IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31 Ağustos 2012, 22:27   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Balık Burcunda Dolunay




BALIK BURCUNDA DOLUNAY

16.58’de zodyağın merhamet sembolü Balık’ta Dolunay meydana geliyor. Dolunaylar genel anlamda bitiş ve final enerjisi taşırlar. Her ay gerçekleşen Dolunaylar, bize bitirmemiz, sonlandırmamız gereken tüm konularda destek olurlar.

Balık Burcu, bilincin sınırlarını aşıp, bilinçdışının derin sonsuzluğuna adım attığımız, egomuzu öldürüp, ruhsal kimliğimizle buluştuğumuz yerdir. Rüyalar diyarına gittiğimiz, tüm evrenle bütünleştiğimiz sonsuzluğu temsil eder. Merhametli ve hoşgörülüdür, çoğu zaman da bu yüzden kaybeder. Koşulsuz sevgiyi ve bağlanmayı temsil ettiği gibi, aşkta kölelik ve ruhsal yıpranmaları da gösterir. Balık, çoğu zaman başkası için kendini feda eder. Yara aldığı yerde kendini öyle bir bırakır ki, tüm dünyadan soyutlanıp, kendini madde kullanımı ve uyuşturuculara teslim edebilir. Bu onun kaçış yoludur; çünkü maddi dünya ve onun sorunları ile baş edebilmek ona göre değildir. O hassastır, naiftir ve sevilmeye ihtiyacı vardır. Çoğu zaman hayaller dünyasında yaşar ve bu ona hayalkırıklıklarını yaşamayı da öğretir. Sürekli yoldadır, ama nereye varacağını bir türlü kestiremez. Birçok zaman kaybolur; bu kayboluş duygularında olur ve işin içinden bir türlü çıkamaz. O, nereye varacağını hiç bilmediği bir yerin özlemini çeker durur ve duygular denizinde yüzmeye devam eder.

Bu Dolunay bize öncelikle duygularımızla yüzleşmeyi öğretiyor olacak. Kendimiz için mi yaşıyoruz, başkaları için mi ? Fedekarlık ve vericiliğimizin sınırları neler ? Unutmayın ki evrende bir alma-verme dengesi vardır. Siz yeteri kadarını almayıp, sürekli insanlara bir şeyler verme eğiliminde iseniz, o zaman bu dengeyi bozmuş, dolayısıyla kendi kendinizi engellemiş, sınırlamış ve yıpratmış oluyorsunuz. Bu hafta özellikle insanlardan bir şeyler almayı deneyin, örneğin size verilen bir hediyeyi, bir fırsatı, en basit haliyle bir sarılışı sevgi ile kabul edin. Evrenle, insanlarla, doğayla bütünleşin ve size bir şeylerin akmasına izin verin. Böylece sizdeki mutluluk çoğalacak ve karşınızdaki insanlara yine sevgi olarak geri dönecektir.

İkinci olarak Balık Dolunay’ı ile birlikte bilinçdışının kapıları aralanıyor. Rüya kanalı ile birçok yeni bilgiye ulaşabilir, rüyalar yoluyla bazı psikolojik engellerinizi çözümleme yoluna gidebilirsiniz. Balık Burcu kolektif bilinçle ilgili olduğu için, göreceğiniz rüyalar ülkeyi, insanlığı ilgilendiren rüyalar olabilir. Bunun haricinde örneğin kendizi kurban psikolojisinde hissediyorsanız, ki bu sürekli “Annem/Babam öyle olmasaydı ben böyle olmazdım. Hayat bana yeterince fırsat vermedi.. vb.” gibi aşağılık kompleksi geliştirmeye açık olduğumuz düşünce modellerinden kaynaklanır, o zaman rüya yolu ile bu duygularınızı oluşturan gerçek nedeni görmeye ve bunu iyileştirmeye niyet edebilirsiniz. Spiritüel çalışmalar yapmak istemiyor ve rüya kanalını tercih etmiyorsanız, o halde çözümlemek istediğiniz psikolojik problemleriniz varsa, psikoterapi, psikodrama çalışmaları gibi psikolojik/psikiyatrik destek alarak bu dönemi kendiniz için en etkili çözüm yolunu bulma zamanı olarak değerlendirebilir ve problemlerin çözümlendiğini, biriken ruhsal sorunların da “çözülüşünü” deneyimleyebilirsiniz.

