IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Nisan 2012, 11:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Terazi / 20 Nisan 2012




Hürriyet Gazetesi (20 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Yıldızlar sizi ileri geri konuşmaya, bazı kimselerin arkasından dedikodu yapmaya itiyor. Konuştuğunuz kimseler aslında dostunuz sayılmazlar ve söylediğiniz şeyleri anında ilgili kişiye ulaştıracaklarından şüpheniz olmamalıdır.Tam tersine bazı kötü niyetli kimselerin size başkalarının dedikodularını getirmeleri ve sizi de o kimse hakkında kötü şeyler konuşmaya yönlendirmeleri de olasıdır. Bu gibi tahriklere uyarsanız sonunda zararlı çıkan siz olursunuz. Bugün kapsamlı planlar yapmaktan ve bu planları yürürlüğe koymaktan kaçınmalısınız. Dikkat gerektiren konularda tedbirli davranın.



Vatan Gazetesi (20 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Sevgilinizle uzun dönemli bir yaşamahazırsınız. Ancak bu kararınızı açıklamadanönce kendinize biraz dahazaman tanıyın. Çözemediğiniz çelişkilerideğerlendirip yolunuzun doğru olup olmadığınısaptamanız gerekiyor. Uzun zamandırbeklediğiniz para yakın zamanda ilinize geçecek.


Posta Gazetesi (20 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Karşıt burcunuzda yaşanan hareketlilik hayatınıza yenilikler getirmekte. Başkalarının yeni önerileri ile karşılaşabilir, yön belirlemekte destek görebilirsiniz. Ancak ani yenilenmeler yaşanan bu dönem her şey istediğiniz gibi olmayacaktır. Evlilik temalarının değişime uğradığı bu dönem ayaklarınızı yerden kesecek kararlar almaktan kaçınmalısınız.


Sabah Gazetesi (20 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Geçmişte üzerinde çalıştığınız ve size ödül getirmesini beklediğiniz tüm konular sizi destekleyecek. Mesleki konularda etkin kişiler istediğiniz şansı size verecekler ve bir çok fırsatı bir arada yakalayacaksınız. Aşk ve dostluk duygularını karmaşık bir şekilde sergilediği için karşısındakinin duygularında karışıklığa neden olacaktır.

İş Yaşamı (20 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

İş yaşamınızda yeni bir karar vermek için ve yeni girişimlerde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz. Yarım kalmış işlerinizi tamamlamaya çalışmanız sizin için daha iyi olacaktır. İş hayatında bir sorununuz konusunda çözüm yolunda yeni düşünceler geliştirebilirsiniz. Ancak kafanızda gelişebilecek bazı kuşkular sizin için rahatsız edici nitelikte olacaktır.


turk.net (20 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Bugün içinizde bir coşku var. Bu duyguyu haklı olarak yaşadığınızı düşünüyorsunuz. Birçok kişi de bu coşkunun tek taraflı yaşanmadığını ve onu hak edişin de tek taraflı olmadığı inancı içindeler. Yakında sevineceğiniz haberleriniz olabilir. Alacağınız bu haberleri yerinde değerlendirebilmeniz halinde daha büyük sevinçler yaşayabilirsiniz.


Aşk Yaşamı (20 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Duygusal açıdan bazı gerilimler yaşayacaksınız. Mantığınızla duygularınız arasında bocalayabilirsiniz. Aşk hayatınızda bir huzursuzluk olabilir ve sonradan üzüleceğiniz yaklaşımlar gösterebilirsiniz. Daha çok yalnız kalmayı tercih edeceksiniz ve sevdiğiniz kişiye karşı bir yabancılaşma hissedebilirsiniz.

Dikkat (20 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Kendinizi ve düşünceleriniz anlatmakta zorlanacağınız bir gündesiniz. Alacağınız kararlar konusunda çok dikkatli olmalısınız,mantık hataları yapabilirsiniz.


Takvim Gazetesi (20 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

İnsanların sizin hakkınızdaki düşüncelerini haddinden fazla önemsiyorsunuz. Böyle yapmazsanız özgüveniniz açısından daha iyi olur.


Milliyet Gazetesi (20 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Ortak bağlarınızı korumak aynı zamanda eşin yaşadığı değişime ayak uydurmak gerekebilir. İlişkilerin getirdiği duygusal yükler açısından daha soğukkanlı olmanızda yarar var. Karşınıza çıkabilecek ortaklaşa yeni projeler ise son derece önemli görünüyor. Yeni arayışlar sizi ortak bir zemin üzerinden hareket etmeye zorlayabilir.


Para Durumu (20 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Maddi konularda kendinizi kısıtlanmış etkiler altında hissedeceğiniz ve harcamalarınızda dikkatli olacağınız bir gündesiniz. Bir ödemenizi alamaya bilir yada maddi konularda bir aksama yaşayabilirsiniz. Maddi konularda yeni bir girişimde bulunmanız ve yeni kararlar almanız doğru olmayacaktır.



 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
20, 2012, nisan, terazi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Terazi / 18 Nisan 2012 Violent Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 18 Nisan 2012 10:40