IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

2Beğeni(ler)
  • 2 Post By N999

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Nisan 2012, 23:15   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Semavii 2012 Nisan Burç Yorumları




Koç Burcu ( 21 Mart-19 Nisan )

Ayın ilk günlerine gergin girebilirsiniz, Oğlaktaki Plüton, sizin burcunuzdaki Güneş ve Uranüs üç inatçı keçi misali gergin açı yapmaktalar. Bir güç savaşı, güç dalaşı içinde olabilirsiniz. Bunu zorlamamakta fayda vardır. Özellikle Koçun ilk yarısında doğanlar için söylüyorum.

Daha sonra, 6 Nisandan sonra diyeyim, Merkür retro’dan çıkacak, Güneş Satürn ile karşıt açı alacak ve tesadüfen o gün zıt burcunuz Terazide Dolunay gerçekleşecek.

Bu tarih bazı Koçlar için bir dönüm noktası olmaya aday!

Bu kiminiz için bir iş veya bir başka amaçla evden, sevdiklerinden ayrılma demektir. Kiminiz için ya iş ya da aile ile ipleri oldukça germek demektir. O günlerde duygusal tepkiler verebilirsiniz, duygusal kararlar alabilirsiniz. Bence pişman olacağınız bir karar vermeyin derim. En azından bir süre düşünün derim.

Para durumunuz oldukça iyi durumda bu ay da. 2.ev yani para evinizde şans yıldızı Jüpiter varken, sizi para konusunda ihya etmeye devam eder. Gerçekten para kaynaklarınızı büyütmek, geliştirmek için süper zamanlar.

Hele bu ay Venüs 3 Nisanda İkizler burcuna yani sizin 3.evinize girerek, iletişim ağınızı genişletmeye, işbirliklerinizi artırmaya çok uygun bir zemine giriyorsunuz.

Yeni insanlarla tanışma imkanı bulacaksınız iş vesilesiyle. Kiminiz dilini bile anlamadığınız birileriyle işbirliği atağına kalkabilirsiniz.

Güneş burcunuzda ilerlerken, Merkür 16 Nisanda burcunuza girerken, yeni fetihler için heves ve cesaretle dolacaksınız. Olmazı olur yapacak gücü içinizde hissedeceksiniz.

Koçlara tavsiyem; geçmişe sünger çekin ve gözünüzü ileriye dikin. Fırsatları görün.

Ayın ilk günlerinde aktifsiniz, gergin ama aktif ve ruh halinizi pozitif yöne kaydıracak güzel şeyler için hareket etmek, ortamlara girmek, insanlarla tanışmak isteyeceksiniz. Kendinizi göstermek isteyeceksiniz.

Ayın ikinci yarısı dikkatiniz para ve çevre geliştirme ve iletişim, bol iletişim trafiği ve sanırım iş seyahati de gündeminizde.

Kardeşlerle güzel gelişmeleri paylaşmanız söz konusu. Onlarla dayanışma ve destek halindesiniz.

16 Nisanda Merkür burcunuza geçince daha aktif ve verimli düşünecek, işlerinizi daha hızlı halledeceksiniz. Bu arada Mars da retro’dan çıkmış olacak, aksi giden işleriniz düzelmeye başlayacak.

Girişim, iş anlaşması, işe girmeyi düşünenler, bir sıkıntıdan kurtulmayı düşünenler, 16 Nisan ve sonrası süper zamanlar derim.

Bu ayın ikinci yarısında sanki sizi yazın başka mekana taşıyacak, yani bir yer değişikliği yaptıracak bir şeye başvuru yapmanız söz konusu.

Bu ay bazı Koçlar, aile içinde biriyle çatışabilir.

Kimi Koçlar ise, sağlık sorunu ile uğraşabilir.

Kimi Koçlar ise, aileden birinin sağlık sorunu ile ilgilenebilir. Bu kişi sizden uzakta biri olabilir.

Geçmiş ayağınıza bağ, sevgili Koçlar. Geçmişe takılmanız, yeni fırsatları kaçırmanıza neden olabilir.. Not düşüyorum buraya.. Artık eski bir şeyleri bir karara bağlayın ve ileriye bakın derim.. Özellikle 16 Nisandan sonra..

Aşk konusuna bakalım..

Bu aralar aşkta biraz fazla idealist olma, herkesi beğenmeme eğilimi gelişecek sizde, ama bu kısa sürer.

Yeni aşk arayanlar önce, sanki beklediklerinden başka türlü bir şeyle karşılaşmaktan dolayı şaşırabilir, ancak daha sonra enteresan bir şekilde ilişki gelişebilir.

Bir yakınızın da belki aracı olduğu bir tanışma söz konusu kiminiz için.

Sevgilisi olanlar ise, bu ay ilişkisini geliştirme aşamasında. Belki bir yol yapmak isteyebilirsiniz. Farklı mekanlarda bulunmak, sanki havayı değiştiren ve gönlünüzü açan ortamlara gideceksiniz birlikte.



Boğa Burcu ( 20 Nisan-20 Mayıs )

Bu ay kafanız inanılmaz sıra dışı fikirlerle dolu sevgili Boğalar. Ruhunuzda adeta yepyeni istek, fikir tohumları atılmış ve hızla serpilmekteler.

Yepyeni heyecanlar, yeni şeyler yaşamaktasınız ya da yaşamak üzeresiniz, kafanızda henüz bu yeniye ait şeyler ve şimdiden sizi heyecanladırmaya yetmiş.

Düşünceleriniz bu ara sınır tanımıyor. Yine de özellikle 16 Nisanda Merkür Koça girince, asıl o zaman sıra dışı fikirler fışkıracak adeta aklınızdan ve kısa süre sonra hayatınıza girmeye başlayacak.

Sezgileriniz de inanılmaz yükselmiş.

Bu ay çok enteresan sırlar duyabilirsiniz, sizi ve paylaşırsanız herkesi çok şaşırtacak sırlar..

Kiminizin de eline gizli bilgi geçecek adeta.

Geçen ay öz yıldızınız Venüs ve şans yıldızı Jüpiter’in torpili ile kendinizi geliştirmek, atılımlar için güzel enerjiler kazandınız, umut ve hevesle doldunuz. Şimdi bunları adım adım eyleme dökme zamanı.

