IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By N999

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Mayıs 2012, 00:29   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Rezzan Kiraz 2012 Haziran Burç Yorumları




2012 Haziran ‘da Koç Burcu


Bu ay herkes her zaman sizden her şey olmanızı bekleyecek, Bu gerçekçi değildir ve gayret göstermenize değmez ancak insanlar bunu bu şekilde görmeyecekler. Önemli olan ev ve iş arasında geçirdiğiniz zamanın kalitesidir, En iyi yaptığınız şey iletişim kurmak, bu yüzden herkesle açık olun, onlardan destek isteyin ve karşılıklı bir uzlaşma ortarrii sağlayın.

İki tutulma -1 Haziran’da ikizler burcunda güneş tutulması ve 15 Haziran’da Yay burcunda ay tutulması- üçüncü ve dokuzuncu evlerinizi bir eksene oturtuyor. Çantalarınızı toplamak ve tatile gitmek ya da hafta sonunda küçük bir kaçamak yapmak için ihtiyacınız olan tüm sebep budur. Eşinizi veya ailenizden birini, gittiğiniz bir iş seyahatine götürmeyi düşünün ve birlikte zaman geçirmek için birkaç gün daha kalmaya çalışın. Bu aynı zamanda bir ders almak veya vermek ve tüm ailenin keyif alabileceği bir toplum projesine katılmak için harika bir fırsattır.

Bu ay Güneş’in, Ay’ın ve Venüs’ün çeşitli zamanlarda İkizler burcuna girmesiyle, konuşarak isteklerinize ulaşmanız zor olmayacak. 7 ve 12 Haziran’da görüşünüzü ortaya koyabilir ve destek görebilirsiniz. Bu tarihler sunum ve toplantı yapmak, eşiniz veya yeni tanıştığınız biriyle romantik akşamlar geçirmek için de idealdir. 4 veya 27 Haziran’da birinden şaşırtıcı bir haber alabilirsiniz. Ama 3 ve 10′unda duyduklarınıza inanmayın.

Haberler iyi! 4 Haziran ‘da Jüpiter kişisel kaynakları temsil eden ikinci eviniz Boğa burcuna yöneliyor. Yıl boyu sürecek bu etki, maaşınız, hediyeler ve küçük talih kuşlarıyla banka hesabınızı şişirme potansiyeline sahip. Cömert düşünceler de bu etkiyi güçlendirecek. Ancak önceliğiniz para biriktirmek ve bütçe yapmak olmalı; yoksa tüm parayı harcamanız muhtemeldir.


2012 Haziran ‘da Boğa Burcu


Gezegensel dizilime bakılırsa, ay ortasında veya 30 Haziran gibi bir aracı veya cihazı tamir ettirmeniz gerekecek. Bu noktada bir arkadaşınız bir tamirci önerirse dikkatli olun çünkü sonuçta yapılan iş sizi tatmin etmeyebilir. Karar vermeden önce, tamir ettirmenin doğru bir karar olup olmadığını düşünün; yenisini almak isteyebilirsiniz ve uzun vadede size daha ucuza gelebilir. Ayrıca seyahat etmeyi planlıyorsanız yine bu tarihlerde evde oturmayı düşünün,

Takviminizde 4 Haziran tarihini işaretleyin. Bu tarihte Jüpiter burcunuza gelecek ve bütün bir yıl sürecek iyimserlik ve şans akınımı başlatacak.
Girişimlerinizin tamamında başarılı olmanız söz konusu ancak şunu unutmayın: Jüpiter, tutabileceğinden fazla söz verebilin O yüzden her şeyi yapma arzunuza yenilmek yerine, en iyi fırsatları seçerek kendi şansınızı kendiniz yaratın.

İş yerindeki ilişkiler zaman zaman sıkıntı verebilir, özellikle de ayın ilerleyen günlerinde. Ancak o zamana kadar herkesle uyum içinde olacaksınız. Ayın 8′i gibi sosyal bir aktivite planlayın. İnsanlarla birlikte olmak ve arkadaşlarınızla güzel zaman geçirmek isteyeceksiniz.

