IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Mayıs 2012, 18:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Annenizin Burcuna Göre Sürprizler




Var mı ondan kıymetlisi Annenize hayalini kurduğunuz hediyeyi alacak paranız olmayabilir, ama bu anneler gününde ona sürprizler yapmanıza engel değil! Annenizin size yıllardır gösterdiği özeni bir günlüğüne de olsa ona gösterin onu doyasıya şımartın.

Koç
Koç burcu kadını enerjik, ailesine düşkün birisidir. Daima ailesini yücelterek konuşmayı sever. Kusurlu tarafı kıskanç ve kibirli olmasıdır. Ailesinin her zaman kendisini övmesini bekler ve onun başkasını övmesine tahammül edemez. İyi bir ev sahibesidir ve ailesini yönetmeyi becerir. Böyle bir anneyle Alışverişi beraber yapın Hiç değilse ona yılda bir gün, kızıyla, oğlunla, birlikte gezme zevkini tattırın. İnan sizlerin ne kadar büyüdüğünüzü görmek, gözlerini yaşartacak!



Boğa
Bu burcun kadını uyumlu tabiatlı, kocasının sözünü dinleyen, açık sözlü ve kendi fikrine bağlı birisidir. Böyle birisi sanat alanlarında kabiliyetlidir İyi bir ev sahibesidir ve aynı karşılığı bekler. Evini süslemek, donatmak ve temiz tutmaya bayılırlar. Çok iyi bir eş ve anne olur Bugün, Bir kere de peki anneciğim diyin ve Sinemaya gidin Annenin uzun zamandır görmek istediği ama yoğun işleri yüzünden fırsat bulup gidemediği bir filme veya güzel bir yerde baş başa kahve içebilirsiniz. Ona hoş bir sürpriz yaşatabilirsiniz.


İkizler
Bu Burcun kadını evlilikte, samimi ve kocasına çocuğuna düşkün, Ailesinden zevk alan, dürüst ve erdemli, kibar ve nazik, kültürlü ve kolay değişmeyen burçtur. Zeki, sosyal ilişkileri kuvvetli, her türlü yeniliğe açık olan ikizlere hediye almakta zorlanmayacaksınız Sosyal ilişkileri kuvvetli ikizler kadınına kitaplar;, cep telefonu, orijinal küpe ve kolye, okumayı çok sevdikleri için bilimsel, tarzındaki kitaplar; hediye etmek onları çok mutlu edecektir Annenin okul yıllarından bu yana görüşmediği arkadaşlarıyla bir organizasyon yapmaya ne dersiniz?


Yengeç
Yengeç burcu kadını Çok iyi bir anne olur. Kendini esirgemez, duygulu, evine bağlı, sabırlı ve bağışlayıcıdır. Dost ve sempatik olduğundan ailesine yardımcı olur ve duygusal kuvvetini destekler. Fakat kendi fikirlerini ailesine baskı yapmaya çalışmaz. Yaratıcı, sadık, duygusal, mizaçlı Yengeç burçlarını memnun etmek istiyorsanız eviyle ilgili şık hediyeler satın alabilirsiniz Hassas yengeç kadını için romantik şamdan ve abajurlar,, mayo, bir buket gül, inci kolye, yemek yapmayı sevdikleri için mutfak gereçleri onları şımartmaya yetecektir Makyaj seviyorsa, bunları yapın bayılacaktır.

Aslan
Bu burcun kadını geniş yürekli, yüce gönüllü ve açık elli biridir. Atılgan ve tartışmayı seven birisidir ama sevimlidir. Başkalarına yardımı sever. Hırslıdır. Evini mükemmel yönetir. Dayanıklı sevgisi ile kendini feda eder. Kocasını ve çocuklarının seçkin bir yere getirmek için uğraşır. Annemin her şeyi var, ne alacağım diye düşünüyorsanız, Çok para harcama dedikleri için… Anneniz eşarp takmayı sever mi? Bazen bu şık aksesuarlar elbiselerin ve ceketlerin en şık tamamlayıcısı olabiliyor.

Başak
Başak burcu kadınının gözlerinde dürüst ve sevecen bir bakış verir. Başkalarına yardım etmek, erdemli işlerle uğraşmak, ailesine yardım etmek temel mizaçlarıdır. İnançlıdır, kurallara bağlıdır ve tanrı korkusu taşır. Evlerini biraz abartılı tarzda düzenlerler. Titiz, kuralcı, düzenli, duygularından Fiziksel sağlığına düşkün Başak kadınları için cilt bakım ve temizlik ürünleri, çiçek kokulu parfüm, bütçenize uygun hediye alternatifleridir

Terazi
Burcun kadını, İyi bir annedir, tarafsız ve yansız davranan ve en adil yargılayıcıdır. Yaşamlarının erken yıllarında evlenirler. Parfüm düşkünlükleri, tenlerine bakmaları Ayrıca eğlenceyi, konforu ve lüks yaşamı da severler. Güzelliğine düşkün Terazi kadınlarına şık bir şal, gümüş takılar, makyaj malzemeleri, epilasyon aleti, porselen takımları, pembe krizantem hediye etmek onları çok sevindirecektir Yine bütçenize göre Şık restoranları unutun! Annenizi Lunapark’a götürün beraber heyecanlanmanın ve onun çocuğu olmanın tadını çıkartın.