14 Nisanda Mars dost burcunuz Başakta retro’dan çıkıp düz pozisyon alınca, adımlarınızı hızlandırmanız için güzel zamanlar başlar.

Retro Mars sizi epeydir tedbirli olmak adına biraz ürkek yapmış olabilir veya hazırlıksız atıldığınız işlerde pürüzler çıkmış olabilir. Şimdi, 14 Nisandan sonra, bu sorunları geride bırakıp kendinizden daha emin yürümeye devam edebilirsiniz.

Uranüs’ün yanına gelen Güneş ayın ilk yarısında kafanızdaki tereddütleri gidermekte, sizi daha cesur düşünmeye teşvik etmekte.

Venüs 3 Nisanda komşu burcunuz İkizlere geçiyor, yani sizin para evinizde yerini alıyor. Gelsin paralar dersiniz artık..

Parasal konularda ayakları yere daha sağlam basan işler yapacaksınız Venüs desteğiyle, eliniz bereketli ay boyunca.

Öte yandan sanki gezmeye, girişimlere, dışarı faaliyetlerine gereğinden fazla harcama yapmaya meyillisiniz.

Kiminiz de işlerin yoğunluğundan bazı sosyal aktivitelerden mahrum kalacak bir süre. İşler artacak çünkü.

Sağlık konusunda sıkıntı yaşayan Boğalar, Venüs her ne kadar Mars ile bu ay çatışmalı enerjiler üretmekte ise de, sanki Venüs’ün Satürn’e destek açısıyla, uzun süredir sizi meşgul eden bir sağlık problemini de kesin çözmek için uygun bir zamana giriyorsunuz. Özellikle ayın ikinci yarısından sonra bir sağlık sorunundan kurtulmak için sağlığınızla ilgileneceksiniz. Kafanızdaki endişeleri dağıtan ve sorunu çözen bir yola giriyorsunuz, belki gelecek ayı bulabilir çözmeniz, ama az kalmış.

Sanki, Yeni Ay’ın 21 Nisanda burcunuzda doğmasıyla beraber işle alakalı önemli bir dönüm noktasında olacaksınız. Kiminiz işle alakalı önemli bir döneme nokta koyacaksınız, kiminiz yeni ve önemli bir işe gireceksiniz.

21 Nisan Yeni Ay burcunuzda doğarken, bu dönemi kesinlikle kaçırmayın derim, çok önemli atılımlar için özel bir zaman 21 Nisan ve ay sonuna kadar olan süre.

Ayrıca 6 Nisanda Terazi burcundaki Dolunay da enteresan sizin için. Kiminiz sağlık konusunda, kiminiz işte bir tamamlanma, bir şeyi sonlandırma yaşayacak.

Para bu ay bereketli bir pozisyonda, yani geliyor para size kolaylıkla. Hem Jüpiter’in burcunuzda olması hem Venüs’ün para evinizde olması, daha ne istersiniz ki, para kazanmak için, elinizi uzatmanız yeterli uzanıp almak için derim.

Aşk nasıl derseniz?

Burcunuzda şans gezegeni gezerken, güzel bir ilişki kurmanız çok mümkündür. Kiminiz çoktan kurdu kiminiz geçen ay Venüs’ün torpili ile aşkı buldu belki.

Ancak bu ay dikkatiniz daha çok para ve sağlık konusunda ve iş konusunda. Gelişmeler sizi bu konularda meşgul edecek.

Öte yandan Venüs’ün Satürn ile hoş kontağı ilişkinizi derinleştirmenize yardım edecek bir taraftan da. Eh artık bu açı size bazı ciddi kararlar aldırır.. Nisan sonu veya Mayısta düğün davetiyenizi bekleriz..

Kalbi boş olan Boğalar bu ay sanki biraz beklenmedik bir aşka tutulabilir. Bu aşk ya kavga ile başlar. Ya da olmadık birine tutulup aşk sanabilirsiniz.

Özetle yeni bir aşk veya ilişki biraz havada sanki.

Ancak kiminize de oldukça favori bir aşk görünmekte. Maddi bakımdan çok iyi olan veya popüler olan birinden duygusal bir jest alabilirsiniz. Girdiğiniz ortamlarda havalı kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Eski bir sevgiliyle barışmak isteyenlere Venüs-Satürn kontağı göz kırpmakta..




İkizler Burcu ( 21 Mayıs-21 Haziran )


3 Nisanda Venüs burcunuza giriyor. Bu neşenizi yerine getirecek hoş bir ay yaşatabilir size.

Bu ay kendinizle ilgileneceksiniz, yükselen moralinizle gezmek ve neşelenmek isteyeceksiniz.

Kimi İkizler için sanki bu ay aşk ayı olacak gibi. Bir barışma veya bir kavuşma söz konusu sanki.

Aşkla alakalı oldukça ciddi, ayakları yere basan kararlar alıyorsunuz. Kiminiz daha ciddi, hatta evlilik hazırlıkları yapıyor sanki.

Zaten şu an yuva evinizde gezen Mars yazın yuva evinden çıkınca sanki bazı İkizler kuş yuvadan uçacak misali evlenip ev değiştirecek gibi.

Bu ay sanki eve uğramak istemeyecek, dışarıda insanlar arasında olmak, gezmek isteyeceksiniz. Ayrıca kafanızdaki bazı planları da uygulamak için fırsatları bulmak keyfinizi yerine getirecek.

Duygularınızı, isteklerinizin yerini bulması giderek umutlandıracak sizi.

Bu ay gerçekten bir hedefinize, bir dileğinize ulaşacaksınız, bunun için dost desteği de alacaksınız. Hatta sizinle karşı fikirde olan birilerini de ikna etmeyi başarabilirsiniz.

Ay boyunca acaip stratejiksiniz, kafanızdaki bazı planları kabul ettirmek adına oldukça zeki taktikler kullanacaksınız.

Uranüs’ün 11.evde olması enteresan, sanki uzaklardan biriyle tanışacaksınız. Ve belki de kiminiz uzaklardan gelen bazı sıra dışı, önemli kişilerle bir işbirliği yapacak gibi.