Sağlık

Balık Burcu ayakları temsil ettiğinden, bu hafta birçok kişi ayaklarının şiştiğinden veya ayak ağrılarından şikayetçi olabilir. Bunun dışında şeker hastalarının gerekli kontrollerini yaptırmasında fayda var, zira bu hafta problem yaşayabilirsiniz.


Türkiye’de Ay’ın Genel Etkileri

*Güneş’in 22 Ağustos’ta Başak Burcu’na girmesi ile birlikte, günlük işlerin arttığı, her zamankinden daha fazla çalışmamız gereken, sorumluluk alacağımız, düşüneceğimiz, organize edip, planlayacağımız ve sonuç olarak da yorgunluktan kaynaklanan sinirsel yıpranmaların gözlemlenebileceği bir dönemdeyiz. Bu dönemde işlerimizi yoluna koymak, yapacağımız tüm işleri planlamak ve genel sağlık taramasından geçmek için uygun zaman dilimindeyiz.

*Mars’ın 23 Ağustos 2012’de Akrep Burcu’ndaki hareketine başlaması ile birlikte genel anlamda her zamankinden daha istekli, arzulu ve yaptığımız her işte tutkulu olduğumuz bir döneme girmiş bulunuyoruz. Akrep’teki Mars, 7 Ekim’e kadar, bastırdığımız, içe attığımız, ötelediğimiz, üzerinde durmadığımız her konunun su yüzüne çıkacağını gösteriyor. Gizli işlere ve gizlenmeye meyil etsek de, bu dönem sakladığımız her şeyle bir şekilde yüzleşeceğiz.

*Mars Türkiye’nin beşinci evinden geçerken, bu dönemde tecavüzler, yasak ilişkiler ve seks skandalları, çocuk istismarı ve çocuk katilleri gibi konuları göz önüne getirir. Su baskınları ve seller, ayrıca su sporlarında başarılar gündeme gelebilir.

*Bu Dolunay Skat sabit yıldızı ile kavuşumda gerçekleşecek ve bu sabit yıldızın genel etkileri de Dolunay’ın enerjisine eşlik ediyor olacak. Skat, Satün/Jüpiter karakterinde olup, sorunlar, engeller ve kısıtlamalar getirse de, sonunda erişilecek başarı ve mutluluğu ifade eder. *Dolunay anına göre çıkardığımız haritada, Türkiye’nin komşu devletlerle olan diyaloglarında yeni bir dönemin başladığı göze çarpıyor. Yeni birtakım sözleşmeler önümüzdeki dönem gündeme gelebilir. Bunun dışında din adamları ile ilgili haberler ve eğitim/öğretimde dinin yeri tartışmaları tekrar gündeme gelebilir. Türkiye için önemli bir iletişimci, sunucu veya eğitimciyi kaybedebiliriz.

*30 Ağustos 2012 tarihi itibari ile iki senedir İkizler/Yay aksında bulunan kuzey ve güney ay düğümleri yer değiştirerek, Akrep/Boğa aksına geçmiş bulunuyorlar. Şimdi önümüzde yepyeni bir dönem var ve bu dönemi Boğa Burcu’nun güney ay düğümünde olması sebebi ile, maddi değerlere körü körüne bağlanmamak, sahip olduğumuz manevi değerlere yönelmek, gizli ilimlerle uğraşmak, haritalarında aktif olacaklar için ameliyatların gündeme gelmesi, ruhsal/manevi/psikolojik dönüşümler, iyileşmeler, yine haritasında etkin görünüm sergileyenlerde, yalnızlık ve içe dönüş temaları, özellikle Satürn’ün de Akrep’teki seyri ile birlikte terör olaylarında ve doğal afetlerde artış şeklindeki konu başlıkları ile deneyimleyeceğiz.

