IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Haziran 2012, 21:11   #1
Çevrimdışı
Sue
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Burçlara Göre Nasıl Mükemmel Sevgili Olunur




Burçlara Göre Nasıl Mükemmel Sevgili Olunur
Her erkek yanında mükemmel bir kadın ister. Mükemmel olmak zordur. İnsana özgü bu tür duygularınızda aşırılığa kaçmadan ve sevgilinizi sıkmadan mükemmel olmak elinizde. İşte sevdiğinizin sizden vazgeçmemesini sağlayacak burcunuza göre öneriler..

Koç

Bir Koç'la beraberseniz kışkırtıcı ve iyi görünün. Bu arada, O her zaman sizin de O'na dikkat ettiğinizi ve ona değer verdiğiniz için iyi görüneceğinizi bilecek. Aynı şeyi siz de ondan bekleyebilirsiniz. Ona emir vermeyin, ne yapması gerektiğini söylemeyin, kendisi hakkında konuşmasını engellemeyin. Asla ona tam olarak boyun eğdiğinizi belli etmeyin, mücadeleyi sen kazandın demeyin. (yenildiğinizi anlarsa sizi bırakıp gidecek ve mücadele edecek başka bir sevgili arayacaktır). Arkadaşlarıyla buluşmasını engellemeyin, çok sakin ve sessiz kalmayın.

Boğa

Bir Boğa ile beraberseniz yaramazlık yapın. Tutkunuzu kapalı kapılar ardında göstermekle çevrenize anons etmek arasında büyük bir fark var. Kendi özel alanınızda yaşadıklarınızın keyfini çıkarmak birlikteliğiniz için büyük önem taşıdığı gibi, aşkınızı toplum içinde paylaşmak da önemlidir. Asla kötü bir aşçı olmayın, onu aç bırakmayın. Eğer açsa karnını doyurmadan onla tartışmaya girmeyin, inatlarından vazgeçirmeye çalışmayın,


İkizler

Bir İkizler'le beraberseniz "Ben, seni senin beni sevdiğinden çok seviyorum" diyemeyeceklerinden, bu yönteme siz başvurun. Bu da zamanla 'her çiçeğe konma' isteği akıllarını çıkar. Arkadaşlarınızı ondan saklamayın, kıskançsanız ona hissettirmeyin, sıkılırsanız sıkıcı biri gibi davranmayın, onun seksi çok sevdiğini ve öğrenmeye ihtiyacı olduğunu unutmayın, Yine bir çiftin 3 ila 5 yıllık planlarını konuşmasının ilişkilerinin sağlam olduğunu gösterdiğini ortaya çıkarmış. Konuşmayı alışkanlık haline getiren aynı burçlar sevgililerine daha yakın oldukları gibi ilişkilerinde de çok daha fazla mutlu oluyorlar.


Yengeç

Bir Yengeç'le beraberseniz yavaş yavaş ilerleyin. Herhangi birşeyi yapması için onu zorlamayın. Eleştirileriniz kırıcı ve yıkıcı olmasın. Siz onu zorlamadığınızda o da sizi herhangi birşey için zorlamayacaktır. Ondan zorla birşeyler istemediğinizde size daha çok bağlanacaktır. Sabırsız davranmayın, ailesi hakkında olumsuz konuşmalar yapmayın, suçlu olsalar bile onları suçlamayın!


Aslan

Bir Aslan'la beraberseniz asla sadakatsizlik yapmayın, ona ilgisiz davranmayın. Her zaman odak noktasında olmak istediğini unutmayın. Karamsar ve neşesiz olmayın, onu eleştirmeyin. Düşüncelerinizi, ihtiyaçlarınızı ve tutkularınızı bilmesini sağlayın. Aslan erkeklerinin sezgileri kadınlardan daha azdır. Sizin ne hissettiğinizi anlamakta zorlanabilirler. Sizin gibi düşünmesini beklemeyin. Bu tür ilişkilerde tartışmaların ardı arkası gelmez. Gerçekten böyle bir ilişki yaşamak istiyor musunuz?



Başak

Bir Başak'la beraberseniz, asla özgürlüğünü kısıtlamaya çalışmayın. Eğer Bay Mükemmeliniz düşündüğünüz gibi çıkmazsa canınız sıkılmasın. Çoğu erkek "o" değildir. Bu durumu kabullenin. Kimsenin size zaman çizelgesi yapmasına izin vermeyin. En uzun süreli ve aşk dolu ilişkilerin bazıları altı aylık bir kur döneminin ardından bitiyor. Gururunuza aldanmayın. Eğer onu seviyorsanız sonuna kadar savaşın ve sonuçlarına katlanın. Modern bir kadın her zaman kafasını kullanmalıdır ama kalbi de büyük rol oynamalıdır.