Akrep
Akrep kadını Kocası da akrep doğumlu ise talihli sayılır. Davranışları tepkiseldir, hünerli ve kararlıdır. İyi varlık sahibi olur Kendini yönetmek isteyenlere karşı sempatik değildir, hükmedicidir ve karşı taraftan kibarlık bekler. Çocuklarını yönetmek isteyenlerden hoşlanmazlar. Konforsuz ve rahat olmayan bir yaşam düşünemezler ve evlerini çok güzel dekore ederler. Bu günde Annenize güzel bir anneler günü filmi çekmeye ne dersiniz? İsterseniz aile bireylerinin sevgi mesajlarını kaydedin, isterseniz Piknik yapın sadece ikiniz!


Yay
Bu burcun kadını, bir yerde durmasını sevmeyen ve devamlı hareket arayan tiplerdir. Yardımsever, inançlı, iyi bir ev kadını ve annedir. Sakin, akıllı, yetenekli, kibar, düşünceli ve ılımlıdır. Kocasına, çocuklarına yardımcıdır Bağışlayıcı bir karakteri vardır. Esprili, neşeli, maceracı, hareketli olan yay burçlarına mütevazı hediyeler tercih etmelisiniz Annenizin yükünü hafifletecek bir mutfak eşyası Annenizi rahatlamasın da sizinde katkınız olur. Size anneniz en çok ne demiş? Kelimeleri mesaj yazıp gönderebilirsiz Hiç olmadı çiçek koparın… Ne de olsa anne sevgisi hediyenin değeriyle ölçülmez.


Oğlak
Oğlak burcu kadını tutucu sayılır ve asla engellere ve zorluklara aldırmadan başarıya doğru emin adımlarla yürür. Çalışkan ve gayretlidir. Çocuklarının da Uyumlu, dürüst ve erdemlidir. İsim sahibi olmayı, itibar kazanmayı, şöhret ve paraya kavuşmayı arzu eder. Gözü pek uyku tutmaz... Kararlı ve ağır bir tarzda para biriktirir fakat parayı savurmaz. Çocuklarına fazla karışmazlar ama belirli bir sınırın ötesine geçmelerine izin vermezler. Yönetimlerinde bencildirler. Oğlak annenize hediye seçmekte zorlanırsanız hediye çeki imdadınıza yetişecektir Yâda bir öpücük. Ve sarılmak dünyalara değer…

Kova
Bu burcun kadını çok insancıl, kibar, sempatik ve yardımseverdir. Cömert ve ince biridir. Yuvasında uyum ve mutluluk olmasını bekler. Evlilik hayatı, arada bir gerilim ve sürtüşmeler olmasına rağmen anlayış, sevgi bağı ve şefkat görünümü içinde geçer. Kova anneniz için farklı diyebileceği bir şeyler bulmalısınız Çocukluğunu geçirdiği şehre/semte bir gezi: Kim çocukluğuna geri dönmek istemez ki? Annenize anneler gününde çocukluğunu geçirdiği şehir ve semtte bir gün hediye edin, onunla beraber dolaşın, anılarını dinleyin. Birbirinize mektup yazın kısaca ne hissediyorsanız, hepsini kâğıda dökün.


Balık
Burcun kadını Kuşkucu ve kıskançtır ve kocasına düşkündür. Onun sözünü dinler. Romantik yanları daha çekicidir. İyi bir anne, mutlu ve sevgi dolu bir eş ve çok hoş bir ev kadını sayılır. Çevresindeki büyük bir arkadaş topluluğu vardır ve insanları kendisine çekmesini bilir. Aynı zamanda iyi bir ağırlayıcıdır. Var mı ondan kıymetlisi… Bugün annenize kendi ellerinizle masaj yapın ve onun memnun olması için çabalayın. Hayatı boyunca sizin için harcadığı emeğin hiç olmazsa bir kısmını onun için harcamanın, size ne kadar büyük bir mutluluk verdiğini annenize söylemekten de geri durmayın! Zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız bile!

A.Sungur

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
annenizin, burcuna, göre, sürprizler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Burcuna Göre Anneler Lucifer Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 23 Kasım 2011 17:37
Burcuna Göre Babalar Lucifer Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 23 Kasım 2011 17:33
Burcuna Göre Gelinliğini Seç Hesna Burçlar, Fallar ve Kehanetler 6 15 Temmuz 2010 20:57