Bu, sizin için 2012′ nin en güzel aylarından biri çünkü her şey parayla ilgili. 1 Haziran’da Yeni Ayın İkizler burcuna gelmesi, 15 Haziran’da Dolunayın Yay burcuna gelmesi ve diğer pek çok gezegenin etkisiyle parasal konularda rahatlıyorsunuz. Bu etkilerin bu yıl daha güçlü olmasının sebebi, her iki buluşmanın da tutulma olmasıdır ve bu yüzden gelirinizin artması, kredi seçenekleri ve gerekirse borç ödeme konusunda hiçbir sıkıntı yaşamayacaksınız. Haziran’ ın ilk iki haftasında sonuçları görmeye başlayacaksınız ama ayın 10′u gibi harcamalarınıza dikkat edin çünkü satın aldığınız şeyler sizi mutlu etmeyebilir.

2012 Haziran ‘da İkizler Burcu


Haziran’ın son iki haftası, parasal konularda iniş ve çıkışlar yaşayacaksınız. Ek bir gelir mümkün ancak çocuklarla, boş zamanlarda yapılan aktiviteler ve sosyal etkinliklerle ilişkili harcamalar da artabilir. Zor da olsa nerelerden kısabileceğiniz karar verin. Ve bir kez daha; para harcamalarınıza arkadaşlarınızı dâhil etmemeye dikkat edin.

Haziran Yeni Ayın sizin burcunuza gelmesiyle başlıyor ve sizi spot ışıkları altında bırakıyor. Bu bir tutulma olduğundan etkisi güçlüdür. Ayrıca 2 Haziran’da Merkür, 9 Haziran’da Venüs ve 21 Haziran’da Mars’ın burcunuza gelmesiyle bu etki iyice artıyor. Güneş yılınızın başlaması ve Venüs’le Merkür’ün sizin burcunuza gelmesiyle, kendinize yeni yönler belirleyebilirsiniz. Arzularınızı yüksek enerjiyle gerçekleştirmeye hazır, en cazibeli hâlinizde olacaksınız.

15 Haziran’da yedinci eviniz aydınlanıyor. Bu, ilişkiler, özellikle size yakın olan ilişkiler üzerinde önemli bir etki bırakır. Ama daha az konuşup daha çok dinlemeyi, dikkatinizi kendinizden alıp karşınızdaki insana vermeyi unutmayın. Bunu yapın; böylece bazı İkizler burçları için bir buluşmayı tetikleyecek bu tutulma enerjisinden en iyi şekilde faydalanacaksınız.

Neptün 2 Haziran’ da on birinci eviniz Balık burcunda geri çekilmeye başladığında, kariyerinizin sabit bir kalıba doğru sürüklendiğini hissedebilirsiniz. Bu doğru olabilir ya da sizin algınız bu yönde olabilir. Sonuçta, iş yerinde daha az stres yaşayarak dışarıda yaz aktivitelerinin keyfini çıkarabilir, tatil planları yapabilirsiniz.

2012 Haziran ‘da Yengeç Burcu


Bu ay kendinizi gereğinden fazla zorlayacak gibi görünüyorsunuz. Ancak bu stresi de beraberinde getireceğinden sizi ve çevrenizdeki insanları olumsuz etkileyecektir. Makul bir seviyede yapabileceğinizden daha fazlasını üstlenmeyin ve uykuyla rahatlamayı önceliğiniz hâline getirin. Evde tamir edilmesi gereken bir şey olabilir; böyle bir durum olursa uğraşmak yerine profesyonel birinden yardım isteyin,

1 Haziranda Yeni Ay ve diğer pek çok gezegen on ikinci eviniz İkizler burcuna gelecek ve sîzi mola vermeye zorlayacaklardır. Keyifli bir gün geçirin, masaj yaptırın ya da hafta sonu bir kaçamak yapın. Ayrıca yaratıcılığınızı evde bir çiçek bahçesi hazırlayarak ya da yatak odanızı ve banyonuzu sakinleştirici renklerle donatarak kullanabilirsiniz.

4 Haziranda Jüpiter, on birinci eviniz Boğa burcu geçişine başlıyor. Bu etki gelecek on iki ay boyunca arkadaş çevrenizi genişletecek ve çevre kurmak, günlük ortamlarda meslektaşlarınızla yalan ilişkiler geliştirmek için pek çok fırsat sunacak. Ayrıca bir kulüp veya organizasyonda ya da özel bir projede ekibe liderlik etmeniz istenebilir.