Uranüs yurt dışı gezmelerini de hareketlendirir, Güneş de yanına gelince, ay boyunca her an sürpriz seyahatler gündeme girebilir.

Kiminiz de girdiğiniz yeni veya sıra dışı, farklı mekan, ortamlarda kendini tarafsız gözle görme imkanı bulacak, belki de bu taze bakış kafanızda bekleyen bazı soruların cevabı olacak.

Tabii kiminizin de birileriyle fikir çatışmasına, bazı konularda bir yol ayrımına girmesi mümkün.

Bence bu ay yıldızlar sizden yana, tabii özellikle 16 Nisandan sonra.

Para konusuna bakarsak, geçen aylarda bir dostla veya herhangi biriyle parasal konuda tartışma veya sorun yaşadıysanız, bu ay biraz gerilebilirsiniz, ama bunun için de sonucu lehinize bağlayan bir çare bulmanız mümkün.

12.ev-8.ev aksındaki yıldızlar size yüklü para var diyor. Bu para öyle veya böyle gelir. Sadece akıllı bir şekilde sorunu çözün derim.

Kimi İkizlerde ise, aileden gelen bir yüklü para görmekteyim.

Özetle, bence para var size ve bu aydan itibaren ve özellikle ayın ikinci yarısında itibaren gelmeye başlar.

Yerinizde olsam, eski bir evi alır, onu tadilattan geçiririm. İnanın kısa sürede değeri artacak bir şey almak için çok elverişli zamanlar.

Sevgili İkizler, bu ay birileriniz kesin bir hayalini gerçekleştirecek, kiminiz birileriyle son derece güzel bir işbirliğine imza atacak ve bir şeyi de geride bırakacak bu imzanın ardından.

Kiminiz bol gezeceksiniz.

Maddi sorunları geride bırakan bir sürece giriyorsunuz ayrıca.

Bence bu ayın ikinci yarısı işbirliği veya bazı özel fikirleri hayata geçirmek için kaçmaz derim.

Sadece Merkür beni düşündürüyor, ancak o da sanki sizi bir tercihe zorlayacak gibi, hani daha güzel ve taze bir işbirliği için başka bir şeyden fedakarlık yapmak gibi.

Aşkta yukarıda bahsettiğim gibi, var olan aşkı pekiştirme, sıcak ortam yaratma, kavuşma, size huzur ve iç rahatlığı getirecek güzel gelişmeler var.

Yeni aşk bekleyenler ise, sosyal ortamlar, aktivitelerin bol olduğu yerlerde ve seyahatlerde yeni ve güzel bir ilişkiye merhaba diyebilir. Arkadaşlıkla başlayan bir şey bu..



Yengeç Burcu ( 22 Haziran-22 Temmuz )

Yıldızlar tepenizde.. Ya diken diken saçlarınız sinirden ve şaşkınlıktan ya da işiniz başınızdan aşkın.. Hangisi?..

Yeni iş, yeni bir yola giriyorsunuz anlaşılan.. Tepenizde, haritanın en tepe noktasında asi ve cesur Uranüs, kendine güvenli Güneş varken, 16 Nisanda bunların yanına Merkür de katılırken, sanırım uçuşa geçiyorsunuz.

Yani gerçekten çok büyük bir çıkış yapabilir bu yıldızlarla bazı Yengeçler.

Yeni ve uzun soluklu iş düşünenler en azından 4 Nisandan sonra harekete geçsinler derim.

Yıldızlar biraz çılgın, ne yapacağı belli olmayan enerjiler var, kiminiz de ani bir çılgınlık yapıp işten çıkabilirsiniz.

Bu ay iradenize hakim olmakta zorlanabilirsiniz.

Öte yandan, gönlünüzde yer eden bazı istekleriniz, hayalleriniz var düşüncelerinizi renklendiren. İşte bu türden bir hayali gerçekleştirmek için güzel zamanlar devam ediyor.

Belki de bu ay bir hayalinize somutta kavuşmanın mutluluğunu yaşayacaksınız.

Kimi Yengeçler sanki bu türden bir hayalini gerçekleştirmek üzere belki de bir şeyden fedakarlık yapacak, bir şeyi bırakacak.

Sürpriz gezmeler var bu ay yine size. Zaten Jüpiter 11.evinizde iken bol gezme bekleyin derim. Sizi sevdiklerinizle kavuşturan, sevdiğiniz yerleri görmenize imkan veren güzel seyahatler bunlar.

Parasal bakımdan iyi bir ay, dediğim gibi güzel iş anlaşması yapan ve işe girenler olacak aranızda, kiminiz de, bazı yakınlarla birlikte yaptığınız işbirliğinden para kazanacaksınız.

Venüs İkizlere girince, aklınızda evle ilgili fikirler dönüp duracak, evle alakalı bazı yenilikler düşünmeye başlayacaksınız. Kafasında evi taşımak olanlar şimdilik bekleyecekler. Belki taşınmak yerine ev satın almak gibi bir fikir girecek kafanıza. Yani kendinize güvenerek daha büyük düşünmeye başlayacaksınız.

Venüs yaratıcılığınızı artıracak.

Ancak tepedeki Uranüs ile Plüton arasındaki gergin açılı enerjiler sizi biraz alıkoymakta. Bu halledilmeyen bir maddi mesele var demektir veya ailenizi ikna edemediğiniz bir konu var sanırım maddi konuda özellikle. Bu tür bir durum sizi dereyi dolaşarak geçmeye sevk edecek, yani başka kaynaklar bulacaksınız kendinize.

Bu ay bir güç savaşı yaşamak bazı kişilerle ipleri koparmaya neden olabilir. İradeniz zorlanacak bir konuda..

Bir ideal, bir dileğini gerçekleştirmek isteyenler 21 Nisan Yeni Ay Boğa zamanını kaçırmasın derim.

Uranüs-Plüton sert açısı, size beklenmedik bir üzüntü getirebilir. Bu bir büyükle alakalı olabilir veya kiminiz için işte yönetim takımıyla ilgili ani bir gelişme gibi.