Burçlara Etkisi (Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın)

Balık/Başak

*Balık Dolunay’ından birincil etkiyi bu hafta Başak ve Balık burçları alıyor. Balık burçlarının kendi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay’la birlikte, bu hafta sinirsel gerilimlere dikkat etmesinde ve sakinliklerini korumalarında fayda var. Oldukça anlamlı rüyalar görebilir, kendinizi ekstra duygusal hissedebilirsiniz. Sezgileriniz ve antenleriniz inanılmaz açık olacak, siz bile şaşıracaksınız J Geçmişi düşünmemeniz gereken bu hafta, başlayacağınız yeni bir işi/ilişkiyi kutlayabilir, üzerinde çalıştığınız konular ve ürettiğiniz fikirlerin sonuç aşamasına gelebilirsiniz.
*Başak Burçlarını ise bu hafta ikili ilişkiler ve gönül meseleleri ilgilendiriyor olacak J Evlenmek için uygun bir tarih sevgili Başaklar. İlişkisi yolunda gitmeyenler, çok sert diyaloglarla ayrılık kararı alırken, ilişkisi olmayanlar için yeni bir fırsat karşınızda duruyor olacak. Ciddi bir ilişkiyi özlüyor ve bunu fazlasıyla istiyor olacaksınız. İşte size güzel bir hafta. Varolan ilişkinizde güzel zaman geçirebileceğiniz, bunun dışında yeni ortaklıklara adım atabileceğiniz şanslı bir Dolunay. Zaman zaman duygusal gerilimler sizi yoklasa da, bunun geçici olduğunu ve her şeyin yolunda olduğunu kendinize hatırlatmalısınız J

Aslan/Kova
*Kovalar ciddi bir ilişkiyi oturtmaya çalışırken, bunu gerçekleştirememenin sıkıntısını yaşıyorlar. Biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu hatırlatmakta fayda var. Yurtdışına gitme planlarınız ise hala gündemde, ancak onu da bu hafta yürürlüğe koymayacaksınız. Oldukça kendinizle ve içsel dünyanıza odaklanarak geçireceğiniz bu Dolunay, size biraz yavaşlamanız ve olayları daha sakin düşünmeniz konusunda destek oluyor. Daha fazla parayı nasıl kazanırımın cevabını bu hafta bulacaksınız gibi görünüyor.
* Aslanlar bu hafta paranızda artış olurken, bir arkadaşınızı hayatınızdan çıkarabilir, kendi hayatınızla ilgili yeni kararlar aşamasına gelebilirsiniz. Geçmiş temasının fazlasıyla gündemde olacağı bu hafta, geçmiş ilişkilerinizle görüşebilir, cinsellik yaşayabilirsiniz. Sezgilerinizin fazlasıyla yüksek olduğu bu dönem, hayatınızdan çıkan insanlarla ilgili rüyalar görebilir, kendinizi kısa süreli olarak depresif hissedebilirsiniz.

Oğlak/Yengeç
*Oğlaklar iş yeri ve yapmayı planladıklarınızla ilgili sorunlar yaşayabilir, patronlarınızla tartışabilirsiniz. Ufak bir para krizi de yaşayacak gibi görünüyorsunuz. Yakın akrabalarınız ve dayınızla ilgili haberler alabilir, kısa bir yolculuğa, ziyarete çıkabilirsiniz. Zihninizi aydınlatacak olan dolunay, her şeyi ve herkesi fazla düşünmekten kaynaklanan gerilimler yaratabilir, yapmanız gereken zihninizi boşaltıp, dinlenmeye zaman ayırmak.
*Yengeçler için yeni bir kursa başlamak, güzel bir seyahate çıkmak için güzel bir hafta. Yeni bir çevreye, arkadaşlık ortamına girebilir, kendinizi sosyal topluluklarda gösterebilirsiniz. Arkadaşlarınızla güzel vakit geçirebilir, yeni bir arkadaş edinebilirsiniz. Yeni fikirler ve umutlar geliştirecek, kendinizi gün geçtikçe daha iyi hissedeceksiniz. Babanız veya eşinizle gerilim yaşamamaya dikkat etmelisiniz.