Yay burcundaki Dolunay 15 Haziran ela altıncı evinizi renklendirirken sizin odak noktanız işiniz olacak. Ay sonuna kadar sürecek bu etki, işiniz üzerindeki baskıyı artıracak. Bu baskı bir üstünüz tarafından da gelebilir, kendi motivasyonunuzla da sağlayabilirsiniz. Zamanınızı doğru kullanın, maksimum derecede verimli olmaya gayret edin ve kendinizi gereğinden fazla zorlamayın. Altıncı hissiniz bilgilerin düzenlenmesinde yardımcı olabilir.


2012 Haziran ‘da Aslan Burcu


15′inde beşinci eviniz Yay burcundaki Dolunay (Ay tutulma sı) sayesinde yaz eğlenceleri başlıyor. Sevgiliniz varsa o halde en romantik anlardan birini yaşayabilirsiniz. Bekârsanız, yeni bir ilişkinin ilk kıvılcımlarını görebilirsiniz. Ayrıca çocuklarınızla geçireceğiniz zamandan keyif alacak, onların aktivitelerine katılacaksınız.

1 Haziran’da ikizler burcundaki Yeni Ay için birinci arkadaşlık evinize enerji getiriyor ve sosyal ortamlarda püler olacağınız kesin. Arkadaşlarınız ve iş arkadaşlarınızla planlar yapıp güzel vakit geçirin. Siz de evinizde bir parti verebilirsiniz. Ancak yine dışarı olduğunuzda değerli eşyalarınıza dikkat edin. En yakın dostunuzla uzun bir sohbet, yaşamınızdaki gayelerinize dair yeni fikirler edinmenizi sağlayacak.

Bu da bir başka şanslı kariyer ayı ve 4′ünde Jüpiter’in onuncu eviniz Boğa burcuna gelmesiyle, şansınız ikiye katlanıyor. Ancak bu daha başlangıç çünkü bu şanslı etki gelecek on iki ay boyunca üzerinizde olacak. Mars 20′sine kadar aynı burçta olup liderlik becerilerinizi artırırken elinizden gelenin en iyisini yapın ve önemli insanların, sahip olduğunuz becerileri görmelerine izin verin.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 23 Mayıs 2012, 04:55   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Rezzan Kiraz 2012 Haziran Burç Yorumları




2012 Haziran’da Başak Burcu


Bu ay bazı arkadaşlarınızla keyifli aktivitelere katılacaksınız ancak diğerleri sıkıntılı olabilir. Sonuçta bir arkadaşlığınız ya da bir kulüp veya organizasyonla olan ilişkiniz sona erecek. Hiç şüphesiz para da sorun olacak ancak değerlerle ilgili bir görüş ayrılığı çıkması mümkün. Sokağa çıktığınızda cüzdanınıza ve çantanıza dikkat edin. Bu ay değerli bir eşyanızı kaybedebilirsiniz.

4 Haziran’da Jüpiter dokuzuncu eviniz Boğa burcundaki bir yıllık ziyaretine başlıyor. Gelecek on iki ay içinde, geçtiğimiz on bir yılın toplamından daha fazla seyahat edebilirsiniz. Ya da bu gezegensel enerjiyi eğitime aktarmayı seçebilir ve genel anlamda dünyaya dair bilginizi artırabilir, 2012 veya 2013 yılında kariyerinize fayda sağlayacak bir alanda eğitim almayı seçebilirsiniz. Zamanınızı en iyi şekilde değerlendirmek için internet üzerinden eğitim seçeneklerine bakın.

Aile ilişkileriniz, 15 Haziranda Dolunayın (ay tutulması) dördüncü eviniz Yay burcuna gelmesiyle fayda sağlıyor. Birlikte yaşadığınız ve şehir dışında yaşayan aile bireyleriyle iletişim artacak ve siz bol bol gülecek, düşünecek, duygulanacaksınız. Bu bir aile yemeğine ev sahipliği yapmak ve tüm aile bireylerini, evinizi güzelleştirme projesine dâhil etmek için ideal bir zamandır.

Haziran yılın en güzel aylarından biri olacak çünkü spot ışıkları, onuncu kariyer evinizi aydınlatıyor, Her şey 1 Haziran’da Yeni Ayın (güneş tutulması) İkizler burcuna gelmesiyle başlayacak ve 2′sinde Merkür’ün, 9′unda Venüs’ün ve 2′sinde Mars’ın bu burca ilave olmasıyla hızlanacak. Kendinizi gösterin, bir terfi ya da yeni bir pozisyon söz konusu olabilir.