Bir ayrılma, bir yol ayrımı, dönüm noktası söz konusu kimi Yengeçler için. Bazı yıldızların pozisyonu henüz sallantılı olsa da, sanki Koçtaki Güneş durumu hızlandıracak.

Aşka bakalım..

Sevgilisi veya eşi olan Yengeçler bir konuda fikir çatışması yaşayabilir. Ve partneriniz sonunda haklı çıkabilir. O yüzden dinlemeyi bilin derim. Hemen itiraz etmeyin.

En azından karşınızdaki kişi dediğim dedik.. İnat çatışmayı büyütür.

Ayın ikinci yarısında, sizi sevindiren gelişmeler somut olarak hayatınıza girer. Gitmeyen bazı işler hızlanabilir. Ve bazı sorunları geride bırakıp ilişkiniz, birlikte kurduğunuz yuvanızla ilgili güzel kararları hayata geçirmek için kolları sıvayabilirsiniz.

Evlilik düşünen Yengeçler için iyi bir ay, özellikle ayın ikinci yarısında Yeni Ay da umutlar evinde doğacakken.

Yeni ilişki bekleyen Yengeçler, ayın ikinci yarısında yeni aşk heyecanları duymanız mümkün.

Aslan Burcu ( 23 Temmuz-22 Ağustos )

Güneş ve Uranüs Koçta düşünce ve uzun yollar, kariyer, fırsatlar evinde size bu ay sıra dışı çıkışlar yaptıracak gibi.

Daha önce yapmadığınız şeyleri yapacaksınız. Kendinize güvenecek ve atılımlar yapacaksınız.

Bu ay bir ilke imza atmaya niyetlisiniz.

Uzak yerlerle iş düşünenler için ayın ikinci yarısı özellikle 16 Nisan sonrası çok elverişli.

Bazı Aslanlar ise sıkıntılı bir dönemi geride bırakıyor.

Kimi Aslanlar büyük işlere imza atabilir bu ay gerçekten. İşlerini genişleten ve yepyeni kapılar açan yeni işbirlikleri, şanslı başlangıçlar sizi bekliyor. Girişken ve ikna edicisiniz.

Yurt dışında iş imkanı doğanlara bu ay sanki yol görünüyor.

Gerçekten verimli, bereketli bir ay sizin için. Bu ay mesela, bebek isteyen Aslanlar için de son derece verimli, güzel sürprizli bir dönem olacak gibi.

Sevgili Aslanlar aşk zamanınız gelmiş! Kalbi boş Aslanlar bu ay sırılsıklam aşık.

Kiminiz ise, bir yakınınızın güzel bir zamanını kutlamak üzere masraf yapıyorsunuz.

Ancak yıldızlar özellikle sizin için oldukça güzel ay boyunca. Yani kiminiz evlenip, sanki uzaklarda bir balayı yapacak gibi. kiminiz de evlenip gidiyorsunuz başka yere.

21 Nisan Yeni Ay Boğa burcunda doğarken, parasal bakımdan iyi dönemler olacak. önemli kişilerle bazı resmi kağıtlara imza atacaksınız.

Bu ay size sürpriz yol var.

Venüs İkizlere girince, ilk başlarda yani ayın ilk yarısında sağlığınız etkilenebilir, dikkat etmeniz gerekir kendinize. Daha sonra bünyeniz güçlenecek ama yine de dikkatli olmakta fayda var.

Bu ay bazı Aslanlar meslek değişiminin eşiğindeler. Hem çalıştıkları yerde gerginler, hem süper fırsatlar gelmekte, ikisi arasında karar verecekler.

Kiminiz de, iş yerinde yaşanacak ciddi krizi daha üst merci ile çözüme kavuşturacak. En azından ay sonlarında karşı tarafı ikna etmeyi başaracaksınız.

Parasal durumları 21 Nisan deyince güzel bir yola giriyor. Gerçekten karlı ve bereketli bir döneme giriyorsunuz.

Ay sonunda önemli bir maddi yükümlülükten veya sıkıntıdan kurtuluyorsunuz.

Bu ay Aslanlara bir müjdeli gelişme var kesinlikle.

Uzakta olan Aslanlar sanki sevdiklerine kavuşacak. Kimi de güzel bir vesile ile uzaklara gidecek. Hareket var hayatınızda. Bir yerden bir yere gitme var.



Başak Burcu ( 23 Ağustos-22 Eylül )

Epeydir burcunuzda retro harekette kalan Mars nihayet 14 Nisanda düz pozisyona geçip sizi yeniden hareketlendirecek ve cesaretlendirecek.

Gerçi Mars’ın retro olması bir bakımdan iyi olmuştur, hızlı gitmekten kaynaklı bazı hatalarınızı görmek, tarafsızca değerlendirmek, eyleme geçmeden önce düşünmek ve tedbirli olmak gibi özelliklerinizi öne çıkarmıştır. Sabretmeyi öğretmiştir.

Ancak bu kadar beklemek yeter demek ki, Mars artık düz pozisyon alıp hızla ilerlemeye devam edecek.

Bu arada, Mars sizi Kasımdan beri olan bazı olaylara geri döndürmüş olsa gerek. O zamandan beri attığınız adımlar, girişimlerinizi yeniden gözden geçirmenin ardından ilerleteceksiniz bu aydan itibaren.

Bu ay gizemlisiniz, hedefleriniz üzerinde gizli, gözlerden ırak çalışmalar yapmaktasınız sanki.

Kiminiz önemli bir iş üstlenmiş olsa gerek, bir işin sorumluluğunu hatta yöneticiliğini almış olabilirsiniz, bunun için harıl harıl çalışıyorsunuz ay boyunca.

Evli Başaklar, bu ay eşin beklenmedik harcamaları üzerine maddi olarak sıkışabilir. Bu evde tartışma yaratabilir. Kiminiz de sanki eşin işle ilgili bir meselesini birlikte çözmeye çalışacaksınız.

Ortaklı çalışan Başaklar ortakla birlikte önemli bir sıkıntıyı aşmak üzere kararlı bir hummalı bir çalışmaya verecek kendini.