Yay/İkizler


*Yaylar ev ve eve ait konular bu hafta gündeme geliyor, taşınabilir, yer değiştirme, tatile çıkma, uzaklaşma isteği içinde olabilirsiniz. Kendinizi bir parça mutsuz hissedebilir, geçmişinizi fazlasıyla düşünebilir ve bu konuların içinden çıkamadığınızı düşünerek, hayatınıza yeni bir yön vermenin arzusu içinde olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizin de göz önünde olduğu bu hafta, abartılı diyaloglardan uzak durmalı, karşınızdaki insanlara kendinizi net ve sade şekilde ifade etmelisiniz.
*İkizler işle ilgili yeni diyaloglara giriyorsunuz ve kariyerinizle ilgili yeni planlamalarınız olacak. Annenizle ilgili haberler alabilir, bu hafta kısa yolculuklara, tatile çıkmayı düşünüyor olabilirsiniz. Bu dönem diyaloglarınızda kırıcı olmamalı, gerekirse her şeyi iki kere düşünerek haraket etmelisiniz

Akrep/Boğa
*Akrepler yeni bir aşka yelken açacak gibi görünüyor. Sizi fazlasıyla etkileyecek birisi ile bu hafta karşılaşmanız olası. Dolunay haftası boyunca çok çekici görünecek ve etrafınızdaki herkesi etkileyebileceksiniz. Yüzeysel ilişkilerden uzak durmalı, skandallara karşı dikkatli olmalısınız. Çocuklarla ilgili gelişmeler yaşayabilir, şans oyunlarında şansınızı deneyebilirsiniz.
*Boğalar iş yerindeki tartışmalardan uzak durmanız gereken bu hafta, eski bir arkadaşınızla barışacak gibi duruyorsunuz. Arkadaşlık ilişkilerinin gündemde olacağı bu hafta, topluluklar ve dış dünyaya kendinizi göstermeniz için harika bir dönem. Ailenizi ziyaret edebilir, dargın olduğunuz aile bireyleriniz varsa aranızı düzeltebilirsiniz.

Terazi/Koç
*Teraziler iş ve iş yerine ait konular gündeme gelirken, eski çalıştığınız bir yerden teklif alabilirsiniz; ancak bunu çok iyi düşünmenizi ve acale karar vermemenizi öneriyorum. Ayaklarınıza özen göstermeli, ayak, ayak bileği burkulması, şişmesi, kırılması gibi ani oluşabilecek sağlık sorunlarına ve özellikle şeker hastalığınız varsa bu hafta bu sağlık sorununuza dikkat etmelisiniz. Bu hafta kendizi gergin ve melankolik hissedebilir, fazlasıyla geçmişi sorguluyor olabilirsiniz.
*Koçlar bu hafta ikili ilişkilerinizde fevri olmaktan uzak durmalı, karşınızdaki insanları yaralayıcı diyaloglardan uzak durmalısınız. İkili ilişkilerinizde fazlasıyla duygusal olacak ve mücadelelere girmeye çalışacaksınız, yapmayın derim. Hastanelerle ilgili işler, kontroller gündeme gelebilir. Kendinizi yalnız ve yönsüz hissedebilirsiniz; ancak hepsi yakın zamanda geçecek.

İnci Didem Şarman, 31 Ağustos 2012, İzmirBALIK BURCUNDA
DOLUNAY


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
balık, burcunda, dolunay


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bugün Başak Burcunda Dolunay Gerçekleşiyor N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 08 Mart 2012 15:53