2012 Haziran’da Terazi Burcu


Zaman zaman kariyer ve ilişkinizde bazı iniş ve çıkışlar olsa da yaşamınız genel anlamda sorunsuz ilerleyecek. Ancak bu iniş ve çıkışlar, aile ilişkinizi de etkileyebilir. Günlük stresinizden arınmak için sizin için en etkili yöntemi bulun ve çelişkiler günlük işlerinize sekte vurduğunda, olayların dışında kalmaya çalışın.

Yeni Ay 1 Haziran’da dokuzuncu evinizi aydınlatırken iş veya tatil için seyahate çıkmanız mümkün. Eğer tatil planınız yoksa ve izin alabilecek gibi görünmüyorsanız, bir hafta sonunu yakınlarda bir yerde geçirin. Nereye gittiğiniz önemli değil, rahat bir ortamda kitabınızla baş başa kalsanız bile önemli olan günlük streslerinizden uzaklaşmanız. Bu ay ayrıca iş becerilerinizi artırarak bir eğitim almak ya da bir seminere katılmak için karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmek isteyebilirsiniz.

1 5 Haziranda üçüncü eviniz kısa gezileri ve iletişimi ön plana alıyor. Giderek artan telefon görüşmeleri, postalar, işler ve daha fazlasıyla baş etmek için zamanınızı çok iyi kullanmanız gerekecek. Bir akrabanız sizden, ona ayırabileceğinizden daha fazla zaman talep edebilir. Ayrıca bu ay, komşularınızla kaynaşmak için ideal bir zamandın

Altınlar düşünün! 4 Haziran’da sekizinci eviniz Boğa burcuna giren Jüpiter’in potansiyeli budur. Bu faydalı on iki aylık etki, hemen her kaynaktan para kazanabilmeniz için en iyi fırsatlardan biridir. Ancak para biriktirmeyi unutmayın ki bir yıl sonra bu talihli evreden yanınıza bir şeyler kalsın


2012 Haziran ‘da Akrep Burcu


Güneş ve Merkür’ün Satürn, Uranüs ve Plüton ile çakışacağı son iki hafta boyunca seyahat etmeyi planlıyorsanız yanınıza tekerlekli valiz alın ve gecikme veya iptallere hazırlıklı olun. Özellikle iş ve konferans seyahatleri için bu durum daha geçerli. Ayrıca bir akrabanıza yardımcı olmak için seyahat etmeniz de gerekebilir; bu gezide çok sabırlı olmanız gerekecek.

2 sinde sekizinci eviniz ikizler burcuna geldikten sonra Mars’tan faydalanmaya bakın. Dolaplarınızı temizleyin, ihtiyacınız olmayan belgeleri atın ve hesaplarınızı düzenleyin. İhtiyacınız olmayan eşyaları internette veya bir eskiciye satarak kâra geçin. Bu eylemin evinize getireceği taze enerjiyi seveceksiniz.

4 Haziran’da Jüpiter’in yedinci eviniz Boğa burcuna girmesiyle ilişkilerinizde bir hareketlenme olabilin Gelecek on iki ay boyunca etkili olacak bu durum, ilişkide olan çiftler ve aynı zamanda ilişki arayışında olan bekârlar için idealdir. Ayrıca diğer ilişkiler, iş bağlantılarınız ve profesyonel danışmanlıklar konusunda da bu etkiden faydalanın; çünkü insanlar sizin ihtiyaç ve arzularınıza daha açık olacaklar.

1 Haziran’da ikizler burcundaki Yeni Ay ve 15 Haziran’da , parayı temsil eden sekizinci ve ikinci evlerinizi aydınlatıyor. Bu ikili etki, aile hesaplarında olası bir artış sağlayabilir. Ancak 10 Haziran’da kredi konusunda dikkatli olun. Ekstra bir ödemeyi görmemeniz veya göz ardı etmeniz mümkün. Dahası o gün alışveriş yapmayın ve dışarı çıkarsanız eşyalarınızı korumak için önlem alın.


2012 Haziran ‘da Yay Burcu


Bu ay büyük bir satın alma gerçekleştirmeyi düşünüyorsanız, bir daha düşünün, Sekizinci eviniz Yengeç burcunda olan Güneş ve Merkür, Haziran m son iki haftası Satürn, Uranüs ve Plüton ile karşılaşacak ve bu da ihtiyaçlar dışındaki tüm alışverişlerden kaçınmanız gerektiğine işarettir. Resmî belgeleri gözden geçirin, hata olup olmadığına bakın ve kredi kartınızı kullanırken dikkatli olun. Finansal bir sorun yaşarsanız, ertelemek yerine hemen harekete geçin.