Ancak ortak iş yapanlara bir uyarım; bu ay parasal konular sıkıntı doğurabilir aranızda. Birinizin parasal harcamaları veya işle alakalı bir hatası işi zora sokabilir. Ve sanki zarar vereceği bir konudan vazgeçilecek, yeni ve daha cazip görünen fırsatları değerlendirmeye yöneleceksiniz.

Yine de yıldızlar sizin için oldukça umut vaat edici. Özellikle 21 Nisandan sonra sizi zorlayan önemli bir dönemi geride bırakacaksınız. Kiminiz de bu tarihten itibaren yeni bir işe başlayacak, yeni umut ve heyecanlar doğacak içinizde, yeniden hevesle çalışmaya başlayacaksınız.

Bazı Başaklar sanki bu ay miras konusuyla meşgul.

Parasal durumunuz 21 Nisan deyince pozitif bir grafik çizmeye başlayacak, bereketli ve umut vadeden işbirliklerinin zamanı. Parasal durumunuz bu tarihten sonra daha iyi olacak.

Kimi Başaklar sanki birinin çıkarılmasıyla bir işe girecek onun yerine. Bu belki tatsızlık yaratabilir, bir düşmanlık kazanabilirsiniz, ama sorunun kaynağı siz değilsiniz. Yine de bir iftira vs karşı dikkatli olalım derim.

Bu ay bir aile büyüğü veya eşin sağlık sorunu ile ilgilenmek gerekebilir. Özellikle kadın Başaklar kocalarının ani sağlık sorunu ile ilgilenebilir.

Ayrıca kalp rahatsızlığı olan Başakların dikkatli olması gerekir. Sağlık için 21 Nisana kadar olan süre biraz hassas, dikkat edelim derim. Yine Jüpiter burcunuza güzel enerjilerle destek vermekte, sizi korumakta kesinlikle. Jüpiter doğal evinde iken, gerçekten kişiyi belalardan korur.

Ay sonlarında sanki biriniz iş kuracaksınız.

Venüs tepenizdeyken, şık sosyal ortamlarda, kokteyl vs katılabilirsiniz, önemli kişilerle toplantılar yapabilirsiniz. Kendinizi göstermek isteyeceksiniz, ortamlarda boy göstereceksiniz.

Bir okul, önemli bir iş vs bitirmek, tamamlamak isteyenler için zaman yaklaşmış, bir başarı bekliyor sizi ay sonlarında.

Aşka bakarsak, özellikle ay sonları aşk için güzel zamanlar. Belki uzaklara bir seyahat, sürpriz bir gezi iyi gelecek size. Bir sürpriz bekleyin sevgilinizden derim.

Eş veya sevgilinizle aranızda bir kıskançlık tartışması yaşanabilir. Yine de, aşk için güzel bir zaman.

Yeni aşk arayanlar 21 Nisan ve sonrası çok iyi zaman derim.



Terazi Burcu ( 23 Eylül-22 Ekim )

Bu ay zıt burcunuz Koçta Uranüs Güneşle kavuşum yapıp içinizdeki yenilik yapma isteğinizi ateşliyor.

Evet, yeni girişimler, yeni heyecanlar.. Hayatınızı hareketlendirecek sürprizli zamanlar başlıyor yeniden.

Ay boyunca insanlarla temastasınız, kendinizi tanıtmak, bir şeyler sunmak, görüşmeler yapmak, fikir teatisi vs için yoğun bir iletişim ve randevu trafiği söz konusu.

14 Nisanda Mars Başakta 12.evinizde, nihayet düz pozisyon alıp parasal planlarınızı düzenleme imkanı verecek, bu konudaki pürüzleri gidermeniz mümkün olacak. beklediğiniz paraları almaya başlayacaksınız.

Parasal anlamda gerçekten iyi bir zamandasınız, bol maaşlı bir iş, aileden mal vs oldukça iyi bir dönem Teraziler için.

Venüs İkizlere sizin de 9.evinize giriyor. Bu uzaklardaki kişilerle iletişim, işbirliği, seyahat demektir.

Kiminiz sanki yakınlarıyla görüşmek isteyecek, uzun zamandır görmediğiniz kişilerle bir kavuşma yaşayacaksınız.

Beklentilerinizin gerçekleşemeye başladığı bir aydasınız.

Yıldızlar sizi kışkırtmakta kararlar vermek için özellikle zıt burcunuz Koçtaki yıldızlar.

Ancak bu ay aşkta sanki bir kavga, bir anlaşmazlık var. Venüs İkizlerde Başaktaki Mars ile gergin açıda olacak ayın ilk yarısında, bu duygusal kırgınlık, çatışma yaratabilir. Venüs sizin öz burcunuz olduğu için etkilenirsiniz Venüs’ün yıldızlarla açılardan. Yine de, ilerleyen günlerde durumları düzeltmek, sorunları olgunca çözmek mümkün olacak.

Ay sonlarında küstüğünüz veya küstürdüğünüz biri olursa, durumu düzeltmeniz mümkün olacak, bir barış söz konusu ay sonlarında.

Beklenmedik harcamalarınız var, para geliyor ama harcamalar da var. Bu ay bakım için harcamalar yapabilirsiniz ama sonuç sizi tatmin etmeyebilir, üstelik olduğundan fazla masraf yapmak da canınızı sıkabilir. En iyisi bakımı ayın ikinci yarısına bırakın derim.

6 Nisan sanırım sizler için önemli bir tarih olmaya aday. Bir de yeni ay 21 Nisanda Boğada doğacak bu da önemli. 21 Nisan parasal bakımdan iyi haberler, gelişmeler müjdelemekte. 6 Nisan ise, bir şeyi tamamlamak, ardından büyük bir yükten kurtulmak zamanı.

6 Nisanda burcunuzda bir Dolunay gerçekleşecek. Bir yakın veya sevgilinizle barışma imkanı verebilir. Hatta bir kavuşma söz konusu sanki.

Sanki bulunduğunuz mekanda kopmaz zamanı gelmiş..

Bir sorumluluktan muaf olma zamanı yaklaşıyor kimi Teraziler için..



Akrep Burcu ( 23 Ekim-21 Kasım )

Venüs 3 Nisanda İkizler burcuna geçince, Mars ile bir süre gergin bir açı yapacak. Bu bir yakınınızla bir anlaşmazlık, bir tartışma verebilir. Bu tür bir sorun ancak ayın ikinci yarısı çözüme kavuşur.