Terazi

Bir Terazi'yle beraberseniz bunlara dikkat edin! Ondan hiçbir şey beklemeyin. Vermek almaktan daha iyidir. Sonunda o da size sürpriz yapabilir. Flört etmeyi unutmayın. İletişim kurmanın eğlenceli ve iyi bir yoludur. Affedilmek istediğiniz konularda affedici olun. Aldatmayın. Yalnızlıktan hoşlandığınızı söylemeyin, beraberken yönetimi ona bırakmış gibi davranmayın. Bakımsız ve derbeder bir kılıkta yanında dolaşmayın, partileri ve sosyal hayatı sevmediğinizi, hiç söylemeyin!



Akrep

Bir Akrep'le beraberseniz asla, yalan söylemeyin! Tutkularını ve cinselliği hafife almayın, bir şey saklamaya çalışmayın, samimiyetsiz davranmayın, ona karşı direnmeyin, kendi isteği olmadan onu ön plana çıkartmaya çalışmayın! Size cevaben 'seni seviyorum' demezse ona bağırmayın. Bu onun için bir şok olabilir, belki henüz bu şekilde hissetmiyordur (en azından o dürüst biri) ya da bunu söylemek için daha romantik bir ortam bekliyordur.



Yay

Bir Yay'la beraberseniz, ilişkinizi tartışmaya çalışmayın. Aslında hissetmediğiniz şeyleri duyduğunda çok kırılacaktır. Eğer ilişkinizle ilgili bir sıkıntınız varsa, hangi konuda olduğunu ve söylemek istediklerinizi iyice düşünün, Onun da nefes alacak alana ihtiyacınız olduğunu kabul edin. Kendi kendinize olmanın keyfine varın ya da birbirinizin işine burnunuzu sokarak tartışmak yerine banyoda bir iki saat geçirerek ortadan kaybolun. Mükemmel ilişkinin anlamı budur.



Oğlak

Bir Oğlak'la beraberseniz, asla randevularınıza geç kalmayın, tutamayacağınız sözler vermeyin, kurallara karşı gelmeyin, şefkatsiz olmayın. Bazen atışmak sağlıklıdır ama diğerlerinin önünde değil (herkesin davetli listesinden çıkartılırsınız). Barışmak da sağlıklıdır ama diğerlerinin önünde değil. Ağız dalaşının ardından öpüşürseniz. aceleci ve cüretkâr olmayın!


Kova

Bir Kova'yla beraberseniz asla özgürlüğünü kısıtlamayın. Önceden plan yapmayın, Ona karşı devamlı “canım, cicim” olmaya, da çalışmayın. Sürekli alttan almak sizi yıpratır ve yapay gösterir. İyisi mi sinirlendiğinizde bile bunu gizlemeyin Sevdiğinizi belirten e-postalar mesajlar yollayın Ortak arkadaşlarınızla bir araya gelipyemeklere çıkın. Her zaman gerçek duygularınızı yansıttığınızı bilmesi, sözlerinize daha çok güvenmesini sağlayacaktır. Kovaya karşı hayallerinizi saklamayın!


Balık

Bir Balık'la beraberseniz asla, sabah çok erken buluşmak istemeyin. Rüyada olduğunuzu söylemeyin, Ona güven verin İlişkinizi gereksiz kıskançlıklar arındırmak adına birbirinizin güvenini elde ettiğinizden emin olun. Bu noktada sevginizi saklamamanız ve iyi ifade edebilmeniz çok önemli. Ancak hep aynı kelimeleri kullanmak ifadenin en sığ yöntemidir. ki yazarların bile aşkı tanımlayamadığını düşünürsek, sevginizi klişe sözcükler yerine tavırlarınızla anlatmaya çalışmanız daha etkili olacaktır. Aslında yapmanız gereken tek şey: Sevginizi saklamaya çalışmamak.


Aylin SUNGUR - CUMHURİYET


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
burclara, olunur, sevgili


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bekar Erkekler Nasıl Aşk Arıyor ??İşte Burçlara Göre Yanıtı N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 05 Şubat 2012 00:07
Burçlara Göre Yeni Sevgili Olmanın Zorlukları N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 16 Ocak 2012 10:52
BurçLara Göre Aşk Deitra Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 23 Aralık 2011 17:29
Erkeklere göre mükemmel kadın nasıl olmalı ? AnqeL Ah Kadınlar 3 31 Ekim 2011 09:58
Burçlara Göre Nasıl bir bebektik ? mihrac Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 19 Nisan 2008 16:42