inde öyle olmasını ister. Sakinlik ve huzur onun için çok önemlidir ve ani duygusal çıkışlar onu yorar. Bakımlı olmayı sever ve temizliğe fazlasıyla önem verir. Birbirini beğenmek ateşli bir şekilde sevmekten bile önemlidir. Terazi burcu erkeğinin ilişkileri uzun ömürlü olur. Evlendiği zaman saygılı, sadık, bir eş olacaktır. Sizde her gün onda sevdiğiniz bir şeyi itiraf edin.


Akrep Burcu Erkeği

Akrep burcu erkeği arzulu, kararlı, duygusal ve duyarlı yapısıyla dikkat çeker. Neşeli ve hareketli gibi görünse de karamsar bir hali vardır. Hayatın zevklerine aşırı düşkündür. Özellikle yemeğe, alkole ve cinselliğe karşı zaafı vardır. İnsanların kişiliklerine dair tüm detayları anlayabilir ve yorumlayabilir Kimseye kolay kolay güvenmez. Fedakârdır. İkili ilişkilerinde oldukça kıskançtır ve eşini aşırı derecede sahiplenir. İmkânsız sayılacak kadar yüksek standartları arzu etmeyin, bu hayatınızı zehir edebilir. Sözlere dikkat.


Yay Burcu Erkeği

Yay burcu erkeği entelektüel, duyarlı, meraklı, neşeli ve cana yakın yapısıyla dikkat çeker. İyi niyetli ve konuşkandır. Dostlarına düşkündür ve arkadaş canlısıdır. Hareketsizlik yay burcu erkeğini sıkar. Kapalı ortamlarda çok uzun süre kalmaktan hoşlanmaz. Cömertliğiyle tanınan yay burcu erkeği kadınına savurganlık sınırını fazlasıyla aşabilir. Yay burcu erkeği bir kadından hoşlandığı zaman ilgisini yoğun bir biçimde gösterebilir. Fakat daha sonra aradığını bulamadığını anladığında çabucak sıkılıp uzaklaşabilir. Bu nedenle bir yay burcu erkeğini iyice anlamaya çalışmak gerekir. Gerçekten severse bağlanır ve evlenmekten korkmaz. Sürprizleri fazladır..


Oğlak Burcu Erkeği

Oğlak burcu erkeği çalışkan, azimli, hırslı ve etkileyici tavırlarıyla dikkati çeker. Maddiyata düşkündür ve çalışmaktan keyif alır. Genellikle şüpheci bir tavrı vardır. Olayları kendi doğrusuna göre değerlendirir ve yorumlar. Duygularını hemen belli etmez. Soğukkanlı bir görünümü vardır. ikili ilişkilerde karşı tarafın kendisini yönlendirmesinden ve kısıtlamasından hoşlanmaz. Kişiliğine uygun bir kadınla mutlu olur. Sevdiği zaman sadık ve kıskanç bir eş olur. Yoluna engeller çıksa da yılmayışı. Severseniz daha çok bağlanacaksınız…


Kova Burcu Erkeği

Kova burcu erkeği nazik, iyimser, özgürlüğüne düşkün ve çok yönlü yapısıyla dikkati çeker. Çok yönlü oluşu zor anlaşılan bir kişilik sergilemesine neden olur. Duygularını kolay kolay belli etmez. Sürekli aynı şeyle uğraşmaktan sıkılır ve kolayca yön değiştirebilir. Kova burcu erkeği ikili ilişkilerinde iyi bir arkadaş ve tutkulu bir âşıktır. Akıllı ve kişilikli kadınlardan hoşlanır. Duygusal ve düşünsel yoğunluğunu paylaşabilecek birini ister. Sevdiği zaman düşünceli ve eğlenceli bir partner olur.. Kıskançtır Kendi başınıza yaptığınız aktiviteler olması iyi bir şey, ama günün sonunda en azından yaptıklarınızı ona anlatın.


Balık Burcu Erkeği

Balık burcu erkeği nazik, uyumlu, iyimser ve hayalperest yapısıyla dikkati çeker. Başına buyruk yaşamaktan keyif alır. Balık burcu erkeği iş konusunda pratikliği sayesinde başarılı olur. Art niyetli değildir. İnsanlara kolayca güvenir. Hayranlık duyduğu Bir kadını kendine âşık etmek isterse bunu mutlaka başarır Sanatçı ruhludur nezakete ve güzelliğe çok önem verir. Aşk onun için çok önemlidir. Benzer zevkleriniz olması ilişki için önemli. Partnerinizi enteresan bir insan olarak görmeniz ilişkinizin sağlığı bakımından da önemli Nezaket nadir bir özellik. Onu gösteren bu burcun erkeğine hak ettiği değeri verin.

Aylin Sungur

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
burÇ, erkekleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Burç Kadınları Aşkı Nasıl Görür N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 7 22 Ocak 2020 04:51
Erkekler aşkı nasıl yaşar? aŁmiηa Ah Erkekler 0 25 Ocak 2011 19:42
Kadınlar erkekleri nasıl etkiler? Lucifer Ah Erkekler 1 09 Nisan 2010 12:02
Kadın milleti erkekleri nasıl öldürür Julw Komedi ve Mizah 0 06 Eylül 2007 14:00