Birinin bir konuda ısrarı sizi biraz gerecek gibi. Ancak sabırlı olmak gerekir derim.

Jüpiter zıt burcunuzda ilerlerken sevdiğiniz birilerinin beklentilerini dinlemek, sürekli onların isteklerine odaklanmak sizi bu ay yoracak, artık dolmuşsunuz bu konuda. Bir yeter deme zamanı gelmiş.

Her şeye rağmen gelişen çevrenizle mutlusunuz. Size parasal bazı fırsatları getiren şanslı fırsatlar yakalamak ve bunları değerlendirmek keyfinizi yerine getirmektedir.

Geçen aydan beri gelişen hoş fırsatları devam ettireceksiniz bu ay da.

İş değişikliği düşünen Akrepler bu ay kesinlikle güzel ve sürpriz bir iş fırsatı çıkabilir karşınıza özellikle ayın ikinci yarısında oldukça sürprizli bir yoğun bir çalışma dönemine gireceksiniz. Zaten ay boyunca harıl harıl çalışacaksınız.

Kendinize işe veriyorsunuz adeta.

Gerçekten yeni bir işe merhaba diyor bazı Akrepler. Oldukça iyi, parasal anlamda iyi ve ortam itibariyle oldukça sıra dışı ve hareketli bir yerde, kanımca 21 Nisandan itibaren.

Ayın ilk haftası gelen yeni bir iş olursa, sanki bu geçici olur gibi.

Bu ay bir amaç edinip birikim yapmaya karar vereceksiniz. Ancak ayın ikinci yarısı bu kararınızı uygulamaya koyacaksınız.

Kiminize de sanki henüz erken gibi olan bir iş fırsatı doğacak, bunun için uzaklara gitmek gerekebilecek.. Düşüneceksiniz ay boyunca..

Aşka bakarsak, cinsel konuda sorunlar, tartışma, kıskançlık yaşanabilir. Ayrıca kiminizi uyarmak isterim, cinsel kökenli bir hastalık bulaşması konusunda. Bu ay hijyene dikkat edin derim.

Yeni bir aşk için henüz ortam uygun görünmemekle birlikte, geçen aydan yeni aşkı yakalayanlar ve eski sevgiliyle barışmak isteyenler için ayın ikinci yarısının güzel olduğunu söyleyebilirim.

8.evinizde uzun süre kalacak Venüs sizi aşk, ilişki sorunlarıyla meşgul edecek. Kiminiz kıskançlık vs gibi sorunlarla, kiminiz duyguları sorgulamakla, kiminiz farklı beklentilerden kaynaklı sorunları çözmekle meşgul olacak.

Kiminiz de sanki geçen aydan güzel başlayana ama bu ay sorgulayacağınız bir aşkla baş başasınız. Aşkınızdan şüphe etme zamanı..

Yay Burcu ( 22 Kasım-21 Aralık )

Uzun zamandır retro yani geri harekette olan Mars başak burcunda ve haritanızın en tepesinde sizi bazı sorunlarla meşgul etmiş olmalı, kiminiz bir aile büyüğü ile, kiminiz işte yönetim takımıyla sorun yaşamış olabilirsiniz.

Veya siz yönetici iseniz, sizi zorlayan kişilerle meşgul olmuş olabilirsiniz.

14 Nisanda Mars düz pozisyona geçip ilerlemeye başlayacak, sorunlar bitmiş değil tabii ama ilerleme kaydetmeye başlayacaksınız. en azından sorunları geride bırakmak adına daha hızlı ve verimli hareket edebileceksiniz.

Mars sizin Güneşe kare yani gergin açı yapmakta, bu sizi hırslandırır ve zorlar. Bir güç, bir ego çatışması, bir inatlaşma söz konusu olabilir biriyle.

Bu konuda tecrübeli ve eski bazı dostlardan destek almanızı tavsiye ederim.

Ayrıca sorunları yasal çerçevede halletmenizi tavsiye ederim.

İş konusunda beklentileri olanları ay sonlarında, özellikle 21 Nisandan sonra güzel gelişmeler bekliyor. 21 Nisandaki Boğada doğacak yeni ay hem sağlığınızı güçlendirecek hem size güzel bir iş kapısı açacak gibi.

Kiminiz de işle ilgili beklentilerini gerçekleştirmek için gelecek ayı bekleyecek. Güzel imkanlar ve iyi bir iş olsun diyorsanız o zamanı bekleyebilirsiniz. Yine de bu ayın sonunda elverişli zemin başlıyor iş imkanları için.

Venüs 3 Nisanda zıt burcunuz İkizlere giriyor. Venüs uzun süre kalacak İkizlerde, sizi arkadaşlıklar, iş arkadaşları, ortaklıklar ve aşk/evlilik alanında meşgul edecek.

Venüs’ün Mars ile gergin açısı sizi geren bazı gelişmeler getirebilir hayatınıza.

Bir arkadaşla aranız bozulabilir, kırgınlık yaşanabilir. Mars-Venüs gergin açısı olaylara duygusal bakmanıza ve bundan dolayı abartmanıza neden olabilir.

Bir konuda kimin haklı olduğunu birine danıştığınızda siz haksız bulunabilirsiniz. Bu tür küçük ama can sıkan şeylerle uğraşabilirsiniz. Ay sonlarında gergin ortam hafiflemeye başlar.

Parasal bakımdan ve iş bakımından 21 Nisan sonrası gerçekten iyi bir döneme gireceksiniz.

Kiminiz sanki bu ay bir yere veda ediyorsunuz, bir yerden ayrılıyorsunuz. Yeni bir yola, amaca yelken açmak üzere.

Mahkemesi olanlar için favori bir durum söz konusu.

Aşka bakarsak, bu ay kalbiniz bir şey için atıyor. Ancak aşktan başka bir şey için gibi. zemin oldukça belirsiz, kaygan, durumlar aniden değişebilir, iyi beklerken kötü, kötü beklerken iyi şeyler gelişebilir.