15 Haziranda birinci evinizi aydınlatıyor ve giderek artan enerji ve girişkenliğinize popülariteyi de ekliyor. Tüm bunları. Haziran ayının son iki haftasında yaptığınız her şeyde kullanın. Ancak planlarınıza başkalarını da dâhil etmeyi unutmayın, çünkü bu Dolunay iletişim, işbirliği ve uzlaşmayı önemli hâle getiriyor.

Burcunuzda, 1 Haziran’da ilişkileri temsil eden yedinci eviniz ikizler burcundaki Yeni Ay ile dengelenecek. Bu Yeni Ay ile hedeflerinizi bir sonraki aşamaya taşımanıza yardımcı olacak insanlarla iletişim kurma olasılığınız artıyor. Hem iş hem de özel ortaklıklarınız bu etkiden fayda sağlayacak. Ciddi bir ilişki içindeyseniz, yakın zamanda bir nişan söz konusu olabilir. Para ve Başarı

Jüpiter 4 Haziranca günlük işleri temsil eden altıncı eviniz Boğa burcuna geliyor ve bu da gelecek on iki ay boyunca iş alanınızda talihli olacağınızı gösteriyor. Ancak dikkatli olmanız şart. Bu gezegenin sağladığı iyimser heyecan, sizi belirli bir sürede tamamlayabileceğinizden daha fazla iş almaya teşvik edebilir. Gayretlerinizi, size ve kariyerinize fayda sağlayacak en iyi projelere saklayın.


2012 Haziran ‘da Oğlak Burcu


Haziran’ın son iki haftası, yedinci evinizdeki Güneş ve Merkür; Satürn, Uranüs ve Plüton’la karşılaştığında ilişkilerinizde sıkıntılar yaşanabilir. Çatışmalar özellikle ev ve ailenizle ilgili konularda yaşanacak. Evle ilgili bir sorun, stresin yükselmesine neden olabilir. Bu durumda sorunun nedenini görmek yerine size bunu haber veren kişiyi suçlayabilirsiniz. Yanlış anlaşılmalardan sakının. Kariyerinizle ilgili ilişkileriniz de stresli olacak ve bu, aile yaşamınızı etkileyebilir. Eşinizin tavsiyelerine kulak verin.

15′inde ikinici eviniz Yay burcuna geldiğinde, hak ettiğiniz molayı almanız gerekebilir. Yalnız ve eşinizle geçireceğiniz zaman, çok çılgın bir ay sonrasında ihtiyacınız olacak huzuru sağlayabilir. Ayrıca bu dönemde özellikle aktif olacak altıncı hissinizi de dinleyin.

On iki ay sürecek eğlenceli, romantik ve yaratıcı bir dönem, Jüpiter’in 4 Haziran’da beşinci eviniz Boğa burcuna girmesiyle başlıyor. Bekârsanız, bu dönemde pek çok randevunuzun olması mümkün. Çiftleri ise birlikteliklerinden keyif alacakları güzel saatler bekliyor. Ayrıca çocuklarınızla geçireceğiniz zamandan keyif alacaksınız. Onların okul sonrası spor aktivitelerine katılmayı düşünebilirsiniz. En önemlisi yaratıcılığınızı keşfedin. Eviniz dekore edebilir, bahçenizi düzenleyebilir, yeni bir hobi edinebiliriniz.

İlk iki hafta, ayın 1′inde altıncı eviniz ikizler burcuna gelen Yeni Ay (Güneş tutulması) sayesinde iş hayatınız gerçekci anlamlı yüksek tempoda ilerleyecek ve üretkenlik artacak. Bu dönemde ıs yerinde olup bitenlere dikkat edin, çünkü size daha sonra Haziran ayında olacaklara dair küçük bir ipucu verebilir.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
2012, burÇ, haziran, kiraz, rezzan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Rezzan Kiraz 2012 Mayıs Burç Yorumları N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 30 Nisan 2012 02:59
Rezzan Kiraz 2012 Nisan Burç Yorumları N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 02 Nisan 2012 16:34
Rezzan Kiraz 2012 Mart Burç Yorumları N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 01 Mart 2012 12:24
Rezzan Kiraz 2012 Burç Yorumları N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 30 Aralık 2011 01:53