Yine de aşka bakalım, bireysel haritanız uygunsa evet kalbinize bir aşk ateşi düşecek diyebilirim. Ancak özgür olmak isteği çok yüksek sizde bu ay, ayrıca yeni aşk için yıldızlar karışık, sizin beğendiğinizi siz beğenmeyebilir, sizi beğeneni de siz beğenmeyebilirsiniz.

Yine de, öyle veya böyle bir aşk zemini hazırlıyor yıldızlar adım adım.

Ay sonlarında eski bir sevgiliyle karşılaşma söz konusu olabilir. Kiminiz de belki onunla ilgili bir haber alabilirsiniz.



Oğlak Burcu ( 22 Aralık-19 Ocak )

Oğlakların dikkati ya evde ya işte. Yoğun bir dikkat bu!..

Sıradışı gelişmeler, sürprizler bekleyin derim. Kiminiz evde ani gelişmelerin ardından bir hareketlilik, koşturma içindesiniz, kiminiz de işle alakalı ani gelişmeler, haberlerin ardından koşturma içindesiniz. Sanki epeydir bu kadar enerji harcamadım diyeceksiniz.

Belki de beklenen an geldi tabiri caizse!

Artık neyi bekliyorsanız, işte geliyor..! Umarım iyi şeyler bekliyorsunuzdur.

Dost burç Başakta uzun zamandır retro yani geri harekette olan Mars 14 Nisanda düz pozisyona geçip işlerle, kariyerle veya ne bileyim, beklediğiniz bir sınav, tayin, bir resmi başvuru, bir işlemle ilgili gelişmeleri nihayet hızlandıracak.

6 Nisanda hem retro olan Merkür düz pozisyon alacak hem Terazide bir Dolunay var. Bu gün civarında gergin olabilirsiniz. Tabii kiminiz için biraz can sıkan bir gerginlikken kiminiz içinse tatlı bir heyecanın getirdiği bir gerginlik var.

Ancak zihniniz çok işlek ve hızlı, siz kaçın kurrasısınız, zorluklarla mücadele etmeyi bilen bir Oğlak kriz çözmeyi iyi bilir.

Bir hedefiniz var, kendinize koyduğunuz bir hedef, bir istek. Şartlar zor ama siz de zorlusunuz.

Size şunu söyleyim, bu tür bir hedefi olanlara tavsiyem; 21 Nisanda yeni Ay’ın dost Boğada doğduğu zaman harekete geçin. Şansınızın iyi olduğu bir zaman 21 Nisan ve sonrası. Gerçekten gergin şartlar sizden yana dönebilir bu tarihten sonra.

Bir iş seyahati söz konusu olabilir bu ay. Daha çok şartları daha iyi yapmak, genişlemek adına girişimlere başlamak adına bir seyahat olabilir. Yani temelde ihtiyacınız yoktur ama neden olmasın, şans girişimler başlatmaya elverişliyken..

Yaza kendinizi yine başka bir mekanda bulabilirsiniz. Kesinlikle gene yeni bir dönem, bir dönüm noktası sizi bekliyor.

Uranüs yuva evinize girdikten sonra, siz sık sık ev değiştirmeyi bekleyin derim. Veya evde ani gelişmeler, hareketlilik, gelişen ani dış koşullardan kaynaklı değişimler. Değişime alışacaksınız, yapacak bir şey yok, hem bence iyi değişimler bunlar.

Parasal duruma bakalım, Venüs İkizlerde iken, sizin para evinize güzel açı yapması iyi. Sanki bazı alacakları alacak, paraları toplayacaksınız bir yerde.

Bu arada, eve veya iş yerine alacağınız biri varsa, hani iş sahibi olanlar, bence dikkat etmekte fayda var. Güvenilir mi değil mi anlamak gerekebilir.

Sevgili Oğlaklar, bu ay bazılarınız gerçekten yeni bir işe start veriyor. Hem de önemli bir iş.

Kiminiz de sanki bir mahkeme, bir dava ile ilgili start verecek gibi.

Mahkemeyle ilgili sonuç bekleyen varsa, ancak ay sonlarında mümkün olacak sonuç.

Kiminiz için sanki Ay’ın Terazide Dolunay olacağı 6 Nisan, kiminiz içinse 21 Nisandan sonraki zaman resmi bir meselenin sonucunu alma zamanı gibi.

Sanki bu ay birinin bir açığını yakalayacaksınız gibi, enteresan bir durum..

Aşka bakalım, 21 Nisanda yeni ay aşk evinizde Boğada doğarken aşk zamanıdır derim. Aşk ve mutluluk var Oğlaklara gerçekten.

Venüs ile Mars arasında ayın ilk yarısında gergin bir açı var, bu sanki bir sorun çıkaracak aranızda, uzatırsanız bunu çözmeniz 2-3 ayınızı alabilir. Sorun belki de bir üçüncü şahıs yüzünden olabilir. Ama burcunuzdaki Plüton’un Mars ile güzel ve sağlam açısı, sonucun sizi memnun edeceğini söylüyor.

Yollarda sağlığınızı bozan şeyler yemeyin, sağlığınıza dikkat edin derim özellikle ayın ilk yarısında.



Kova Burcu ( 20 Ocak-18 Şubat )

Sevgili akıllı çılgın Kovalar…

Bu ay şansınıza çılgınlık mı gelsin, akıllı gelişmeler mi?...

Satürn uzun zamandır 9.evinizde yani düşünceler evindeyken epeydir hep akıllı olmak, istikrarlı olmak zorunda kalmaktasınız.

Sıkılmış olabilirsiniz bu rutinden ve disiplinden ancak siz de biliyorsunuz ki, geleceğinizi ilgilendiren bir kariyer sürecini başarıyla tamamlamak aşamasındasınız. Tamamlamadan olmaz. Zaten merak etmeyin, çoğu gitti azı kaldı.

Bu aya bakarsak sizin için, neler var diye…

Alın işte size bir aşk!

3 Nisanda Venüs dost burcunuz İkizlere ve sizin aşk evinize geçiyor, üstelik Venüs uzun süre burada kalacak.

Yalnız şöyle bir durum da var; cinsellikle veya duygusal beklentilerle alakalı bazı sorunlar da kapıda. Belki şartlar sizin bir araya gelmenizi zorlaştırmakta, belki ilişkide beklenenlerin farklı olması sizi bir süre üzebilir, düşündürebilir. Belki aradığınız ateşi bulamayabilirsiniz. Partneriniz agresif olabilir. şayet bu gerçek sevgi ise, zaman tanıyın derim buna.

Mesela, 6 Nisanda Terazideki Dolunay size romantik bir zaman yaşatabilir, ayrıca ayın ilerleyen günlerinde ilişkide pürüzler aşılabilir biraz olsun, en azından dikkatinizi sorunlardan uzaklaştıran bir atmosfer gelişebilir giderek.

Özetle, bu aşkta bir şeyleri anlamak zaman alacak gibi, siz hızlı karar vermeyi seversiniz aşkta, ama her zaman bu olmayabilir. Bu sefer başka türlü olabilir, sabırlı olun derim.

Bu ay ailede birinin sağlık sorunuyla bizzat ilgilenebilirsiniz. Grip vs dikkat etmekde fayda var.

Bu ay hijene daha dikkat etmek gerekir derim.

İşte veya bir hedefi konusunda başarı bekleyen Kovalar, ay sonu sizi mutlu eden haberler alabilirsiniz. Ay sonlarına doğru gerçekten uzun süredir gösterdiğiniz gayretlerin karşılığını almanın mutluluğunu ve huzurunu yaşayacaksınız.

Evde bir şeyi kaybedip ancak ay sonlarında bulabilirsiniz.

Yakın çevrenizde, kardeş ya da kardeş gibi yakın birilerinin hayatlarında bu ay yoğun hareket var, bununla ilgili haberler gelebilir. Sizi şaşırtan haberler.

Güneş ve Uranüs 3.evinizde kavuşmuş durumda, bu bir müjdedir.. Bir sürpriz gelişme bekleyin derim.

Bu ay lüks için, giyim tarzınızda yenilik için ve varsa çocuğunuz, onun için lüks harcamalar yapacaksınız. Alışveriş yapmak hoşunuza gidecek.



Balık Burcu ( 19 Şubat-20 Mart )

Sevgili Balıklar sizi neler bekliyor bakalım…

Para evinizde Güneş ve Uranüs!.. Sıra dışı işler, gelişen iş ve para demek..

Bu ay gerçekten bazı Balıklar sanki farklı bir işe yelken açacak gibi.

Dikkatiniz orijinal işlerden para kazanmakta. Olabilir mi neden olmasın..

Ancak Güneş-Plüton karesi yani gergin açısı varken ayın ilk yarısı şartları fazla zorlamak, bir güç gösterisi yapmak veya güç dalaşına girmek isteyebilirsiniz.

Belki de iş yapacağınız kişiler sizi fazla zorlayacak, bir şekilde bir zorlanma, bir mücadele söz konusu.

Uranüs para evinde pek tekin değildir, ama öte yandan çok sıra dışıdır. İşte bu sıra dışı işleri becerebilenler için tam zamanıdır. Ama hani çeşit olsun diye veya kendinize aşırı güvenle hareket ederek acele dalarsanız bir işe, ne olacağı belli olmayan koşullara maruz kalabilirsiniz. Uranüs 2.evde iken, yola çıkmadan önce hava durumunu dinlemekte fayda vardır.

Uranüs çılgındır, sıra dışı ve anidir. Değişime hazırım, diyenler için biçilmez kaftandır.

Olmayanlar için ani ters dönüşlere hazırlıksız yakalanma riski var derim, ona göre..

Uranüs uzun süre kalacak, demek ki sizi yeni işe veya ek işlere sevk edecek.

Yepyeni bir alanda iş yapmak isteyenlere tavsiyem, tam zamanı bir kurs, bir staj, eğitim almanın. Varsa gönlünüzde böyle bir istek, bir özlem, durmayın derim.

Zıt burcunuzda gezen Mars 14 Nisanda düz pozisyon alıyor, bu işlerinizde, ortaklık veya işbirliğinizde aksi giden şartları düzeltmeye başlayacaktır, en azından neyin sonuç vereceğini, neyden vazgeçilmesi gerektiğini göreceksiniz.

İşbirliği, iş girişimi için size 21 Nisan yeni Ay’ın Boğada doğacağı gün ve sonrasını tavsiye ederim, gerçekten bereketli çalışmaların, girişimlerin yapılacağı zamanlar.

Bu günlerde, aradığınız işbirliği veya desteği bulmanız mümkün.

Sürpriz paralar kazanma şansınız var bu ay.

Bazılarınız aşırı çalışmaktan sağlığını bozabilir. Bağışıklık sisteminiz, bünyeniz zayıf düşebilir, dikkat edin derim. Hatta bir süre evde dinlenmeniz söz konusu olabilir.

Ayın ilk yarısında parada yaşanan bir sorun paranızı tutmanız gerektiğini öğretecek size sanki. Yani, sanki bir şeyden şimdilik vazgeçeceksiniz çünkü erken davranmak baya masraflı olacak, bunu anlayacaksınız sanırım.

Bu arada, ya işte ya evde biriyle bir tartışma yaşayabilirsiniz. İnat etmek kavgayı uzatabilir.

Aşka bakalım, ay sonlarında sevgilisi olan veya evli olan Balıklar oldukça mutlu, keyifli. Ancak evde bir kişi yüzünden veya bir konu yüzünden tartışma var gibi.

Ay sonu bir kısa yol yapmanız mümkün birlikte. Dostlarla bir araya gelmeniz, onlarla güzel vakit geçirmeniz söz konusu.

Bir aile büyüğünüzden göreceğiniz maddi-manevi destek mutlu edecek.

Kalbi boş olanlar için, ay sonlarında sanki bir yakın veya kardeş vasıtasıyla bir tanışma, karşılaşma söz konusu. Yani bir tanıdığınızın tanıdığı ile bir duygusal yakınlaşma olabilir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
2012, burÇ, nisan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Semavii 2012 Mart Burç Yorumları N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 02 Mart 2012 12:35
Semavii 2012 Burç Yorumları N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 29 Ocak 2012 00:02
Semavii 2012 Ocak Burç Yorumları N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 01 Ocak 2012 21:00